ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش: ساخت چشم ( سطح : مبتدی )

unicef
15-08-2009, 00:33
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلودPDF حجم 529 KB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

یونیسف:11:

--------------------

آموزش ضمیمه شد!
Saeed kmss-D

Maysam-BFU
15-08-2009, 08:36
سلام آموزش جالبی باید باشه .

ولی سفیدی چشم ، یکم تابلوء ! شاید کوچیک بشه طبیعی بشه.

در هر صورت آموزش خوبی بود . موفق باشی.

Saeed kmss-D
15-08-2009, 11:01
سلام...

آموزش خوب و وجالبیه!
موافقم، کمی غیر طبیعی شده،
ولی میشه درستش کرد.

ممنون یونیسف جان.

موفق باشی♥♥♥

Hitman-Group
15-08-2009, 13:06
اموزش جالبی هست!
قبلا چند نمونه اش رو همین طور اموزشی رو دیده بودم!
البته سعید و میثم درست میگن ولی این گونه چشم ها بدرد کار طراحی 3 بعدی و مثلا قرار دادن چشم یک روبوت است!

pedramh
15-08-2009, 13:20
بازم مثل همیشه آموزشت جالبه!

TR4NC3
15-08-2009, 13:23
آموزش بسیار جالبی بود + موفق باشی ...

unicef
15-08-2009, 14:33
سلام به تمام دوستان عزیز

دوستان عزیز عرضم به حضور خدمت تمام دوستان ... ممنون از تمام دوستانی که در بیشتر مواقع لطف میکنید و با

تشکراتتون منو همراهی میکنید ... نیت ما آموزش گذاشتن و مرتب کردن توی انجمن فتوشاپ و گرافیک سه بعدی هست و

تخصص خودمم بشتر در زمینه برنامه های سه بعدی هست دوستان عزیز تا جایی که در توانم باشه آموزش خواهم

گذاشت فقط به خاطر دوستان عزیزی که دوست دارن یه سری چیزا رو یاد بگیرند ... دوستان عزیز من اینجا برای

پرسش و پاسخ نیومدم تا جای هم که بتونم آموزش های سطح بالای خواهم گذاشت .... پس اینکه چه آموزشی به

چه درد میخوره یا اصلا بدرد نمی خوره نشد نظر... ما اینجا برای نظر دادن نیومدیم... اومدیم یا یه چیزی یادبگیریم یا به

دیگران یاد بدهیم

این صحبتم رو هم در کل گفتم و برای بعد ها هم گفتم و منظورم با دوستانی که در این تاپیک نظر دادن نبود

بازم پوزش

موفق باشید

یونیسف :11:

huti_421
15-08-2009, 18:12
سلام به تمام دوستان عزیز

دوستان عزیز عرضم به حضور خدمت تمام دوستان ... ممنون از تمام دوستانی که در بیشتر مواقع لطف میکنید و با

تشکراتتون منو همراهی میکنید ... نیت ما آموزش گذاشتن و مرتب کردن توی انجمن فتوشاپ و گرافیک سه بعدی هست و

تخصص خودمم بشتر در زمینه برنامه های سه بعدی هست دوستان عزیز تا جایی که در توانم باشه آموزش خواهم

گذاشت فقط به خاطر دوستان عزیزی که دوست دارن یه سری چیزا رو یاد بگیرند ... دوستان عزیز من اینجا برای

پرسش و پاسخ نیومدم تا جای هم که بتونم آموزش های سطح بالای خواهم گذاشت .... پس اینکه چه آموزشی به

چه درد میخوره یا اصلا بدرد نمی خوره نشد نظر... ما اینجا برای نظر دادن نیومدیم... اومدیم یا یه چیزی یادبگیریم یا به

دیگران یاد بدهیم

این صحبتم رو هم در کل گفتم و برای بعد ها هم گفتم و منظورم با دوستانی که در این تاپیک نظر دادن نبود

بازم پوزش

موفق باشید

یونیسف :11:

ما وبلاگ نویس ها خودمون رو به سه طیف تقسیم بندی می کنیم

1- کسانی که مطلب رو خودشون به تحریر در میارن و خدمت بزرگی می کنن
2- وبلاگ نویس هایی که مطالب رو از سایت های مطرح خارجی جمع اوری و ترجه و انتشار میدن ، که لطفشون قابل تقدیر
3- و عده ی سوم افرادی هستن که از سایت های تکراری هم زبان ( فارسی ) صرفا یه متن رو کپی و پیست می کن

تا زمانی که شما جزو دسته ی دوم قرار دارید و حرکتی مفید انجام میدید ، ما همگی از شما کمال تشکر رو داریم

اگر هم کسی نظری میده یا میگه فلان آموزش کارایی نداره باید مقداری هم حق رو به اون داد چون هر کس نظری داره و رایش محترم ... حال اگه این انتقاد باعث به هم ریختن جو اون بخش بشه ، خوب به طبع این کار از طرف هیچ کس پسندیده نیست و میشه این عمل رو خود بزرگ بینی یا به تعبیر دیگه حسادت گفت

در کل خودتو ناراحت نکن ، زندگیه ... فقط صد سال اولش سخته :دی

jutyaar
28-08-2009, 00:38
سلام اموزش خوبی بود

ممنون