مشاهده نسخه کامل
: خرید از بانه غیرحضوری
با سلام
می خواهم از بانه برام تلویزیون بفرستند . یعنی پول حواله کنم و فروشنده برام بفرسته.
سوالم اینه میشه اعتماد کرد ؟ به چه نکاتی باید توجه کنم . می خواهم samsung 40B550 بگیرم.این مدل تقلبی نداره ؟
کلا هر چی لازمه راهنمایی کنید .
کمی عجله دارم برای خرید .
با تشکر از دوستان
Ami R 940
12-08-2009, 21:08
دوست عزیز
این کار شما کاملا اشتباه است .شما باید بری اونجا از سلامت جنس که جلوت تست میشه اگاه بشی و کلا با دید باز خرید کنی ببینی دستگاه جلوت از کارتن باز می کنن نو هست و.. .! البته اگر طرف آشنات باشه و می شناسیش خوب اون یه بحث دیگس واست بفرسته .اما از غریبه اصلان و ابدا . خود خرید تلویزیون حضوری از اونجا به دلیل نداشتن گارانتی ریسک هست دیگه چه برسه غیر حضوری .
بپرس قیمت 46 اینچ مدل b750 samsung چند می ده ممنون میشم !
b550 چند گفت ؟
46B750 که الان ندارند.
40b550 را 1020000 میده.
دوست عزیز....خیلیها میرن بانه جنس میخرن اونجا امتحان میکنن...سالمه!
میارن اینجا میفهمن خرابه!
شما چه جراتی داری میخوای تلفنی خرید کنی!!!
خوب با این اوصاف اگر برم اونجا چه جوری بفهمم جنس ایرادی نداره ؟
خوب با این اوصاف اگر برم اونجا چه جوری بفهمم جنس ایرادی نداره ؟
شما همونجا که بخری بازش میکنی و تست میکنی.....
اگر میخوای خودن بری بگو من راهنماییت کنم و بگو ماشینت چیه!
mf.designing
12-08-2009, 22:46
بابا مگه دانشگاهه که میخوای غیر حضوری بخونی ؟! :دی غیر حضوری ، خوب برو از مغازه ها بگیر !! همشون از بانه میارن ! :دی
تازه این روزا آدم نمیتونه حتی به باباش اعتماد کنه !!! بماند که پول اینطوری خریدن و فرستادن از پول از شهر خریدن هم بیشتر میشه !! خودت برو با این تورا . هم فاله هم تماشا ! (شعرشد !! :دی)
فکر کنم این دوستمون رفت بانه TV رو بخره....
Ami R 940
12-08-2009, 23:40
46B750 که الان ندارند.
40b550 را 1020000 میده.
چرا ندارن اشتباه می کنی .
من اردیبشهت بانه بودم اسکارلت 2 آوردن بودن در حالی که نمایندگی ال جی گلد ایران یک ماه بعد تازه آورد اون موقع نداشت . الانم پاناسونیک سری ایکس و سی در بانه هست در حالی که تو تهران پیدا نمیشه :31:
دیگه چه برسه b750 که الان چند ماه تو تهران هست . :8: .
قیمت b550 هم خوب داده . تهران حدود 1.850 فک کنم باشه .
البته بانه هم اختلاف قیمت هست اختلاف قیمت مغازه با مغازه دیگری حتی تا 150 170 هم دیدم.
خلاصه به قول بچه ها شاید الان رفتی بانه :27::27: خرید خوبی داشته باشی. !
لازم اینو بگم سفر به بانه واقعا آدمو خسته نمیکنه .جاده بی نظیر و رویایی داره و لذت داره رانندگی در اون جاده که فقط پرنده پر میزنه من با 175 سرعت میومدم اون 70 80 کیلومتر جاده بانه به سقز بود فک کنم واقعا روح آدم تازه میشد. شنبه هم دارم میرم بانه کسی قیمت تلویزیونی یا آماری از چیزی خواست بگه واسش می پرسم
چرا ندارن اشتباه می کنی .
من اردیبشهت بانه بودم اسکارلت 2 آوردن بودن در حالی که نمایندگی ال جی گلد ایران یک ماه بعد تازه آورد اون موقع نداشت . الانم پاناسونیک سری ایکس و سی در بانه هست در حالی که تو تهران پیدا نمیشه :31:
دیگه چه برسه b750 که الان چند ماه تو تهران هست . :8: .
قیمت b550 هم خوب داده . تهران حدود 1.850 فک کنم باشه .
البته بانه هم اختلاف قیمت هست اختلاف قیمت مغازه با مغازه دیگری حتی تا 150 170 هم دیدم.
خلاصه به قول بچه ها شاید الان رفتی بانه :27::27: خرید خوبی داشته باشی. !
لازم اینو بگم سفر به بانه واقعا آدمو خسته نمیکنه .جاده بی نظیر و رویایی داره و لذت داره رانندگی در اون جاده که فقط پرنده پر میزنه من با 175 سرعت میومدم اون 70 80 کیلومتر جاده بانه به سقز بود فک کنم واقعا روح آدم تازه میشد. شنبه هم دارم میرم بانه کسی قیمت تلویزیونی یا آماری از چیزی خواست بگه واسش می پرسم
سلام..دوست عزیز اگر رفتی و برگشتی ..مدل های سری 7 سامسونگ رو لطفا بپرس و سونی 40 سری xرو اگر پرسیدی برامون اینجا بزار..ممنون
Terry Bogard
17-08-2009, 14:33
اگه رفتی قیمت پاناسونیک g10 بپرس.
Vahid579
17-08-2009, 22:40
سلام
LED سری 5 سایز 40 1.000.000 قیمت بانه
LED سری 6 سایز 46 2.000.000 قیمت بانه . قیمت تهران 3.350.000 با سینما
amsjavan
18-08-2009, 22:03
قیمت G10 رو بپرس لطفا
تشكر از دوستاني كه اين اطلاعات را در اختيار گذاشتن. سئوال: آيا محل و يا مغازه مطمئني را براي خريد در بانه سراغ داريد؟
mehrdadb3
20-08-2009, 20:08
مگه سری 5 هم LED داره /؟
Vahid579
22-08-2009, 23:31
مگه سری 5 هم LED داره /؟
منظورم 6 بود
قیمت G10 رو بپرس لطفا
من یک آشنا دارم که بانه مغازه داره. زنگ میزنم میپرسم.
آقا وحید سلام
میشه از آشناتون تو بانه قیمت LED سری 6 و 7 سامسونگ 40 اینچ رو سوال کنی
با تشکر
DaRyUsH AkRaMi
03-10-2009, 12:00
قیمت G10 رو بپرس لطفا
تو بانه الان G10 نیست
b690 چطور ؟
چه قیمته بانه الان ؟
Hamed_forum
03-10-2009, 13:53
آقا وحید سلام
میشه از آشناتون تو بانه قیمت LED سری 6 و 7 سامسونگ 40 اینچ رو سوال کنی
با تشکر
ماكه led نديديم
oranoos_92
30-10-2009, 20:25
سلام
بچه ها من هم میخوام برم بانه
چند سئوال
قیمت ای سیدی چقدر با قیمت نمایندگی ها تفاوت داره ( تقریبی؟)
چند تا جنس میشه آورد پلیس راه گیر میده؟ میگند فلش هم خیلی ارزونه مثلا میشه یه 200 تایی آورد ؟
در کل رفتن به بانه به صرفه هست؟
با تشکر از همگی
reza1ta2
31-10-2009, 09:50
سلام
بچه ها من هم میخوام برم بانه
چند سئوال
قیمت ای سیدی چقدر با قیمت نمایندگی ها تفاوت داره ( تقریبی؟)
چند تا جنس میشه آورد پلیس راه گیر میده؟ میگند فلش هم خیلی ارزونه مثلا میشه یه 200 تایی آورد ؟
در کل رفتن به بانه به صرفه هست؟
با تشکر از همگی
فلش نگیر یکی از دوستان گرفته بود فلشهاش تقلبیه مثلا 16 گیگ و ... فقط یک گیگه
FARIBORZ11
31-10-2009, 15:54
اورانوس جان اصلاً فلش مفت هم دادن نگير اولاً همشون با ظرفيتهايي فضايي كه دارند الكي است مثلاً 36،400،600,......گيگ كه همه مي دونند حرف مفته دوماً ممكنه به سيستمت آسيب برسونه و يا ويروسي شه.
يكي از دوستهام كه با هم رفتم بانه اون خريد ولي من نگرفتم نشون به همون نشون كه يك هفته كار كرد ازون به بعد هم هي لپ تاپه هنگ مي كنه
samkaveh
01-11-2009, 17:12
اگه فقط واسه خرید ال سی دی میری اول سوال کن ببین اختلاف قیمت چقدر هست اگه بالای 200 بود برو اگه خواستی g10 بگیری به نظر من از اونجا نگیر چون توی دفترچه g10 فقط حمل عمودی رو مجاز دونسته
فلش نگیر یکی از دوستان گرفته بود فلشهاش تقلبیه مثلا 16 گیگ و ... فقط یک گیگه
موافقم
یکی از دوستام گرفته بود تا چیز روش کپی میکردی و درش میاوردی یه 300 تا فایل 1 کیلو بایتی نشون میدادولی 9 گیگ از 32 گیگش پر بود !!!!!
amirhossein_1976
03-11-2009, 11:39
آقا کسی آشنا واسه خرید از بانه به طور غیر حضوری داره؟
آقا کسی آشنا واسه خرید از بانه به طور غیر حضوری داره؟
دوست عریز به اندازه کافی جنس تقلبی تو بانه هست .حالا اگه بخواهی غیر حضوری از اونجا جنس بگیر دیگه بدتر . به نظر من هیچ وقت چنین کاری نکن ، اگر هم میخواهی از بانه خرید کنی خودت برو اونجا و خرید کن .ضمناً حواست هم باشه قبل از خرید از چند مغازه سئوال کنی و اطلاعات کافی در مورد جنسی که می خواهی بخری داشته باش
amirhossein_1976
03-11-2009, 14:50
دوست عریز به اندازه کافی جنس تقلبی تو بانه هست .حالا اگه بخواهی غیر حضوری از اونجا جنس بگیر دیگه بدتر . به نظر من هیچ وقت چنین کاری نکن ، اگر هم میخواهی از بانه خرید کنی خودت برو اونجا و خرید کن .ضمناً حواست هم باشه قبل از خرید از چند مغازه سئوال کنی و اطلاعات کافی در مورد جنسی که می خواهی بخری داشته باش
منظورم از خرید غیر حضوری یعنی اول جنس رو بفرسته اینجا بعد که تست شد همینجا پول رو میدم.البته یکیو سراغ دارم میخواستم ببینم کسه دیگه هست؟
منظورم از خرید غیر حضوری یعنی اول جنس رو بفرسته اینجا بعد که تست شد همینجا پول رو میدم.البته یکیو سراغ دارم میخواستم ببینم کسه دیگه هست؟
دوست عزیز
بله من متوجه منظور شما شدم
ببین دوست عزیز اگه بخواهی این کار رو بکنی
اولا" : مطمئن باش قیمتی که اونا بهت مگه با قیمتی که خودت بری اونجا بگیری فرق میکنه
دوماً: حدود 100تومان هزبنه حمل ازت میگیرن
سوما": اگه به اون کسی که میخواهی برات بار بفرسته اعتماد داری با این مواردی که خدمتت عرض کردم .......بازم خود دانی
amirhossein_1976
09-11-2009, 11:46
ضمن تشکر از دوستان
دو روز پیش z550 سونی رو غیر حضوری خریدم
1.840.000+125.000 هزینه حمل
من که راضیم.
ضمن تشکر از دوستان
دو روز پیش z550 سونی رو غیر حضوری خریدم
1.840.000+125.000 هزینه حمل
من که راضیم.
مبارکه دوست عزیز
انشاالله باهاش برنامه های خوبی ببینی :laughing:
سلام ماشين من پارس و تصميم گرفتم يه پلاسماي G10 بگيرم نميدونم توي بانه هست يا نه و چطوري با ماشين بيارمش. اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه. ممنون
سلام ماشين من پارس و تصميم گرفتم يه پلاسماي G10 بگيرم نميدونم توي بانه هست يا نه و چطوري با ماشين بيارمش.
دوستان هنوز كسي نظري نداره؟:19:
دوستان هنوز كسي نظري نداره؟:19:
فکر کنم غیر از باربند جور دیگه ای بتونی بیاری..ماشین ما سمند بود از تهران گزاشتیم صندلی های عقب به زور ااوردیم..کلا پشت هیچی دیده نمیشد..
با سلام
ببخشيد براي چي مي خواهيد از بان G10 بياوريد؟ يعني حاضريد به خاطر 100 هزار تومان ان هم بدون گارانتي از بانه بياوريد.
قيمت در تهران با گارانتي پاناسونيك و مطمئن از جنس 1550000
قيمت در بانه بدون گارانتي و غير مطمئن 1400000-1450000
با سلام
ببخشيد براي چي مي خواهيد از بان G10 بياوريد؟ يعني حاضريد به خاطر 100 هزار تومان ان هم بدون گارانتي از بانه بياوريد.
قيمت در تهران با گارانتي پاناسونيك و مطمئن از جنس 1550000
قيمت در بانه بدون گارانتي و غير مطمئن 1400000-1450000
سلام قيمت شما براي يك ماه پيش من ديروز قيمت گرفتم از فرشنده در بانه قيمت تقريبا نصف تهران بود!
كلا دوستان كيفيت تصوير G10 را تاييد ميكنند ديگه نه؟:20:
سلام قيمت شما براي يك ماه پيش من ديروز قيمت گرفتم از فرشنده در بانه قيمت تقريبا نصف تهران بود!
كلا دوستان كيفيت تصوير G10 را تاييد ميكنند ديگه نه؟:20:
شما مطمئنید نصف قیمت بود؟!!!!! شاید مدل دیگه به شما قیمت دادن
ضمناً من شنیدم دوستانی که به تازگی رفتن بانه نتونستن g10 اونجا گیر بیارن.
naeemtop
23-11-2009, 12:30
کسی اینجا هست تو کار تجارت بانه باشه؟
منظورم اینه که از بانه جنس بیاره بفروشه
ترجیحا پیغام خصوصی بده
سلام
ببخشید اینو میپرسم
من میخوام از یزد برم بانه واسه آوردن LCD آیا گیر نمیدن ؟
یعنی میتونم راحت بیارم ؟
شنیدم ایست و بازرسی نمیزاره دیگه جنس آورد
ممنون اگه دوستانی که اطلاع دارند مرا با خبر کنند
misha898
29-11-2009, 09:31
اون چیزی که من تو بانه دیدم این بود که اصلا G10 پیدا نمیشد در مورد نحوه آوردنش هم من با سمندمون اونو رو باربند گذاشتم البته بصورت عمودی همونطور که روش کشیده.
ایست و بازرسی هم تا سقز دو تا هست که بستگی به شانست داره و اینکه خانواده باشی یا مجردی اون چیزی که من از مغازه دارها پرسیدم اینه که می گفتن کارتن ها اگه بزرگ باشه بیشتر از 2 تا نمی زارن (که من خودم نمونش 3 تا آوردم: 2 تا ال ای دی 46 و یه دونه سینمای خانگی) که همش رو سقف بود حتی یادمه تو آزادراه قزوین و پلیس راه سمنان گفتن این چیه تو بار زدی ! ارتفاع ماشینت دو برابر شده، خلاصه ما که رد شدیم )
masoud_ad
29-11-2009, 13:47
سلام به دوستان
ما قراره آخر اين هفته بريم براي خريد ال سي دي
ميشه دوستاني كه تازگي رفتن يكم اطلاعات بدن
سوني 40 اينچ چه حدودي هست
راه و هوا چطوره؟
ميشه يكي دو روزه رفت و اومد؟
در كل ارزش رفتن براي خريد يه ال سي دي رو داره؟
masoud_ad
19-12-2009, 08:24
سلام به همه دوستان!
من بعد از يكي دوهفته بررسي به اين نتيجه رسيدم كه براي خريد تلويزيون 32 يا 40 اينچ اصلاً رفتن تا بانه صرف نميكند. اونهم سر سياه زمستون.:41:
ما كه رفتيم جمهوري و يك تلويزيون 32 اينچ سوني سري v550 خريديم 800هزار تومن با گارانتي لطف كردند يك كارت قرعه كشي هم بهمون دادند.
خدا را چه ديدي شايد هم رفتم آفريقا جام جهاني روببينم:31:
پيروز باشيد.
samira_googleOne
20-12-2009, 10:51
فکر کنم این دوستمون رفت بانه TV رو بخره....
تورو خدا اين امضا رو بردار من هر دفعه ميرسم به پستاي شما يه بار اين button مربوط به آدم فوضولو كليك ميكنم:31:
*Alucard*
20-12-2009, 20:01
دوستی که اسم کاربریشون saghezshop هست دفعه بعد اگر پستی از شما دیده بشه که نشون بده شما در این تاپیک فعالیتهای غیر مجاز مثل خرید و فروش انجام میدین آی دیتون از سایت حذف میشه.
saghezshop
20-12-2009, 20:51
سعی میکنم رعایت بشه.نمیدونستم. مطالب فقط جنبه اطلاع رسانی بوده.
*Alucard*
20-12-2009, 21:00
سعی میکنم رعایت بشه.نمیدونستم. مطالب فقط جنبه اطلاع رسانی بوده.
لطفا امضاتون رو ویرایش کنید.
saghezshop
20-12-2009, 21:11
ویرایش شد .اگه مشکلی نداشته باشه
kaveh000kaveh
03-01-2010, 17:12
سلام ماشين من پارس و تصميم گرفتم يه پلاسماي G10 بگيرم نميدونم توي بانه هست يا نه و چطوري با ماشين بيارمش. اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه. ممنون
سلام
دوست عزیز میخواستم ببینم بلاخره g10 از بانه خریدی یا نه ؟ اگر خریدید چقدر با تهران فرق داره
از دوستان کسی هست که شماره تلفن یکی از فروشندگان پاناسونیک تو بانه را داشته باشه ازش سوال کنم چون اینجا هر سوالی میشه هرکس به جای جواب یه سوال دیگه مطرح میکنه
ممن شنیدم پاناسونیک g10 تو بانه هم هستش ولی قیمت ندارم
ممنون
kaveh000kaveh
03-01-2010, 17:16
سلام
دوست عزیز میخواستم ببینم بلاخره g10 از بانه خریدی یا نه ؟ اگر خریدید چقدر با تهران فرق داره
از دوستان کسی هست که شماره تلفن یکی از فروشندگان پاناسونیک تو بانه را داشته باشه ازش سوال کنم چون اینجا هر سوالی میشه هرکس به جای جواب یه سوال دیگه مطرح میکنه
ممن شنیدم پاناسونیک g10 تو بانه هم هستش ولی قیمت ندارم
ممنون
farzadmaham
03-01-2010, 18:29
قيمتهاي پاناسونيك دربانه باتهران زياد نبايد تفاوتي داشته باشه.
من يكسال پيش كه ميخواستم پلاسماي پاناسونيك بخرم تفاوت در حد 100 تا150 تومن بود.
ولي ماركهاي ديگه مثل LG تفاوت قيمتشون زياده.
FARHAD985
23-02-2010, 20:11
با سلام
كسي ميدونه قيمت سامسونگ سري 7 مدلUA40B7000WW چنده واختلاف قيمتيش با تهران چقدره؟
mehdifelegary
23-02-2010, 21:51
دوست عزیز اگه ایشاللهرفتی میتونی قیمت پی اس پی 2000 رم مال ما بپرس دستت درد نکنه
hossein509
24-02-2010, 13:52
با سلام
كسي ميدونه قيمت سامسونگ سري 7 مدلUA40B7000WW چنده واختلاف قيمتيش با تهران چقدره؟
1.550 قيمتش است و در سايت سقزشاپ هم قيمتش است.
FARHAD985
24-02-2010, 15:32
در تهران قيمتش 2150000 هزار تومان هستش كه اگر قيمت سينماي خانگي كه بعنوان هديه باهاش ميدن (300 تومان) كه ميشه 1800000 تومان... در حالي كه قيمت اين نوع LEDدر بانه 1550000 هستش ...
آيا بنظرتون واسه 250 تومان ميشه اين ريك رو كرد وبدون گارانتي گرفت ؟:41:
Johnny Depp
24-02-2010, 18:57
سلام.
بلوری پلیر پاناسونیک مدل BD30 یا BD60 قیمت بانه دارید
FARHAD985
15-03-2010, 01:00
دوستان ديگه نيازي نيست براي خريد ال سي دي برين بانه
يكي از همشهري هاي خوب بانه اي در خيابان جمهوري فروشگاه ال سي دي داير كرده كه قيمت اجناسش ارزانتر از بانه است وحتي اجناس رو هم دم در خونه تحويل ميده چون بصورت عمده جنس رو وارد ميكنه قيمت هاش از بانه ارزونتر هستش
اين هم ادرسش : فروشگاه بليزر- بغل نمايندگي سامسونگ در خ جمهوري
dada_zebel
15-03-2010, 08:58
يكي از همشهري هاي خوب بانه اي در خيابان جمهوري فروشگاه ال سي دي داير كرده كه قيمت اجناسش ارزانتر از بانه است وحتي اجناس رو هم دم در خونه تحويل ميده چون بصورت عمده جنس رو وارد ميكنه قيمت هاش از بانه ارزونتر هستش
دوست عزیز من شهرستان نزدیک تهرانم
میشه لطف کنی قیمت این مدل ها رو بگیری . منت میذاری رو سر ما . یه عمر دعات میکنم . من عجله دارم و واسه عید میخام
1- plasma panasonic g10
2- samsung plasma 50 b650
3- sam lcd 40 , 32 b650
4- sam lcd 37 , 40 b550
Nikonian
15-03-2010, 09:46
دوست عزیز میشه تلفن فروشگاه رو پ خ بفرمایید ؟
mehrdad8086
15-03-2010, 12:26
سلام
دوست من کدوم فروشگاه سامسونگ؟
میشه دقیقتر بگین
سلام خدمت همه دوستان عزیز
یه سری توضیحات واستون دارم راجع به بانه :
من ریبوار 25 از بانه هستم . بله ساکن بانه
شما دوستان عزیز میتونید این لیست قیمت ها رو با زنگ زدن به خود فروشنده ها هم طی کنید .
1) همه تهرانی ها میان بانه و هی میگن تهران هم همین قیمته : اگر این قیمت ها یکیه چرا دم گلوگاه که فقط 1ه دقیقه وای میستی هر ماشین که همه شونم پلاک تهرانه یه ال سی دی یا ال ای دی رو خودش داره ؟
2) اول آخر ماجرا یکیه چرت گفتن : قیمت بانه هم همون قیمت تهرانه این شعرا رو کی نوشته ؟؟؟؟ میخوای ببیی قیمت یکیه یا نه فقط 10 دقیقه بیا تو گلوگاه خارج شهر وایسید ببینید چند تا ماشین با ال سی دی می بینید .
3) بانه همه چی داره ولی قرار نیست اینجا جنس رو پیدا کرده باشن و مفت هم بفروشن . اینجا از این خبرا نیست .
4) تصمیم خرید با مشتریه میتونه بخره یا نه و قیمت ها همه مناسب هستن .
5) تو تهران یا هر شهری که باشی کافبه 2 دقیقه تو پارکی یا چمنی چیزی بشینی ... مثه .... میخورنت چرا اینجا نشستی . اما بانه چی : جلو در خونه ها هم چادر میزنن چه برسه به پارک - خانه معلم - مدارس و ...... بی احترامی به عبدی نشده تا حالا ندیدم
6) میگن بازار بانه همه چی تقلبیه .... والا بانه که سهله - همه دنیا هر چی که داره از سایه سر چینه شما فک میکنید چیز غیر چینی هم هست ؟
7) قیمت اجناس رو میخواستین : کافیه یه سرچ بزنی تو اینترنت بزن تو گوگل : بانه . هر چی فروشگاه ریخته توشون با شمار تیلیف و خوب زنگ بزن
farshidcivil
23-03-2010, 14:13
شما دوستان عزیز میتونید این لیست قیمت ها رو با زنگ زدن به خود فروشنده ها هم طی کنید .
1) همه تهرانی ها میان بانه و هی میگن تهران هم همین قیمته : اگر این قیمت ها یکیه چرا دم گلوگاه که فقط 1ه دقیقه وای میستی هر ماشین که همه شونم پلاک تهرانه یه ال سی دی یا ال ای دی رو خودش داره ؟
2) اول آخر ماجرا یکیه چرت گفتن : قیمت بانه هم همون قیمت تهرانه این شعرا رو کی نوشته ؟؟؟؟ میخوای ببیی قیمت یکیه یا نه فقط 10 دقیقه بیا تو گلوگاه خارج شهر وایسید ببینید چند تا ماشین با ال سی دی می بینید .
3) بانه همه چی داره ولی قرار نیست اینجا جنس رو پیدا کرده باشن و مفت هم بفروشن . اینجا از این خبرا نیست .
5) تو تهران یا هر شهری که باشی کافبه 2 دقیقه تو پارکی یا چمنی چیزی بشینی ... مثه .... میخورنت چرا اینجا نشستی . اما بانه چی : جلو در خونه ها هم چادر میزنن چه برسه به پارک - خانه معلم - مدارس و ...... بی احترامی به عبدی نشده تا حالا ندیدم
6) میگن بازار بانه همه چی تقلبیه .... والا بانه که سهله - همه دنیا هر چی که داره از سایه سر چینه شما فک میکنید چیز غیر چینی هم هست ؟
7) قیمت اجناس رو میخواستین : کافیه یه سرچ بزنی تو اینترنت بزن تو گوگل : بانه . هر چی فروشگاه ریخته توشون با شمار تیلیف و خوب زنگ بزن
چقد خشن...
برادر تا اخرش که اینجوری نمیمونه، مگه تا 10 سال پیش استارا نبود، از تمومه ایران میومدن. بانه هم تا چن سال دیگه میشه مثه استارا مطمئن باش تا چن سال دیگه قیمتاش با تهران که هیچ به چن برابر تهران میرسه.. در ضمن شما اگه بخوای بی احترامی بکنی بی احترایم میبینی، برخورد اول با یه مهمان همیشه تاثیر گذار، شما خوب برخورد بکنی دفه بعدم پا میشه میاد شهرتون پولشو خرج میکنه...
در ضمن شهر شما چن ساله سر زبونا افتاده و ملت میریزن اونجا وگرنه شمال خودمون یا شیراز چندین ساله پذیرای هزاران مهمانه پس نمیخواد زیادم جوگیر شی تو پارکو چمنو عابر پیاده هم چادر میزنن چیزیم بهشون نمیگن، این وظیفه شهردار که مکان مناسبی واسه مسافرین تهیه کنه نه شما
milad_a_v
31-03-2010, 17:51
این دوست ما دیگه خبری ازش نشد؟؟؟؟
این همه نمایندگی سامسونگ تو جمهوریه!!!
همه ی موارد بالا تایید میشه.ما تو کرمانشاه هستم.همه ی مسافرامون که از تهران می آن معمولا یه سر بانه هم میرن.شما تو خیابون که وای میسی از هر 5 تا مسافر 2 الی 3 تاش رو بار بندش ال سی دی داره که یا از بانه خریده یا از جوانرود(که جنس های جوانرود هم تقریبا ماله بانه است :31:).
در ضمن آقای ریبوار در اینکه مردمان کردستان همگی انسان های شریفی هستن شکی نیست اما خب در هر جامعه ای افرادی هم پیدا میشن که با فروش جنس تقلبی به مردم خیانت میکنن.البته مردم هم باید حساب این افراد رو از مردمان کرد جدا بدونن.بعدش هم بهتره یکمی با احترام برخورد کنی تا دوستان هم ناراحت نشن.هر یک از دوستان نظر خودش رو گفته خب اونا اطلاعات زیادی ندارن ولی شما باید با احترام توجیهش کنی.
_LOVE_CODER_
31-03-2010, 23:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیابان جمهوری - جنب نمایندگی سامسونگ - فروشگاه بلیزر
09192011190 - 09123344199
02133926366 - 02133922504
محمد علی
mohamadiali2020
البته من هیچ نسبتی با این اقا ندارم و تا حالا فروشگاهش رو ندیدم اینا رو هم با یک سرچ پیدا کردم:31:
دوستانی که تماس گرفتند ما رو هم در جریان بزارند :46:
سلام آیا قیمت های جوانرود وبانه تفاوت دارد وتنوع جنس بانه را دارد
Nikonian
01-04-2010, 17:52
محمد علی
mohamadiali2020
البته من هیچ نسبتی با این اقا ندارم و تا حالا فروشگاهش رو ندیدم اینا رو هم با یک سرچ پیدا کردم:31:
دوست عزیز من قبلا هرچقدر با این شماره ها تماس گرفتم ، کسی جواب نداد ! الان هم که میبینم شما زحمت اطلاع رسانی و معرفی رو کشیدید ، یه امتحانی هم دوستان کنند .
_LOVE_CODER_
01-04-2010, 20:30
دوست عزیز من قبلا هرچقدر با این شماره ها تماس گرفتم ، کسی جواب نداد ! الان هم که میبینم شما زحمت اطلاع رسانی و معرفی رو کشیدید ، یه امتحانی هم دوستان کنند
سلام
من یک ساعت پیش با 919 ایشون تماس گرفتم G10 می خواستم نداشت گفت پاناسونیک کار نمی کنه
hossein509
04-04-2010, 13:47
خيلي از مردم صرف تبليغات ديگران ميان بانه و وقتي به بانه ميرسند ديگه دست خالي بر نميگردند.اگر كسي ميگه فرقي نميكنه به نسبت سالهاي گذشته ميگه كه خيلي پايين بود.
FARHAD985
05-04-2010, 00:12
دوستان ببخشين من زياد به اين تايپيك سر نميزنم ولي اين شماره تماس فروشگاهي كه درخ جمهوري به قيمت بانه ال سي دي ميفروشه
صاحب فروشگاه يه نفر بانه ايي هستش كه بصورت عمده اجناس رو وارد اين فروشگاه ميكنه من واسه خودم ويكي از دوستام از اين مغازه خريد كرديم البته قبل از عيد
اين شماره تماسشه.....
66462546
mr_peyman5623
05-04-2010, 10:00
دوستان ببخشين من زياد به اين تايپيك سر نميزنم ولي اين شماره تماس فروشگاهي كه درخ جمهوري به قيمت بانه ال سي دي ميفروشه
صاحب فروشگاه يه نفر بانه ايي هستش كه بصورت عمده اجناس رو وارد اين فروشگاه ميكنه من واسه خودم ويكي از دوستام از اين مغازه خريد كرديم البته قبل از عيد
اين شماره تماسشه.....
66462546
این شماره که جواب نمیده!
محمد علی
mohamadiali2020
آقا دمت گرم!
بهش زنگ زدم 40B7000 رو قیمت گرفتم 1859000 تهران رو بدون گارانتی میده 1700000 ساخت مالزی
مرسی از اینکه این شماره ها رو در دسترس عموم قرار دادی
من چند روز پیش بانه بودم 40B7000 فکر کنم 1590000 بود
DAVOOD24
05-04-2010, 17:45
باز هم به سختی راه و هزار مسئله دیگه نمیرزه . از تهران بگیریم بهتره حالا با گارانتی یا بدونه گارانتی . من شب عید یه الجی 42 از اینجا گرفتم (با گارانتی ) اختلافش با بانه 250 تومان بود 100 تومان خرج خودم بود برم بانه و بیام و توی اون 2 روزی که نبودم هم حداقل 50 تومان کار میکنم میشه 150 به خاطر 100 تومان ارزش نداشت برم بانه , تصمیم گرفتم از همینجا با گارانتی خریدم . :5:
LeiliBaManAst
06-04-2010, 08:15
این شماره که جواب نمیده!
آقا دمت گرم!
بهش زنگ زدم 40B7000 رو قیمت گرفتم 1859000 تهران رو بدون گارانتی میده 1700000 ساخت مالزی
مرسی از اینکه این شماره ها رو در دسترس عموم قرار دادی
عزيز خسته نباشي
به خاطر 150 تومن يه گارانتي دارش رو بگير. LCD هاي سامسونگ كه در حالت عادي هي زرت و زورت خرابن. چه برسه به اينكه به خاطر 100 تومن بري از فروشگاه بانه اي خريد كني. هم به خودت ضرر ميزني كه به بقيه
striker1
06-04-2010, 13:29
سلام
میدونم که اینجا جاش نیست ولی می خواستم بدونم تو بانه گوشی هم پیدا میشه ؟مدلهایی مثل i8910 omnia hd وi8000 omnia 2
با سلام به شما نظرتون در مورد ال سي دي 42 مدل lh70 چيه؟قيمتش در بانه چقدره؟
DAVOOD24
10-04-2010, 10:31
با سلام به شما نظرتون در مورد ال سي دي 42 مدل lh70 چيه؟قيمتش در بانه چقدره؟
من هم میخواستم برم بانه و همین مدل بگیرم ولی الان اختلاف قیمتش با اینجا 200 تومانه که اصلا ارزش رفتن و خریدن اون هم بدونه گارانتی نداره . من از همینجا گرفتم با سینما خانگی اناهیتا که ست خیلی قشنگی میشه
امکانات خیلی خوبی هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو بگم و...
من امروز زنگ زدم به اون نمايندگي تو جمهوري (كه در پستهاي بالا معرفي شده)... قيمت را 1.220 گفت براي بدون گارانتي و 1.480 گفت براي با گارانتي.
حالا ارزش داره آدم براي 250 هزارتومان گارانتي + هزينه حمل + نصب و خيال راحتي را بگذاره كنارو...... از همه مهمتر ديگه نيازي به شعبده بازي در تست پيكسلها هم وجود نداره....
Nikonian
14-04-2010, 17:05
اينو بگم و...
من امروز زنگ زدم به اون نمايندگي تو جمهوري (كه در پستهاي بالا معرفي شده)... قيمت را 1.220 گفت براي بدون گارانتي و 1.480 گفت براي با گارانتي.
حالا ارزش داره آدم براي 250 هزارتومان گارانتي + هزينه حمل + نصب و خيال راحتي را بگذاره كنارو...... از همه مهمتر ديگه نيازي به شعبده بازي در تست پيكسلها هم وجود نداره....
هردو سینمای خانگی میدهند ؟
DAVOOD24
14-04-2010, 17:17
بدونه سینما این قیمته و بستگی داره سینما چی انتخاب کنی که روی این قیمت اضافه میشه.
بدونه سینما این قیمته و بستگی داره سینما چی انتخاب کنی که روی این قیمت اضافه میشه.
نه عزيزم با كسر هدايا مي باشند....يعني قيمت LCD خالص.
DAVOOD24
15-04-2010, 13:06
نه عزيزم با كسر هدايا مي باشند....يعني قيمت LCD خالص.
من هم که همینو گفتم :19:
hamedDJboy
15-04-2010, 13:18
دوستان عزیز بی زحمت در 1 کلمه خلاصه جوب به من بدید :
جهت خرید TV ( حالا چه پلاسما چه ال ای دی ) از بانه ارزش داره بریم حضوری بخریم یا نه ؟
جهت خرید TV ( حالا چه پلاسما چه ال ای دی ) از بانه ارزش داره بریم حضوری بخریم یا نه ؟
الان بنظرم ديگه اون بانه سابق نيست...الان ديگه نميشه اعتماد كرد همشون شدن يه سري اجناس بدرد نخور با 200 يا 300 تومن اخلاف با اصل و گارانتي دار...
حضور دوستان محترم سلام
یک ضرب المثل قدیمی میگه ـ زورتو نده التماس بخر
حالا که اعتماد خریداران در بانه مورد توجه فروشندگان قرار نمیگیره واجناس تقلبی زیاد شده . بنظر من بهتره لوازمی خریداری کنیم
که دارای گارانتی اصلی و معتبری هستند و خدمات پس از فروش خوبی هم دارند .
درصورت اجبار برای خرید از بانه خوبه که از راهنمایی های اقای رستمی مدیر محترم سقز شاپ استفاده بشه .
یه سوال.من الان تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ال سی دی توشیبا رو دیدم زده 980000 در حالی سایت ارادو همونو زده 1900000 میشه توضیح بدین آیا توشیبا و شارپ بدرد می خورن یا نه و چرا اختلاف قیمتش با تهران اینقد زیاده؟
آقايون فقط تاكيد مي كنم كه موقع خريد بسيار دقت نمائيد......مخصوصا از نظر ظاهر و پيكسل....حتما بزارين 10 دقيقه روشن باشه.....عجله هم نكنين
قیمت گوشی رو ندارین؟توی سایت بانه بازار N97 پونصد تومانی رو زده بود 450! درسته؟
آره بشرط اینکه خودت جنس ها رو خوب بشناسی تا سرت کلاه نره.
شرکت اورومان تو خیابون بهار جنسای بانه رو با اختلاف 100 - 150 تومن تو تهران تحویل میده:
b650 با گارانتی 1490، تو بانه 1070این شرکت هم 11170 میده.
77616974
09197179792
09197179793
amahdavi2004
10-05-2010, 13:14
تعجب مبكنم افرادي كه 2 مليون پول TV ميدن خيلي براشون سخته 200 تومن هم پول گارانتي و خدماتي رو يدن كه واقعا ازش استفاده ميكنن
بابا گدا بازي آخه تا چه حد
فرقش 200 تومان نيست گاهي تا 900 هزار تومان تفاوت است.
titanium_zarin
10-05-2010, 15:09
تعجب مبكنم افرادي كه 2 مليون پول TV ميدن خيلي براشون سخته 200 تومن هم پول گارانتي و خدماتي رو يدن كه واقعا ازش استفاده ميكنن
چه گدا بازي دوست من ؟؟؟اخه چه خدماتي ؟؟؟
من الان 32ب650 رو خريدم 600 از بانه كه تو نمايندگي 920 هست ...حالا اين چه خدماتي هست كه 320 ميارزه من نميدونم...اگه خراب هم بشه كه يا ميگن به ما مربوط نيست و نوسانات برق بوده يا ميگن 2ماه بخوابونيد تا قطعه بياريم ...
نمونه هم دارم ...يه تي وي پاناسونيك داريم كه همين كه گارانتي تموم سد يعني 1سال يه دفعه خود به خود خاموش ميشه روشن ميشه ...بردم نمايندگي ميگه هيچ عيبي نداره ...:10:
لطفا اينجوري نگيد ...
Nikonian
10-05-2010, 17:33
دوست عزیز طرز بیان شیواتر از این نمیشد به کار ببرید ؟ زشته، یه کم مراعات کنید.
و آیا به شما فشاری میاره که مردم نخوان جنس گارانتی دار بخرن ؟
amir_w12
10-05-2010, 17:49
من از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خرید اینترنتی داشتم خیلی هم راضی هستم. هیچ مشکلی هم نداشت بعد برای خونه 2 تا از فامیلهامون هم گرفتیم بازم هیچ مشکلی نداشت.
اقا ببخشید اینجا میپرسم ولی میخاستم ببینم که اونجا لبتاپ هم ارزون هست؟اگه هست قیمتاش چجوریاست؟
مرسی
s_masoud
13-05-2010, 23:03
اقا ببخشید اینجا میپرسم ولی میخاستم ببینم که اونجا لبتاپ هم ارزون هست؟اگه هست قیمتاش چجوریاست؟
مرسی
سلام دوست عزیز. اونجا چیزی از قطعات کامپیوتر گرفته تا لپ تاپ پیدا نمیشه. فقط تلیویزون، کولر و لوازم آشپزخانه.
قیمت گوشی چطور هست ؟
مثلا ایفون تو بانه هست اگه هست مثلا 3g یا 3gs چنده؟
hossein509
22-05-2010, 09:21
قیمت گوشی چطور هست ؟
مثلا ایفون تو بانه هست اگه هست مثلا 3g یا 3gs چنده؟
گوشي با مارك معروف از نظر قيمت صرف نميكنه.ولي گوشيهاي چيني كه با نام تي وي معروفند قيمت 48 تومان داشتند و من 2 تا خريدم مدل كا900 دو سيمكارته و جمع و جور است.
مرسی
لبتاب هست ولی قطعه من که ندیدم قیمتم نکردم
mehrdad8086
09-07-2010, 13:15
سلام
می بخشین دوستان یه تاپیکی بود قیمت TV در بانه کردستان (آقای saghezshop) جواب می داد...
من اون تاپیک رو نمی بینم ....نیست یا من اشتباه می کنم
بازم عذر می خوام:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.