مشاهده نسخه کامل
: كامپيوترم ديگه روشن نميشه !!!!
سلام دوستان كامپيوتر من ديگه روشن نميشه!!! چي كار كنم تازه چند روزه خريدمش داشتم باهاش كار ميكردم يكهو خاموش شد!!! بعدم ديگه روشن نشد انگاري اصلا برق بهش نميرسه البته يك لحظه كمتر از يك ثانيه چراغ جلو كيس روشن ميشه بعدم خاموش ميشه همين امروزم يه سوال ديگه كردم كسي جواب نداد تايپ زير رو هم بخونيد ببينيد ميتونه از اينم باشه يا نه ممنون ميشم زود تر كمك كنيد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Powere سیستم رو با یک سیستم دیگه تست کنید.
Powere سیستم رو با یک سیستم دیگه تست کنید.
ممنون دوست عزيز اما جور ديگه اي نميشه فهميد كه پاور سالم هست يانه؟؟؟ مثلا با فاز متر؟؟؟:10:
alborz_k
14-08-2009, 21:46
سلام دوستان كامپيوتر من ديگه روشن نميشه!!! چي كار كنم تازه چند روزه خريدمش داشتم باهاش كار ميكردم يكهو خاموش شد!!! بعدم ديگه روشن نشد انگاري اصلا برق بهش نميرسه البته يك لحظه كمتر از يك ثانيه چراغ جلو كيس روشن ميشه بعدم خاموش ميشه همين امروزم يه سوال ديگه كردم كسي جواب نداد تايپ زير رو هم بخونيد ببينيد ميتونه از اينم باشه يا نه ممنون ميشم زود تر كمك كنيد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. مشخصات کامل سیستمتون چیه؟ هیچ کدوم از فن ها و یا چراغ ها روشن نمی شن؟
خب جه كاريه كه باور رو با يه سيستم ديكه تست كنه و بد تر اون رو هم خراب كنه !!! power سيستم يكي از رفقا رو با كيست تست كن ! فكر نكنم با فازمتر بشه !!! ميشه ؟؟؟ مكر اين كه با مولتي متري جيزي ... كه اونم من يكي كه توش سر رشته ندارم ! اكه جند روزه خريديش بده كارانتي ببين جي مي كه!
سلام. مشخصات کامل سیستمتون چیه؟ هیچ کدوم از فن ها و یا چراغ ها روشن نمی شن؟
نه هيچ چيز روشن نميشه فقط كمتر از 1 ثانيه چراغ جلو روشن ميشه اونم نه هميشه از هر چند باري كه ميزنم 1 بار 1 لحظه چراغ روشن ميشه و خاموش ميشه هيچ فني هم كار نميكنه!!!!
power: green 380
Cpu Intel core 2 Quad 8200
GIGABYTE GP43-DS3L
RAM: 4 gig gel DDR2
HDD : 1 tb
VGA : 9600 gt 1gb ddr3
dvd : sony rw
modem: super lite
alborz_k
14-08-2009, 22:31
نه هيچ چيز روشن نميشه فقط كمتر از 1 ثانيه چراغ جلو روشن ميشه اونم نه هميشه از هر چند باري كه ميزنم 1 بار 1 لحظه چراغ روشن ميشه و خاموش ميشه هيچ فني هم كار نميكنه!!!!
power: green 380
Cpu Intel core 2 Quad 8200
GIGABYTE GP43-DS3L
RAM: 4 gig gel DDR2
HDD : 1 tb
VGA : 9600 gt 1gb ddr3
dvd : sony rw
modem: super lite
به احتمال خیلی زیاد مشکل از پاورهست ، چون اصلأ با قطعات سیستم هم خوانی نداره!! شما حدآقل به یک پاور 450 نیاز داشتین!! حالا پورت برق 9600gt وصل شده؟
فكر نكنم پورت برقش وصل شده باشه ميتوني يه عكس بزاري ببينم پورت برقش كجا وصل ميشه؟؟؟ممنون
mehdi1368
15-08-2009, 12:46
فكر نكنم پورت برقش وصل شده باشه ميتوني يه عكس بزاري ببينم پورت برقش كجا وصل ميشه؟؟؟ممنون
دوست عزیز ربطی نداره همونطور که گفتید سیستم قبلا روشن میشده!
همونطور که دوستان گفتند مشکل از پاوره!
به احتمال زیاد نمیتونه برق مورد نیاز CPU رو تامین کنه!
موفق باشید.
دوست عزیز ربطی نداره همونطور که گفتید سیستم قبلا روشن میشده!
همونطور که دوستان گفتند مشکل از پاوره!
به احتمال زیاد نمیتونه برق مورد نیاز CPU رو تامین کنه!
موفق باشید.
ميدونم ربطي نداره اما فكر كنم برق گرافيك رو وصل كنم بهتر باشه امروز به يكي هم نشونش دادم گفت از پاوره از اين مشكلا داشتيم اما شانس روز جمعه خراب شد كه همه جا تعطيل هست اوني هم كه ازش خريدم مسيحي هست شنبه ها هم تعطيله بايد تا فردا صبر كنم ببينم چي ميشه !!!!:10:
alborz_k
15-08-2009, 14:26
ميدونم ربطي نداره اما فكر كنم برق گرافيك رو وصل كنم بهتر باشه امروز به يكي هم نشونش دادم گفت از پاوره از اين مشكلا داشتيم اما شانس روز جمعه خراب شد كه همه جا تعطيل هست اوني هم كه ازش خريدم مسيحي هست شنبه ها هم تعطيله بايد تا فردا صبر كنم ببينم چي ميشه !!!!:10:
آخه مشکل این جاست که اون پاور ، اصلأ کابل pci-e 6 pin نداره !
من یادمه که قبلأ هم در مورد پاور بهتون هشدار دادن بودم ، الان هم می گم که بهتره یک gp535b بگیرید!
آخه مشکل این جاست که اون پاور ، اصلأ کابل pci-e 6 pin نداره !
من یادمه که قبلأ هم در مورد پاور بهتون هشدار دادن بودم ، الان هم می گم که بهتره یک gp535b بگیرید!
آره گفتي ولي كو گوش شنوا!!!!:31: فردا احتمالا پاور رو عوض ميكنم به يكي گفتم قراره برام بياره فكر كنم گفت 600 ميارم.خوبه:10:
alborz_k
16-08-2009, 11:45
آره گفتي ولي كو گوش شنوا!!!!:31: فردا احتمالا پاور رو عوض ميكنم به يكي گفتم قراره برام بياره فكر كنم گفت 600 ميارم.خوبه:10:
مارکش مهمه!! پاور باید جنسش مرغوب و ریل باشه! و برای سیستم شما حداقل باید 25 آمپر جریان رو خط 12 ولت داشته باشه!
مارکش مهمه!! پاور باید جنسش مرغوب و ریل باشه! و برای سیستم شما حداقل باید 25 آمپر جریان رو خط 12 ولت داشته باشه!
اقا دمت گرم بابت كمكهايي كه كردي ميشه پاوري رو كه گفتي (gp535b) مشخصاتش رو كامل بنويسي توي گوگل سرچ ميكنم چيزي نمياره؟؟؟كيس رو امروز فردا بايد بفرستم بره شيراز گارانتي بگم پاورش رو عوض كنه.
راستي ميشه بگي كابل برق گرافيك كجاش ميخوره ميدونم پاورم نداره ولي بد نيست بدونم.؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alborz_k
18-08-2009, 00:14
راستي ميشه بگي كابل برق گرافيك كجاش ميخوره ميدونم پاورم نداره ولي بد نيست بدونم.؟
همون گوشه ی برد ، که یک فیش 6 پین مشکی هست ، باید به همون وصل بشه!
green gp535 !! اسمش هست!
شرمنده البرز جان ولي من هرچي گشتم هيچي پيدا نكردم شما ميتوني روي عكس بگيد كجاست؟؟؟ فكركنم نداره راستي اسم مادر بردم رو اشتباه نوشته بودم اينه مدلش gigabyte ep43-ud3l اصلا همچين چيزي واسه گرافيك داره؟؟؟ اگه نداره مشكلي پيش نمياد!!!؟
alborz_k
18-08-2009, 15:40
شرمنده البرز جان ولي من هرچي گشتم هيچي پيدا نكردم شما ميتوني روي عكس بگيد كجاست؟؟؟ فكركنم نداره راستي اسم مادر بردم رو اشتباه نوشته بودم اينه مدلش gigabyte ep43-ud3l اصلا همچين چيزي واسه گرافيك داره؟؟؟ اگه نداره مشكلي پيش نمياد!!!؟
ببخشید اشتباه کردم ، منظورم همون گوشه ی کارت گرافیک بود!! :دی می خواشتم بنویسم همون گوشه ی برد گرافیک ، نوشتم همون گوشه ی مادربرد! :دی
ویرایش شد.
البرزجان شرمنده من دست از سرت بر نميدارم خيلي كمكم كردي يه سوال ديگه من يه گندي زدم زدم گرافيك رو سوزوندم توي عكس زير يكي از همينا كه دورش خط كشيدم سوخت !!!! تعمير ميشه يا كاملا به فاك رفت!!!!
alborz_k
18-08-2009, 22:12
البرزجان شرمنده من دست از سرت بر نميدارم خيلي كمكم كردي يه سوال ديگه من يه گندي زدم زدم گرافيك رو سوزوندم توي عكس زير يكي از همينا كه دورش خط كشيدم سوخت !!!! تعمير ميشه يا كاملا به فاك رفت!!!!
چه جوری این اتفاق افتاد؟ می تونی عکس خود کارت رو بزاری که دقیقأ بفهمم کدوم قطعش خراب شده؟
اصلأ مشکل سیستم به خاطر این بود؟
گارانتی کارت چی هست و مشخصات کامل کارت رو هم بگو تا ببینیم چی می شه!
در کل درستش می کنند! :دی
والا دوربينم شيرازه با خودم نياوردمش كه عكس بزارم دقيقا هممين قسمتي كه توي عكس بالا دورش قرمز كشيدم البته يكيش نه دوتاش گارانتيش هم maxpower هست.واقعا ممنون از اينكه كمك كردي.
راستي هنوز مشكل سيستم رو نفهميدم به خاطر چي بود :46:امشب دارم ميرم شيراز تا فردا خراب بشم رو سر فروشنده:31:بد بخت فروشنده:20:
alborz_k
19-08-2009, 13:28
والا دوربينم شيرازه با خودم نياوردمش كه عكس بزارم دقيقا هممين قسمتي كه توي عكس بالا دورش قرمز كشيدم البته يكيش نه دوتاش گارانتيش هم maxpower هست.واقعا ممنون از اينكه كمك كردي.
من رشتم برق هست ! ولی در این حد وارد نیستم که بگم دقیقأ کار این قطعه ، روی این برد چیه!! :دی اینو باید شرکت گارانتی کننده تعیین که درست می شه یا نه.
farman-h
21-08-2009, 09:13
دوست گرامي كامپيوتر يكي از دوست هاي من هم همين مشكل رو داشت احتمال خيلي زياد پاورش خراب شده .
من رشتم برق هست ! ولی در این حد وارد نیستم که بگم دقیقأ کار این قطعه ، روی این برد چیه!! :دی اینو باید شرکت گارانتی کننده تعیین که درست می شه یا نه.
خیلی خوش بختم منم رشتم الکترو تکنیک هست ولی احتمال زیاد درست میشه.
دوست گرامي كامپيوتر يكي از دوست هاي من هم همين مشكل رو داشت احتمال خيلي زياد پاورش خراب شده .
نه مشکل از مادربرد بود نمیدونم بایوسش پاک شده بود یا بوت نمیکرد یه همچین چیزی.:10::31:
سلام خوبی البرز جان آواتارت رو عوض کردی نشناختم !!!:31:
رفتم با یارو صحبت کردم برای پاور گفت پاورت real 380 هست برای سیستم از این بالا تر هم جواب میده انقدر حرف زد که اخر متقاعد (درست نوشتم:31:) م کرد که همین پاور خوبه برای این سیستم گفت 380 این پاور اندازه 700 هست منم اخر قبول کردم حالا میگید چیکار کنم؟؟؟ عوض کنم یا همین خوبه!!!؟:13:
alborz_k
23-08-2009, 20:35
سلام خوبی البرز جان آواتارت رو عوض کردی نشناختم !!!:31:
رفتم با یارو صحبت کردم برای پاور گفت پاورت real 380 هست برای سیستم از این بالا تر هم جواب میده انقدر حرف زد که اخر متقاعد (درست نوشتم:31:) م کرد که همین پاور خوبه برای این سیستم گفت 380 این پاور اندازه 700 هست منم اخر قبول کردم حالا میگید چیکار کنم؟؟؟ عوض کنم یا همین خوبه!!!؟:13:
حالا سیستمتون چی شد؟ مشکل از پاور بود یا قطعه ی دیگه؟! حالا حرف ما هیچی ، شما اگه روی جعبه ی کارت گرافیکتون رو بخونید ، روش نوشته که حداقل به چه پاوری نیاز داره؟
حالا سیستمتون چی شد؟ مشکل از پاور بود یا قطعه ی دیگه؟! حالا حرف ما هیچی ، شما اگه روی جعبه ی کارت گرافیکتون رو بخونید ، روش نوشته که حداقل به چه پاوری نیاز داره؟
نه مشکل از پاور نبود از مادر برد بود البته مادر بورد نسوخته بود نمیدونم بوت نمیکرد یا بایوسش پریده بود یه همچین چیزی:11:
نمیدونید چه اتفاقی افتاد!!!! :41:مادر برد گرافیک و رم هر سه به ... رفتن!!!! :18:البته 3 تاشون گارانتی داشتن همه عوض شدن:8::5:.از بایوس نبود:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.