PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد الکتریسیته کیس

Hsnti
13-08-2009, 21:17
سلام

اقا من امروز اتفاقی متوجه شدم که وقتی با پشت دست به کیس میکشم احساس وجود الکتریسیته ساکن در بدنه کیس می کنم ! با فازمتر هم امتحان کردم دیدم بله درسته!!!! روی دو یا سه کیس دیگه امتحان کردم دیدم همشون همینطوره!!!
البته تا حالا من مشکلی نداشتم ! مادربورد و اتصالات رو دوباره چک کردم همه چیز درست بود و اتصالی به بدنه ندیدم
با اینحال یه سیم به بدنه وصل کردم و سر دیگه اون رو به پنجره وصل کردم و الان دیگه الکتریسیته ساکنی وجود نداره
با اینحال به فکرم رسید که نکنه این الکتریسیته ساکن باید وجود داشته باشه و تخلیه اون ممکنه به قطعات اسیب بزنه؟

دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم

Lord_theOne
15-08-2009, 09:08
بهتره پاورت را عوض كني چه پاوري داري؟
در ضمن دوست عزيز اينجا جاش نبود در قسمت مشكلات موضوع جديد بايد مي زدي

javadshahvand
15-08-2009, 09:18
سلام

اقا من امروز اتفاقی متوجه شدم که وقتی با پشت دست به کیس میکشم احساس وجود الکتریسیته ساکن در بدنه کیس می کنم ! با فازمتر هم امتحان کردم دیدم بله درسته!!!! روی دو یا سه کیس دیگه امتحان کردم دیدم همشون همینطوره!!!
البته تا حالا من مشکلی نداشتم ! مادربورد و اتصالات رو دوباره چک کردم همه چیز درست بود و اتصالی به بدنه ندیدم
با اینحال یه سیم به بدنه وصل کردم و سر دیگه اون رو به پنجره وصل کردم و الان دیگه الکتریسیته ساکنی وجود نداره
با اینحال به فکرم رسید که نکنه این الکتریسیته ساکن باید وجود داشته باشه و تخلیه اون ممکنه به قطعات اسیب بزنه؟

دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم

به واسطه تعبیه خازنهای استاندارد X,Y در قسمت ورودی مدار، همیشه نصف ولتاژ ورودی به بدنه منتقل خواهد شد ولی با جریانی کمتر از 200mA . با توجه به ولتاژ شبکه 220 ولت، شما ولتاژی برابر 100 تا 110 ولت می بایست برروی بدنه کیس خود داشته باشید که حتی قادر به روشن نمودن چراغ یک فازمتر خواهد بود.
وجود این حالت جهت انتقال ولتاژ های ناگهانی شبکه به سیستم ارت ، بسیار اهمیت دارد تا سیستم شما از بین نرود. احساس لرزش دست در هنگام دست زدن به بدنه کیس، از همین جهت است. چرا که ولتاژ انتقالی - به دلیل عدم تعریف سیستم ارت- به دنبال یک مجرای خروج است و در این هنگام بدن شما حکم تخلیه را پیدا خواهد نمود. بهتر است جهت رفع این حالت، از یک سیم نازک متصل به بدنه استفاده فرمایید به گونه ای که سر دیگر سیم را به لوله آب را رادیاتور ( البته رنگ محل اتصال را بتراشید) وصل نمایید.
این حالت در تمامی پاورهای استاندارد وجود دارد و فقط بنا بر محل و منطقه مورد استفاده و همچنین نوع کفپوش ، خود را کمتر یا بیشتر نمایان خواهد ساخت.

Hsnti
15-08-2009, 19:52
به واسطه تعبیه خازنهای استاندارد X,Y در قسمت ورودی مدار، همیشه نصف ولتاژ ورودی به بدنه منتقل خواهد شد ولی با جریانی کمتر از 200mA . با توجه به ولتاژ شبکه 220 ولت، شما ولتاژی برابر 100 تا 110 ولت می بایست برروی بدنه کیس خود داشته باشید که حتی قادر به روشن نمودن چراغ یک فازمتر خواهد بود.
وجود این حالت جهت انتقال ولتاژ های ناگهانی شبکه به سیستم ارت ، بسیار اهمیت دارد تا سیستم شما از بین نرود. احساس لرزش دست در هنگام دست زدن به بدنه کیس، از همین جهت است. چرا که ولتاژ انتقالی - به دلیل عدم تعریف سیستم ارت- به دنبال یک مجرای خروج است و در این هنگام بدن شما حکم تخلیه را پیدا خواهد نمود. بهتر است جهت رفع این حالت، از یک سیم نازک متصل به بدنه استفاده فرمایید به گونه ای که سر دیگر سیم را به لوله آب را رادیاتور ( البته رنگ محل اتصال را بتراشید) وصل نمایید.
این حالت در تمامی پاورهای استاندارد وجود دارد و فقط بنا بر محل و منطقه مورد استفاده و همچنین نوع کفپوش ، خود را کمتر یا بیشتر نمایان خواهد ساخت.

سلام
بله من هم در چند تا سیستم از جمله سیستمهای اداره خودمون چک کردم دیدم که اونها هم بدنشون همینطور هستش
ممنون که من رو از نگرانی نجات دادید!
پس من برم دنبال سیمکشی برای تخلیه!

Lord_theOne
15-08-2009, 22:34
بله سيم كشي خوبه قبلا مي گفتند بايد وصلش كني به زمين يك چيزي فهميده بودند
همانطور كه دوستمون گفتند به لوله چيزي كه برود در درون زمين اتصال پيدا كند بهش
دركل سيم ارت بايد درست كرد كه فقط آپارتمانها فكر كنم داشته باشند چون سخته

اما اين مشكلات برمي گردد به پاوره هاي كيلويي

شما يك پاور خوب بگيريد هيچوقت اين مشكل را پيدا نمي كنيد مگر در موارد خاص محيطي

Hsnti
16-08-2009, 20:59
بله سيم كشي خوبه قبلا مي گفتند بايد وصلش كني به زمين يك چيزي فهميده بودند
همانطور كه دوستمون گفتند به لوله چيزي كه برود در درون زمين اتصال پيدا كند بهش
دركل سيم ارت بايد درست كرد كه فقط آپارتمانها فكر كنم داشته باشند چون سخته

اما اين مشكلات برمي گردد به پاوره هاي كيلويي

شما يك پاور خوب بگيريد هيچوقت اين مشكل را پيدا نمي كنيد مگر در موارد خاص محيطي

سلام

ببخشید فکر نکنم پاورم کیلویی باشه! پاورم گرین 885 وات هستش
سیم کشی هم کردم دیگه برق نداره.
ضمنا" روی سیستم برادرم که پاورش کولر مستر 650 وات اکستریم هست هم همینطوره!!!
فکر کنم همونطور که دوستمون گفتن اینحالت در تمامی پاورهای استاندارد هست نه در پاورهای کیلویی!

majid_sd2009
16-08-2009, 21:09
منم همین مشکل رو داشتم و کیس برق داشت. اینم بگم کیس روی میز بود و بالای میز هم چوبه. ولی قبلا زیر میز فرش و موکت نبود. گذاشته بودم روی سرامیک. ولی الان زیرشو موکت پهن کردم برق نداره: دی ولی فک نکنم به این خاطر باشه. اصلا چه ربطی داره به موکت و سرامیک. ولی یک سیستم دیگه که روی سرامیک بود هم امتحان کردم برق داشت. ولی اونایی که زیرشون فرش داشته رو دست زدم برق نداشته. هر کی فهمید این قضیش چیه به ما هم بگه.

Hsnti
16-08-2009, 21:24
منم همین مشکل رو داشتم و کیس برق داشت. اینم بگم کیس روی میز بود و بالای میز هم چوبه. ولی قبلا زیر میز فرش و موکت نبود. گذاشته بودم روی سرامیک. ولی الان زیرشو موکت پهن کردم برق نداره: دی ولی فک نکنم به این خاطر باشه. اصلا چه ربطی داره به موکت و سرامیک. ولی یک سیستم دیگه که روی سرامیک بود هم امتحان کردم برق داشت. ولی اونایی که زیرشون فرش داشته رو دست زدم برق نداشته. هر کی فهمید این قضیش چیه به ما هم بگه.

سلام
کیسهایی که من توی خونه امتحان کردم هردو روی میز چوبی هستند و میز هم برای خودم روی موکت و برای برادرم روی فرش قرار گرفته!
کیسهای اداره روی میزهای کامپیوتر هستندو کف هم سرامیک هستش
کیس یکی دیگه از دوستان که اتفاقا" پاورش یک پاور بدون مارک هم هست برق بدنه نداشت!! کیس روی میز مخصوص کامپیوتر بوده و کف هم موکت بود!
یه کیس دیگه رو هم امتحان کردم که پاورش بازهم معلوم نبود چی هست ولی برق بدنه داشت!

amir400
16-08-2009, 22:01
اگر پریز بزق خانه تان ارث داشته باشد این مسئله از بین می رود! اگر دقت کرده باشید سیم برق کیس سه سیمه است! سیم سوم همان اتصال به بدنه است که البته برای عمل کردن آن باید پریز برق خانه تان هم 3 سیمه باشد!