roya_borhany
11-08-2009, 13:41
سلام. من برای یکسری کارهای گرافیکیم نیاز به لپ تاپی دارم که اولا چشمم رو خیلی اذیت نکنه و اینکه از گرافیک و سرعت بالایی برخوردار باشه. امروز که به چند جا زنگ زدم خیلی ها گفتند که مدل سونی به خاطر شفافیت بالا چشم را خیلی زود خسته میکند و خودشان مدل های dell را به من پیشناد دادند که از نظر سخت افزاری معمولا در یک رده بودند و همگی با cpu 2.5 . بعضی ها برای مالزی و آمریکا و چین و ..
چند مدل هم برایم پیشنهاد کردند که چون من خیلی وارد نیستم از شما میخواهم که در انتخاب مورد مناسب کمکم کنید قیمتش اصلا مهم نیست. البته خیلی اصرار بر روی مدل های 1510 داشتند که ساخت مالزی بود و گفتند که الان دیگر در بازار نیست. مدل هایی مثل 1520 برای دل یاmw, bzو ... برای سونی. حالا اگر مدل های دیگری هم دارد به من معرفی کنید. ممنون
چند مدل هم برایم پیشنهاد کردند که چون من خیلی وارد نیستم از شما میخواهم که در انتخاب مورد مناسب کمکم کنید قیمتش اصلا مهم نیست. البته خیلی اصرار بر روی مدل های 1510 داشتند که ساخت مالزی بود و گفتند که الان دیگر در بازار نیست. مدل هایی مثل 1520 برای دل یاmw, bzو ... برای سونی. حالا اگر مدل های دیگری هم دارد به من معرفی کنید. ممنون