ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال دو رایانه با دو استفاده از دو مودم وایرلس به یکدیگر

beh.tehrani
11-08-2009, 11:30
سلام

من دو مودم وایرلس d-link مدل DSL-2640U دارم و هر کدام را به یک رایانه وصل کرده ام.

حالا می خواهم این دو مودم وایرلس را که هر کدام به یک رایانه وصل شده را با هم شبکه کنم.

ظاهرا باید در config هر دو مودم یکدیگر را به هم بشناسانیم و همچنین آی پی دهی کنیم.

لطفا راهنماییم کنید که چگونه می توانم این رایانه را شبکه کنم و بتوانم با استفاده از این شبکه بوجود امده بعد از اینکه شاخه مورد نظرم را در یکی از آنها share کردم در آن یکی اقدام به دریافت اطلاعات کنم.

لطفا توضیح کاملی به بنده مرحمت کنید.

از شما سپاسگذارم.
با تشکر فراوان از این انجمن

saman3230
11-08-2009, 12:49
آیا مودم شما روتر هست ؟

شما از چه طیقی این دو مودم رو به کامپیوتر وصل کردید ؟

simran
11-08-2009, 13:09
من دو تا مودم ای دی اس ال دارم که یکیش فقط یو اس بی یه و اون یکی هم یو اس بی و هم لن.ای دی اس الم هم به صورت روتر وصله.آیا میشه با همین خط ( علاوه بر کامپوتر فعلیم ) روی کامپیوتر دومم هم از ای دی اس ال استفاده کنم؟راهنمایی کنین

ممنون

beh.tehrani
11-08-2009, 16:29
سلام سامان عزیز

ببین مودم های من هر دو 4 پورت lan علاوه بر wireless دارند.
البته نمی خواهم این دو رایانه با پورت های lan با هم شبکه شوند و حتما می خواهم با wireless با هم شبکه شوند.

مرسی از پاسخت

undertaker_ss
11-08-2009, 19:08
من دو تا مودم ای دی اس ال دارم که یکیش فقط یو اس بی یه و اون یکی هم یو اس بی و هم لن.ای دی اس الم هم به صورت روتر وصله.آیا میشه با همین خط ( علاوه بر کامپوتر فعلیم ) روی کامپیوتر دومم هم از ای دی اس ال استفاده کنم؟راهنمایی کنین

ممنون
شما یکی از کامپیوتر ها رو با usb وصل کنید به اون مودم دو پورته و یکی دیگه رو با lan وصل کنید بهش
تنظیمات مودم رو روی PPPOE بگذارید و user و pass رو در خود مودم وارد کنید از این به بعد هر موقع کامپیوترها به مودم وصل باشند و مودم روشن باشه کامپیوترها به اینترنت وصل هستند

beh.tehrani
12-08-2009, 15:20
سلام مجدد

من پورت usb ندارم و قصد این را هم ندارم که با انها با اینترنت وصل شوم.

من تنها می خواهم با استفاده از وایرلس مودم هایم هر دو را با هم شبکه کنم نه با استفاده از کابل و یو اس پی.
ممنون

jaffar_136
21-08-2010, 08:03
آقایون و خانوما سلام
من یه کافی نت دارم که می خوام از دو تا مودم ADSL جهت افزایش سرعت استفاده کنم و اینم رو بگم که شبکه کافینتم وایرلسه چه جوری آی پی بدم یا آیا باید نوع مودم دوم فرق داشته باشه؟ لطفا راهنمایی کنید.

ممنون

sei_pm
22-08-2010, 16:08
سلام مجدد

من پورت usb ندارم و قصد این را هم ندارم که با انها با اینترنت وصل شوم.

من تنها می خواهم با استفاده از وایرلس مودم هایم هر دو را با هم شبکه کنم نه با استفاده از کابل و یو اس پی.
ممنون

این کار شدنی نیست.

jazab.
24-05-2013, 22:07
آیا مودم شما روتر هست ؟

شما از چه طیقی این دو مودم رو به کامپیوتر وصل کردید ؟

سلام
من مودم tp-link دارم که روتر هستش.
آیا امکانش هست که دو تا کامپوتر با ویندوز 7 رو بهم وصل کنم...که بتونم برا بازی استفاده کنم؟
مودم 4 پورت lanو4 wierlessداره
لطفا کمکم کنید
اگه میشه آموزش بدید
خیلی ممنون