N O V A L I S
13-08-2009, 17:34
اینها برنامه ی دیگه ای هستند و پلاگن مکس نیستند، شما با اینها در خود نرم افزارش طراحی می کنید و بعد می تونید خروجی obj و ... بگیرید و شما البته می تونید ذخیره شده ی خود برنامه رو با پلاگن tree storm به مکس وارد کنید 6 ، 7 ، 8 ، 2008 ، 2009 32bit/64bit هست.
این فایلی که بالا گذاشتم پسوردش اینه:
pass: bdshare.net
اگه سوال دیگه ای هست لطفا یه تاپیک دیگه ایجاد کنید.
تشکر.
ممنون.. خوب اومدم اینجا تاپیک زدم..
خوب تو این روش بعد از اینکه موضوع خودمون رو ساختیم باید تکسچر و متریال و... بهشون بدیم دیگه.. این خیلی خوبه ولی به نظرم برای موارد خاص و خیلی ظریف میشه استفاده کرد.. چیزی که من می خوام اینه که در عین حال که ظریف باشه متریال و تکسچر و.. داشته باشه.. چیزی مثل آبجکت های آماده یا آر پی سی و البته با کیفیت خوب که موقع رندر طبیعی بشه.. مثلا این آر پی سی با منتال ری فکر می کنم کار نمی کنه..
مدل زیر رو با چی میشه ساخت؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایلی که بالا گذاشتم پسوردش اینه:
pass: bdshare.net
اگه سوال دیگه ای هست لطفا یه تاپیک دیگه ایجاد کنید.
تشکر.
ممنون.. خوب اومدم اینجا تاپیک زدم..
خوب تو این روش بعد از اینکه موضوع خودمون رو ساختیم باید تکسچر و متریال و... بهشون بدیم دیگه.. این خیلی خوبه ولی به نظرم برای موارد خاص و خیلی ظریف میشه استفاده کرد.. چیزی که من می خوام اینه که در عین حال که ظریف باشه متریال و تکسچر و.. داشته باشه.. چیزی مثل آبجکت های آماده یا آر پی سی و البته با کیفیت خوب که موقع رندر طبیعی بشه.. مثلا این آر پی سی با منتال ری فکر می کنم کار نمی کنه..
مدل زیر رو با چی میشه ساخت؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]