ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : dell or sony?

roya_borhany
11-08-2009, 13:41
سلام. من برای یکسری کارهای گرافیکیم نیاز به لپ تاپی دارم که اولا چشمم رو خیلی اذیت نکنه و اینکه از گرافیک و سرعت بالایی برخوردار باشه. امروز که به چند جا زنگ زدم خیلی ها گفتند که مدل سونی به خاطر شفافیت بالا چشم را خیلی زود خسته میکند و خودشان مدل های dell را به من پیشناد دادند که از نظر سخت افزاری معمولا در یک رده بودند و همگی با cpu 2.5 . بعضی ها برای مالزی و آمریکا و چین و ..
چند مدل هم برایم پیشنهاد کردند که چون من خیلی وارد نیستم از شما میخواهم که در انتخاب مورد مناسب کمکم کنید قیمتش اصلا مهم نیست. البته خیلی اصرار بر روی مدل های 1510 داشتند که ساخت مالزی بود و گفتند که الان دیگر در بازار نیست. مدل هایی مثل 1520 برای دل یاmw, bzو ... برای سونی. حالا اگر مدل های دیگری هم دارد به من معرفی کنید. ممنون

saman3230
11-08-2009, 14:35
توصیه من به شما VOSTRO 1520 هست با قمیت 1 میلیون تومان

H@mid-Vista
11-08-2009, 19:32
دل ووسترو 1320
دل استودیو اكس پی اس 1340
دل ووسترو 1520

اینها گزینه های خوبی هستن

اینجا رو ببین ضرر نداره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

prowler88
11-08-2009, 22:33
البته خوب بود یه محدوده قیمت هم تعیین میکردی. به نظر من برای کسی که میخواد کار گرافیک کنه ال سی دی بزرگ و گرافیک قوی مورد نیاز هست به غیر از سی پی یو و رم.
البته خیلی از مدل هایی که مجهز به گرافیک های قوی هستند تو بازار ایران پیدا نمیشن.
اگه بحث لپ تاپ بودنش زیاد براتون مهم نیست با خرید یه دسکتاپ به نتیجه ی بهتری میرسین. چون لپ تاپ هایی که گرافیک های خیلی قوی دارن قیمتشون میره بالای 2 تومن و حتی تا 4 و 5 تومن که مبلغ زیادیه. در صورتی که با 2 تومن میشه بهترین کیس رو جمع کرد.
من IBM W500 و HP DV6 1199 رو پیشنهاد میکنم.

roya_borhany
15-08-2009, 20:20
.
اگه بحث لپ تاپ بودنش زیاد براتون مهم نیست با خرید یه دسکتاپ به نتیجه ی بهتری میرسین. چون لپ تاپ هایی که گرافیک های خیلی قوی دارن قیمتشون میره بالای 2 تومن و حتی تا 4 و 5 تومن که مبلغ زیادیه. در صورتی که با 2 تومن میشه بهترین کیس رو جمع کرد.

دسک تاپم خیلی قوی است منتها چون کارهام خیلی عقب میفته برای بیرون از منزل هم نیاز به سیستم دارم قیمتش هم دیگه بین 1 تا 1.5