ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازنگشتن فایل های hidden به حال عادی

kar1591
11-08-2009, 19:00
سلام روز بخیر
من متاسفانه مدتی هست فایل های مخفی رو نمی تونم ببینم
وقتی میرم tools و اینترنت اپشن ..و گزینه show hidden files and folders رو انتخاب می کنم و apply یا ok رو که میزنم و میام بیرون هیچ اتفاقی نمی افته دوباره که چک میکنم همون تیک do not show hidden files and folders سرجاشه
نمی دونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید :11:

ArlopA
11-08-2009, 19:08
اگر میخواید فایلاتون رو برگردونین کافیه به سرچ ویندوز برید و Files and Folders رو اینتخاب کنید و محلی که فایل های مخفیتون بوده رو انتخاب کنید و از منوی More Advanced Option ، Search Hidden Files and Folders رو انتخاب کنید و سرچ کنید :
فایل های مخفیتون با رنگ کمرنگ نشون داده میشن!
حالا از حالت هاید درشون بیارید.....

saeed774
11-08-2009, 23:24
شما برنامه زيرو اجرا و كليد auto remove ... رو بزن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر جواب نداد برنامه هاي پوشه زيرو اجرا كن :

kar1591
12-08-2009, 20:11
سعید جان دمت گرم درست شد

brilliant1
15-08-2009, 14:03
آقا سعید برنامه مشکل من را هم حل کرد،ممنون از شما و کد نویس آن

brilliant1
16-08-2009, 12:40
بعد از اجرای JKill،کامپیوتر را که ریست کردم دوباره ویروس autorun فعال شد،دوباره با JKill پاک کردم و بعد از ریست دوباره به حالت آلوده بازگشت.نرم افزار prevx را هم دانلود کردم و نصب کردم و بعد از اجرا 4ویروس شناسایی کرد که بعد از پاک کردن کامپیوتر ریست شد و دیگر بالا نیامد و مجبور شدم ویندوزم را عوض کنم.بعد از عوض کردن ویندوز هنوز ویروس autorun وجود داشت و دوباره prevx را نصب کردم ولی بعد از 5 بار اسکن با prevx هیچ ویروسی نیافت.کاسپر آپدیت شده هم نتوانست آن را بیابد.چند نرم افزار پاک کننده این ویروس را دوباره دانلود کردم و همه را اجرا کردم و در نهایت پاک شد.ولی نفهمیدم در نهایت کدام توانست آن را پاک کند.
آلوده شدن من به ویروس autorun:فلشم را به کامپیوتر دوستی زدم که می دانستم سیستمش آلوده است و به کامپیوتر خودم در روز بعد وصل کردم،از تنبلی ویروسی که در آن مشخص بود و باعث باز شدن مستقیم فلش نمی شد را پاک نکردم.به خاطر نصب نرم افزاری،کاسپر آپدیت شده را پاک کردم تا نرم افزار کامل نصب شود،همین پاک کردن کاسپر کافی بود تا سیستم من آلوده شود،در این مدت سیستم دوست دیگری را هم آلوده کردم که باید برم پاکش کنم.تا حالا به ویروس autourun برخورد کرده بودم ولی این دفعه با راه حلی که جناب مهدی گفته بودند نتونستم پاک کنم و هر راهی را امتحان کردم تا پاک شود

saeed774
16-08-2009, 22:08
شما بعد نصب ويندوز بايد بدون باز كردن هيچ درايوي خاصيت سيستم ريستور رو غير فعال مي كردين

kar1591
29-08-2009, 11:07
سعید جان من یه سیستم دیگه دارم همین مشکل رو داره رو اون یکی عمل نکرد

saeed774
29-08-2009, 12:25
سعید جان من یه سیستم دیگه دارم همین مشکل رو داره رو اون یکی عمل نکرد

اين نرم افزار زماني اثر ميكنه كه ويروس مربوطه از سيستم پاك شده باشه . در ضمن ويروس اون سيستم هم ويروسي نيست كه اين برنامه پاكش كنه . شما بايد با آنتي ويروس اپديت شده سيستم رو اسكن كنين .

kar1591
29-08-2009, 13:14
اين نرم افزار زماني اثر ميكنه كه ويروس مربوطه از سيستم پاك شده باشه . در ضمن ويروس اون سيستم هم ويروسي نيست كه اين برنامه پاكش كنه . شما بايد با آنتي ويروس اپديت شده سيستم رو اسكن كنين .

هم با اپدیت شده نود اسکن کردم هم کاسپر ولی نتیجه نداد:41:

saeed774
30-08-2009, 11:06
هم با اپدیت شده نود اسکن کردم هم کاسپر ولی نتیجه نداد:41:

این برنامه رو امتحان کن : آنتی ویروس موقتا غیر فعال باشه و تاریخ سیستم بروز باشه .