ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب php کار درستیه؟

mohsensoft
11-08-2009, 21:40
سلام
من واسه برنامه نویسی وب php رو انتخاب کردم

میخوام این زبان رو در حد عالی یاد بگیرم
اول قصدم asp.net بود که فهمیدم اون گرون تر درمیاد و بیخیالش شدم
نظر دوستان چیه؟انتخابم درسته؟

یعنی کسی که php رو به صورت خوب یاد داشته باشه میتونه به اینکه یه طراح حرفه ای سایت بشه امیدوار باشه؟
ممنون میشم اگه دوستان و اساتید نظر بدن

Mohammad King
12-08-2009, 10:32
سلام

زبان خوبیه منتها برای مقدمه بهتره اول html را یاد بگیرید/

موفق باشید

mohsensoft
12-08-2009, 15:36
ممنون
دوستان دیگه توضیحلت تکمیلی رو نمیدن؟

eblis_boy1386
12-08-2009, 15:55
ساده بگم php از هر لحاظ از asp بهتره.....

یکی از تفاوت های ساده که هرکسی میتونه بفهمه اینکه php خیلی سریع تر از asp میباشد

mohsensoft
12-08-2009, 16:17
ممنون
الان میخوام برم کتاب آموزشی php رو بخرم

peyman1987
14-08-2009, 00:05
بنظرم اگه دوباره بحث برتی زبونها به هم دیگه راه نیافته بهتره.

شما هم حالا که تصمیم گرفتی برنامه نویس وب بشی از پایه شروع کن. اول HTML رو یاد بگیر. بیشتر کساییکه شروع میکنن اولش میگن HTML ساده س چیزی نداره خسته کننده س و با نرم افزار هم میسشه کد زد و این چیزا ولی باور نمیکنی اگه بگم کسی که نتونه کد HTML ش رو خودش بنویسه نصف کارش میلنگه چون نمیتونه کد CSS ش رو هم خودش بنویسه و پیامدش میشه یه سایت بهم ریخته که خودش هم نمیتونه ادیتش کنه و توی هر مرورگر یه جور نشون داده میشه.

شما اول به HTML مسلط شو. بعد برو دنبال CSS. بعد که تونستی خودت یه صفحه رو بدون نیاز به این ادیتورهای ویژوال طراحی کنی برو سراغ PHP اون موقع تازه میفهمی وب اونم اوپن سورسش چه عالمیه. این وسطا اگر نیاز داشتی جاوااسکریپت رو هم کار کن.

موفق باشی

mohsensoft
14-08-2009, 00:24
بنظرم اگه دوباره بحث برتی زبونها به هم دیگه راه نیافته بهتره.

شما هم حالا که تصمیم گرفتی برنامه نویس وب بشی از پایه شروع کن. اول HTML رو یاد بگیر. بیشتر کساییکه شروع میکنن اولش میگن HTML ساده س چیزی نداره خسته کننده س و با نرم افزار هم میسشه کد زد و این چیزا ولی باور نمیکنی اگه بگم کسی که نتونه کد HTML ش رو خودش بنویسه نصف کارش میلنگه چون نمیتونه کد CSS ش رو هم خودش بنویسه و پیامدش میشه یه سایت بهم ریخته که خودش هم نمیتونه ادیتش کنه و توی هر مرورگر یه جور نشون داده میشه.

شما اول به HTML مسلط شو. بعد برو دنبال CSS. بعد که تونستی خودت یه صفحه رو بدون نیاز به این ادیتورهای ویژوال طراحی کنی برو سراغ PHP اون موقع تازه میفهمی وب اونم اوپن سورسش چه عالمیه. این وسطا اگر نیاز داشتی جاوااسکریپت رو هم کار کن.

موفق باشی
ممنون
یکی دیگه از دوستان بهم همین پیشنهاد شما رو داد
منم تصمیم گرفتم html و css رو یاد بگیرم بعد برم دنبال php
حالا کلا اینا چقدر طول میکشه؟
یعنی مثلا میشه توی 3 ماه همه ی اینا رو یاد گرفت؟

peyman1987
14-08-2009, 00:36
ممنون
یکی دیگه از دوستان بهم همین پیشنهاد شما رو داد
منم تصمیم گرفتم html و css رو یاد بگیرم بعد برم دنبال php
حالا کلا اینا چقدر طول میکشه؟
یعنی مثلا میشه توی 3 ماه همه ی اینا رو یاد گرفت؟

ببین زیاد به زمانش فکر نکن همین جور که جلو میری مطالب بیشتری یاد میگیری کارت بهتر و استاندارد تر میشه و روش کد نویسیت فرق میکنه ولی آره اگه خوب تمرین کنی و کد بنویسی و پشتکار داشته باشی سریع میتونی اولین سایتت رو بسازی. سه ماه برای حرفه ای شدن زمان کمیه ولی میتونی توی سه ماه توی اون چیزهایی که یاد گرفتی استاد بشی. این مهم تره.

amin2000
14-08-2009, 08:12
سلام
نظر شخصی من اینه:
php زبان سریعی هست و ارزونتر از asp.net و اوپن سورس هست....که انتخاب منم همیین بود اما asp.net از کتابخانه عظیم .net استفاده میکنه و غولی مثل مایکروسافت توسعه دهنده اون هست راستی php برای سیستم عامل ها است اما asp.net فقط برای ویندوز هست ....
ممنون

mohsensoft
14-08-2009, 10:25
آقایون از همه ممنون
من دیگه php رو انتخاب کردم
بازم تشکر