ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حسين خواجه اميري(ايرج) به راديو مي آيد

wichidika
12-08-2009, 07:43
«حسين خواجه‌اميري» پس از 30 سال به راديو مي‌آيد
خبرگزاري فارس: حسين خواجه اميري(ايرج) پس از سي سال براي اولين بار به راديو مي‌آيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شبكه فرهنگ راديو، حسين خواجه اميري فردا پنج شنبه 22 مرداد ساعت 9:30 الي 11 صبح مهمان برنامه گل‌هاي ايراني است.
بنابراين گزارش، برنامه گل‌هاي ايراني كه كاري از گروه فرهنگ و هنر شبكه فرهنگ است، پنجشنبه 22 مرداد با حضور خواجه اميري معروف به ايرج به روي آنتن مي‌رود.
خواجه‌اميري بعد از 30 سال براي اولين بار در راديو حضور مي‌يابد و از خاطرات زندگي هنري خود صحبت مي‌كند و همچنين يك قطعه آواز به صورت زنده با همراهي ويولن بابك بختياري و تنبك بابك خواجه نوري اجرا خواهد كرد.
به اين دليل سايت شبكه فرهنگ صفحه‌ ويژه‌اي را براي اين برنامه طراحي كرده است.
بهروز امامي اردستاني مسئول فني پايگاه اطلاع رساني شبكه فرهنگ دراين باره گفت: پايگاه اطلاع رساني شبكه فرهنگ صفحه‌اي ويژه به مناسبت حضور ايرج خواجه اميري ايجاد كرده است.
وي افزود: مخاطبان برنامه گل‌هاي ايراني مي‌توانند از طريق اين صفحه به صورت آن لاين اين برنامه را از طريق سايت بشنوند و همچنين عكس‌هايي از حضور ايرج در استوديو نيز به صورت همزمان در اين صفحه منتشر شده و در اختيار علاقه‌مندان قرار مي‌گيرد.
مدير فني پايگاه اطلاع رساني شبكه فرهنگ ادامه داد: اين صفحه نظرات و گفتني‌هاي علاقه‌مندان به اين هنرمند را نيز منتشر خواهد كرد كه بدين لحاظ كاربران سايت شبكه فرهنگ از امروز مي‌توانند نظرات و گفتني‌هاي خود با اين هنرمند و يا خاطرات خود از ايرج خواجه اميري را از طريق فرم نظرات اين صفحه ارسال كرده تا منتشر شود. همچنين شماره تلفن22053191 از هم اكنون آماده ضبط پيام‌هاي صوتي مخاطبان و شنوندگان شبكه فرهنگ در ارتباط با خواجه اميري است. برگزيده اين پيام‌هاي صوتي نيز در اين صفحه منتشر خواهد شد.:8:

N O V A L I S
12-08-2009, 11:52
دست شما درد نکنه.. اگر برای این خبر تاپیک نمی زدید و تو اخبار یا جائی دیگه می زدید بی خبر می موندیم...
خیلی دلم می خواد بدونم این اسطوره ی آواز در مورد پسرش چی میگه!
و البته شنیدن ساز نزدیک ترین شاگرد پرویز خان یاحقی با ایشون شنیدنیه و یاد آور اجراهای سحر انگیز استاد مرحوم با ایرجه...

N O V A L I S
13-08-2009, 09:08
خوب این جماعت عادت دارن به اینکه بزنن تو ذوق ملت! ناراحتی رو تو صدای مجری برنامه احساس می کردم...
خدا به استاد ایرج و سایر اساتید عمر طولانی بده تا اگه ما هم زنده موندیم صداشون رو زنده بشنویم.. نگفتم عمر طولانی و با عزت چون این بزرگوارا با عزت زندگی کردن و با این بی عزتی ها و سانسور ها چیزی ازشون کم نمی شه... روزی که مملکت دست صاحبان واقعیش افتاد دیگه نمی ذاریم به این راحتی از دست بره.... به امید اون روز!

iman84
13-08-2009, 09:57
خوب این جماعت عادت دارن به اینکه بزنن تو ذوق ملت! ناراحتی رو تو صدای مجری برنامه احساس می کردم...

آقا چی شده من نتونستم برنامه رو گوش کنم :8::8:
بگو چی شده ؟؟؟؟ :19:

N O V A L I S
13-08-2009, 12:31
استاد تشریف نیاوردن! یعنی در واقع و به احتمال قریب به یقین دقیقه ی 90 یکی مانع شد! و تو برنامه هم صحبتی از اینکه همچین برنامه ای بود و کنسل شد نشد.. حالا نمی دونم قبلا قولی داده بودن یا نه ولی دیگه اخبار رو این بالا می بینید...!
(صفحه ی اختصاصی تو سایت و نظر سنجی و انعکاس سریع تصاویر استودیو تو سایت شبکه و... که همش خواب و خیال بود)