PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری: ارور در ران کردن برنامه ام

samaram
12-08-2009, 18:48
سلام. یه مدته ویزوال استودیو موقع ران کردن برنامه ی سی شارپم این ارور رو میده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه بار کامل uninstall و دوباره نصب هم کردم و فایده نداشت. در ضمن یه سیستم دیگه هم نصب داشتم که اونم تقریبا همزمان این مشکل رو پیدا کرد. ممکنه مال ویروس باشه؟ البته اون یکی سیستمم نود آپدیت شده به تاریخ 4 مرداد88 داره ها. به اس کیو ال سرور ربط نداره؟

mahdi7610
12-08-2009, 19:17
سلام

اگه توی سیستم دیگه هم همین مشکل پیش اومده احتمالا مشکل از برنامه ویژوال استادیو هستش .

یک برنامه ویژوال استادیو دیگه از یک سی دی دیگه نصب کنید .

موفق باشید :)

samaram
12-08-2009, 23:00
سلام

اگه توی سیستم دیگه هم همین مشکل پیش اومده احتمالا مشکل از برنامه ویژوال استادیو هستش .

یک برنامه ویژوال استادیو دیگه از یک سی دی دیگه نصب کنید .

موفق باشید :)

آخه همین سی دی روی سیستم های دیگه این مشکلو نداره. در ضمن همینجا هم که نصب کردم اولش چند روزی کار کرد. بعدش یه هو این پیغامو داد

mahdi7s
12-08-2009, 23:22
اگر فقط هنگام باز کردن پروژه ی windows form application1' به خطا می خورید مشکل از این برنامه هست
و احتمالا بد build شده یا اسمبلی وجود داشته که حذف شده .

samaram
13-08-2009, 18:00
اگر فقط هنگام باز کردن پروژه ی windows form application1' به خطا می خورید مشکل از این برنامه هست
و احتمالا بد build شده یا اسمبلی وجود داشته که حذف شده .

ممنون. نه. برای هر فرم و application دیگه هم همینطوره. مثلا یه application جدید ایجاد می کنم و قبل از نوشتن هر کدی ران می کنم اما بازم همین پیغام رو می ده

mahdi7s
13-08-2009, 18:23
من تا حالا خودم این چنین مشکلی نداشتم

ولی راه حل آری که به ذهنم میرسه و فکرکنم جواب بده اینکه

ممکنه ویندوز این دو تا رایانه که این اررور رو میدن مشکلی داشته باشه(حلا به هر دلیلی / شاید ویروسی باشند.)
پیشنهاد می کنم ویندوز رو از نو نصب کنید قبلش هم یه اسکن هم واسه ویروسا بکنید بدک نیست.