مشاهده نسخه کامل
: ویروسی بعد از عوض کردن ویندوز باز هم کار میکنه !!
سلام دوستان
سیستمی ویروسی شده بود اومدم آنتی ویروس نصب کنم که ویروس جلوش گرفت ... مجبور شدم ویندوز نصب کنم (فرمت هم کردم) بعد از نصب ویندوز از روی فلشی که شک ندارم ویروسی نیست,آنتی ویروس نصب کردم . نصب شد ولی اسکن نکرد خطا میداد میگفت دیتابیسم ایراد داره ... ریست کردم بازهم همون پیغام را داد دوباره ریست کردم دیگه آنتی ویروس اجرا نشد !! با یک سیدی بوتیبل ویندوز Live را اجرا کردم و با آنتی ویروسی که داشت خواستم اسکن کنم که اونم پیغام داد !!!!!
چکار کنم ؟!
DJ POLESTAR
11-08-2009, 09:38
وقتی که سیستم شما چنین ویروسی داره اصلا وقتی که ویندوز را دوباره نصب میکنید به هیچ وجه نباید وارد درایوهای هاردتون بشید!
اول یک ویندوز نصب کن بعد یک آنتی ویروس معروف اسکن کن مشکلت حل میشه.
بنظرم این نوع ویروسها کرم هستند که یه آنتی کرم مخصوص بنام Autorun Earen هست که میتونی با یه سرچ ساده تو گوگل پیداش کنی!
ممنون
ولی گفتم که تو هیچ درایوی نرفتم و بلافاصله آنتی ویروس را نصب کردم و خواستم اسکن کنم که گیر داد
Mohammad King
11-08-2009, 10:26
سلام
با آنتی ویروس های تحت داس سیستمت را اسکن کن/
موفق باشید
DJ POLESTAR
11-08-2009, 10:29
ممنون
ولی گفتم که تو هیچ درایوی نرفتم و بلافاصله آنتی ویروس را نصب کردم و خواستم اسکن کنم که گیر داد
شما یه بار دیگه حتما با دقت امتحان کن. اگه درایو هاردت رو باز نکنی عمرا این نوع ویروسی که میگی اجرا بشه و...
با Hiren's BootCD هم تست کردم (آنتی ویروساش) بازم اسکن نکرد
من 2 با تست کردم (اصلا تو درایوها خبری از Autorun نیست !)
saeed774
11-08-2009, 11:16
به محض اينكه ويندوز نصب كرديد خاصيت سيستم ريستور رو غيرفعال كنين.
باسلام چند روز پيش با ويروسي مواجه شدم كه ابتدا task manager رو از كار انداخت و نمايش فايلهاي hidden رو متوقف كرد حالا هم در پوشه temp فايلهايي با اين نام 0006A683_Rar ونامهاي مشابه ميسازد كه خود به خود و به سرعت تعدادشان زياد شده و حجم ويندوز رو بالا مي برند . ويندوز رو format كردم در يك پارتيشن ديگه ويندوز نصب كردم ولي همچنان اين ويروس سر جايش باقيست.توسط آنتي ويروسهايي task manager به طور موقتي برمي گردد ولي فعاليت ويروس متوقف نميشود. منتظر راهنمايي شما هستم.
با تشكر
saeed774
17-08-2009, 20:49
باسلام چند روز پيش با ويروسي مواجه شدم كه ابتدا task manager رو از كار انداخت و نمايش فايلهاي hidden رو متوقف كرد حالا هم در پوشه temp فايلهايي با اين نام 0006A683_Rar ونامهاي مشابه ميسازد كه خود به خود و به سرعت تعدادشان زياد شده و حجم ويندوز رو بالا مي برند . ويندوز رو format كردم در يك پارتيشن ديگه ويندوز نصب كردم ولي همچنان اين ويروس سر جايش باقيست.توسط آنتي ويروسهايي task manager به طور موقتي برمي گردد ولي فعاليت ويروس متوقف نميشود. منتظر راهنمايي شما هستم.
با تشكر
شما اولا يه تاپيك جداگونه براي خودت باز كن و بعد تو اون تاپيك مشكل رو مطرح كن و عكسي از تسك منيجرت بزار .
از چه آنتي ويروسي استفاده ميكنين ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.