مشاهده نسخه کامل
: تبدیل text به html
سلام به همه دوستان
یه سوال ازخدمتون داشتم
من یه richtextbox دارم که توش متنی رو تایپ می کنم با فونت و رنگ مشخص حالا می خوام معادل این متن در html بدست بیارم
ممنون از لطف دوستان
از نرم افزارهایی مثل frontpage استفاده کنید.
چه ربطی به frontPage داره؟ :دی
آقا Chapter یعنی کد شما html هست یا میخواین از tag های html استفاده کنین
وقتی متنی دارند که بخوان بدونند html آن چگونه میشه باید از front page آستفاده کنند دیگه.
اجیجم الان ان شاء الله تو بخش .net framework هستی دیگه؟ :دی میخواد برنامشو بنویسه:دی
اگرم نمیخواست نباید تو این بخش میداد باید تو بخش طراحی صفحات web میداد :دی
راستی می گی رفیق شرمنده. یکی از مدیران بیاد این پست ها منو پاک کنه.
اینم از معایب باز کردن نصف تاپیک ها. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی به frontPage داره؟ :دی
آقا Chapter یعنی کد شما html هست یا میخواین از tag های html استفاده کنین
نه text هست , می خوام اون متن text که دارای رنگ و فونت مشخصی هست رو به صورت tagهای html نشون بدم
فهمیدم...... اوه اوه باید text رو کلمه به کلمه تفسیر کنی!
البته فک کنم ایجوری باشه
مثلا برا ایمیل ، هر جا @ پیدا کرد از قبل و بعد جست و جو کنه و هر جا .Domain بعد space پیدا کرد اونو تو تگ [email]dj@domain.com[email] بذاره
آره دقیقا
می خوام با کد نویسی email بفرستم ولی متنش رو می خوام ساده نباشه مثلا "P30World"
باید متنم رو با فرمت html بفرستم .نمی دونم شاید راهش این نباشه
این کمی سخته ها!(برای من :دی)
شما باید بلد باشی که چطوری با سرویس دهنده ی ایمیلت ارتباط برقرار کنی تا ایمیل بفرستی(با استفاده از POP3 یا IMAP یا ...)
بیا کدشو گذاشتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان مشکل چیه؟
مشکل اینکه میخوام متن ارسالی ساده نباشه یعنی با فونت و رنگ های محتلف باشه
تو خصوصیات RichTextBox بگردی که Font و Colour و ... میتونی پیدا کنی با اونا نوشتت مشتق مرکب میشه :دی
شما برای فرستادن متن غیر عادی بجای متن باید html استفاده کنی
مثلا کد زیر P30World رو با سایز بزرگی(Html Headring 1) برای طرف می فرسته.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
درسته ، ولی اگه بخوان مثلا تو تکست باکس لینک بذارن بعد اون لینک highlight بشه چکار کنن؟
مثلا برنامه مثل frontPage کار کنه :دی
یا outlookExpress :دی
ممنون از لطف همه
می شه با tag مثلا فونت متن رو bold کرد اما می خوام کاربر هر متنی رو که می فرسته با هر فونت و رنگی در مقصد یه همون شکل دیده بشه
اول سوالم گفتم متن متنم رو توی richtexbox تایپ می کنه حتی ممکن متن دارای لینک باشه
برای رنگی کردن و تغییر فونت که گفتم چکار کنین برا رنگی کردن لینک، ایمیل و.... هم روششو گفتم اگر مثال می خواین بگین تا برم 2ساعت ویژوال استودیو بنصبم :دی
مثلا برنامه مثل frontPage کار کنه :دی
یا outlookExpress :دی
آن دو هم نهایتا متن رو به html تجزیه می کنن.(نکنه می خواهید این دو برنامه رو بنویسم:31:)
راستی چرا از خود outlook استفاده نمی کنید.
مثلا هنگام انجام این کار outlook رو اجرا و آرگومانهایی رو بهش ارسال کنید.
سلام
شما به جای ویرایشگر rtf به یک ویرایش گر html نیاز دارید.
پس به جای کنترلر richtextbox باید از webbrowse استفاده کنید و فرامین ویرایشی html را با javascript (مثل قسمت ارسال پستهای همین سایت و یاسایر سایتها معروف به WYSIWYG) و یا مستقیماً با دات نت اعمال کنید.
البته روش های دیگری هم وجود دارد ...
در نهایت من برای خودم یک کنترلر ویرایشگر html محیا کرده ام، ولی الآن اصلاً وقت آزاد ندارم، اگر بخواهید شاید در چند روز آینده بتوانم مثالی بر اساس کنترلر خودم و یا بدون آن حاضر کنم ولی همانطور که گفتم طول میکشد و باید در آخر لیست قرارش دهم. :11:
(به جز وقت محدود، چند تاپیک و pm در چند سایت دارم که هنوز جواب ندادم ... :11:)
البته فکر تعامل با سایر برنامه ها مثل باز کردن برنامه پیش فرض نصب شده در سیستم برای ایمیل هم بد نیست و یک نوع استاندارد سازی و به نظر خود من که زیبا است.
فعلاً پیشنهاد میکنم یا از برنامه پیش فرض ثبت شده برای ایمیل ها استفاده کنید و یا یک ویرایشگر html با javascript را در webbrowse اجرا کنید.
سلام
میدانم طول کشیده، شرمنده!
میخواستم بگم که یادم نرفته ولی در سایت دیگری یک تاپیک داشتم که قدیمی تر بود و باید سمپلی حاضر میکردم.
که دیروز خدمت ان تاپیک رسیدم.
انشا ا... تا فرداا یا پس فردا سمپل این تاپیک را هم ارائه خواهم کرد.
:11::11::11::11::11:
سلام
میدانم طول کشیده، شرمنده!
میخواستم بگم که یادم نرفته ولی در سایت دیگری یک تاپیک داشتم که قدیمی تر بود و باید سمپلی حاضر میکردم.
که دیروز خدمت ان تاپیک رسیدم.
انشا ا... تا فرداا یا پس فردا سمپل این تاپیک را هم ارائه خواهم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]علیکم السلام
شما چرا شرمنده هستید, من شرمنده شما هستم
همه دوستان حرف من رو تایید می کنند که چطور شما دارید توی این تالار زحمت می کشید
در این ماه مبارک برای شما آرزوی توفیق و سعادت روز افزون دارم
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دانلود مستقیم:
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1006193017
یا
h02.ir/Downloads/?familyid=4CE3DBD5-0594-471E-9456-B152F0053A9D
البته کنترلر هم در سطح dll و هم در سطح exe قابل پیشرفت است ولی فعلاً در سطح dll همین است و در سطح exe هم خودتان میتوانید دکمه های جدیدی در حیطه فرامین موجود اضافه کنید.
با دکمه Show Html میتوانید نتیجه نهایی را با دو خصیصه متفاوت مشاهده کنید.
طبق معمول نمونه کامپایل شده ای از exe را میتوانید در شاخه bin اجرا کنید.
مجدد به علت تاخیر پیش امده عضر خواهی میکنم.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.