ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی coby

fa13
13-08-2009, 21:06
coby mp-c7095 2GB
طی راهنمایی قبلی دوست گرامی seymour ایشون در مدل های پیشنهادیشون coby رو معرفی کردن که بعد از کمی بررسی با توجه به نیازم که در اینجا مطرح کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مدل رو انتخاب کردم خواستم یه بررسی شخصی از این مدل بذارم امیدوارم برای بقیه دوستان مفید باشه
یه review از سایت cnet اینجا هست که میتونید مطالعه کنید و با امکاناتش اشنا بشین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما تجربه شخصی من :
حالا شاید عزیزان حرفه ای این مدل رو fake بدونن ولی خوب حالا من یه بررسی زدم شاید مفید باشه
به شخصه من این مدل رو به stone و موزاییک creative ترجیح میدم با او قیافه زشتشون (نظره دیگه ) هر چند در کیفیت کریتیو شکی نیست و من خودم طرفدارشم
امکانات
با توجه به قیمت پرداختی 65 ت برای مدل 2 گیگ و 85 ت برای مدل 4 گیگ مناسب هست داشتن touch pad و امکان تغییر سرعت بخش برای من امکانات ضروری بود که هر دو رو دارا است
عملکرد
در این 2 روز استفاده خوب بوده و به نظر من کیفیت صدای خوبی داشته (گوش من که جواب نداد از نصف صداش رو بیشتر کنم عزیزان حرفه ای رو نمیدانم !!)عملکرد تاچ پد عالی و راضی کننده هست و میتوان با یک لمس انگشت به آهنگ بعدی رفت و لذت برد
سرعت عوض کردن آهنگ به نظر من سریع بوده و من یه فولدر یک گیگ رو روش ریختم برای باز کردنش اصلا معطل نمیکنه و سریع انجام میده
ریکورد خوب که یکی دیگر از نیازهای من بود تقریبا مناسب ارزیابی میکنم ولی یک نویز خیلی ضعیف در طول ریکورد هست که اصلا محسوس نیست (شاید من خیلی دقیق شدم )
شکل و وزن
به نظر خیلی مناسب اومد کوچیک فوق العاده باریک و نور قرمزتاچ پد بسیار در شب زیباست در زیر نور خورشید دید کافی داره

اشکالات
نمیدانم اینها اشکال هست یا در تمام پلیر ها هست یا مال من قاط میزنه
پس از هربار اتصال برای شارژ وقتی شارژ تمام میشه و کابل رو جدا میکنم خاموش میشه وباید به صورت دستی روشنش کنم این موضوع پس از هر بار اتصال به کامپیوتر هم پیش میاد که فکر کنم مربوط به خودش باشه نمیدانم (اگر کسی میدانه راهنمایی کنه )
در استفاده طولانی مدت در جیب که داغ شده بود در گرمای تابستان کمی سایه صفحه لانه زنبوری زیر تاچ پد در نور لامپ مهتابی مشاهده شد که پس از سرد شدن رفع شد (برا خودم هم عجیب بود )
در پایان به نظر من با توجه به قیمت پرداختی و زیبایی و عملکرد میتونه در بین انتخاب های شما برای خرید جا بگیره

این مطلب نظر شخصی یک مصرف کننده بود و به هیچ عنوان رد یا تایید محصول مورد نظر نیست