moontoise
14-08-2009, 13:57
سلام...
ببخشید من برای شناختن کاربر ها تو اسکریپتم از session استفاده کردم و تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نداشتم...
اما من از اون وقتی که browser های tab دار رو که نصب کردم واسه session هام مشکل پیش اومد...
یعنی امنیتش به کل از دست رفت...
مثلا من تو فایل index.php برای شناختن کاربر از session استفاده کردم:
مثلا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد وقطی در یکی از tab های browser هستم مشکلی نیست، اما اگه یه فایل مثلا به نام set.php می سازم و توی اون این کد رو می نویسم:
اونوقت session نغییر می کنه...
این یه مشکل اساسی تو اسکریپت من بوجود آورده...
مثلا اگه کسی یه فایل مثل set.php رو بسازه و تو یکی از tab ها اجرا کنه، اونوقت می تونه راحت session ها رو تغییر بده...
من می خوام فقط از سایت من بشه session رو تغییر داد یا اسلا نشه تغییر داد...
اصلا راه دیگه ای برای شناساندن user هست که نشه اون رو تو broswer های tab دار تغییر داد؟
من یه ذره با کد define کار کردم، اما زیاد بلد نیستم...
می خوام ببینم کسی هست که اینو یادم بده یا اصلا این کد به درد همچین کاری می خوره یا نه؟؟؟
می دونم سوالم طولانی بود: ببخشید:10::40:
ببخشید من برای شناختن کاربر ها تو اسکریپتم از session استفاده کردم و تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نداشتم...
اما من از اون وقتی که browser های tab دار رو که نصب کردم واسه session هام مشکل پیش اومد...
یعنی امنیتش به کل از دست رفت...
مثلا من تو فایل index.php برای شناختن کاربر از session استفاده کردم:
مثلا:
بعد وقطی در یکی از tab های browser هستم مشکلی نیست، اما اگه یه فایل مثلا به نام set.php می سازم و توی اون این کد رو می نویسم:
اونوقت session نغییر می کنه...
این یه مشکل اساسی تو اسکریپت من بوجود آورده...
مثلا اگه کسی یه فایل مثل set.php رو بسازه و تو یکی از tab ها اجرا کنه، اونوقت می تونه راحت session ها رو تغییر بده...
من می خوام فقط از سایت من بشه session رو تغییر داد یا اسلا نشه تغییر داد...
اصلا راه دیگه ای برای شناساندن user هست که نشه اون رو تو broswer های tab دار تغییر داد؟
من یه ذره با کد define کار کردم، اما زیاد بلد نیستم...
می خوام ببینم کسی هست که اینو یادم بده یا اصلا این کد به درد همچین کاری می خوره یا نه؟؟؟
می دونم سوالم طولانی بود: ببخشید:10::40: