ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزارهاي حفاظتي موردنياز بعد از نصب ويندوز

pakbakhteh
11-08-2009, 07:47
با سلام
در نظر بگيريد شما ويندوز كامپيوتر رو تازه نصب كرديد و اطلاعات كه قراره روي سيستم باشه ارزش حياتي داره
اولين كاري كه به نظر ميرسه اينه كه يك آنتي ويروس قوي روي سيسستم نصب كنيم
به نظر شما دوستان عزيز كه تجربتون در زمينه امنيت و حفاظت سيستم ها بيشتره غير از آنتي ويروس چه برنامه هاي حفاظتي ديگري روي سيستم بايد نصب بشه كه ديگه حداقل اطمينان را در مورد حملات احتمالي ويروس ها .. وارم ها .. هكرها و .... داشته باشيم ..
اميدوارم اين بحث به يك نتيجه نهايي مفيد برسه.
( لطفا اسامي نرم افزارهايي كه پيشنهاد ميكنيد بنويسيد )

saeed774
11-08-2009, 12:38
براي امنيت بيشتر سيستم بايد از نسخه Internet Security استفاده كرد براي اينكه اكثر ويروس ها از طريق نت منتشر ميشن و براي جلوگيري از ورود همزمان به سيستم بايد از Fire Wall قدرتمند استفاده كرد . اين فايروال ها هم ميتونه توسط آنتي ويروس نصب بشه هم ميشه از فايروال هاي قدرتمند جداگانه استفاده كرد .
از آنتي ويروس هاي معتبر و معروف كه داراي فايروال قدرتمندي ميباشن ميتوان به Kaspersky Internet Security اشاره كرد. در درجه بعد Eset Smart Security رو ميتوان نام برد . براي امنيت بيشتر بايد از ورژن هاي جديد استفاده كرد كه بسياري از اشكالات و حفره هاي امنيتي تصحيح ميشن.
در حاشيه اين مباحث هر چقدر هم آنتي ويروس معتبر و معروف باشه بدون آپديت هيچ ارزشي نداره . اكثر آنتي هاي امروزي داراي هوش مصنوعي هستن تا با توجه به نحوه عملكرد برنامه ويروسي بودن اون رو تشخيص بدن در اين ميان آنتي هاي ذكر شده در بالا بالاترين رتبه با توجه به تشخيص اشتباه در ميان آنتي هاي ديگه هستن .
از جمله آنتي هاي معتبر ديگه ميتوان به AVast , Avira, Norton, F-Secure اشاره كرد.
در كنار آنتي ويروس بايد از آنتي اسپايور هم استفاده كرد تا اگه از دست آنتي موردي رد شد اين نرم افزار بتونه اونو تشخيص بده .
من خودم از آنتي اسپايور زير كه هم رايگان هست و هم ديتابيس قدرتمندي داره استفاده ميكنم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته نسخه پروفشنال اين نرم افزار هم هست كه قابليت اسكن Real Time هم داره

از جمله آنتي اسپايور هاي قدرتمند ديگه ميتوان به Spyware Doctor, Spyware Cease,... اشاره كرد.

در كنار اينا ميتوان از آنتي تروجان هاي قدرتمند هم استفاده نمود نمونه اي از اين آنتي تروجان ها Trojan Remover, Malwarebyte هست كه من خودم از Trojan Remover استفاده ميكنم كه قابليت تصحيح اشكالات وارده از طرف تروجان رو هم داره.

با اين وضعيت تا جايي كه من يادم مياد دچار هيچ ويروسي نشدم يا اگه شدم ( بنابه دلايلي ) در عرض چند ثانيه دخلش رو آوردم .

shabe.saket
15-08-2009, 18:15
من چند ساله از سیستمم بدون آنتی ویروس استفاده میکنم. همشم تو اینترنتم و مدام usb و ram میزنم به کامپیوتر. من تو این همه مدت ویروسی ندیدم که به اطلاعات آسیب بزنه. فقط اذیت میکنن که اونم با یه ساعت وقت گذاشتن همشون میمیرن.
شعار من تو استفاده از کامپیوتر اینه: یک سال بدون دردسرهای آنتی ویروس کار کن. بعد یه سال یه ساعت وقت بذار یه ویندوز عوض کن و ویروسا رو بکش.
درود بر کامپوتر بدون آنتی ویروس:27:.
-------------------------------
به خود کرده گرفتارم.
------------------------------------