PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : » مشاوره برای خرید HTC Touch Diamond 2

huti_421
14-08-2009, 17:51
بعد از استفاده به مدت دو سال و نیم از Apple iPhone 2G عزیزمان ، تصمیم گرفتیم گوشی رو عوض کنیم

می خواستم ببینم اگه من HTC Touch Pro 2 بگیرم ، مغزم به دوران نمیوفته ؟ ( بابت تفاوت ها )

میتونم اصلا باهاش کنار بیام ؟

قیمتش با توجه به امکاناتش خوبسیت ؟

این قابلیت که وقتی گوشی رو به گوش نزدیک می کنی ، ال سی دی خاموش میشه ، تو اینم هست ؟ :دی ( خیلی دوس میدارم خوب )

فعلا همینا :دی

نکته : قصد خرید Apple iPhone 3Gs داشتم که به خاطر جوگیر شدن بیش از حد فروشنده های ایرانی ( مبنی بر قیمت بالاش ) اجالتا بیخیالش شدم

pulp_152
14-08-2009, 19:02
touvh pro 2 گوشی خوبیه ولی از اون بهتر 8910 هستش و اون پیشنهاد میشه

huti_421
14-08-2009, 19:05
اخه میخوام کیبورد فیزیک رو هم تجربه کنم :دی

pulp_152
14-08-2009, 20:11
صبر کن این بیاد البته تاچ پرو هم خوبه و تایید میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 54 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

huti_421
14-08-2009, 21:24
B7610 هم بد نیس ولی قائدتا از این گوشیاس که سر یه ماه خز میشه :دی ، نه ؟

یعنی میگی تاچ پرو 2 با اون قیمتش ارزش نداره ؟ حالا ورای بحث دوربین و سایرین

پردازشگراش چجوریاس مقایسه ی این دو تا ؟

hasanmotori
14-08-2009, 23:20
تاچ پرو گوشی خیلی خوبی هست ولی قیمت گوشی های htc از قیمت جهانیش بالاتره

شما اینجارو ببین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قیمتاش از ایران گرونتره ولی تو همین سایت برندهای دیگه رو هم ببین قیمتاش به ایران خیلی نزدیکه

یعنی میگم همین b7610 بیاد مثلاً میشه 500 تومن که خیلی عالیه
در ضمن خز هم نمیشه یعنی سامسونگ هیچ وقت خز نمیشه
به هر حال اگه از نظر مالی مشکلی نداری همون تاچ پرو رو بگیر

پردازندشم کم نمیاره ولی خب b7610 پردازنده قویتری داره و تاچشم حساس تره و...

merikh_merikh
14-08-2009, 23:28
دوست عزیز اگه قصد خرید پاکت پی سی دارین تاچ پرو2 در حال حاظر یکی از بهترینا میباشد.
قیمتشم مناسبه...........
بهتره به تاپیکشم یه سری بزنید.....

D^D
14-08-2009, 23:42
دوست عزیز منم تا 2 روز دیگه این گوشی زیبای HTC رو خریداری می کنم .
تمام تاپیک ها در تمام انجمن ها در مورد این گوشی رو مطالعه کردم .
باید بگم از نظر زیبایی و کارایی با قیمتی که داره بهترین انتخاب هست و در تمام تاپیکهایی که من سر زدم فقط دو تا ایراد از این گوشی گرفته بودن که یکی به جا ماندن اثر انگشت بود و یکی هم نداشتن فلاش برای عکاسی .
ویندوز 6.5 ( البته بعضی از دوستان گفتن روی گوشی ویندوز 6.1 هست اما قابلیت نصب 6.5 هم داره ) با تاچ حساس و کیفیت تصویر عالی و دوربین 5 مگ
پشتیبانی از حافظه خارجی تا 32 گیگ
صدای بسیار شفاف و با کیفیت
قیمت با گارانتی یاس : 580000 تومان و بدون گارانتی 510000 تومان

D^D
14-08-2009, 23:44
دوست عزیز منم تا 2 روز دیگه این گوشی زیبای HTC رو خریداری می کنم .
تمام تاپیک ها در تمام انجمن ها در مورد این گوشی رو مطالعه کردم .
باید بگم از نظر زیبایی و کارایی با قیمتی که داره بهترین انتخاب هست و در تمام تاپیکهایی که من سر زدم فقط دو تا ایراد از این گوشی گرفته بودن که یکی به جا ماندن اثر انگشت بود و یکی هم نداشتن فلاش برای عکاسی .
ویندوز 6.5 ( البته بعضی از دوستان گفتن روی گوشی ویندوز 6.1 هست اما قابلیت نصب 6.5 هم داره ) با تاچ حساس و کیفیت تصویر عالی و دوربین 5 مگ
پشتیبانی از حافظه خارجی تا 32 گیگ
صدای بسیار شفاف و با کیفیت
قیمت با گارانتی یاس : 580000 تومان و بدون گارانتی 510000 تومان

edi138485
15-08-2009, 12:38
آقا ببخشيد من متوجه نشدم ؟:13:
شما آخرش ميخواي تاچ پرو2 بگيري يا تاچ دياموند 2
عنوان تاپيك و همينطور پست آخر قيمتي و مشخصات دوربيني كه دادند مال تاچ دياموند 2 هست
اما اين كه ميگيد ميخوايد كيبوردفيزيكي رو هم تجربه كنيد به تاچ پرو2 مربوط ميشه
اما در مورد ديامون 2 با توجه به قيمت يكي از بهترين هاست و ميشه گفت به جز همون 2 ايرادي كه گفتند هيچ نقصي نداره كه هيچ ميشه گفت بي رقيبه( برادرم ديامون2 داره قبلش زيپريا يا همون اكسپريا داشت .. خودمم قبلا 5800 داشتم)
در باره تاچ پرو 2:
اينو بگم بدونيد
در گوشي هاي كيبورد دار از نوع تيلت ( تاشو) عمر كيبورد به علت فرسودگي رابط و كابل يكي دو ساله اما بهترين توليد كننده اين محصولات اچ تي سيه كه سابقه موفق توليد اين نوع رو با تايتان2 , ....داره كه الان 3 ساله سربلنده , مطمئنا تاچ پرو 2 ادامه دهنده و حتي تكميل مننده راه تايتان2 هست و در اين مورد هم كم نميزاره
فقط دوربينش كمتر از حد انتظاره( كه اونم واسه يه پاكت پي سي عيب بزرگي محسوب نميشه!!)

و اما.....
محصولات سامسونگ عالي اند و بسيار پيشرفته
اما اولين تجربه توليد محصولي در اين نوع با عمر طولاني .....؟؟؟؟
البته بگم : من خودم به مارك سامسونگ علاقه دارم و قصد تهيه امنيا اچ دي رو...:11::40::11:.

huti_421
15-08-2009, 15:39
بسیار سپاس از راهنمایی های گران قدر

بله منظور تاچ پرو 2 بود که من به اشتباه عنوان رو نوشتم ( چون بار دوم که تاپیک رو زدم نام رو به سرعت تایپ کردم و مغزم Diamond بود تا Pro )

پس میریم که بخریم اچ تی سی تاچ پرو 2 رو :-ایکس

merikh_merikh
15-08-2009, 18:02
دوست عزیز انتخاب خوبی کردی در حال حاظر تاچ پرو2 یکی از بهترین گوشی هاست.......

Royce
31-08-2009, 14:01
touvh pro 2 گوشی خوبیه ولی از اون بهتر 8910 هستش و اون پیشنهاد میشه

دوست عزیز شما 8910 که سیمبینه رو روی چه حسابی میگی از Touch pro2 که یه WM فوق العادست بهتره؟:13:

pulp_152
31-08-2009, 17:14
دوست عزیز شما 8910 که سیمبینه رو روی چه حسابی میگی از Touch pro2 که یه WM فوق العادست بهتره؟:13:

حالا سیمبین جای پیشرفتش کمتره نسبت به ویندوز و ویندوز بهتر از سیمبین هستش ! دلیل بر بد بودن سیمبین نیست !

مثل اینکه شما همه چیو خلاصه میکنی میکنی تو سیستم عامل اگر اونجوریه یک گوشی وین موبایل سامسونگ i 780 با cpu 624 که مال 2 سال پیشه بهتر از touch pro 2 هستش !

همه چی که تو سیستم عامل خلاصه نمیشه .. قدرت گوشی دوربین .. اینترفیس و ... جنس بدنه و قیمت و .. همه اینا عوامل مهمی هستن ...

با توجه به این عوامل کلی 8910 بهتره !

تاچ پرو 2 هم طبق گفته دارندگانش اون قسمت ریلش که بالا پایین میره کم کم رو بدنه خط میندازه ... منظورم اینه که هیچکدوم از این گوشیا نه 8910 و نه تاچ پرو 2 بدون ایراد نیستن...

Royce
31-08-2009, 21:05
حالا سیمبین جای پیشرفتش کمتر نسبت به ویندوزه و ویندوز بهتر از سیمبین هستش ! دلیل بر بودن سیمبین نیست !

مثل اینکه شما همه چیو خلاصه میکنی میکنی تو سیستم عامل اگر اونجوریه یک گوشی وین موبایل سامسونگ i 780 با cpu 624 که مال 2 سال پیشه بهتر از touch pro 2 هستش !

همه چی که تو سیستم عامل خلاصه نمیشه .. قدرت گوشی دوربین .. اینترفیس و ... جنس بدنه و قیمت و .. همه اینا عوامل مهمی هستن ...

با توجه به این عوامل کلی 8910 بهتره !

تاچ پرو 2 هم طبق گفته دارندگانش اون قسمت ریلش که بالا پایین میره کم کم رو بدنه خط میندازه ... منظورم اینه که هیچکدوم از این گوشیا نه 8910 و نه تاچ پرو 2 بدون ایراد نیستن...

همه چیز توی سیستم عامل خلاصه نمیشه ولی این دوستمون که به قول خودش 2.5 سال iPhone داشته و حالا ازش سیر شده که الان یه گوشی سیمبین ارضاش نمیکنه.
در ضمن من هنوز سر حرفم هستم که اصلا این گوشی که شما میگی قابل مقایسه نیست با Touch pro2
موفق باشید

zizipune
03-09-2009, 19:44
[quote=hasanmotori;4086760]تاچ پرو گوشی خیلی خوبی هست ولی قیمت گوشی های htc از قیمت جهانیش بالاتره

شما اینجارو ببین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمتاش از ایران گرونتره ولی تو همین سایت برندهای دیگه رو هم ببین قیمتاش به ایران خیلی نزدیکه

این طوری که dimanod2 و pro1 همچین اختلافی ندارن:18:

zizipune
03-09-2009, 19:46
تاچ پرو گوشی خیلی خوبی هست ولی قیمت گوشی های htc از قیمت جهانیش بالاتره

شما اینجارو ببین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمتاش از ایران گرونتره ولی تو همین سایت برندهای دیگه رو هم ببین قیمتاش به ایران خیلی نزدیکه

یعنی میگم همین b7610 بیاد مثلاً میشه 500 تومن که خیلی عالیه
در ضمن خز هم نمیشه یعنی سامسونگ هیچ وقت خز نمیشه
به هر حال اگه از نظر مالی مشکلی نداری همون تاچ پرو رو بگیر

پردازندشم کم نمیاره ولی خب b7610 پردازنده قویتری داره و تاچشم حساس تره و...

این طوری که dimanod2 و pro1 همچین اختلافی ندارن:18:

merikh_merikh
05-09-2009, 00:24
همه چیز توی سیستم عامل خلاصه نمیشه ولی این دوستمون که به قول خودش 2.5 سال iPhone داشته و حالا ازش سیر شده که الان یه گوشی سیمبین ارضاش نمیکنه.
در ضمن من هنوز سر حرفم هستم که اصلا این گوشی که شما میگی قابل مقایسه نیست با Touch pro2
موفق باشید
دوست عزیز هر کسی برای خودش نیاز هایی داره و با توجه به نیاز ها و کاربرد هایی که میخاد بهترین انتخاب را میکنه پس به طور قطع نمیشه گفت که تاچ پرو2 بهتره چون 8910 هم برتری هایی داره.....البته تمام موارد انتخاب بین این دو بر میگرده به نیاز های شخص استفاده کننده........