ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : NOKIA E52 CLUB

mamad6280
13-08-2009, 22:59
مثل همیشه از چند تا دونه عکس شروع میکنیم:

چیزی که خود من رو علاقمند به این گوشی کرده ضخامت خیلی کمش هست مخصوصا این که سری E هم به حساب میاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوشحال میشم اگه بتونیم راجبش صحبت کنیم :46:

drs_mehry
07-02-2010, 11:39
جریان قطب نمای مغناطیسیه این گوشی چیه ؟

mehran681
18-02-2010, 17:11
به نظرم گوشي بسيار عاليه
پردازنده خيلي خوب،بدنه تمام فلزي و...
فكر ميكنم چيزي از گوشيهاي جديد و پيشرفته روز كم نداره.فقط كمي دوربينش ضعيفه كه خاصيت گوشيهاي سري e است.
از دوستاني كه اين گوشي رو دارن لطفا" نظر خودشون رو در مورد اين گوشي بگن؟

S!LENCE
15-03-2010, 00:54
سلام دوستان
تاپیک رسمی این گوشی همین جاس؟ من دوستم یه دونه همین امروز خرید ما رو هم فرستاده دنبال -- و ایناش. چیکار کنم حالا؟ کسی هکش کرده؟ هکش با بقیه سری 60 ها فرق داره؟
ممنون

Ping 127.0.0.1
30-04-2010, 02:35
سلام به همه
من میخوام یه گوشی تا 300 تومن بگیرم و انتخاب اولم هم همین E52 بود اما...
با تمام تعریف و تمجیدهایی که تو سایتهای مختلف خوندم بازم یکم شک دارم...با قیمت 260-270 میشه گوشیه Touch هم گرفت (البته با یکم پول بشتر)
بله میدونم که کلا استیل این گوشی با گوشی های تاچ فرق داره و مقایسه اونها اصلا درست نیست اما خب میشه htc یا سامسونگ تاچ هم گرفت
راستش یکم گیج شدم. خیلی جاها هم خوندم میگن اولش شاید خیلی جذاب نباشه اما بعد از مدتی میفهمی هیچی کم نداره...

من کارم کامپیوتر و شبکه هستش و از این آدما نیستم که کل گوشی رو در کیفیت عکس یا موزیک خلاصه کنم و از امکانات گوشی حداکثر استفاده رو میکنم (تا جایی که بتونم)
نهایتا به نظر شما با فرم ساده این گوشی ایا واقعا میشه روش حساب کرد؟

سوالات مهم اینه که:
1- نرم افزار میشه به راحتی روی این گوشی نصب کرد؟ (راحت گیر میاد و راحت نصب میشه ؟ برنامه های کاربردی خصوصا برنامه های مخصوص wi-fi - با توجه به سیستم عامل سیمبین این گوشی)
2- gps این گوشی خوب کار میکنه و میشه واقعا ازش استفاده کرد یا بعد از یه مدت از دستش خسته میشی؟
3- wi-fi گوشی خوب کار میکنه؟ قاط نمیزنه و اذیت نمیکنه؟
4-دسترسی به منوها راحت هست؟ یا باید برای رسیدن به مثلا مسیج ها 15 تا منو و ساب منو رو پشت سر بزاری؟؟؟
5-کیفیت صفحه و رنگ ها؟ خصوصا زیر نور آفتاب
6-مقاومت بدنه و ضد ضربه بودن (در اینکه از جیبت بی افته یا از دستت)
7- توانایی مدیریت پروفایل های مختلف برای جلسه، بیرون، داخل ماشین، عادی، سایلنت و ...
8-راحتی و نرمی دکمه ها و صفحه کلید
9-راحتی انجام تنظبمات گوشی
10- مدیریت کانتکت ها
ویرایش در کامپیوتر--> انتقال به گوشی
backup از کانتکت ها ونگهداری در کامپیوتر
11- سرعت کارکردن گوشی خوبه؟ من اصلا حوصله ندارم هر منو که بخواد باز بشه هی سکته بزنه خصوصا در مورد مسیج و کانتکت ها و اینچیزا...در مورد عکس و فیلم و بازی خب انصافا یکم تاخیر قابل قبوله اما فقط یکم نه بیشتر :46:
12-سرعت لود شدن برنامه ها و باز شدن فایلهای office و PDF چطوره؟
مثلا اگه تو یک کتاب pdf که 700 صفحه است یک کلمه رو بخوای جستجو کنی به نظرتون خیلی لفت میده؟
13- کیفیت عکس چطوره؟ مثلا اگه از یک صفحه کتاب یا یه نوشته نسبتا ریز (مثلا در حد روزنامه) عکس بگیری بعدا میتونی بخونی چی نوشته؟ (عکس رو در گوشی باز کنی و زوم کنی ببینی یا اینکه عکس رو در کامپیوتر ببینی)

ببخشید سوالات اینقدر زیاد شد - به این میگن سنگ پای قزوین از نوع درجه یک!!!
اما میخوام مطمئن بشم که بعد از خرید گوشی نکته اعصاب خورد کنی وجود نداشته باشه که دلم رو بزنه :31:
البته میدونم داریم در مورد یه گوشی موبایل 270 تومنی صحبت میکنیم نه یک کامپیوتر چهار هسته ای اما خب دیگه... از دوستانی که این گوشی رو دارن تقاضای راهنمایی دارم
:11:

yee_pesare
30-04-2010, 13:51
ببین دوست عزیز گوشیه بسیار خوبیه و با توجه به پردازنده 600 مگاهرتز از نظر سرعت عالیه.کیفیت صفحه نمایش و کنتراست اون عالی و زیر نور افتاب خیلی خوبه .
از نظر نسب نرم افزار هیچ مشکلی نداره و تقریبا تمام گوشی حتی دکمه ها فلزیه و بسیار مقاوم
تنها مشکلش کیفیت متوسط دوربینه شه که کارو را میندازه.
راستی صداش هم تو هدفون خیلی خوب و بیرون خوبه

mg
01-05-2010, 10:52
من این گوشی را 4روز خریدم گوشی خوبیه سرعت زیاد شکل ظاهری زیبا و بدنه فلزی وصفحه کلید خیلی خوب ولی کار با کلید چهار جهته کمی سخته و دوربین سطح پایین حتی حالت ماکرو وفوکوس اتوماتیک نداره ضمنا صدای دوربین رانمی شه قطع کرد.من با gpsوموزیک پلیر این گوشی 6ساعت کار کردم فقط یک سوم شارژ باطری کم شد.
ضمنا از اساتید بزرگوار ساین این گوشی چجوریه من که نتونستم.

mg
01-05-2010, 11:04
من این گوشی را 4روز خریدم گوشی خوبیه سرعت زیاد شکل ظاهری زیبا و بدنه فلزی وصفحه کلید خیلی خوب ولی کار با کلید چهار جهته کمی سخته و دوربین سطح پایین حتی حالت ماکرو وفوکوس اتوماتیک نداره ضمنا صدای دوربین رانمی شه قطع کرد.من با gpsوموزیک پلیر این گوشی 6ساعت کار کردم فقط یک سوم شارژ باطری کم شد.
ضمنا از اساتید بزرگوار ساین این گوشی چجوریه من که نتونستم.

sosssmar
10-05-2010, 09:18
سلام دوستان.
کمککککککککککککککککک! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه E52 دارم دو روزه که روی هر حالت پروفایلی که قرارش میدم (جنرال ، سایلنت، میتینگ، اوت دور، ...) صدای اس ام اس نمیاد یعنی انگار که در حالت سایلنتِ!!!
زنگ میخوره، الارمِ ساعت هم کار میکنند اما فقط برای اس ام اس هیچ صداری نمیده!!!!!!!
نمیدونم چشه... کمک کنید....

sosssmar
10-05-2010, 12:03
سلام دوستان.
کمککککککککککککککککک! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه E52 دارم دو روزه که روی هر حالت پروفایلی که قرارش میدم (جنرال ، سایلنت، میتینگ، اوت دور، ...) صدای اس ام اس نمیاد یعنی انگار که در حالت سایلنتِ!!!
زنگ میخوره، الارمِ ساعت هم کار میکنند اما فقط برای اس ام اس هیچ صداری نمیده!!!!!!!
نمیدونم چشه... کمک کنید....
تازه چیزه جدیدی کشف کردم!
دیگه وقتی مسیج میاد اون علامت کوچیک پاکت نامه در گوشه ی بالای سمت راست صفحه هم نمیاد!!!

mg
13-05-2010, 07:50
به این آدرس:
menu<ctrl panel<setting<general<personalisation<tones<message alert tone
زنگ مسیج را عوض کن و اگه درست نشد صدای زنگ بیشتر کن.

---------- Post added at 04:20 AM ---------- Previous post was at 04:19 AM ----------

به این آدرس:
menu<ctrl panel<setting<general<personalisation<tones<message alert tone
زنگ مسیج را عوض کن و اگه درست نشد صدای زنگ بیشتر کن.

jahfer
15-05-2010, 10:26
سلام
من هم 4 روز ميشه كه اين گوشي را خريدم. گوشي بدي نيست و لي امكانات خاصي نداره كه ارزش اين قيمت را داشته باشه. بزودي يك بررسي ازش ميذارم.

mg
28-05-2010, 08:20
یکی جواب ما را نمی ده

patybor
06-06-2010, 08:15
كسي تو اين تاپيك جواب ميده آيا؟؟؟؟!!!! تو تنظيم زبان نوشتاري گوشي دو حالت رو ميشه انتخاب كرد.يكي زبان اصلي و ديگري زبان ثانويه. كسي ميدونه چطور ميشه تو زماني كه داري تايپ ميكني بين اين دو حالت سوئيچ كرد. آيا كسي هست كه بدونه؟؟؟

mg
08-06-2010, 07:54
با استفاده از کلید مربع.

patybor
09-06-2010, 07:57
كليد مربع بين حالت الفبا و اعداد جابجا ميكنه.ميخوام بين فارسي و انگليسي سوئيچ كنم. البته از راه writing Language ميشه ولي طولانيه. احساس ميكنم يك گوشي از سري E كه مخصوص پيام و ايميله يك راه ميانبر بايد داشته باشه

mg
11-06-2010, 08:27
ازکلید ستاره وگزینه input optionsوwriting Languageاستفاده کن .
ضمنا صدای دوربین چجوری قطع می شود.این گوشی فارسی را ساپورت می کنه؟

t2download
15-06-2010, 10:47
آیا این گوشی هنگ میکنه و یا نه و آیا به کسی این رو سفارش میکنی بخره ؟

mg
17-06-2010, 13:10
خیر هنگ نمی کنه .اره

maziarzar
19-06-2010, 12:48
چراکه نه من خودم به تمام افراد فامیل این گوشی راپیشنهاد دادم ودوتاشون قصدخریدان رادارند

patybor
19-06-2010, 21:39
از لحاظ سرعت واقعا عاليه!! از سامسونگ جت كه اين همه تبليغ سرعتش رو ميكنن بهتره.دو سه هفته اي ميشه گرفتم يكبار هم هنگ نداشته.تنها بديش كيفيت هندزفري بود كه چون جك 3.5 داره هندزفري 5530 خريدم براش. باطريش خيلي دوام داره. بعضي وقتها 5 روز هم ميشه تا خالي بشه. اگر كمي صفحه اش بزرگتر بود ديگه حرف نداشت. صفحه كليدش هم براي تايپ خيلي راحته. بخري پشيموني نداره

babakpilot
19-06-2010, 23:10
آقا من ميخام E52 بگيرم ولي قبلش چند تا سوال داشتم :
1- آيا همه برنامه‌ها و نرم افزارهاي سيمبين روي اين گوشي نصب ميشه ؟
2- آيا GPS اش خوب جواب ميده؟
3- فلاش دوربينش امكان چراغ قوه شدن داره؟
4- سيمبينش چنده ؟
باتشكر

patybor
20-06-2010, 07:38
تمامي نرم افزارهاي Symbian S60 3.2 روش نصب ميشه.در مورد جي پي اس بايد بگم از گوشي 5800 كه قبلا داشتم كمي ديرتر وصل شد اما از لحاظ نقشه و جزئيات رو دست نوكيا هيچي نيست. در مورد فلاش هم چيزي نصب نكردم

drs_mehry
21-06-2010, 21:25
كليد مربع بين حالت الفبا و اعداد جابجا ميكنه.ميخوام بين فارسي و انگليسي سوئيچ كنم. البته از راه writing Language ميشه ولي طولانيه. احساس ميكنم يك گوشي از سري E كه مخصوص پيام و ايميله يك راه ميانبر بايد داشته باشه
منم این مشکل و دارم .چون این گوشی حالت انتخای زبان دوم را داره پس باید دکمه میانبری هم برای سویچ بین دو زبان وجود داشته باشه .کسی هنوز راه حلی پیدا نکرده ؟
...
....
......
ظاهرا با ورژن جدید فریمور این مشکل حل شده (firmware 031.012 solved the problem for me)

mg
26-06-2010, 05:57
من به فریمور 34اپدیت کردم درست نشد چجوری می توانم زبان فارسی را گوشی بزارم منظور اس ام اس فارسی.صدای دوربین چجوری قطع می شه.

aydin_eb7777
26-06-2010, 10:27
من به فریمور 34اپدیت کردم درست نشد چجوری می توانم زبان فارسی را گوشی بزارم منظور اس ام اس فارسی.صدای دوربین چجوری قطع می شه.

باید قبل از آپدیت کردن فریمویر , Product code گوشیت را عوض می کردی و بعد آپدیت می کردی البته اگر پروداکت کد فارسی برای این گوشی موجود باشه!
جستجو کنید اگر پروداکت کد فارسی پیدا کردی دوباره فریمویر گوشیت را آپدیت کن زبان فارسی اضافه می شه و مشکلت رفع می شه
موفق باشی

patybor
05-07-2010, 07:54
تعجب ميكنم گوشي به اين خوبي و سريعي كه واقعا نقاط ضعفش نسبت به نقاط قوتش خيلي خيلي كمه همچين تاپيك بي رمقي داره!!!!! واقعا تو ايران چه چيزي باعث ميشه يك گوشي اينقدر مهجور بمونه و يك گوشي كلي خاطرخواه داشته باشه؟؟؟ اگر فهميديد مارو هم در جريان بگذاريد

mg
22-07-2010, 07:18
خدا می دونه.

mg
25-07-2010, 04:25
سلام من گوشی نوکیا E52دارم تا حالا از برنامه Paragon Handy Guard v1.01.440 برای قفل گذاری روی برنامه ها وفایل ها وفولدرها استفاده می کردم ولی حالا وقتی دوباره می خوام نصب کنم ارور File corrupted می ده برنامه رابدون ساین وبا ساین نصب کردم درست نشد حتی گوشی را با کد 7370 فرمت کردم درست نشد من قبلا از همین فایل استفاده می کردم نصب می شد ولی تازه برای اطمینان من دوباره از جای دیگه دانلود کردم باز همین جوری شد. من به این برنامه احتیاج دارم لطف کنید کمک کنید ضمنا برنامه مشابه سراغ ندارید ممنون.

patybor
10-08-2010, 08:37
تو مجله جيبي خوندم اين گوشي جزو 10 گوشي پرفروش اروپا بوده.ايا تو ايران هم زياد اين گوشي رو ميخرن؟بعيد ميدونم. تو ايران كسي دنبال سوسول بازي نيست. همه يك گوشي مرد ميخوان!!!! خداييش بياين بخرينش خيلي گوشي خوبيه. دلم براش ميسوزه غريب مونده

MOHAMMAD2010
10-08-2010, 13:25
به نظرم به خاطر ظاهرشه که زیاد طرفدار نداره
الانم دیگه همه دارن میرن دنبال گوشیه تاچ

maziarzar
14-08-2010, 15:26
تعجب ميكنم گوشي به اين خوبي و سريعي كه واقعا نقاط ضعفش نسبت به نقاط قوتش خيلي خيلي كمه همچين تاپيك بي رمقي داره!!!!! واقعا تو ايران چه چيزي باعث ميشه يك گوشي اينقدر مهجور بمونه و يك گوشي كلي خاطرخواه داشته باشه؟؟؟ اگر فهميديد مارو هم در جريان بگذاريد

تو مجله جيبي خوندم اين گوشي جزو 10 گوشي پرفروش اروپا بوده.ايا تو ايران هم زياد اين گوشي رو ميخرن؟بعيد ميدونم. تو ايران كسي دنبال سوسول بازي نيست. همه يك گوشي مرد ميخوان!!!! خداييش بياين بخرينش خيلي گوشي خوبيه. دلم براش ميسوزه غريب مونده

کلا تو ایران سری Eطرفدارنداره چون کمتر کسی تو ایران دنبال کارایی های خاص وتوپ این گوشی می گرده البت که من خودم تامرز خریدن رفتم اما پشیمون شدم چون پولشو جمع کردم برای خرید کامپیوتر
سریEیهکی ازبهترین وپرفروش ترین های جهانه که الان سریCجایگزینش شده

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

یه دلیل دیگشم اینه که الان مردم تو ایران بیشتر دنبال گوشی مدگرایانه وخوشگل میگردن

siamak5070
16-08-2010, 09:56
با سلام دوستان من به تازگی این گوشی رو خریدم فیرمور اونم آخرین ورژن34 و فارسی هست ولی متاسفانه هرکاری می کنم GPSاش وصل نمیشه.با تمام تنظیماتش هم ور رفتم. گارمین هم نصب کردم نشد. توی سایت های خارجی هم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن. اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

mg
16-08-2010, 14:05
تعجب می کنم من فریمور34 رادارم gpsاش خیلی راحت تو خانه هم وصل می شه از برنامه اسمارت کم استفاده کن .

matlab76
19-08-2010, 09:24
با عرض سلام وادب
من در مورد تنظیمات light time-out و light sensor دراین گوشی مشکل دارم قبلا تنظیم میشد ولی الان این ارور را میدهد
unable to . chenge setting . powersaving mode active. من دفترچه فارسی یا انگلیسی ندارم عربی دارم از استادان محترم خواهشمندم در این مورد راهنمایی فرمایند.

mstf666
19-08-2010, 11:42
با عرض سلام وادب
من در مورد تنظیمات light time-out و light sensor دراین گوشی مشکل دارم قبلا تنظیم میشد ولی الان این ارور را میدهد
unable to . chenge setting . powersaving mode active. من دفترچه فارسی یا انگلیسی ندارم عربی دارم از استادان محترم خواهشمندم در این مورد راهنمایی فرمایند.

دکمه پاور گوشی رو بزن ...
بیا روی گزینه آخرش deactive power saving mode رو بزن.

شارژر هم به گوشی وصل کنی احتمالا غیرفعال میشه.

siamak5070
21-08-2010, 10:12
تعجب می کنم من فریمور34 رادارم gpsاش خیلی راحت تو خانه هم وصل می شه از برنامه اسمارت کم استفاده کن .

دوست عزیزمن تا بحال 6-7 تا گوشی نوکیا داشتم و کار با GPS را کاملا بلدم اسمارت کام هم نصب کردم نشد.a-gps وnetwork همفعال کردم نشد.اصلا توی GPS data که بری باید ماهواره ها رو پیدا کنه ولی مال من بعد از 3 ساعت توی فضای باز به زور یدونه ماهواره رو پیدا کرد.اگر کسی نظری داره لطفا راهنمایی کنه.با تشکر

matlab76
24-08-2010, 06:05
دوست عزیز mstf666 متشکرم
وقتی شارژ گوشی تمام شد و گوشی خاموش شد بعد از شارژ شدن درست شد.بازم ممنونم

maziarzar
30-08-2010, 00:06
دوست عزیزمن تا بحال 6-7 تا گوشی نوکیا داشتم و کار با GPS را کاملا بلدم اسمارت کام هم نصب کردم نشد.a-gps وnetwork همفعال کردم نشد.اصلا توی GPS data که بری باید ماهواره ها رو پیدا کنه ولی مال من بعد از 3 ساعت توی فضای باز به زور یدونه ماهواره رو پیدا کرد.اگر کسی نظری داره لطفا راهنمایی کنه.با تشکر
منم بار اولی که گوشی6220کلاسیکمو جی پی اس رو فعال کردم یه3ساعت طول کشید والان 1دقیقه ای وصل میشه
اپدیتش کن منظور فریمور بعد دوباره گارمین رونصب کن باید درست بشه که اگه نشد مشکلش سخت افزاریه وباید ببری تعمیرگاه

siamak5070
05-09-2010, 07:25
گوشی من خوشبختانه گارانتی داشت، بردمش گارانتی مشخص شد که مشکل سخت افزاری داشته بعد از 8 روز گوشی رو تحویلم دادن. مشکل GPS رفع شده ولی قاب فلزی جلوی گوشی فاصله پیدا کرده و کلید رو به پایین هم یه صدا افتاده توش.

mg
19-09-2010, 04:38
چرا این کلوب کم رونقه؟

maziarzar
21-09-2010, 19:27
چون این گوشی تو ایران طرفدار زیادی نداره برعکس اروپا

mInI_ClockEr
22-09-2010, 02:47
چون ما ایرانی ها دنبال جنگولک بازی هستیم دوربی20000 مکاپیکسلی بلوتوس نسخه 88 صفحه ال سی دی 500 اینچ آمو الی دی و از این .... ها
نمی دونیم که 3G و از این گونه امکانات چی هست که
آره عزیزان

maziarzar
25-09-2010, 20:53
کاشکی فقط این بود تو ایران که فعلا لمسی مد شده البته تو جهان هم میشه گفت همین طوره

mg
26-09-2010, 12:58
بهتر که طرفدار نداره چون دیرتر خز می شه.

maziarzar
26-09-2010, 17:04
چه فایده ای داره مدل چینیش اومده از دور شبیه این هست.
توی خانواده ی ما 2نفر این گوشی رو دارند وازشم راضیند.

mg
01-10-2010, 04:56
بچه ها فریمور51برای این گوشی امده.

drs_mehry
01-10-2010, 23:42
بچه ها فریمور51برای این گوشی امده.

امشب به روز رسانی می کنم .اگر تغییری حاصل شد اطلاع می دم .

پرتقال
02-10-2010, 00:03
سلام دوستان
الان یه ماه هست که این گوشی رو خریدم واقعا ازش راضی ام
فقط یه مشکل باهاش دارم. وقتی با وایرلس لن به اینترنت وصل میشم تا موقعی که تو اینترنتم بدون مشکل با سرعت عالی کار میکنه همین که از مرورگر میام بیرون گوشی پیغام میده system error و کلا هنگ میکنه تا گوشی خود به خود بعد از چند دقیقه ریستارت کنه یا باطری در بیارم
کسی تست کرده؟ مشکلی باهاش نداشته؟

rouzbeh_ziafati
22-10-2010, 22:33
کیفیت عکسش واقعا اینطور که gsm گفته ضعیفه؟ میشه یه مدل از عکس هایی که میگیره رو آپلود کنید؟ اینکه برنامه ovi بعد از یک هفته دیگه پولی میشه راهی وجود داره که یه برنامه خوب جایگزینش کرد که همیشه کار کنه و نقشه هاش و برنامش مثل ovi کامل باشه با راهنمای صوتی؟

drs_mehry
23-10-2010, 13:08
سلام دوستان
الان یه ماه هست که این گوشی رو خریدم واقعا ازش راضی ام
فقط یه مشکل باهاش دارم. وقتی با وایرلس لن به اینترنت وصل میشم تا موقعی که تو اینترنتم بدون مشکل با سرعت عالی کار میکنه همین که از مرورگر میام بیرون گوشی پیغام میده system error و کلا هنگ میکنه تا گوشی خود به خود بعد از چند دقیقه ریستارت کنه یا باطری در بیارم
کسی تست کرده؟ مشکلی باهاش نداشته؟
منم این مشکل را داشتم .با به روز رسانی به آخرین نسخه فعلا مشکلم حل شده

rouzbeh_ziafati
23-10-2010, 22:16
ساخت کجاست این گوشی با گارانتی اصلیش؟

drs_mehry
23-10-2010, 22:32

برای من زده فنلاند

maziarzar
23-10-2010, 23:00
یه زمانی سری ای ساخت کره بود ولی الان یا هنده یا چینه وبه ندرت فنلاند

rouzbeh_ziafati
23-10-2010, 23:17
برنامه ovi nokia map که روی این گوشی هست مسیر یابی صوتیش برای ماشین و یا پیاده روی مجانیه یا بعد از یه مدت از کار می افته؟

maziarzar
23-10-2010, 23:39
این گوشی بدون محدودیت هست

پرتقال
24-10-2010, 11:37
منم این مشکل را داشتم .با به روز رسانی به آخرین نسخه فعلا مشکلم حل شده
مشکل من هم با آپدیت به ورژن 051.018 حل شد.

rouzbeh_ziafati
24-10-2010, 18:16
قیمت روز این گوشی با و بدون گارانتی چنده ؟

coopro
03-11-2010, 19:04
میخواستم E52 بخرم.یه فروشنده میگفت که فنلادیه،یکی دیگه میگفت چینیه،یکی دیگه میگفت کره ایه.می خواستم بدونم که فنلاندی اصلا تو بازار هست،اصلیه؟بعد جریان جعبه بزرگ یا جعبه کوچیک چیه؟اگه عکس از جعبه بزرگ و کوچیک بذارید ممنون میشم.راستی اینا که میگن گارانتی داره تا چه حد صحت داره؟دستتون درد نکنه

hasanmotori
12-11-2010, 13:55
دوستم یکیشو داره ... قبلاً ورژن 21 بود ازش راضی بود هیچ مشکلی باهاش نداشت بعد این total_overdose نامرد گولش زد گفت آپدیت کن آپدیت کرد به ورژن 51 ... الان اصلاً ازش راضی نیست ... میگه تو realplayer هنگ میکنه ... وقتی قفل میشه کلی طول میکشه تا باز بشه ... کلاً خیلی باگ داره ... مشکل از کجاست ؟

amin-se
14-11-2010, 23:37

کسی راه حلی نداره؟! منم دنبال این شرتکات میگردم که بدون رفتن به Writing Languge زبان نوشتن رو عوض کنم.

mg
01-01-2011, 02:02
امکان نداره من پیدا نکردم.

naderfar
01-01-2011, 13:02
سلام

من چند وقتی هستش که گوشیرو گرفتم و هیچ مشکلی ندارم

فقط هر چند وقت یکبار صفحه Select conection میاد
چکار باید کرد که دیگه نیاد؟

با تشکر

mg
07-01-2011, 10:24
سلام

من چند وقتی هستش که گوشیرو گرفتم و هیچ مشکلی ندارم

فقط هر چند وقت یکبار صفحه Select conection میاد
چکار باید کرد که دیگه نیاد؟

با تشکر

منم همین مشکل را دارم کسی راه حل داره؟

drs_mehry
08-01-2011, 18:31
شما باید سیستم جستجوی خودکار شبکه وایرلس را خاموش کنید تا مشکل حل بشه.

sosssmar
09-01-2011, 23:47
ماله من رو زده مید این کره!

primary
09-01-2011, 23:57
با سلام خدمت دوستان
من تصمیم گرفتم این گوشی(e52) را بخرم ولی یکم دودلم:41:
دنبال یه گوشی با کارایی بالا در عین حال بادوام می‌گردم
-دوربین برام زیاد مهم نیست
-نصب نرم افزار بسیار مهم
-صدای قابل قبول(متوسط)
-صفحه نمایش خوب
به نظر شما تصمیمم درستی گرفتم؟:23:

و یه سوال دیگه اینکه نداشتن مجوز دائمی برای مسیریابی صوتی مشکلی را به وجود می‌آورد؟:question:

S 7 N
10-01-2011, 16:28
من عموم داره مال چین هست تحت لیسانس فنلاند.دارای گارانتی ارکان ارتباطات هست.به نظر من گوشی رو فقط با گارانتی اصلی بخرید و خیالتون راحت.
به نظر من گوشی خوبیه.البته جز دوربینش که فوکوس اتومات و ماکرو نداره.خوبه

maziarzar
15-01-2011, 18:10
با سلام خدمت دوستان
من تصمیم گرفتم این گوشی(e52) را بخرم ولی یکم دودلم:41:
دنبال یه گوشی با کارایی بالا در عین حال بادوام می‌گردم
-دوربین برام زیاد مهم نیست
-نصب نرم افزار بسیار مهم
-صدای قابل قبول(متوسط)
-صفحه نمایش خوب
به نظر شما تصمیمم درستی گرفتم؟:23:

و یه سوال دیگه اینکه نداشتن مجوز دائمی برای مسیریابی صوتی مشکلی را به وجود می‌آورد؟:question:
عالیه درش شک نکن

primary
31-01-2011, 00:27
با سلام
با اجازه دوستان این گوشی را خریدم
رنگ طلایی - ساخت فنلاند (باور نکنید) - فول پک - رم 2 - هنزفری یک تکه - و ...
چند نکته درباره گوشی:
همانطور که میدانید دوربین ناقابل ای52 مقدار ناچیزی برجسته است این باعث میگردد تا راحت تر خط بیفتد –فکر میکنید چرا اینگونه طراحی شده؟ یک آهنگ اجرا کنید حالا دستتان را روی اسپیکر گوشی بگذارید صدا بی صدا (حالا که چی؟!) گوشی را روی یک میز بگذارید به طوری که صفحه نمایش بالا باشد صدا هنوز هم واضح است- یعنی دوربین فدای صدا میشود!:blink:

تفاوت جستجوی پیشگویانه مخاطبین (شماره گیری هوشمند) E52 با گوشیهای سونی اریکسون (البته من سی901 رادیدم بقیه را نمیدونم)در سایر گوشیها شما وقتی شماره ای را وارد میکنید مثلا09128 آنگاه تمام مخاطبینی که با این شماره شروع میشوند نمایش مدهد .درحالی که در نوکیا شما هنگامی که در صفحه اصلی هستید و نام را وارد میکنید مثلا رضا آنگاه تمام مخاطبینی که این نام را دارند نمایش میدهد(البته در صفحه اصلی 543 نوشته میشود چون گوشی نمیداند شما در حال وارد کردن شماره اید یا در حال جستجو- برای همین هر دو را نشان میدهد!!!)

از آن جایی که اینجانب معلم هستم و معلم ها با نمره دادن خیلی حال میکنند میخوام به گوشیم نمره بدم:5:

دوربین 10 (نمره ناپلئونی)

صدا 16 (به خاطر کیفیت عالی )

طراحی ظاهری 18 (همون نمره انضباط)

صفحه کلید 17

باطری 19 (من عادت ندارم به کسی بیست بدم):31:

صفحه نمایش 17 (اگه لمسی بود 10 هم نمیدادم)

حالا چند سوال
آخرین ورپن این گوشی چیه (برای من 034.001)
چرا گاهی اوقات توی گالری فایل هام میشکنه خصوصا فیلم ها (اگه گالری را ببندم و دوباره باز کنم درست میشه):44:

با تشـکـــــــــــــر

mg
01-02-2011, 08:24
سلامن نوکیا e52دارم وقتی وصلش کردم به کامپیوتر دیگه روشن نشد وایکون نوکیا امد و روشن نشد با فونیکس در حالت deadامدم فلش کنم وسط کار ارور زیرزد بردم بیرون با جف نتونست درست کنه گفت کد imei پریده و صفر نوشته بود گفت بایدimei جدید بزنم وخرجش 40000تومان میشه ایا گوشی من درست میشه در ضمن من گوشی یک ماه قبل با فونیکس در حالت روشن اپ دیت کردم به ورژن 51 وگوشی فارسی شد وخوب کار می کرد ولی نمی دونم چرا اینجوری شد لطف کنید کمک کنید .
Firmware:cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

amomid66
04-02-2011, 15:49
تازه چیزه جدیدی کشف کردم!
دیگه وقتی مسیج میاد اون علامت کوچیک پاکت نامه در گوشه ی بالای سمت راست صفحه هم نمیاد!!!
برای تنظیمات صدا برو به

ctrl.panel>>> setting >>> general >>> presonalisation>>> tones

بقیه شو خودت بلدی
برای علامت مسج هم باید بری به

ctrl.panel>>> setting >>> general>>> presonalisation>>> stand by>>> home screen theme>>> active

amomid66
04-02-2011, 16:01
سلام به همه
با تمام تعریف و تمجیدهایی که تو سایتهای مختلف خوندم بازم یکم شک دارم...با قیمت 260-270 میشه گوشیه Touch هم گرفت (البته با یکم پول بشتر)
بله میدونم که کلا استیل این گوشی با گوشی های تاچ فرق داره و مقایسه اونها اصلا درست نیست اما خب میشه htc یا سامسونگ تاچ هم گرفت
راستش یکم گیج شدم. خیلی جاها هم خوندم میگن اولش شاید خیلی جذاب نباشه اما بعد از مدتی میفهمی هیچی کم نداره...

من کارم کامپیوتر و شبکه هستش و از این آدما نیستم که کل گوشی رو در کیفیت عکس یا موزیک خلاصه کنم و از امکانات گوشی حداکثر استفاده رو میکنم (تا جایی که بتونم)

سوالات مهم اینه که:
1- نرم افزار میشه به راحتی روی این گوشی نصب کرد؟ (راحت گیر میاد و راحت نصب میشه ؟ برنامه های کاربردی خصوصا برنامه های مخصوص wi-fi - با توجه به سیستم عامل سیمبین این گوشی)
2- gps این گوشی خوب کار میکنه و میشه واقعا ازش استفاده کرد یا بعد از یه مدت از دستش خسته میشی؟
4-دسترسی به منوها راحت هست؟ یا باید برای رسیدن به مثلا مسیج ها 15 تا منو و ساب منو رو پشت سر بزاری؟؟؟
7- توانایی مدیریت پروفایل های مختلف برای جلسه، بیرون، داخل ماشین، عادی، سایلنت و ...
10- مدیریت کانتکت ها
11- سرعت کارکردن گوشی خوبه؟ من اصلا حوصله ندارم هر منو که بخواد باز بشه هی سکته بزنه خصوصا در مورد مسیج و کانتکت ها و اینچیزا...در مورد عکس و فیلم و بازی خب انصافا یکم تاخیر قابل قبوله اما فقط یکم نه بیشتر :46:
مثلا اگه تو یک کتاب pdf که 700 صفحه است یک کلمه رو بخوای جستجو کنی به نظرتون خیلی لفت میده؟
13- کیفیت عکس چطوره؟ مثلا اگه از یک صفحه کتاب یا یه نوشته نسبتا ریز (مثلا در حد روزنامه) عکس بگیری بعدا میتونی بخونی چی نوشته؟ (عکس رو در گوشی باز کنی و زوم کنی ببینی یا اینکه عکس رو در کامپیوتر ببینی)

اما میخوام مطمئن بشم که بعد از خرید گوشی نکته اعصاب خورد کنی وجود نداشته باشه که دلم رو بزنه :31:
البته میدونم داریم در مورد یه گوشی موبایل 270 تومنی صحبت میکنیم نه یک کامپیوتر چهار هسته ای اما خب دیگه... از دوستانی که این گوشی رو دارن تقاضای راهنمایی دارم
من نزدیک به چهار ماه است که این گوشی رو دارم
همه ی این سوالا که پرسیدی رو می تونه انجام بده
چون cpu قوی داره سرعت لود شدنش بالاست
دکمه هاش هم عالیه و بدون سر و صداست، یعنی اگه تو خوابگاه باشی و همه خوابیده باشن می تونی راحت کارت رو بکنی
برای کسانی هم که با کامپیوتر و اینترنت سرو کار دارند به نظرم بهترین گوشیه
من نزدیک به چهار ماه است که این گوشی رو دارم
برنامه ی pdf و حقیقت نمی دونم چقدر نسبت به گوشی های دیگه قوی اما خوبه
نسبت به سری گوشی های دیگه از جمله n78 یا n79 خیلی خیلی بهتره
کیفیت عکسش هم رو کامپیوتر خوبه اما عالی عالی نیست

amomid66
04-02-2011, 16:07
سلام به همه

سوالات مهم اینه که:
10- مدیریت کانتکت ها

اما یه چیزی دوربینش 3.2 مگا پیکسل (البته واقعی) و دوم اینکه صداش زیاد قوی نیست

amomid66
04-02-2011, 16:11
سلام
وقتی به اینترنت وصل می شی و عکسی رو بار گذاری می کنی می خوام بدونم چه جوری باید ذخیره اش کنی یا به اصطلاح دانلود کنی
آیا اینکه وقتی بارگذاری شد خود به خود دانلود می شه(اگه این جوری کجا می ره)؟
یا اینکه نه باید دستی ذخیره کنی( چگونه)؟
با تشکر

mg
05-02-2011, 08:45
سلامن نوکیا e52دارم وقتی وصلش کردم به کامپیوتر دیگه روشن نشد وایکون نوکیا امد و روشن نشد با فونیکس در حالت deadامدم فلش کنم وسط کار ارور زیرزد بردم بیرون با جف نتونست درست کنه گفت کد imei پریده و صفر نوشته بود گفت بایدimei جدید بزنم وخرجش 40000تومان میشه ایا گوشی من درست میشه در ضمن من گوشی یک ماه قبل با فونیکس در حالت روشن اپ دیت کردم به ورژن 51 وگوشی فارسی شد وخوب کار می کرد ولی نمی دونم چرا اینجوری شد لطف کنید کمک کنید .
Firmware:cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

کسی جواب من نمی ده.

sisa
14-02-2011, 21:33
منم امروز خریدمش واسه سیم کارت دومم
خیلی تحقیق کردم در موردش
در نوع خودش بی نظیره
کیفیت ساخت
برنامه هاش
عمر باتری و...

sameta2008
26-02-2011, 00:28
کسی پروداکت کد فارسی E52 رو میدونه؟
یکی از آشنایان خریده می خوام زبان فارسی رو به گوشیش-که E52 هست- اضافه کنم.ترجیح میدم با Nokia Software updater آپدیتش کنم تا اینکه
با جف فلشش کنم.

mg
26-02-2011, 05:25
0578072
نقره ای

sameta2008
26-02-2011, 11:06
ممنونم ولی گوشی خاکستریه.

alirezaaaaaaaa
02-03-2011, 22:07
من قصد خرید e52 دارم.خیلی تحقیق کردم ولی با تحقیق فراوان و مطالعه نظرات متعدد مردد شدم:
1- سخت افزار gps درون گوشی گیرندگی قوی ندارد و فقط 1 ماهواره از 3 ماهواره فضا رو شناسایی میکنه.(اونم با صرف وقت بسیار)آیا این مطلب صحت دارد؟
2- cpu اون 600 نیست بلکه کمتر است(خیلی ها اینو گفته بودن)
3-آیا قابلیت wi-fi خوب جواب میده؟(ارتباطات بیسیمی و اینترنتیش برام مهمه)
4- اسپیکر گوشی که پشتشه هنگام پخش موسیقی(اگه گوشی به پشت باشه) خیلی اعصاب خرد کن است؟
دوستان لطفا کمکم کنید.اگه این ابهامات برام رفع بشن در اسرع وقت این گوشی رو میخرم.مرسی از همتون.

maziarzar
03-03-2011, 23:48
1- اینجوری نیست
2-همه ی گوشی ها اینجوری اند ولی سرعت خود گوشی عالیه ورونه
کمی
از من میشنوی اصلا تردید نکن بخرش

alirezaaaaaaaa
04-03-2011, 01:48
ورونه کمی یعنی چی؟

alirezaaaaaaaa
04-03-2011, 03:07
ورونه کمی یعنی چی؟؟؟

mg
04-03-2011, 07:28
کسی پروداکت کد فارسی E52 رو میدونه؟
یکی از آشنایان خریده می خوام زبان فارسی رو به گوشیش-که E52 هست- اضافه کنم.ترجیح میدم با Nokia Software updater آپدیتش کنم تا اینکه
با جف فلشش کنم.

MENA_B IRAN AFGANISTAN Black Al
0591692

maziarzar
14-03-2011, 19:29
منظورم اینه که روونه

drs_mehry
17-03-2011, 00:20
سلام . با جدید ترین آپدیت کیفیت عکس و فیلم خیلی بهتر شده و هنگام کار با کارت های 8 گیگ هم مشکل پایین اومدن سرعت حل شده . پس زودتر مشغول شید و آپدیت بفرمایید.

MCI
18-03-2011, 12:04
سلام
منم میخوام این گوشیرو(e52) رو بگیرم میخواستم راهنماییم کنید.
ساخت کجا باشه؟
گارانتی اصلیش چیه؟
کدوم رنگش خوبه؟
الان قیمتش با گارانتی اصلیش دقیقا چنده؟
و..........؟

ممنون

MCI
19-03-2011, 10:05
از دوستان کسی نمیخواد راهنمایی بکنه؟

alirezaaaaaaaa
20-03-2011, 00:37
بالاخره این گوشی رو خریدم.هنوز خوب بررسیش نکردم. فقط باید بگم که مال من اسمش e52-1 هست نه e52 . اگه به نکته جدیدی برخورد کردم حتما به همتون اطلاع میدم.

MCI
20-03-2011, 10:27
بالاخره این گوشی رو خریدم.هنوز خوب بررسیش نکردم. فقط باید بگم که مال من اسمش e52-1 هست نه e52 . اگه به نکته جدیدی برخورد کردم حتما به همتون اطلاع میدم.

اگه امکان داره برات میشه بگی که چند گرفتی و با کدوم گارانتی و اینکه ساخت کجاست

والبته بقیه جزییاتش رو بعد از اینکه خوب باهاش ور رفتی بگی. واینکه چرا این e52-1 هست و چه فرقی با e52 داره

من رفتم دیدم با کارتن ابی بود و حروف فارسی هم رو کیبوردش بود ساخت کره بود تحت لیسانس نوکیا و گارانتی نداشت و با قیمت 250.000

primary
22-03-2011, 21:47

والبته بقیه جزییاتش رو بعد از اینکه خوب باهاش ور رفتی بگی. واینکه چرا این e52-1 هست و چه فرقی با e52 داره

من رفتم دیدم با کارتن ابی بود و حروف فارسی هم رو کیبوردش بود ساخت کره بود تحت لیسانس نوکیا و گارانتی نداشت و با قیمت 250.000

با سلام
تا اون جایی که کی می دونم همه شون e52-1 هستند.:20:
هم ساخت کره تو بازار هست هم ساخت فنلاند که هردوشون داخل جعبه رم 2 گیگ و پایه نگه دارنده کابل و تبدیل سوزنی داره:46:
سری e ساخت چین نداره
وسایل جانبی اکثر گوشی ها ساخت چین است.
بهتره با گارانتی بخری

MCI
23-03-2011, 20:08
یکی از فروشنده ها داره میگه 265.000
فقط گارانتی نداره . اصل فنلاند هستش و رنگشم سفیده.
به نظر شما بخرم ؟
راستی رنگ سفیدشم بدنه استیله دیگه ؟

MCI
26-03-2011, 09:53
واقعا حیف این گوشی نیست که یه همچین تاپیک بی رمق و سستی داره

MCI
26-03-2011, 13:08
من گوشیرو خریدم فقط gps خیلی طول میکشه وصل بشه واینکه حسگر شتاب سنج این گوشی چجوری فعال میشه

alirezaaaaaaaa
27-03-2011, 17:48

من این گوشی رو بدون گارانتی 250 هزار تومان گرفتم البته بعضی جاها 265 هزار تومان میفروفتند که بازم بدون گارانتی بود.پشت گوشی نوشته made in Finland. ظاهرا e52-1 یه مدل از e52 بالا تره چون زبان فارسی هم روش نصب هست و نیازی به فارسی ساز نیست.
بله کارتونش آبیه ولی اینکه ساخت فنلانده یا کره نمیدونم پشت گوشی که نوشته made in finland .
فروشندش ادم مطمئنی بود و میگفت خیالت راحت باشه تقلبی نیست.
تو مغازه شماره سریال گوشی رو با شماره پشت گوشی و روی کارتن چک کردم دیدم یکی بودن.
gps ش برخلاف اونچه که فکر میکردم خیلی دقیقه و حتی بعضی وقتا تا 10 یا 11 ماهواره رو هم شناسایی میکنه.
وسایل جانبی داخل جعبه : رم 2 گیگ و پایه نگه دارنده کابل و تبدیل سوزنی و هندزفری.
مال من مشکیه و خیلی قشنگه.

alirezaaaaaaaa
27-03-2011, 18:03
من گوشیرو خریدم فقط gps خیلی طول میکشه وصل بشه واینکه حسگر شتاب سنج این گوشی چجوری فعال میشه

برا حسگر شتاب سنج :
ctrl panel<settings<general <sensor settings

alirezaaaaaaaa
27-03-2011, 20:13
طریقه نصب برنامه رو این گوشی چه طوریه؟ مثل هر گوشی نوکیای دیگه است؟

MCI
28-03-2011, 13:15
gps ش برخلاف اونچه که فکر میکردم خیلی دقیقه و حتی بعضی وقتا تا 10 یا 11 ماهواره رو هم شناسایی میکنه.
از کجا میفهمی که چند تا ماهواره را پیدا کرده؟

alirezaaaaaaaa
28-03-2011, 15:46
از کجا میفهمی که چند تا ماهواره را پیدا کرده؟

این مسیرو میری : menu < applications < gps data <options < satelite status
اون میله هایی که به صورت عمودی هستند نشانگر تعداد ماهواره ها هستند . هر وقت رنگی شدند معنیش اینه که دارن با گوشیت ارتباط بر قرار میکنن . البته بهتره که برای این کار تو هوای ازاد باشی یعنی تو ساختمون و زیر سقف نباشی

raul-javad
29-03-2011, 16:55
سلام.
صدای اسپیکر این گوشی چطوره.
بلندی و کیفیت.

MCI
29-03-2011, 20:57
بلندی و کیفیت در حد مطلوبه

alirezaaaaaaaa
29-03-2011, 21:04
سلام.
صدای اسپیکر این گوشی چطوره.
بلندی و کیفیت.

صدای زنگ و اهنگی که پخش میشه خیلی زیاد نیست . اسپیکرش هم که پشت گوشیه باعث میشه که وقتی گوشی به پشت رو زمین باشه صداش خفه بشه.اگه اسپیکرش پشتش نبود بهتر بود.
وقتی دستتو میگیری روش دیگه صداش در نمیاد. به نظر من این بزرگترین عیب اونه.

MCI
30-03-2011, 11:04
صدای زنگ و اهنگی که پخش میشه خیلی زیاد نیست . اسپیکرش هم که پشت گوشیه باعث میشه که وقتی گوشی به پشت رو زمین باشه صداش خفه بشه.اگه اسپیکرش پشتش نبود بهتر بود.
وقتی دستتو میگیری روش دیگه صداش در نمیاد. به نظر من این بزرگترین عیب اونه.

ولی به نظر من تنها نقطه ی ضعفش دوربینشه.
راستی برنامه رو نمیشه با بلوتوث فرستاد . راهی براش پیدا نکردین؟

alirezaaaaaaaa
02-04-2011, 17:11
ولی به نظر من تنها نقطه ی ضعفش دوربینشه.
راستی برنامه رو نمیشه با بلوتوث فرستاد . راهی براش پیدا نکردین؟

نه اینطور نیس داداش.دوربینش خوبه. کیفیت فیلمش هم خوبه.فلاشش هم خیلی قویه و تو شب خوب جواب میده.
منم تا حالا نتونستم با بلوتوث برنامه روش نصب کنم.به نظرت اگه گوشی ه . ک . بشه اونوقت با بلوتوث برنامه میگیره؟ یا تاثیری نداره؟

primary
03-04-2011, 01:44
اینکه نمیشه با بلو توث برنامه نصب کرد را متوجه نشدم چون تا حالا برنامه های زیادی را با بلوتوث دریافت و نصب کردم(البته برنامه باید رایگان باشد یا ساین بشه) در مورد ارسال برنامه هم باید خام را داشته باشی.
دوربین گوشی در روز قابل قبوله صدای گوشی کیفیت خوبی داره ولی پایینه (خصوصا در برابر سری N )
اگه دنبال دوربین یا صدا هستید این گوشی را نخرید.
اگه دنبال یک گوشی با طراحی خوب و صفحه کلید مناسب و عمر باطری بالا هستید یک لحظه تردید نکنید.

little jack
03-04-2011, 14:04
چند تا سوال:
1- ایا -- میشه؟
2-حالت اسلاید و کشویی آیا روونه و راحت باز میشه؟
کیبوردش نرم و راحته؟
4- سرعت اتصال gps به ماهواره چطوره؟
5- ورژن 5 افتضاح بود یک پلیر خوب هم نداشت ورژن 3 چطوره؟

alirezaaaaaaaa
04-04-2011, 10:51
عزیزم این گوشی کشویی نیست .سادست. دکمه های بزرگی داره و برا نوشتن خیلی راحته.

alirezaaaaaaaa
07-04-2011, 18:32
سلام
وقتی به اینترنت وصل می شی و عکسی رو بار گذاری می کنی می خوام بدونم چه جوری باید ذخیره اش کنی یا به اصطلاح دانلود کنی
آیا اینکه وقتی بارگذاری شد خود به خود دانلود می شه(اگه این جوری کجا می ره)؟
یا اینکه نه باید دستی ذخیره کنی( چگونه)؟
با تشکر

برا ذخیره عکس در اینترنت :
options>display options>view images>options> save

فقط یه نفر به من بگه برا ذخیره تمام اون صفحه چیکار باید کرد؟اصلا اون page رو میشه save کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

alirezaaaaaaaa
07-04-2011, 23:30
منظورم اینه که اون صفحه رو به صورت offline بخونیم نه اینکه دوباره online بشیم
لطفا یه نفر کمک کنه
مرسییییییییییییییی.

sengele
09-04-2011, 15:20
سلام به هه دوستان
هر کدوم از دوستان قصد فروش این گوشی رو داشت به من یه پیام خصوصی بده
تنکس

alirezaaaaaaaa
11-04-2011, 10:23
ایا برا این گوشی کاور پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا اونم مثل خودش کمیابه؟

MCI
04-05-2011, 21:17
راهنمایی صوتی برای جی پی اس این گوشی چجوری فعال میشه؟

Green_life
07-05-2011, 12:40
قیمتش الان چنده؟

sisa
17-05-2011, 16:13
سلام
باید قیمتش دورو بر 200 تومن باشه
خیلی کمیاب شده
من دارمش
فوق العادست
دوربینش تو رنج خودش خوبه
باتریش عالیه
سرعت خوب
کیبورد نرم و راحت
سایز مناسب
جنس بدنه خوب

کلا سری ای نوکیا یه چیز دیگست

behrooz.shie
18-05-2011, 23:06
سلام
باید قیمتش دورو بر 200 تومن باشه
خیلی کمیاب شده
من دارمش
فوق العادست
دوربینش تو رنج خودش خوبه
باتریش عالیه
سرعت خوب
کیبورد نرم و راحت
سایز مناسب
جنس بدنه خوب

کلا سری ای نوکیا یه چیز دیگست

تو این قیمت خیلی مدل هست :31:
من که پیشنهاد نمیکنم ! :whistle:

mg
19-05-2011, 04:58
سلام دلم نیماد نگم این گوشی بعذ از 8تا 12ماه بردش یا سی پی یو اون می سوزه مال من این جوری شد بردم تعمیر گفت قابل درست شدن نیست چند تا دیگه نشان داد که همه اینجوری شدن.

MohandesMCD
22-05-2011, 22:18
قيمت دور و بر 200 نيست.ماه پيش من خريدم براي مادرم 250تومن با گارانتي

behii
23-05-2011, 09:14
سلام
دوستان من می خوام گوشی بگیرم , الان من بین c5 و e52 موندم , تفاوت قیمتشون تقریبا 80 - 90 هست اما ویژگی هاشون کپی همه . فقط c5 , اینترنت بیسیم نمی گیره و گرنه بقیه مشخصات شبیه همه .
میشه یه راهنمایی کنید که کدوم بهتره ؟ باتری e52 چطوره ؟ خوب دوام میاره ؟
راستی تو پک اش اون نگه دارنده گوشی رو داره ؟ (cell phone holder ) چون تو سایت خود نوکیا زده باید داشته باشه.
و e52 هایی که با گارانتی نوکیا عرضه میشن کره ای هستند دیگه درسته ؟

MCI
25-05-2011, 22:10
سلام دلم نیماد نگم این گوشی بعذ از 8تا 12ماه بردش یا سی پی یو اون می سوزه مال من این جوری شد بردم تعمیر گفت قابل درست شدن نیست چند تا دیگه نشان داد که همه اینجوری شدن.

شاید شما دستکاریش کردی که اینجوری شده والی الان دوست من خیلی وقته که داره ولی چیزیش نشده

MCI
25-05-2011, 22:16
سلام
دوستان من می خوام گوشی بگیرم , الان من بین c5 و e52 موندم , تفاوت قیمتشون تقریبا 80 - 90 هست اما ویژگی هاشون کپی همه . فقط c5 , اینترنت بیسیم نمی گیره و گرنه بقیه مشخصات شبیه همه .
میشه یه راهنمایی کنید که کدوم بهتره ؟ باتری e52 چطوره ؟ خوب دوام میاره ؟
راستی تو پک اش اون نگه دارنده گوشی رو داره ؟ (cell phone holder ) چون تو سایت خود نوکیا زده باید داشته باشه.
و e52 هایی که با گارانتی نوکیا عرضه میشن کره ای هستند دیگه درسته ؟

من e52 بهت پیشنهاد میکنم . شک نکن در خریدش
گوشی عالی و کاملی هستش .
من 2 ماه پیش رنگ سفیدشو خریدم 265000 تومن بدون گارانتی
اصل فنلاند

behrooz.shie
25-05-2011, 22:53
به نظرم یک کم قدیمیه :13: هم قیافش هم سیستم عاملش

behii
26-05-2011, 06:54
من e52 بهت پیشنهاد میکنم . شک نکن در خریدش
گوشی عالی و کاملی هستش .
من 2 ماه پیش رنگ سفیدشو خریدم 265000 تومن بدون گارانتی
اصل فنلاند

من فکر نمی کردم فنلاندی اش هم هست :41: , رفتم کره ای با گارانتی خریدم 254 تومن ...

mg
30-05-2011, 03:55
شاید شما دستکاریش کردی که اینجوری شده والی الان دوست من خیلی وقته که داره ولی چیزیش نشده

من دستکاریش نکردم اتفاقا من خیلی خوب گوشی را نگه می دارم گوشی قبلیم را 4سال داشتم تعمیر کار چند تا گوشی دیگه نشان داد که همه اینجوری شدن

sisa
05-06-2011, 00:59
كي ميگه كوشيه بديه
من كه خيلي وقته دارمش
واقعا ازش راضيم

MCI
12-06-2011, 23:03
كي ميگه كوشيه بديه
من كه خيلي وقته دارمش
واقعا ازش راضيم

شما که خیلی وقته این گوشیرو داری میشه بگی راهنمای صوتی برای gps این گوشی چجوری فعال میشه

h.gh
13-06-2011, 00:26
شما که خیلی وقته این گوشیرو داری میشه بگی راهنمای صوتی برای gps این گوشی چجوری فعال میشه

اگه اجازه بدید من بگم
اگر برنامه Nokia map یا Ovi map هست
وارد Setting برنامه بشید تو قسمت Navigation دنبال Drive guidance یا Voice guidanceبگردید
اگه فایل صوتی رو ریخته باشید یا داشته باشه گوشی،تو لیستی که میده Farsi رو انتخاب کنید

این تنظیماتی که گفتم مربوط به ورژن برنامه ای که ازش استفاده میکنیدهم میشه ولی کلا یکی هست

alirezaaaaaaaa
14-06-2011, 11:06
سلام
این راهنمای صوتی چی هست و چی کار میکنه؟
این یعنی وقتی با gps کار میکنیم و نقشه رو نشون میده خودش اسم خیابونو میخونه ؟ فقط همین ؟؟؟؟
خوب که چی بشه؟

behii
17-06-2011, 21:38
سلام
این راهنمای صوتی چی هست و چی کار میکنه؟
این یعنی وقتی با gps کار میکنیم و نقشه رو نشون میده خودش اسم خیابونو میخونه ؟ فقط همین ؟؟؟؟
خوب که چی بشه؟

سلام
اسم خيابون رو مي خونه ، ميگه مثلا چند متر ديگه به كجا ميرسيد و چند متر ديگه چه كاري انجام بديد. اين راهنما براي وقتي استفاده ميشه كه با ماشين داريد جابجا ميشيد و نمي تونيد هي به صفحه گوشي نگاه كنيد و ...

يك سوال : تو سايت خود نوكيا نوشته يه holder همراه گوشي هست تو پك ، اما اين فروشنده به من اونو نداد. تو ايران كلا همينجوره يا شماها گرفتين ؟

h.gh
18-06-2011, 08:59
سلام
اسم خيابون رو مي خونه ، ميگه مثلا چند متر ديگه به كجا ميرسيد و چند متر ديگه چه كاري انجام بديد. اين راهنما براي وقتي استفاده ميشه كه با ماشين داريد جابجا ميشيد و نمي تونيد هي به صفحه گوشي نگاه كنيد و ...

يك سوال : تو سايت خود نوكيا نوشته يه holder همراه گوشي هست تو پك ، اما اين فروشنده به من اونو نداد. تو ايران كلا همينجوره يا شماها گرفتين ؟

سلام
دوست عزیز
جواب سوالتونو کلی میدم
هولدرو قلم اضافه . نگه دارنده گوشیو کیفو ... که همراه با گوشی کلا به عنوان مثلا اشانتیون هست،بستگی به کشور ارائه دهنده داره
شما اگه گارانتی دار میگرفتی و پلمپ،مخصوصا گارانتی ایران نوکیا...همونایی که تو جعبه هست،کلا عهموناست
هولدر نداره

MCI
18-06-2011, 21:54
ولی ماله من همه چیزش کامل بود .
ماله من گارانتی نداره

behii
19-06-2011, 09:46
سلام
دوست عزیز
جواب سوالتونو کلی میدم
هولدرو قلم اضافه . نگه دارنده گوشیو کیفو ... که همراه با گوشی کلا به عنوان مثلا اشانتیون هست،بستگی به کشور ارائه دهنده داره
شما اگه گارانتی دار میگرفتی و پلمپ،مخصوصا گارانتی ایران نوکیا...همونایی که تو جعبه هست،کلا عهموناست
هولدر نداره

ولی ماله من همه چیزش کامل بود .
ماله من گارانتی نداره

ماله من گارانتي ايران نوكيا هست . آخه جالب بود برام كه تو فاكتور خريد نوشته بود بدون هولدر ، شك كردم كه اينا هولدر رو از روش برميدارن و تو فاكتور مي نويسن كه بعدا براشون دردسر نشه ...
هولدرش چنده ؟ ارزش داره زنگ بزنم نمايندگي نوكيا ايران و بپرسم ؟ :31:

h.gh
22-06-2011, 12:30
ماله من گارانتي ايران نوكيا هست . آخه جالب بود برام كه تو فاكتور خريد نوشته بود بدون هولدر ، شك كردم كه اينا هولدر رو از روش برميدارن و تو فاكتور مي نويسن كه بعدا براشون دردسر نشه ...
هولدرش چنده ؟ ارزش داره زنگ بزنم نمايندگي نوكيا ايران و بپرسم ؟ :31:

خب شما بزنگ ببین قضیه چی بوده؟

MCI
07-08-2011, 13:05
سلام
امروز گوشیم از دستم افتاد زمین بعد که دیدمش لبه چپ گوشی صفحه کلیدش زد بیرون همون طرف که دکمه home هستش بردم تعمیر گاه فشار داد افتاد سر جاش ولی من احساس میکنم کلید home یه خورده لق میزنه به نظرتون حسم بی مورده؟
و اینکه قاب این گوشیم e52 عین گوشییای دیگه نوکیا قابل تعویضه مثل n70

h.gh
07-08-2011, 13:34
سلام

سلام
امروز گوشیم از دستم افتاد زمین بعد که دیدمش لبه چپ گوشی صفحه کلیدش زد بیرون همون طرف که دکمه home هستش بردم تعمیر گاه فشار داد افتاد سر جاش ولی من احساس میکنم کلید home یه خورده لق میزنه به نظرتون حسم بی مورده؟
و اینکه قاب این گوشیم e52 عین گوشییای دیگه نوکیا قابل تعویضه مثل n70

بله دوست عزیز.قابشون عوض میشه
صفحه کلید از جاش جا به جا شده.ولی مهم نیست بعد از یه مدت احتمالا بره سرجاش

MCI
07-08-2011, 13:47
سلام

بله دوست عزیز.قابشون عوض میشه

صفحه کلید از جاش جا به جا شده.ولی مهم نیست بعد از یه مدت احتمالا بره سرجاش

ممنون از پاسخت
ولی اون قسمتی که جا به جا شده بود رفت سره جاش. منظورتو از اینکه بعد یه مدت احتمالا میره سره جاش متوجه نشدم:41:

behii
07-08-2011, 13:50
ماله من هم در پشتیش یکم انحنا پیدا کرده .... قاب اش کپی خودشه ؟ چند هست ؟

h.gh
08-08-2011, 00:15
سلام

ممنون از پاسخت
ولی اون قسمتی که جا به جا شده بود رفت سره جاش. منظورتو از اینکه بعد یه مدت احتمالا میره سره جاش متوجه نشدم:41:

ببین دوست من
شما فرمودی یکم لق(لغ:5:) میزنه.عرضوندم :20: بعد چند روز میره سرجاش
نیاز نیست قابشو عوض کنی
قاب فابریک خیلی بهتره
البته انقدر روش حساس نباش
:40:

ماله من هم در پشتیش یکم انحنا پیدا کرده .... قاب اش کپی خودشه ؟ چند هست ؟

بهی جان شما هم همون قابشو استفاده کن
فک نکم زیاد باشه
های کپیش باید 10 چوب باشه:46:
دقیق نمیدونم

behii
16-08-2011, 23:03
سلام
چطور میشه این پیامی که واسه پیدا کردن وایرلس میاد رو برداشت ؟ هر چند دقیقه میاد میگه وایرلس پیدا کردم بعضی موقع ها دست و پاگیر میشه

ممنون

h.gh
17-08-2011, 12:17
سلام

سلام
چطور میشه این پیامی که واسه پیدا کردن وایرلس میاد رو برداشت ؟ هر چند دقیقه میاد میگه وایرلس پیدا کردم بعضی موقع ها دست و پاگیر میشه

ممنون

دوست عزیز
الان گوشی دمهدستم نیست که دقیقا بگم
ولی باید از تو تنظیمات خود وایرلس بری Show aviaible WLAN رو خاموش کنی

:40:

primary
19-08-2011, 22:44
ســــــــــلام
از وقتی رم اصلی گوشی را عوض کردم دیگه گوشی نقشه های جی پی اس را نشان نمیدهد.
دوستان راه حلی دارند؟
با تشکـــــــــر

ebi1952
05-09-2011, 09:01
با سلام به دوستان
من گوشی رو معمولا اپدیت می کنم(البته بدون استفاده از کامپیوتر و نرم افزار و از طریق برنامه اپدیت داخل خود گوشی) اخرین ورژن گوشی هم بعد از اپدیت 15 ژانویه 2011 به 054.003 تغییر کرد ولی بعد از این اپدیت چند تا مشکل ایجاد شده:
1- نرم افزار ایمیل به هیچ وجه به اینترنت متصل نمیشه(نسخه 3.09.0)!
2- نرمافزار ovi maps نقشه ها رو به صورت انلاین(A.gps) بالا نمیاره(یعنی در حالت نقشه ماهواره ای بالا میاره و میتونه از امکان انلاین استفاده کنه ولی وقتی روی نقشه عادی میزاری از حالت انلاین نمیشه استفاده کرد)نسخه 3.04
این نکته رو هم بگم که غیر از این دو مشکل بقیه نرمافزار ها به راحتی انلاین میشن و از اینترنت استفاده میکنن
یه مشکل هم از اون اولی که گرفتم (حدود ا.5 سال پیش) اینه که نمیشه زبان نوشتاری گوشی رو حین نوشتن با دکمه مربع سوئیچ کرد بین فارسی و انگلیسی یا هر زبان دیگه
گوشی رو چند بار مستر ریست کردم ولی هیچ کدوم از مشکلات حل نشد
راه حل چیه؟

aron110
08-09-2011, 18:21
آقا این Digital compass که توی مشخصات گوشی نوشته چیه و کجاست؟
اگه منظورش قطب نمای دیجیتاله، برنامش کجای گوشیه ؟
من پیداش نمیکنم:41:

ebi1952
09-09-2011, 16:11
آقا این Digital compass که توی مشخصات گوشی نوشته چیه و کجاست؟
اگه منظورش قطب نمای دیجیتاله، برنامش کجای گوشیه ؟
من پیداش نمیکنم:41:
این یه برنامه جداگانه نیست که شما پیداش نمیکنی! در اصل این گوشی با استفاده از gps داخلی و موقعی که به ماهواره وصل میشه به صورت دیجیتالی می تونه جهت شمال رو براتون نمایش بده که در نرمافزار ovi maps و دیگر نرمافزارهای جهت یابی، قابل استفاده و مشاهده است این امکان رو همه گوشیهایی که gps داخلی دارن ازش می تونن استفاده بکنن و چیز مختص به این گوشی نیست!(در اصل یه امکانات فرعی هست در گوشی)

primary
10-09-2011, 01:03
سوال ما بی پاسخ ماند.
چگونه میتوانم نقشه های جی پی اس را دوباره فعال کنم؟؟؟؟

با سلام به دوستان
من گوشی رو معمولا اپدیت می کنم(البته بدون استفاده از کامپیوتر و نرم افزار و از طریق برنامه اپدیت داخل خود گوشی) اخرین ورژن گوشی هم بعد از اپدیت 15 ژانویه 2011 به 054.003 تغییر کرد ولی بعد از این اپدیت چند تا مشکل ایجاد شده:
1- نرم افزار ایمیل به هیچ وجه به اینترنت متصل نمیشه(نسخه 3.09.0)!
2- نرمافزار ovi maps نقشه ها رو به صورت انلاین(A.gps) بالا نمیاره(یعنی در حالت نقشه ماهواره ای بالا میاره و میتونه از امکان انلاین استفاده کنه ولی وقتی روی نقشه عادی میزاری از حالت انلاین نمیشه استفاده کرد)نسخه 3.04
این نکته رو هم بگم که غیر از این دو مشکل بقیه نرمافزار ها به راحتی انلاین میشن و از اینترنت استفاده میکنن
یه مشکل هم از اون اولی که گرفتم (حدود ا.5 سال پیش) اینه که نمیشه زبان نوشتاری گوشی رو حین نوشتن با دکمه مربع سوئیچ کرد بین فارسی و انگلیسی یا هر زبان دیگه
گوشی رو چند بار مستر ریست کردم ولی هیچ کدوم از مشکلات حل نشد
راه حل چیه؟

برای سوئیچ بین زبان ها میتوانید از نرم افزار هایی مانندLangSwitcher استفاده کنید. میتوانید هر دکمه ای را به آن اختصاص دهید ولی بهتر است مربع و ستاره نباشد تا سایلنت و روشن شدن بلوتوث غیر فعال نشود.مثلا 0 را انتخاب کنید. جز این نرم افزار راه حل دیگری وجود ندارد.

---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------

نرم افزار LangSwitcher

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ebi1952
10-09-2011, 09:35
ســــــــــلام
از وقتی رم اصلی گوشی را عوض کردم دیگه گوشی نقشه های جی پی اس را نشان نمیدهد.
دوستان راه حلی دارند؟
با تشکـــــــــر
با توجه به تعویض رم گوشی و اینکه نقشه ها رو گوشی روی حافظه ذخیره می کرده خوب نقشه ها پاک شده.
چند تا راه حل داره:
1- رم قبلی گوشی رو بزارید سر جاش!
2- در نرم افزار ovi maps در قسمت settings ودر قسمت internet به جای offline بزارید روی online که با این کار هر موقع شما نرمافزار رو اجرا کنید این نرم افزار نقشه ها رو دانلود می کنه (البته برای دانلود هر قسمت از نقشه باید برین رو همون قسمت از شهر یعنی فرضا شما نقشه شهر تهران رو می خواید باید همزمان که نرمافزار رو اجرا کردید به همه جاهای شهر سرکشی کنید تا نقشه های اون قسمت ها رو دانلود کنه
3- به وسیله نرم افزار ovi suite (قابل دانلود از خود سایت نوکیا و ovi) و وصل کردن گوشی به کامپیوتری که به اینترنت پر سرعت متصله نقشه هر کشوری (ایران) رو دانلود کنید و تو گوشی منتقل کنید از طریق همین نرم افزار
4- ولی راحت ترین راه به نظر من این راهه! مراجعه به این ادرس و دانلود نقشه های آماده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید

alirezaaaaaaaa
04-10-2011, 15:04
سلام دوستان
به نظر شما آیا راهی هست که بشه فلش مموری رو بدون واسطه و مستقیما به Nokia e52 وصل کرد؟ و محتویات آن را روی گوشی ببینیم یا اجرا کنیم؟
یا اینکه اتصال فلش به گوشی های سیمبین غیر ممکن است؟
لطفا راهنمایی کنید
منتظرم

primary
12-10-2011, 00:43
سلام دوستان
به نظر شما آیا راهی هست که بشه فلش مموری رو بدون واسطه و مستقیما به Nokia e52 وصل کرد؟ و محتویات آن را روی گوشی ببینیم یا اجرا کنیم؟
یا اینکه اتصال فلش به گوشی های سیمبین غیر ممکن است؟
لطفا راهنمایی کنید
منتظرم

با سلام
تا اونجا که میدونم این ویژگی تو بعضی از مدل ها مثل n8 , x2 وجود داره و اسمش USB on The Go‏ هست.
شاید راه دیگه ای هم وجود داشته باشه .

aron110
24-11-2011, 10:04
كسي خبر داره چرا اين گوشي اينقدر كم شده تو بازار
قيمتش به 300 نومن رسيده
تازه شايع شده كه اينايي هم كه تو بازاره همش فلشه و نو نيستش
اگه كسي خبري در اين مورد داره لطفا بگه، چون من ميخوام يكي بخرم
ممنون

alirezaaaaaaaa
26-11-2011, 01:11
با سلام
از بین شما دوستان کسی هست که روش استفاده از Email این گوشی رو به طور ساده توضیح بده؟
آیا این نوع بخصوصی از Email است؟ یا همون yahoo mail هستش؟
و اصلا ایا تو ایران میشه ازش استفاده کرد؟ چطوری؟
منتظر پاسختون هستم

ebi1952
26-11-2011, 10:46
با سلام
از بین شما دوستان کسی هست که روش استفاده از Email این گوشی رو به طور ساده توضیح بده؟
آیا این نوع بخصوصی از Email است؟ یا همون yahoo mail هستش؟
و اصلا ایا تو ایران میشه ازش استفاده کرد؟ چطوری؟
منتظر پاسختون هستم

با سلام
اول اینکه باید تنظیمات اینترنتی رو داشته باشین (گوشی به اینترنت وصل باشه)
دوم این نرم افزار تقریبا با همه انواع ایمیلها کار میکنه(gmail-yahoo mail-hotmail-...)
برای کار با اون بعد از وارد شدن به اون باید گزینه new یا جدید رو انتخاب کنید و خیلی ساده فقط ادرس ایمیل و پاسورد رو بهش بدین تا بشه ازش استفاده کرد.
برای خود من قبلا ازش استفاده می کردم ولی بعد از اخرین اپدیت دیگه به هیچ عنوان به اینترنت وصل نمیشه (حالا نمیدونم مشکل از گوشی منه یا این نرمافزار هم جزو تحریم به حساب میاد)

aron110
26-11-2011, 11:31
قيمت اين گوشي الان شده 300 هزار تومان تو بازار موبايل ايران
تو علائالدين گرونتر ميدن
ولي روي گوشي هم زده ساخت فنلاند
به نظر من كه تا حالا 3 تا ازش خريدم، كيفيت ساختش بالاتر نسبت به كره ايش هسش

alirezaaaaaaaa
27-11-2011, 20:05
با سلام
اول اینکه باید تنظیمات اینترنتی رو داشته باشین (گوشی به اینترنت وصل باشه)
دوم این نرم افزار تقریبا با همه انواع ایمیلها کار میکنه(gmail-yahoo mail-hotmail-...)
برای کار با اون بعد از وارد شدن به اون باید گزینه new یا جدید رو انتخاب کنید و خیلی ساده فقط ادرس ایمیل و پاسورد رو بهش بدین تا بشه ازش استفاده کرد.
برای خود من قبلا ازش استفاده می کردم ولی بعد از اخرین اپدیت دیگه به هیچ عنوان به اینترنت وصل نمیشه (حالا نمیدونم مشکل از گوشی منه یا این نرمافزار هم جزو تحریم به حساب میاد)

من وقتی ایمیل و پسورد یاهو مو بهش میدم سه تا گزینه بهم میده
1-mail for exhange
2-POP/IMAP
3- lotusnotes
من POP/IMAP رو انتخاب کردم که بعد از اون تو مراحل بعدی از من یه Domain و یه incomin mail server و outgoing mail server میخواد که نمیدونم چی باید اونجا بنویسم به خاطر همین هیچوقت موفق به دریافت یا ارسال ایمیل نشدم.
ضمنا من تا حالا گوشیمو آپدیت نکردم چون شنیدم یه مشکلاتی برای نقشه های GPS و غیره به وجود میاد.

hotwb
10-03-2012, 21:00
سلام
گوشی من قابش از دستم افتاد و چند تا از دکمه هاش در اومد، قاب اصلی این گوشی یا حداقل کیبرد اصلی این گوشی رو از کجا میتونم بگیرم ؟
مرسی

emadpumad
27-03-2012, 18:24
سلام
گوشی من قابش از دستم افتاد و چند تا از دکمه هاش در اومد، قاب اصلی این گوشی یا حداقل کیبرد اصلی این گوشی رو از کجا میتونم بگیرم ؟
مرسی

اگر در تهران هستید میتونید از پاساژ علاالدین طبقه پایین تهیه کنید
به وفور لوازم یدکی اونجا پیدا میشه

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

meysam_fatemi
25-04-2012, 11:02
سلام دوستان من یه مشکل دارم
نمیدونم چرا چند روز شارژ گوشیم زود تموم میشه و همچنین همینطوری رم گوشی داره کم میشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی

hotwb
26-04-2012, 09:18
سلام
منم همین مشکل رو دارم ، بعضی وقتا شارژش یهویی صفر میشه و بعد از چند دقیقه گوشی خاموش میشه ، با اینکه یک ساعتم نیست شارژش کردم .
فکرم نمیکنم ویروسی شده باشه ، چون هیچ برنامه ی خاصی نصب نکردم و از بلوتوس هم استفاده نمیکنم
آخرین آپدیت گوشی رو هم استفاده میکنم ( 81.003 )

BestDawn
01-12-2012, 21:46
با سلام
من یه مشکل دارم.
گوشی من سرعت خوبی داشت، ولی الان چند وقته که سرعتش اومده پایین . چند بار فلش کردم، آپدیت کردم. فایده نداشت. در ضمن Theme Effects هم از کار افتاده که وقتی روی ON میگذارمش سرعت افتضاح میشه و افکتی هم انجام نمیشه.

ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر