ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عوض کردن window لپ تاپ

navidw810i
11-08-2009, 13:32
سلام
ميخواسم بدونم اگه cd winidows 7 اورجينال گير بيارم ، ميشه عوض کرد ؟ يعنی مشکلی پيش نمياد ؟!
آخه ميگن windows 7 خيلی بهينه سازی شده !
حالا از کجا ميشه گير اورد cd رو ؟

hesamkowsar
11-08-2009, 15:25
تو ایران دنبالش نگرد...چون وینوز ویستایی که به نام اریجینال 150 تومان میدن باز قلابیه...
وینوز اریجینال روی cd حالت هالوگرام داره...کلآ cd های مایکروسافت اینجوریه...
بگی از اونو واست بیارن بهتره..7 خیلی گرونم هست...اما اریجیناله دیگه

H@mid-Vista
11-08-2009, 15:56
ببین دوست من خرید ویندوز اریجینال برای شما با چند راه ممكنه:

1-چون روی نوت بوك نسخه oem
ویستا داری می تونی با پس دادن سریالت به میركوسافت یك نسخه 7 با تخفیف بگیری كه باز هم نسخه اریجینال هست اما دیگه ویستات روی قانونی اجازه نداری استفاده كنی.

2-یك نسخه اصلی و كامل 7 بخری كه خیلی گرونه

ضمنا الان میكروسافت پیش فروش می كنه تا مهر ماه بده بازار الان با تخفیف میده

ولی از من میشنوی بی خیال شو یك دی وی دی 5 تومنی بگیر و كرك كن بره داداش

hesamkowsar
11-08-2009, 17:42
ببین دوست من خرید ویندوز اریجینال برای شما با چند راه ممكنه:

1-چون روی نوت بوك نسخه oem
ویستا داری می تونی با پس دادن سریالت به میركوسافت یك نسخه 7 با تخفیف بگیری كه باز هم نسخه اریجینال هست اما دیگه ویستات روی قانونی اجازه نداری استفاده كنی.

2-یك نسخه اصلی و كامل 7 بخری كه خیلی گرونه

ضمنا الان میكروسافت پیش فروش می كنه تا مهر ماه بده بازار الان با تخفیف میده

ولی از من میشنوی بی خیال شو یك دی وی دی 5 تومنی بگیر و كرك كن بره داداش

ولی حمید اگه دیده باشه ویندوز کپی ها مثل اریجینال نمیشه...
من هم اریجینال دیدم و رو pc هم نصب کردم و رو لپ تاپ که بود....اما کپی هایی که خوب بود نصب کردم هرکدوم مشکلایی داشت...هیچی ویندوز اریجینال نمیشه...اونایی که فکر میکنن کپی میکنن و کرک میکنن و زرنگ هستند ولی فکر اینو نمیکنن اینجوری میشه...میگن هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوری...اش کپی ها اب قاتیشه:27:

H@mid-Vista
11-08-2009, 19:28
من هم اریجینال دیدم و رو pc هم نصب کردم و رو لپ تاپ که بود....اما کپی هایی که خوب بود نصب کردم هرکدوم مشکلایی داشت...هیچی ویندوز اریجینال نمیشه...اونایی که فکر میکنن کپی میکنن و کرک میکنن و زرنگ هستند ولی فکر اینو نمیکنن اینجوری میشه...میگن هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوری...اش کپی ها اب قاتیشه:27:

ببینین نجوه فعالسازی مهم نیست
اگه فعال شد دیگه فرقی نداره بین اصلی و كرك
مگر اینكه در دریافت آپدیتها كه اون هم میكروسافت خیلی در مورد ویستا و 7 سختگیری نكرده
به نظر من به پولش نمی ارزه
به اضافه اینكه وقتی ادم دنبال اریجیناله دیگه همه چیزش باید اصلی باشه
آفیس
اتنی ویروس
فایروال
فتوشاپ و ...
حساب كن روی هم 10 میلیون پولش میشه :31::31::31:

mohsenjohn
11-08-2009, 21:41
شما که تجربشو دارین میشه شما بگین چه فرق هایی بین کپی و اصلش وجود داره؟

navidw810i
11-08-2009, 21:55
فرق که خيلی داره ! :دی
کرک شده 2 ماه دووم ميآره ، اورجينال 2 سال !!!
سؤالم کامل جواب ندادين ! اين لپ توپ که نوشته ويستا اگه سون نصب کنم روش مشکلی پيش نمياد؟

hesamkowsar
11-08-2009, 22:09
شما که تجربشو دارین میشه شما بگین چه فرق هایی بین کپی و اصلش وجود داره؟

دوست عزیز من vista کپی رو pc ادیم نصب کردم و بعد 3 ماهی بدون اینکه کاری باهاش کرده باشم سرعت بالا اومدنش زمان زیادی برد...و خود ویندوز هم خیلی کند میشد...من تو 2 تا dvd ویستا کپی مختلف دیدم اینجوریه...
یه کپی دیگه نصب کردم تو نصب برنامه ها مشکل داشت.و 4 رومی که اخرین کپی بود که خریدم مشکل جالبی داشت که هیچ انتیویروسی روش نصب نشد...ولی مشگل های قبلیو نداشت...
من از دوبی دادم یه ویستا اریجینال التیمیت خریدن و الان چندین ماه هست (حدود 7 8 ماه) کوچکترین مشکلی نداره.
هنوز به سرعت میاد بالا.و همون لحظه اماده به کاره.با همه نرم افزار ها هم سازگاره...
البته دوستم یکی کپس نصب کرده کند شده ولی با برنامه ها سازگاره.ولی این کندی تو همه کپیها دیده میشه
ولی من دیگه کپی ویندوز نمیخرم
سیستمم از قطعات کم نداره که زیادم داره....لپ تاپم که از اول اریجینال بود.مثل همه

saman3230
11-08-2009, 22:12
سلام
ميخواسم بدونم اگه cd winidows 7 اورجينال گير بيارم ، ميشه عوض کرد ؟ يعنی مشکلی پيش نمياد ؟!

DUBAI

البته یه مدت دیگه تو نت هم میاد چون من خودم یه ویستا اورینال رو که هیچ کرکی نداشت رو دانلود کردم

hesamkowsar
11-08-2009, 23:17
DUBAI

البته یه مدت دیگه تو نت هم میاد چون من خودم یه ویستا اورینال رو که هیچ کرکی نداشت رو دانلود کردم

اگه دانلودی باشه که ملت نمیرن 180 90 $ پول بدن...!!!

Phenomenon
11-08-2009, 23:19
من الان روی لپ تاپم ویستا اورجینال هست(SR190( اصلا ازش راضی نبودم.از همون اول وقتی که بالا میومد جون می کند.خیلی کند بود و هنگی نداشت.عوضش نمی کردم چون مشکل درایور داشتم. روی کامپیوترم هم ویستا نصب بود ولی کپی.هیچ مشکلی نداشت.رونتر از لپ تاپ بود ولی درکل ویستا کند.بیشتر از xp استفاده می کردم.
یکی از دوستام دل خرید از مالزی چند ماه بعدش رفت که ویستا کپی خرید نصب کرد.هم آپدید می کنه و هم خیلی راضیه.
به قول خودش ویندوز اورجینالش چوقی بوده.

Phenomenon
11-08-2009, 23:20
راستی من الان هم روی لپ تاپه و هم روی pc ویندزوز هفت 7100 دزدی نصب کردم.مثل ساعته.آقا نمی دونی کپی که مزه ای میده.

البته دیروز 7600 نصب کردم ولی هنوز نتونستم کرکش کنم.

mohsenjohn
12-08-2009, 00:19
دوست عزیز من vista کپی رو pc ادیم نصب کردم و بعد 3 ماهی بدون اینکه کاری باهاش کرده باشم سرعت بالا اومدنش زمان زیادی برد...و خود ویندوز هم خیلی کند میشد...من تو 2 تا dvd ویستا کپی مختلف دیدم اینجوریه...
یه کپی دیگه نصب کردم تو نصب برنامه ها مشکل داشت.و 4 رومی که اخرین کپی بود که خریدم مشکل جالبی داشت که هیچ انتیویروسی روش نصب نشد...ولی مشگل های قبلیو نداشت...
من از دوبی دادم یه ویستا اریجینال التیمیت خریدن و الان چندین ماه هست (حدود 7 8 ماه) کوچکترین مشکلی نداره.
هنوز به سرعت میاد بالا.و همون لحظه اماده به کاره.با همه نرم افزار ها هم سازگاره...
البته دوستم یکی کپس نصب کرده کند شده ولی با برنامه ها سازگاره.ولی این کندی تو همه کپیها دیده میشه
ولی من دیگه کپی ویندوز نمیخرم
سیستمم از قطعات کم نداره که زیادم داره....لپ تاپم که از اول اریجینال بود.مثل همه
در مورد ویستا رو pc اشاره کردین این رو بگم که من یه ویستا رو سیستم نصب کردم.الان نزدیک به 1 سال هست که هیچ مشکلی نداره.نه کنده نه مشکل نصب برنامه داره.
در مورد pc ها خودم مطمئن هستم که وینوز ویستای کپی (منظورم همون 2000 تومانی ها است:27:) مشکلی نداره.در مورد لپ تاب ها خواستم نظر بدین .تو لپ تاب ها مشکل داره کپیش؟

H@mid-Vista
12-08-2009, 00:23
كرك 7

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hesamkowsar
12-08-2009, 00:28
در مورد ویستا رو pc اشاره کردین این رو بگم که من یه ویستا رو سیستم نصب کردم.الان نزدیک به 1 سال هست که هیچ مشکلی نداره.نه کنده نه مشکل نصب برنامه داره.
در مورد pc ها خودم مطمئن هستم که وینوز ویستای کپی (منظورم همون 2000 تومانی ها است:27:) مشکلی نداره.در مورد لپ تاب ها خواستم نظر بدین .تو لپ تاب ها مشکل داره کپیش؟

رو لپ تاپ کپی xp تاحالا نصب کردم...اما ویستا نه.
رو pc زیاد تست کردم.همه هم ازین کپی شرکتی خوبا بود که اخریم 14 تومان خریدم.تضمینم داره اما بدرد نمیخوره...
ویندوز pc الان اریجینال هست و مثل گوله میاد بالا.از لپ تاپم سریع تر.

mohsenjohn
12-08-2009, 00:30
فرق که خيلی داره ! :دی
کرک شده 2 ماه دووم ميآره ، اورجينال 2 سال !!!

گیرم که حرف شما درست باشه(که من اصلا موافق نیستم)می ازره یه کپی بگیری فوقش باید سالی 6 بار ویندوز عوض کنی :31:از لحاظ اقتصادی خیلی به صرفه تره:5:.
در ضمن روی ویندوز اورجینال حتی نرم افزار کرک شده ساده مثل pdf creator هم نصب نمیشه.
من نمیدونم تو ایران که این نعمت بزرگ کپی وجود داره چرا استفاده نمیکنید و حالشو نمی برید.به دنبال راههای سختید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46:

navidw810i
12-08-2009, 09:33
سؤال من چرا جواب نميدين :دی
ميگم اگه بخوام يه اورجينال نصب کنم روش ، windows قبلی نبايد پاک بشه ؟
اصلاً خوشم نمياد 2 تا سيستم عامل داشته باشم ! :دی
Are ?

Gesher
12-08-2009, 12:48
سلام

سؤال من چرا جواب نميدين :دی
ميگم اگه بخوام يه اورجينال نصب کنم روش ، windows قبلی نبايد پاک بشه ؟
اصلاً خوشم نمياد 2 تا سيستم عامل داشته باشم ! :دی
Are ?
میشود بگویید ویندوز ارجینال 300 دلاری را چطور میخواهید تهیه کنید؟ زیرا تمام ویندوزهایی که در بازار فروخته میشوند غیر ارجینال و کپی شده هستند.شما که نمیخواهید ویندوزهای قبلی را نگهدارید پس باید موقع نصب ویندوز جدید ویندوز قبلی را پاک کنید.
بهتر است حتما روی سیستم دو ویندوز داشته باشید تا اگر یکی از ویندوزها ویروسی یا خراب شد از داخل ویندوز دوم اقدام به ریکاوری و ویروس یابی کنید.این مطلب مخصوصا برای لپتاپها بسیار بسیار حائز اهمیت است.چون مثل سیستمهای رومیزی نیست که بتوانید هارد آنرا باز کنید و بصورت Slave به یک سیستم دیگر بسته و ویروس یابی کنید.