مشاهده نسخه کامل
: یه سوال خیلی مهم که در مورد برنامه نویسی وب
mohsensoft
12-08-2009, 22:22
سلام
راستش من از امروز دیگه رسما وارد دنیای طراحی وب شدم(رفتم 2 تا کتاب php خربدم:27:)
اما یه چیزی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که چه جوری میشه با یه عده دستور و تگ و این چیزا سایت های همه فن حریف طراحی کرد؟
مثلا یه مثال میزنه 2 تا عدد رو بگیره و جمعشون رو تحویل بده(مثال)
خب حالا این چه سودی داره؟
آیا مثلا توی php ما باید از خدمون هم کد بسازیم یا اینکه در هر جایی یه سری کدهایی که قبلا یاد گرفتیم رو به کار میبریم؟
نمیدونم کسی این گیجی من رو اول کار برنامه نویسی خودش داشته یا نه؟
لطفا راهنماییم کنین
خب مثلا دار یه فروشگاه میسازی
وقتی یارو دوتا کالا رو میخره باید قیمت هاشون رو باهم جمع کنی و قیمت نهایی رو تحویل یارو بدی
آیا مثلا توی php ما باید از خدمون هم کد بسازیم یا اینکه در هر جایی یه سری کدهایی که قبلا یاد گرفتیم رو به کار میبریم؟
هه ؟
mohsensoft
13-08-2009, 11:37
خب مثلا دار یه فروشگاه میسازی
وقتی یارو دوتا کالا رو میخره باید قیمت هاشون رو باهم جمع کنی و قیمت نهایی رو تحویل یارو بدی
هه ؟
ممنون
منظورم از سوال دوم اینه که ما باید براساس اون چیزایی که یاد گرفتیم کد جدید به وجود بیاریم یا نه؟
یا اینکه از کدهای آماده که قبلا و در زمان آموزش یاد گرفتیم استفاده میکنیم؟
کد جدید به وجود بیاریم یعنی چی ؟ نکنه میخای php رو گسترش بدی
شما یه سری دستور و قواعد یاد میگیری بعد بر حسب نیازت اونا ر وکنار هم میزاری تا به نتیجه برسی
مثل حرف زدن شما کلمه ها رو یاد میگیری بعد میزاریشون کناره هم و یه جمله میشه
peyman1987
13-08-2009, 23:51
دوست عزیز اول اینکه تبریک میگم بهت که برنامه نویسی رو شروع کردی.
در جواب سوالت دوستمون درست میگن. اگر قبلا با زبانهای دیگه ای برنامه نویسی کرده باشی میدونی که زبان جدید یاد گرفتن برای یه برنامه نویس فقط اینه که بدونه قواعد برنامه نویسی توی اون زبون چجوری اجرا میشن. یعنی یه برنامه نویس میدونه که باید مثلا یه متن رو چاپ کنه. حالا توی PHP میاد print میکنه ، توی #C میاد Consol.Write میکنه، توی C میاد printf میکنه و ... .
در واقع کتابهای فارسی آموزش زبانهای برنامه نویسی هم میان همینا رو بهمون میگن. میگن اگه میخوای عدد جمع کنی اینه نحوه نوشتنش توی این زبون. اگه میخوای یه چیزی چاپ کنی اینجوری بنویس. برای همین هم نظر من اینه که برنامه نویسی (حداقل برنامه نویسی وب) رو نمیشه با کتابهای موجود یاد گرفت. شما نحوه برنامه نویسی توی PHP رو از این کتابها یاد میگیری ولی باید بعدش بری سراغ یاد گرفتن تکنیکهای برنامه نویسی وب. مثلا باید بری دنبال متدهای لاگین یوزر بگردی ببینی بقیه چجوری مینویسنش بعد میتونی از اونا استفاده کنی یا اینکه وقتی نحوه کار رو یاد گرفتی خودت برای خودت روش درست کنی.
اصلا به کتابها اکتفا نکن. کدهایی که نوشته شده رو بررسی کن و مهم تر از همه اینکه سرچ کن. هر مشکلی که تو داری رو حتما یکی دیگه توی دنیا داشته. اگر هم خود اون مشکل رو نداشته مشابهش رو داشته. اینجوری خودت رو بی نیاز میکنی.
موفق باشی
mohsensoft
14-08-2009, 00:28
دوست عزیز اول اینکه تبریک میگم بهت که برنامه نویسی رو شروع کردی.
در جواب سوالت دوستمون درست میگن. اگر قبلا با زبانهای دیگه ای برنامه نویسی کرده باشی میدونی که زبان جدید یاد گرفتن برای یه برنامه نویس فقط اینه که بدونه قواعد برنامه نویسی توی اون زبون چجوری اجرا میشن. یعنی یه برنامه نویس میدونه که باید مثلا یه متن رو چاپ کنه. حالا توی PHP میاد print میکنه ، توی #C میاد Consol.Write میکنه، توی C میاد printf میکنه و ... .
در واقع کتابهای فارسی آموزش زبانهای برنامه نویسی هم میان همینا رو بهمون میگن. میگن اگه میخوای عدد جمع کنی اینه نحوه نوشتنش توی این زبون. اگه میخوای یه چیزی چاپ کنی اینجوری بنویس. برای همین هم نظر من اینه که برنامه نویسی (حداقل برنامه نویسی وب) رو نمیشه با کتابهای موجود یاد گرفت. شما نحوه برنامه نویسی توی PHP رو از این کتابها یاد میگیری ولی باید بعدش بری سراغ یاد گرفتن تکنیکهای برنامه نویسی وب. مثلا باید بری دنبال متدهای لاگین یوزر بگردی ببینی بقیه چجوری مینویسنش بعد میتونی از اونا استفاده کنی یا اینکه وقتی نحوه کار رو یاد گرفتی خودت برای خودت روش درست کنی.
اصلا به کتابها اکتفا نکن. کدهایی که نوشته شده رو بررسی کن و مهم تر از همه اینکه سرچ کن. هر مشکلی که تو داری رو حتما یکی دیگه توی دنیا داشته. اگر هم خود اون مشکل رو نداشته مشابهش رو داشته. اینجوری خودت رو بی نیاز میکنی.
موفق باشی
قربونت داداش
منم نظرم همینه
تصمیم دارم پایه ی برنامه نویسی رو با این کتاب ها یاد بگیرم
بعدش برم تو کار آزمایش و آزمون و خطا و این چیزا و واقعا درگیرش بشم
راستی
برنامه نویسی وب(html یا php ) سیستم بالایی میخواد؟
آخه من یه سیستم درپیت دارم میخواستم اگه بشه با اون کارهای وب رو انجام بدم
مثلا cpu 1/7 و گرافیک 64 و پنتیوم 4
با تشکر
peyman1987
14-08-2009, 00:31
قربونت داداش
منم نظرم همینه
تصمیم دارم پایه ی برنامه نویسی رو با این کتاب ها یاد بگیرم
بعدش برم تو کار آزمایش و آزمون و خطا و این چیزا و واقعا درگیرش بشم
راستی
برنامه نویسی وب(html یا php ) سیستم بالایی میخواد؟
آخه من یه سیستم درپیت دارم میخواستم اگه بشه با اون کارهای وب رو انجام بدم
مثلا cpu 1/7 و گرافیک 64 و پنتیوم 4
با تشکر
درستش هم همینه با کتاب نمیشه برنامه نویس شد.
واسه سیستم هم نه نیازی به داشتن سیستم قوی نیست. وب اوپن سورس خوبیش اینه که تو اگه یه سیستم داشته باشی که نوت پد ویندوز و فایرفاکس توش باز بشن هم میتونی برنامه بنویسی
mohsensoft
14-08-2009, 11:29
درستش هم همینه با کتاب نمیشه برنامه نویس شد.
واسه سیستم هم نه نیازی به داشتن سیستم قوی نیست. وب اوپن سورس خوبیش اینه که تو اگه یه سیستم داشته باشی که نوت پد ویندوز و فایرفاکس توش باز بشن هم میتونی برنامه بنویسی
برای گرافیک وب چه مرجعی هست؟
آخه خیلی از صفحه ها شاید از نظر فنی مشکلی نداشته باشن اما توی گرافیکشون مشکل دارن
peyman1987
14-08-2009, 17:28
برای گرافیک وب چه مرجعی هست؟
آخه خیلی از صفحه ها شاید از نظر فنی مشکلی نداشته باشن اما توی گرافیکشون مشکل دارن
والا درستش اینه که کار طراحی رو یه گرافیست انجام بده برای همین هم توی مجموعه های برنامه نویسی حرفه ای همیشه تیم دیزاین هست. ولی توی ایران چون اصولا هیچ کس سر کار خودش نیست و همه اصرار دارن که بگن همه کارن کار دیزاین رو هم خود برنامه نویس ها انجام میدن که 90 درصد مواقع هم کار خوبی از آب در نمیاد ولی اگه ذوق گرافیکی داری و میتونی یه چند تا کتاب و مقاله درباره دیزاین وب بخونی بعدش میتونی خودت هم گرافیک کار کنی. دیزاینرهایی که من میشناسم همشون با فتوشاپ کار میکنن برای کارهای وکتور و امثالهم هم Adobe Indesign استفاده میشه ولی قدیما با Freehand و Corel هم کار میشد.
mohsensoft
14-08-2009, 18:17
والا درستش اینه که کار طراحی رو یه گرافیست انجام بده برای همین هم توی مجموعه های برنامه نویسی حرفه ای همیشه تیم دیزاین هست. ولی توی ایران چون اصولا هیچ کس سر کار خودش نیست و همه اصرار دارن که بگن همه کارن کار دیزاین رو هم خود برنامه نویس ها انجام میدن که 90 درصد مواقع هم کار خوبی از آب در نمیاد ولی اگه ذوق گرافیکی داری و میتونی یه چند تا کتاب و مقاله درباره دیزاین وب بخونی بعدش میتونی خودت هم گرافیک کار کنی. دیزاینرهایی که من میشناسم همشون با فتوشاپ کار میکنن برای کارهای وکتور و امثالهم هم Adobe Indesign استفاده میشه ولی قدیما با Freehand و Corel هم کار میشد.
منظورم این بود که چه منبعی (مثلا کتاب) مختص این کار هست؟
آیا اصلا کتابی در زمینه ی گرافیک وب هست؟
peyman1987
14-08-2009, 20:34
منظورم این بود که چه منبعی (مثلا کتاب) مختص این کار هست؟
آیا اصلا کتابی در زمینه ی گرافیک وب هست؟
اگه آموزش فتوشاپ میخوای آره زیاده کتابهای انتشارات Dummies هم خوبن ولی برای گرافیک نمیدونم اون یه بحث حرفه ای دیگه س بهتره بری به انجمن گرافیک و اونجا پیگیری کنی
mohsensoft
14-08-2009, 20:51
شرمنده من اینقدر سوال میپرسما ولی به هر حال ما میتدی هستیم سوال پیش میاد دیگه :دی
واسه php ما باید همش کد بنویسیم یا مثلا نرم افزارهایی وجود داره که ما یه سری کد های نوشته شده رو در جای خودش قرار بدیم؟
peyman1987
15-08-2009, 08:53
شرمنده من اینقدر سوال میپرسما ولی به هر حال ما میتدی هستیم سوال پیش میاد دیگه :دی
واسه php ما باید همش کد بنویسیم یا مثلا نرم افزارهایی وجود داره که ما یه سری کد های نوشته شده رو در جای خودش قرار بدیم؟
د نشد دیگه. از الان بخوای فکر تنبلی باشی کار پیش نمیره. بهتره خودت کدتو بنویسی و از نرم افزارها استفاده نکنی. کدی که خودت مینویسی چند تا مزیت بزرگ داره:
1- تمیز و استاندارده
2- یه تمرینم میشه برای پیشرفت
3- تغییر دادنش آسونتره
اینا مزیتهای کمی نیستن پس از فکر کار آسون بیا بیرون و بچسب به کد زدن. :27:
mohsensoft
15-08-2009, 09:11
د نشد دیگه. از الان بخوای فکر تنبلی باشی کار پیش نمیره. بهتره خودت کدتو بنویسی و از نرم افزارها استفاده نکنی. کدی که خودت مینویسی چند تا مزیت بزرگ داره:
1- تمیز و استاندارده
2- یه تمرینم میشه برای پیشرفت
3- تغییر دادنش آسونتره
اینا مزیتهای کمی نیستن پس از فکر کار آسون بیا بیرون و بچسب به کد زدن. :27:
ممنون
استفاده از نرم افزار محدود به ادیتور میشه(مثلا دریم ویور) یا اینکه همه ی کارا رو در notepad انجام بدم؟
راستی ادیتور مناسب واسه php چیه؟
peyman1987
15-08-2009, 13:15
ممنون
استفاده از نرم افزار محدود به ادیتور میشه(مثلا دریم ویور) یا اینکه همه ی کارا رو در notepad انجام بدم؟
راستی ادیتور مناسب واسه php چیه؟
نرم افزارایی که معمولا توی برنامه نویسی روزانه استفاده میشه محدود میشه به یه ادیتور (ترجیحا دریم ویور یا محصولات مایکروسافت نباشن)، فایرفاکس + پلاگین فایرباگ و یه نرم افزار وب سرور و بعضی وقتها یه IDE برای دیتابیس. توی کارای گرافیکی هم که فتوشاپ
ولی فعلا شما نیاز به فایرفاکس + فایرباگ داری و یه ادیتور داری که من توصیه میکنم یا ++Notepad استفاده کن یا Aptana که هر دو هم اوپن سورس و مجانی هستن. بقیه ادیتورها نسبت به امکاناتی که دارن سنگینن. از اینا میتونی برای کار CSS و HTML ات استفاده کنی. حالا وقتی رسیدی به سرورساید اونوقت دنبال بقیه نرم افزارا هم میری.
mohsensoft
15-08-2009, 13:43
ولی فعلا شما نیاز به فایرفاکس + فایرباگ داری و یه ادیتور داری که من توصیه میکنم یا ++Notepad استفاده کن یا Aptana که هر دو هم اوپن سورس و مجانی هستن. بقیه ادیتورها نسبت به امکاناتی که دارن سنگینن. از اینا میتونی برای کار CSS و HTML ات استفاده کنی. حالا وقتی رسیدی به سرورساید اونوقت دنبال بقیه نرم افزارا هم میری.
این نرم افزار فایرباگ رو از کجا میشه گیر آورد؟
یعنی شما میگین که با یه نرم افزاری مثل notepad کد ها رو بنویسم و برای آزمایش ببرم تو یه نرم افزاری مثل فایرباگ؟
شرمنده من شما رو خیلی اذیت کردم با این سوالام
ایشالا یه روز بتونم جبران کنم
peyman1987
16-08-2009, 21:52
برای کدنویسی من خودم الان از ++notepad استفاده میکنم. بعد از یه مدت دیگه ادیتور برات از اهمیت میافته. فقط یه محیط باشه که بشه توش نوشت. این نرم افزار هم اصلا نرم افزار ضعیفی نیست. FTP ادیتور داره مرورگر لوکال هم داره.
فایرباگ یه پلاگین فایرفاکسه که روش نصب میشه و امکانات بی نظیری برای برنامه نویسی وب میده. اینم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.