ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مرتب سازي بانك اطلاعاتي( پارادكس)

smhzkk61
11-08-2009, 14:55
سلام
برنامه اي نوشتم كه داراي فيلد هاي جنسيت-نام-نام خانوادگي-معدل-نتيجه آزمون مي باشد
برنامه براساس آخرين ركورد وارد شده مرتب مي شود اما من قصد دارم دو گزينه طراحي كنم 1-مرتب سازي بر اساس نام خانوادگي2-مرتب سازي براساس معدل.....
بانك اطلاعاتي برنامه من پارادكس هست.
چه كدي در كدام قسمت بايد بنويسم.
ممنون تشكر.....

shahrokhkian
11-08-2009, 15:40
اگه برای نمایش اطلاعات از Query استفاده میکنی میتونی از دستور Order by استفاده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما اگر از جدول برای نمایش اطلاعات استفاده می کنی ابتدا در پارادوکس بر اساس نام خانوادگی و معدل دو ایندکس بساز و بعد برای مرتب سازی بر اساس هر کدومشون میتونی به شکل زیر عمل کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.

smhzkk61
11-08-2009, 16:26
اگه برای نمایش اطلاعات از Query استفاده میکنی میتونی از دستور Order by استفاده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اين روش براي من كار نكرد....

اما اگر از جدول برای نمایش اطلاعات استفاده می کنی ابتدا در پارادوکس بر اساس نام خانوادگی و معدل دو ایندکس بساز و بعد برای مرتب سازی بر اساس هر کدومشون میتونی به شکل زیر عمل کنی

روش خوبيه اما مشكل بزرگش اينه كه پس از افزودن ركورد هاي جديد به بانك فايل ايندكس ساخته شده از كار مي افتد و پيغام index is out of date رو ميده (با تغييرات جدول سازگار نيست)

تشكر مي كنم از شما دوست عزيز بابت راهنمايي شما....

من نمونه كار رو ايجا ميزارم هر يك از دوستان تمايل دارند يه نگاهي بندازن ببينيد ميشه درسش كرد
مرسي....

shahrokhkian
11-08-2009, 19:41
خدمت شما
با استفاده از Query و Order by حل شد

smhzkk61
11-08-2009, 20:59
خدمت شما
با استفاده از Query و Order by حل شد

يه دنيا ممنون كمك زيادي كرده :11:
مشكل من 95% حل شد از اين بابت بازم تشكر مي كنم....
من شنيدم بانك پارادكس جهت مرتب سازي با حروف گژپچ مشكل داره آيا اين مشكل قابل حله؟

F A R H A D
12-08-2009, 19:30
من شنيدم بانك پارادكس جهت مرتب سازي با حروف گژپچ مشكل داره
سلام. قبلا romixery عزیز به شما پیشنهاد کردند که از دیتابیس paradox استفاده نکنید:

من هم همین رو میگم. حتی borland هم اینو میگه! چون دیگه از این بانک پشتیبانی نمیکنه
مشکلات زیادی داره که یکیش پژگچ هست. میتونید از access و یا دیتابیسهای دیگه استفاده کنید. امکانات بیشتری هم دارند
ضمنا یکی از بزرگترین مشکلاتش اینه که برای هر جدول حداقل 2 فایل ایجاد میکنه. فرض کنید 10 جدول دارید و میخواید پشتیبان گیری رو هم انجام بدید...
پس بهتره قبل از بروز مشکلات بعدی، به سرغ paradox نرید
موفق باشید