ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Sibelius 5

VGS
13-08-2009, 11:23
با سلام خدمت دوستان و استادان.
این تا پیکا زدم ببینم که کسی تا به حال با نرم افزار Sibelius 5 کار کرده برای ساخت و نوشتن آهنگ یه سری مشکلات داشتم می خواستم ببینم کسی می تونه این مشکلاتا حل کنه. اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکلات:
با اجازه این مشکلات را بیان می کنم:
ببینید شکل مشکلاتما در پایین می زارم و مشکلاتما می گم امید وارم یکی کمک کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب همین طور که روی شکل میبینید من سه مشکل دارم شماره گزاری کردم مشکل اول یا 1که با مشکی مشخص کردم زمانی که نوت را پلی می کنی شروع می کنه به خوندن زمانی که می رسه به قسمت دو که با قرمز مشخص شده اون دو قسمت که با قر مز مشخص شده را دو بار تکرار نمی کنه یعنی علامت تکرار را ندیده می گیره مشکل بعدی که با سبز مشخص کردم من می خواهم به جای علامتی که مشخص کردم (سبزرنگه را می گم)می خوام که این علامت قرار بگیره ولی من هرکاری کردم نشد که این علامت را به صورت پیش فرض برای کل خط ها قرار بدم به صورت دستی می شه ولی به صورت پیش فرض نرم افزار اصلاً نمی شه خواهشن یه کمکی بکنید دمتون گرم.

آره به جای اون که با سبز مشخص کردم می خواهم این علامت را قرار دهم:

بازم ممنون می شم کمک کنید. این مشکل یکی از بچه هاست از ما خواست که بهش کمک کنم منم گفتم از بچه های p30world کمک می گیرم بازم دمتون گرم بای.

vioman
20-08-2009, 00:01
با سلام خدمت دوستان و استادان.
این تا پیکا زدم ببینم که کسی تا به حال با نرم افزار Sibelius 5 کار کرده برای ساخت و نوشتن آهنگ یه سری مشکلات داشتم می خواستم ببینم کسی می تونه این مشکلاتا حل کنه. اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکلات:
با اجازه این مشکلات را بیان می کنم:
ببینید شکل مشکلاتما در پایین می زارم و مشکلاتما می گم امید وارم یکی کمک کنه

خوب همین طور که روی شکل میبینید من سه مشکل دارم شماره گزاری کردم مشکل اول یا 1که با مشکی مشخص کردم زمانی که نوت را پلی می کنی شروع می کنه به خوندن زمانی که می رسه به قسمت دو که با قرمز مشخص شده اون دو قسمت که با قر مز مشخص شده را دو بار تکرار نمی کنه یعنی علامت تکرار را ندیده می گیره مشکل بعدی که با سبز مشخص کردم من می خواهم به جای علامتی که مشخص کردم (سبزرنگه را می گم)می خوام که این علامت قرار بگیره ولی من هرکاری کردم نشد که این علامت را به صورت پیش فرض برای کل خط ها قرار بدم به صورت دستی می شه ولی به صورت پیش فرض نرم افزار اصلاً نمی شه خواهشن یه کمکی بکنید دمتون گرم.

آره به جای اون که با سبز مشخص کردم می خواهم این علامت را قرار دهم:

بازم ممنون می شم کمک کنید. این مشکل یکی از بچه هاست از ما خواست که بهش کمک کنم منم گفتم از بچه های p30world کمک می گیرم بازم دمتون گرم بای.

دوست عزیز

من با نرم افزار مورد نظر شما آشنایی ندارم اما مشکلات شما مربوط به تئوری موسیقی میشه

مشکل اول و دوم شما مشترکه

علامتی که با رنگ مشکی مشخص کردید بیان گر اینه که 2 میزان قبل از میزان مورد نظر رو تکرار کنه.

اما در مورد سرکلید

گام قطعه ی شما می بمل ماژور هستش مطابق با می ماژور (دیز دار)
برای حذف سی بمل از سر کلید هیچ راه اصولی وجود نداره.
گام قبل از می بمل ماژور ، سی بمل ماژور هستش و گام بعد از اون لا بمل ماژور

گام سی بمل ماژور بکار شما نمیاد چون سی و می رو بمل داره و می ماژور هم کار رو مشکل تر میکنه چون لا و ر و می و سل و دیز میکنه.
بهترین راه استفاده از علامات عرضی هستش.
تمام سی های قطعه رو Find کنید و بکارشون کنید.:20:

موفق باشید
یا علی:11:

abbaskiller
07-07-2014, 20:50
سلام دوست عزیز. من اول الآن بهت پیشنهاد میکنم سیبلیوس 6 یا 7 یا 7.5 رو از همین سایت دانلود و نصب کنی (یا به دوستت بگی نصب کنه). درباره ی مشکلتم باید بگم که عکسا رو نمی بینم ولی با توجه به حرفات با دوست قبلی موافقم. باید سی ها رو پیدا و بکارشون کنی. و یک پیشنهاد عااالی برای تو یا همون دوست .
من خودم مدت زیادی هس که با این برنامه کار میکنم وآهنگ هایی هم ریکامپوز کردم. ببین اگر می خوای با سیبلیوس کار کنی نیاز به یه آموزش کامل داری و خوشبختانه وجود داره.
شرکت "lynda" که دارای متخصص های مجرب تمام برنامه های کاربردی هست آموزش sibelius 6 رو به صورت تصویری(فیلم) گذاشته اما پولیه. اگه خواستیش من بهت لینکای مستقیم و مجانی اونو میدم. حجمشون تقریبا 500 مگ هس. البته باید انگلیسیت و تئوری موسیقیت خوب باشه.
part 1: instruction

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
part 2: exercise files

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکته: در وارد کردن لینک URL به جای خط فاصله ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلمه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را تایپ کنید. p+30+download (بدون تایپ "+" ها).

:n26::n26::n26::n26::n26: