مشاهده نسخه کامل
: تشخیص کیبورد از کیپد
bahar009
13-08-2009, 12:35
سلام دوستان
چطوری می تونم قسمت کی پد(NUMpad ) رو از کیبورد تشخیص بدم؟
در واقع من در برنامم دو تا textbox دارم که می خوام اولی فقط از کی پد(NUMpad) عدد بگیره(در واقع کیبورد در اینجا غیر فعال باشه) و دومی فقط از کیبورد.با زدن دکمه enter کیپد محتویات textbox اول پرینت بشه و با زدن دکمه enter کیبورد محتویات textbox دوم
مثل همیشه ممنون میشم اگه کمکم کنید:11:
در رویداد onClick میتونید اینجور چیزا رو به کار ببندید :دی برای لیست دگمه ها هم Keys
bahar009
14-08-2009, 10:02
در رویداد onClick میتونید اینجور چیزا رو به کار ببندید :دی برای لیست دگمه ها هم Keys
سلام
ممنون دوست عزیز ولی ظاهرا کد اسکی enter در numpad و کیبورد یکیه. ولی تو بعضی نرم افزارها مثل فتوشاپبین اونها تفاوت قائل شده.من فکر کردم حتما باید راهی واسه تشخیص این دوتا از هم وجود داشته باشه:41:
مطمئنی؟ enter کیبورد با کیپد مطمئنا فرق داره ، برا کسایی که کیبوردشون کی پد نداره چه فکری کردی؟؟؟؟:دی
bahar009
14-08-2009, 10:21
بله در مورد یکی بودن کداسکی این دوتا مطمئنم .این برنامه در جایی استفاده میشه که کی پد داشته باشند
من چون ویژوال استودیو ندارم نمیتونم کمک کنم ، نمیدونم چرا اساتید نمیان کمک؟ :دی
دوست عزیز این چندان ربطی به برنامه نویسی نداره و داخل کیبورد دو کلید(enter) کیبورد در اصل یکی هستن و کاری نمیشه کرد.
اگه با فشردن NumLock اعداد رو هم قفل کنید باز کلید enter کار می کنه.(حالا چه گیری به enter دادین.)
bahar009
14-08-2009, 11:18
دوست عزیز این چندان ربطی به برنامه نویسی نداره و داخل کیبورد دو کلید(enter) کیبورد در اصل یکی هستن و کاری نمیشه کرد.
اگه با فشردن NumLock اعداد رو هم قفل کنید باز کلید enter کار می کنه.(حالا چه گیری به enter دادین.)
درست میگید.ممنون.از یه کلید دیگه استفاده می کنم. فکر کردم میشه یه کاریش کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.