ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد به همکاران و مدیران محترم فروم: تاپیک گفتگوی آزاد

N O V A L I S
11-08-2009, 21:29
سلام خدمت مدیران و همکاران انجمن: آقا شاهین، آقا هادی و آقا امین.. و دوستان محترم انجمن!

نظر شما در مورد ایجاد تاپیک گفتگوی آزاد انجمن گرافیک سه بعدی و انیمیشن چیه؟

من الان یه سری به تاپیک مسابقات خارجی که امروز آقا هادی ایجادش کرده و خیلی هم به نظرم مفیده زدم..
یه سوالائی برام پیش اومد.. به نظرتون باید سوالاتم رو همون جا مطرح می کردم یا تاپیک می زدم یا با پ خ یا.. از خود دوستان می پرسیدم؟ گاهی سوالاتی پیش می آد که ارزش تاپیک زدن ندارن اما ارزش دونستن دارن!
و هزاران موضوع و بحث دیگه... اصلا تاپیکی برای نزدیکی بیشتر بچه ها به هم... و شاید جائی برای حل و فصل کردن برخی حواشی.. و حتی موضوعاتی شاید نامربوط به موضوعات این انجمن...
این تاپیک می تونه حتی میان بری به خیلی از لینک ها و آدرس هائی باشه که توی تاپیک هائی مثل کتاب و آموزش و فیلم و... هست و با این کار میشه اون تاپیک ها رو تر و تمیز نگه داشت و فقط شامل لینک ها و اخبار منابع باشن.. مثلا درخواست فلان پلاگ این رو تو این تاپیک مطرح کرد...

خوب اینها نظر من بود.. اگر دوست داشتین در موردش بحث کنیم و اگر هم نه که... احتمالا صلاح رو در این دونستین...

با تقدیم احترمات نظامی! :11:

SSS_HHH_OOO
11-08-2009, 21:45
خوب چنین جایی که میگید وجود داره
گروه های اجتماعی برای همین هستن
یک گروه برای بچه های سه بعدی کار هست که هادی ساخته
میتوندی عضو بشید و بحث آزاد داشته باشید

A'khz
11-08-2009, 21:50
خوب چنین جایی که میگید وجود داره
گروه های اجتماعی برای همین هستن
یک گروه برای بچه های سه بعدی کار هست که هادی ساخته
میتوندی عضو بشید و بحث آزاد داشته باشید
ایونجا که کسی سالی یه بار هم سر نمیزنه :13:
الان تو انجمن طراحی وب یه تاپیک گفت و گوی ازاد دارن
اینجا هم میتونه داشته باشه

Dark Kingdom
11-08-2009, 22:09
همون گروه ها بهتره اگه جدی گرفته بشه .
ولی اینجا اسپم بازار میشه :31:

tatuy
11-08-2009, 22:48
همون گروه ها بهتره اگه جدی گرفته بشه .
ولی اینجا اسپم بازار میشه :31:

چرا دوست عزیز بعضی از بچه ها که تازه واردنو نمیدونن که چنین جایی هستو باید درش عضو شن چی؟
به نظر منم بهتر همچین تایپیکی در اینجا داشته باشیم.
در اینجا میشه خیلی از سوالاتو مطرح کرد بدون ایجاد تایپیک اضافی.
با تشکر از مدیران محترم و ایجاد کننده تایپیک.

OM3D
11-08-2009, 23:40
منم کاملاً با این تاپیک موافقم...

Borhan72
12-08-2009, 12:37
بچه ها اگه اين تاپيك زده بشه پس بايد پست ها شمارش نشن...
اينطوری تعداد پست ها الكی زياد ميشه...
از اون بد تر...
يه اسپم كده ميشه...
همون گروه بهتره...

88x88
12-08-2009, 23:06
اتفاقا من هم با چنین تاپیکی خیلی موافقم.
اگر یادتون باشه یه تاپیک جدا زدم برای راهنمای خودم. ولی اگر چنین تاپیکی زده بشه، می تونه خیلی از سوالات رو توی خودش جا بده.
اسپم کده هم لازم نیست بشه. یه سری قوانین معمولی کافیه تا این طور که شما می گید نشه. مثلا توش نباید پست بزنیم:« شایان جان ، حالت چطوره ؟ چند روزی نبودی.» تاپیکی باشه برای گفتگوی پیرامون مطالب کلی انجمن.
سوالای که به یه تاپیک جدا نمی ارزن ، راهنمای های کوچیک، تبادل اطلاعات معمولی.
می تونید توی همون تاپیک مثلا مشکلات تازه کاران رو هم حل کنید.
خدا وکیلی چند تا تاپیک دیدین که مشکل باز کننده اش مود گرافیکی تری دی مکس بوده؟ این مشکلات خیلی راحت می تونن توی همین یه تاپیک خلاصه بشن.
تازه گروه هم همون طور که دوستان گفتن پیدا کردنش برای کسی که تازه به این انجمن اومده سخته.

hadi665
12-08-2009, 23:45
سلام

خوب ایده ی بدی نبود ، خودم قبل اینکه همکار شم به همین فکر بودم
اما باید بگم حرفای دوستان دو بخش داشت

یه عده ای گفتن سوالای کوچیکو اینجا بپرسیم تا دیگه لازم به زدن تاپیک نباشه ، این درست نیست چون وقتی ما برای یه مشکل تاپیک میزنیم ، دوستان بعدی وقتی به این مشکل بر موخورند توی تاپیک ما راه حلشو پیدا میکنند و دیگه سوال تکرار نمیشه
اما توی این حالت چند بار سوال تکرار میشه

و یه عده ای هم تاپیکو برای بحث آزاد انتخاب کردن ، که برای این منظور گروه اجتماعی سه بعدی کار ها داریم و گمونم هر کسی که از انجمن سه بعدی عبوری کره باشه اون تو هست : دی
منم هر چند وقت کلی تقاضا واسه پیوستن به گروه دارم که همگی رو تایید میکنم

به نظره من ، به این تاپیک نیازی نیست ، یا بهتره بگم نیاز هست اما به خاطره نظم انجمن بهتره زده نشه

ممنون ;)

N O V A L I S
12-08-2009, 23:53
ممنون آقا هادی..
پس لطفا لینک این گروه رو برای دوستان بذار تا توش عضو شن..

hadi665
13-08-2009, 00:14
ممنون آقا هادی..
پس لطفا لینک این گروه رو برای دوستان بذار تا توش عضو شن..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3D W O R K I N G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

samadsam
13-08-2009, 14:27
اره عزیزم منم موافقم با ای تاپیک
من خودم یه تاپیک زدم برای مشکلات که دوست عزیز mnb توی تمام پست ها کمکم کرد