ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : explorer.exe

Hoom@n
11-08-2009, 23:04
سلام. من همیشه(از موقع نصب آخرین ویندوز) آنتی ویروس کسپرسکی ۲۰۱۰ داشتم، اما متاسفانه یه ویروس گرفتم! (احتمالا وقتی آنتی ویروس رو خاموش کردم اومده باشه؛ که بعیده، چون اون موقع کاری نکردم که ویروس بیاد!) به هر حال این کسپر گیر داد به explorer.exe ما و تا تونست اذیت کرد! بعد از اون هم کامپیوتر کلا قاطی هست و به نظر این explorer.exe هم داغون شده! (چون مدام not respond می شه)
به نظرتون بدون عوض کردن ویندوز چطور تعمیرش کنم؟
کسی نسخه ۶.۰.۲۹۰۰.۵۵۱۲ فایل explorer.exe رو داره واسه من آپلود کنه؟ (که با این فایلیکه الان دارم عوض کنم)
متشکر.
(راستی ویندوز من اصیل هست و سی دی اون رو به شکل معمول ندارم! یعنی یک لپ تاپ با یه سی دی ریکاوری هست که ویندز رو هم مثل اول می کنه اما سی دی ویندوز که با اون به شکل نصب عادی ویندوز بوت بشم نیست.)

gonbad city
11-08-2009, 23:28
من که زیاد متوجه حرفات نشدم
اگه می شه سی دی ویندوز رو بذاری
اینکارو انجام بده
برو تو cmd بزن sfc\scannow خودش سی دی رو چک می کنه و همه رو درست می کنه یا می تونی از system resore خود ویندوز کمک بگیری

Hoom@n
12-08-2009, 15:27
من که زیاد متوجه حرفات نشدم
اگه می شه سی دی ویندوز رو بذاری
اینکارو انجام بده
برو تو cmd بزن sfc\scannow خودش سی دی رو چک می کنه و همه رو درست می کنه یا می تونی از system resore خود ویندوز کمک بگیری
چی رو متوجه نشدید؟! بلایی که به سر ویندوز اومده رو که خودم هم متوجه نشدم! اگر هم موضوع سی‌دی مورد نظرتون هست که گفتم ویندوز اون رو سی‌دی ویندوز نمی دونه!
+ راستی اون سی دی مربوط به سرویس‌پک یک هست و من ویندوز رو به سرویس‌پک سه به‌روز کردم٬ فرضا اگر ویندوز اون رو شناخت مشکلی نیست؟
-----
به هر حال ممنون برای کمک/

saeed774
12-08-2009, 17:15
من براتون ورژني كه گفته بودين آپيدم اما فكر نكنم كمكي بكنه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hoom@n
15-08-2009, 08:42
من براتون ورژني كه گفته بودين آپيدم اما فكر نكنم كمكي بكنه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشکر. (احتمالا امتحان کنم. فکر کنم من هم با نظر شما موافقم)
اما یه مشکل جدید! این بار وقتی ویندوز روشن شد هنوز explorer باز نشده بود(desktop فقط یه background بود) که یه خطا اومد که با ok کردن اون explorer رو می بست و من هم این ok کردم و بعد از task manager اون رو اوردم. چی کار کنم؟!

saeed774
15-08-2009, 14:00
متشکر. (احتمالا امتحان کنم. فکر کنم من هم با نظر شما موافقم)
اما یه مشکل جدید! این بار وقتی ویندوز روشن شد هنوز explorer باز نشده بود(desktop فقط یه background بود) که یه خطا اومد که با ok کردن اون explorer رو می بست و من هم این ok کردم و بعد از task manager اون رو اوردم. چی کار کنم؟!

شما همون explorer.exe رو كه من آپ كردم تو محيط Safe Mode جايگزين كنين ببينيد چي ميشه.