ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جان اجداد دانشمندتون این چندتارو بجوابید

4th dalton
11-08-2009, 12:25
سلام حرفه ای ها، خارجی ها، باحالا، با کلاسا.
1. چرا وقتی یه جسم رو با ادیت پلی روش کارمی کنم همچنین وقتی به یه مثلا پنجره متریال می دم دیگه نمیشه تو مدیفایر اندازه هاشو تغییر بدم . آخه چرا؟
2. یه تنظیمات منتال ری واسه نمای خارجی می خوام هم روز هم شب. نگید به یه چیزایی بستگی داره دیگه آخه دارم خودم یادش می گیرم می خوام یه خورده بهتر شه. مثلا نزدیکترین تنظیمات به نور خورشیدو بدونم که چه نورایی بذارم. آخه واسه سرکارم خیلی لازمم می شه خوب.
3. دو تا بسه دیگه....

b3dnet
11-08-2009, 13:18
سلام دوست عزیز
اول اینکه matrial دادن کاری به تغییر اندازه نداره یعنی شما یه یه جسم که هنوز به editpoly نبدیل نشده متریال بدی بازم میتونی از توی modify اندازه هاشو تغییر بدی...
ولی در مورد edit poly : خوب شما نباید جسم مورد نظرت فقط یه پنجره باشه... شما یه صورت فرض کن وقتی که با editpoly ساخته شده دیگه هیچ پارامتر ی نداره که بتونی باهاش اندازشو تغییر بدی چون شما اونو تبدیل به یه مش اصلاح پذیر کردی چون خودت میخوای تغییر بدی ( فکر کنم حرف هام قابل فهم باشه ها )

در مورد تنظیمات منتال ری میتونی توی این قسمت دنبال آموزش بگردی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این یکی هم فهرست آموزش ها هستش

Borhan72
11-08-2009, 13:22
2. یه تنظیمات منتال ری واسه نمای خارجی می خوام هم روز هم شب. نگید به یه چیزایی بستگی داره دیگه آخه دارم خودم یادش می گیرم می خوام یه خورده بهتر شه. مثلا نزدیکترین تنظیمات به نور خورشیدو بدونم که چه نورایی بذارم. آخه واسه سرکارم خیلی لازمم می شه خوب.

يه سر به اين تاپيك بزن...

Borhan72
11-08-2009, 13:27
در ضمن اسم تاپيكو اينطوری ننويس...
"جان اجداد دانشمندتون این چندتارو بجوابید "
زياد جالب نيست...

4th dalton
14-08-2009, 21:06
مرسي. مرسي. مرسي