PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرشما در مورد باتری i8510 چیه ؟

hasanmotori
14-08-2009, 23:56
لطفاً تو نظر سنجی شرکت کنید
بعدشم بگید که چقدر شارژ نگه میداره و توضیح بدید

Vamp!r3
14-08-2009, 23:58
لطفاً تو نظر سنجی شرکت کنید
كدوم نظر سنجي؟...با روش آخري كه گفتي باطريش عالي شد...

hasanmotori
15-08-2009, 00:08
كدوم نظر سنجي؟...با روش آخري كه گفتي باطريش عالي شد...

الان نظر سنجیو گزاشتم لطفاً شرکت کنید

S E V E N
15-08-2009, 11:24
بعد از ردن کدها مشکل باتری برطرف شده.

Ali_BlueBoy
15-08-2009, 12:17
اقا این رفیق ما هم (یوزر kalazadeh) که من واسش این کدها رو زدم ...الان راضیه ...حداقل از قبلش خیلی بهتر شده...

hasanmotori
15-08-2009, 12:41
دوستانی که رای میدن حواسشون باشه که همه میتونن ببینن که به چه گزینه ای رای دادید
مثلاً آقای momfilm که گزینه 3 رو زدن....

سامان جان شما که گزینه 3 رو زدی میشه یکم در موردش توضیح بدی

یه چیز دیگه منظورم از روشها هم اون 8 موردی بود که قبلاً گفتم و هم این روش جدید

sutsutak
17-08-2009, 10:25
دوستان، با توجه به اين كه من تازه واردم و كل اين بخش از فروم رو هم نخوانده ام، امكان داره اين سوال رو قبلا بررسي كرده باشين. مي خواستم بپرسم آيا تا حالا كسي با سامسونگ تماس گرفته و در خصوص مشكل باتري اين گوشي صحبت كرده يا نه. و اين كه آيا تا حالا نمايندگي سامسونگ مشكل باتري كسي رو حل كرده يا نه.
من خودم مشكلم اينه كه گاهي اوقات مثلا ماهي يك بار گوشي ظرف 10 ساعت شارژ خالي مي كنه، اون هم بدون استفاده از گوشي كه خيلي عجيبه. ولي خوب در اكثر موارد مشكلي نداره و 3 روز رو دوام مياره. البته بايد توجه كرد كه مصرف اين گوشي حتي درحالت سالمش هم بالاست و به همين خاطر يك مشكل خاص به شمار نمياد.
من خودم وقتي با پارس مايكروتل تماس گرفتم گفتند بايد گوشي رو ببرم تا ببينندش كه به خاطر تنبلي مفرط اين كار رو نكردم!
با تشكر

sutsutak
17-08-2009, 22:06
با سلام،
يك خبر خوب دارم (البته يك خبر بد هم درونش نهفته است! :13:) من امروز خودم زنگ زدم به پارس مايكروتل. به منشي گفتم منو مستقيما وصل كنه به كارشناس. به كارشناس گفتم كه گوشيم رو امروز صبح از شارژ كشيدم و با نيم ساعت موسيقي (با هدفون) و 6 دقيقه صحبت 4 تا شارژ كم كرده. كارشناس تأكيد كرد كه گارمين رو بردارم و بهم گفت علاوه بر گارمين تمام برنامه هايي رو كه روش نصب كردم پاك كنم. بعد بهم كد ريست كلي گوشي رو داد (#7370#*). گوشي رو ريست كردم و سه تا خط شارژم شد چهار تا ! (:46:) بعد هم كلي تنظيماتش رو دوباره تغيير دادم، چند دقيقه اي صحبت كردم و الان كه ساعت 11 شبه، همان چهار تا خط رو دارم! خلاصه كلي خوشحال شدم. اما بخش ناراحت كننده خبر اينه كه آخه اين چه جور گوشي هوشمندي يه كه نمي شه روش برنامه نصب كرد. اما با اين حال باز هم خوشحالم!:31:
دوستاني كه مشكل باتري دارن با همان كد گوشي رو ريست كل كنن شايد درست بشه (البته كل اطلاعات درايو C از جمله شماره تلفن ها پاك مي شه. مراقب باشيد). در ضمن موقع ريست كردن ازتون كد مي خواد كه هشت تا صفر وارد كنيد.

hasanmotori
17-08-2009, 23:06
رسول خان زبل شما که هنوز گوشیو نخریدی چرا آخه نظر میدی !

sutsutak
20-08-2009, 21:10
فكر مي كنم با گذشت چند روز بعد از تماسي كه در خصوص باتري گوشيم با پارس مايكروتل داشتم بتونم يك جمع بندي كوچيك انجام بدم. من كل برنامه ها از روي گوشيم برداشتم و باتري گوشي كاملا درست شد. شد درست مثل روزهاي اولش. خلاصه سعي كنيد زياد روش برنامه هاي سيمبا نصب نكنيد. اين ها برنامه هاي ويژه گوشي هاي نوكلا هستن و به اينوويت آسيب مي رسونن. :13:
موفق باشيد. :46:

/.,zxc
02-10-2009, 21:06
با سلام.چه روشها وچه کدهایی باعث شده باتری این گوشی درست بشه.اگه میشه آدرس تاپیکهای مربوطه رو بدید.با تشکر.

ali racer
02-10-2009, 21:40
من یه رفیق گوشی بازی دارم دهنش سرویس شد سر اینباتری8510 بالاخره هم درست نشد! دی
با کلی ضرر ردش کرد رفت پی کارش !

hasanmotori
02-10-2009, 23:28
با سلام.چه روشها وچه کدهایی باعث شده باتری این گوشی درست بشه.اگه میشه آدرس تاپیکهای مربوطه رو بدید.با تشکر.

شما پاورسیوینگو خاموش کن بعد یه بار گوشیو خاموش روشن کن بزن تو شارژ