مشاهده نسخه کامل
: Gran Turismo 5
اتفاقا وسطاش زياد تو فكر best1 مي رفتم :10:
من 3 ساعت رفتم بعد دادم به دوستام ، اونا مسخره بازي در ميارن فقط ، اگه درست ميرفتن خيلي مي شد ( 4 ساعت وقت ، هر دور هم ميانگين 1 دقيقه و 4 ثانيه كه حدودا ميشه 232 دور :31: )
ديروز هم يه مسابقه 60 دوري رفتيم با همت دوستان
در كل 7 تا بازي وحشتناك ديگه پيش رو دارم ، خيلي حوصله ميخاد . :20:
امروز Update v1.03 بازي عرضه شده ، واسه دميج مكانيكي هس كه 3 تا حالت داره
None : هيچ دميج مكانيكي نداريم
Light : دميج بعد از يه مدت كوتاه خود به خود تعمير ميشه
Heavy : بايد به Pit Stop رفت تا ماشين درس شه ( تو اين حالت دميج خيلي شديد تري داريم )
* قسمتايي كه دميج ديدن (:31:) روي اسكرين نمايش داده ميشه .
سلام
واقعا مثلا 4 ساعت باید رانندگی کرد؟
foxyjanam
17-12-2010, 22:32
سلام
واقعا مثلا 4 ساعت باید رانندگی کرد؟
سلام داداش
آره واقعا بايد رانندگي كرد همين قدر
اينم چنتا عكس ديگه از بازياي طولاني ( همگي با X1 بودم )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه از مسابقه هاي 4 ساعته يكي هم از مسابقه 9 ساعته ، البته آخرش عكس نگرفتم بعد از 9 ساعت ، ولي اوني كه 400 دور رفته بودم از يه مسابقه 9 ساعته بود كه بعد از 4 ساعت 400 دور رفتم ( 160 دور از بقيه جلوتر بودم ).
مشكل اصلي اين نيس
مشكل اينه كه مثلا مسابقه 9 ساعته تو Level 33 هس و يه مسابقه 24 ساعته تو Level 35 ، حالا براي اينكه به Level 34 برسي , و بعد 34 رو كامل كني و بعد به 35 بري بايد حدودا 4 بار اون مسابقه 9 ساعتي Level 33 رو بري
من چون X1 رو دارم ديگه زياد دنبال بازي نيستم
سلام
خب بعد مدتی بازی کردن و تست های مختلف از جنبه های مختلف. گفتیم نظر نهایی خودمو بدم و این بازی هم به ارشیو
بره. (احتمالا هم فروختم)
====گرافیک بازی واقعا عالی هستش یک خلاقیت هستش...
پیستهایی بودند که برفی هستند و واقعا سرما رو به داخل اتاق راه میدادن.
جززیات بسیار بالا فیزیک در حد فوق العاده. اسیب ها همگی با توجه به نوع ضربه معلوم و مشهود هستش.
ادم گاهی اوقات میگه کاش میشد بریم Open world تو شهری که از دور دیده میشه با ان ساختمانها باور نکردنی گشتی بزنیم.
تاثیر باد روی گاز و ماشین در دورها و دودی که از ماشین حاصل میشه به وضوح دیده میشه.
انتی الازینگهای در حد شاهکار چند ضلعی وجود ندارد همشون نرم بدون افت و کم و کاستی.
برخی محیطهای بیرون مثلا درختها و فضاهایی که شاید گیمر به ان توجه نکند مورد کم توجهی قرار گرفته که قابل چشم پوشی هستش. گرافیک بازی اگر چند ماه پیش منتشر مشید نمره بالاتر از 10 میگرفت. و یک سرو گردن جلوتر میشد.
انمیشنهای دور و گاز و پیچها عالی بالاتر از همه ریسنگ های که تا به حال تولید شده. بدون اغراق. حتی کمک های چرخ های جلو رو ادم احساس میکنه.
ولی خب تاخیر باعث میشه که انتظار از گرافیک میرفت بالا...
امتیاز...: 9.5
خب هوش مصنوعی خوب در درجات سختی بالا...عالی سخت در دورهای بلند مدت که نفس می خواد رانندگی کنی.
نیاز به تخمه اجیل و ابمیوه حتما در پیستهای بلند مدت احساس میشه لذت گیم پلی واقعا بالاست.
بخش کاستومیز پرتعداد و با جززیات در کمال برابری با فورزا
بالانس ماشین ها و تفاوت هاشون به وضوح احساس میشه اغراق نشده و در پیستی میشه به خوبی با توجه به نوع قدرت موتور
هندلینگ و سیستم ترمز تفاوت رو احساس کرد.
تنوع بسیار زیاد اتومبیل ها که همتون میدونید نیازی به اشاره کردن نیست.
در کل امتیاز...:9.5
صدا و موسیقی هم که عادی زیاد توجه نکردم چون انقدر در جو هیان گرافیک و گیم پلی فرو میرم.
موسیقی منو پرتعداد ترکهای بزرگ از راک های متفاوت و پرتعداد برای پیستهایی که 4 ساعت طول میکشه.
که اهنگ های بسیاری رو در این مسیر طولانی خواهید شنید.
امتیاز..: 9.5
در کل امتیاز من به این بازی 9.5 خواهد بود که خوشحالم و انتظار 10 رو داشتم.
حاشیه...:
اگه کنسول و نحوه بازی کردن رو یه جوری مخفی کنید رو TV منزل بازی کنید یکی که میاد و بازی رو میبینه تا نگید فکر م یکنه که داره یک ریسینگ واقعی رو نگاه میکنه.
مخصوصا که در دورها و جابهجایی هایی که صورت میگیره هیجانش میره بالا..:46:
حامد جان طوری نقد کردی که کاملآ مشخصه تو هیچ موردی اجهاف نکردی...
واقعآ یک نقد کامل و عالی بود واسه کسانی که حتی فن ps3 نیستن..
foxyjanam
25-12-2010, 10:54
سلام
====گرافیک بازی واقعا عالی هستش یک خلاقیت هستش...
پیستهایی بودند که برفی هستند و واقعا سرما رو به داخل اتاق راه میدادن.
ادم گاهی اوقات میگه کاش میشد بریم Open world تو شهری که از دور دیده میشه با ان ساختمانها باور نکردنی گشتی بزنیم.
در دورهای بلند مدت که نفس می خواد رانندگی کنی.
هندلینگ و سیستم ترمز تفاوت رو احساس کرد.
سلام ، منم نظرامو در مورد نظرات بدم
پيستاي برفي خيلي خوب بودن ، شبيه سازي رانندگي عالي بود ، وقتي پشت سر يه ماشين هستي واقعا هيچي نميبيني ، بايد فرمونو ول كني ، بشيني دعا كني كه خدا خودش به خير بگذرونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي 2 تا مشكل داشت ، يكي خيلي بزرگ يكي كوچيك ولي خيلي مشهود
مشكل بزرگ اينه جاي لاستيكا رو برف نميمونه ، يه سري جاي لاستيك از قبل هس كه هميشه همونه
مشكل دوم هم موقع شروع مسابقه هس كه تو اين عكس ميبينيد : لاستيكاي ماشين اخر ( ماشين من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ادم گاهی اوقات میگه کاش میشد بریم Open world احساس : " كاش ميشد Open World مي بود " هم هزار بار به وجود مياد ، من فكر ميكردم هس ولي نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با اين Worldي كه GT 5 داره اگه open بود كه حد اقل 10Min طول ميكشيد لودينگش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در دورهای بلند مدت که نفس می خواد رانندگی کنی.صد درصد تاييد ميشه ، خيلي نفس گيره ، من هميشه حدود دوراي 70 - 80 ديگه نميكشم ، خيلي فحش ميدم به Kaz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیاز به تخمه اجیل و ابمیوه حتما در پیستهای بلند مدت احساس میشه لذت گیم پلی واقعا بالاست. شديدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هندلینگ و سیستم ترمز تفاوت رو احساس کرد. اين برجسته ترين بخش بازي بود ، هر ماشين يه شبيه سازي ، خود X1 فيلم واقعيش رو نگاه كن
Vettel نورنبرگو تو 1 دقيقه و 4 ثانيه و هشت صد و خورده اي هزارم ميره ، تو بازي 60 هزارم زير همين ركورد و ميزنه و اين واقعا خيلي بزرگه ، خيلييييي ، نكات خيلي ظريف تري هم ميشه از مقايسه بازي و فيلم دراورد مثلا لرزش هاي ماشين سر بعضي از پيچ ها كه اگه با سرعت Vettel بپيچي اونا هم مثل واقعيت ديده ميشه و اين هم خيلي محشر بود و تعجب برانگيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اكثرا تعريف كرديم ، اشكال هم داره ، كم كم ميگم ، الان هر چي فكر ميكنم چيزي يادم نمياد ، فعلا همينو بگم كه :
6 سال طول ميكشه تا بازي بياد بعد تو يه ماه 3 تا آپديت ميدن
يه نظر شخصي هم بدم : آهنگاش مزخرفه ، فقط 3 تاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ه ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( البته از هر Genre كلي آهنگ داره ( در كل 189 تا ) ولي من اصلا دوس نداشتم )
حاشیه...:
اگه کنسول و نحوه بازی کردن رو یه جوری مخفی کنید رو TV منزل بازی کنید یکی که میاد و بازی رو میبینه تا نگید فکر م یکنه که داره یک ریسینگ واقعی رو نگاه میکنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد حاشيه هم بگم كه من تو خابگام ، هر كسي ميومد تو اتاق اول اينجوري ميشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد يه كم بازي ميكرد و ميگفت اه ، اين كه نميپيچه اصلا ... . و با همين حالت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اتاق ميرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار نیست بزنه به سرشون این بازی رو واسه pc هم بزنن؟ همیشه بدم میاد یه بازی رو انحصاری برای کنسول بزنن. gt برای ps3 و halo برای xbox.. همه جا تعریف این بازیو میشنویم اما پدر سوخته ها واسه pc نمیزننش که..
قرار نیست بزنه به سرشون این بازی رو واسه pc هم بزنن؟ همیشه بدم میاد یه بازی رو انحصاری برای کنسول بزنن. gt برای ps3 و halo برای xbox.. همه جا تعریف این بازیو میشنویم اما پدر سوخته ها واسه pc نمیزننش که..
نه از این فکرا نکن! امکانش صفر درصده!
خوب انحصاری برای PC هم داریم ، ولی یادتون باشه سود بازی روی PC خیلی خیلی خیلی کمه برای همین زیاد روش مانور نمیدند .
یک بازی PC از نظر مقایسه قیمت 5 برابر کمتر از معادل کنسولیشه - کرک توی PC هم که بازی ساز ها رو بیچاره کرده .
يه نظر شخصي هم بدم : آهنگاش مزخرفه ، فقط 3 تاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ه ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( البته از هر Genre كلي آهنگ داره ( در كل 189 تا ) ولي من اصلا دوس نداشتم )
تو پیستهای بلند مدت ادم اهنگ یادش میره گوش کنه ولی وقتی توجه میکنم میبینم یه جورایی بی حس می زنن
فقط تعداد بالای ترکها عالیه...و این که موزیک منو خیلی باحاله عالی هستش...
من به X1 نرسیدم حتما صدای خیلی توپی داره....
مشكل دوم هم موقع شروع مسابقه هس كه تو اين عكس ميبينيد : لاستيكاي ماشين اخر ( ماشين من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اوه...ه....ه...!!!
چقدر تابلوی گرافیکش اینجااا!!!:18:
در سطح بازیهای موبایل دیده میشه این صحنه..!آدمهای کنار پیست هم که انگار بیبورد تبلیغاتی چاپ شدن!آسمون چرا مصنوعیه!
کاش نمیزاشتی باووو...کلآ نظرم راجب گرافیکش عوض شد..: دی
mohammad_twe
26-12-2010, 23:27
من یه 5/6 ساعتی پیش یکی از دوستان بودم
بازی کردیم
برای بقیه نظرات دوستان تا حدودی موافقم که خوب کار شده قسمت های مختلف ...
اما واقعا گرافیک که اینهمه تعریف میکنید !! بعضی جاها خیلی زننده میشه ! و در حد این هایپ هایی که سازنده میداد نیست ! شاید پیست های برفی قشنگ باشه , اما نه به اون قشنگی که بخوایم نمره مثلا 9 رو به گرافیک بدیم ...
داخل کابینه ماشین هم مثل فرزا به نظره من بدترین عیب بازی هست ! کم لطفی و گرافیک پایین داخل کابینه ی ماشین ....
تیونینگ ماشین ها هم زیاد قوی نیست ! یه مقایسه میکنم :
تیونینگ اصلا به تیونینگ فورزا نمیرسه ....
فورزا قوله بزرگی هست توی تیونینگ
گرچه گرافیکش کمی از Gt5 پایینتره , یا شاید بعضی قسمت ها از gt5 عقبتر باشه
اما مهمترین مسئله که همین تیونینگ هست نمیتونه به پای فورزا برسه ! واقعا تیونینگ فورزا لذت بخشه , همینطور tune stup که واقعا کنار تیونینگ فوق العدش کر رو چند برابر راحت تر و واقع گرایانه تر کرده ....
برتری هایی gt5 به Forza داره
همینطور Forza به gt5
هر 2 بازی لذت بازی کردن دارن
اما به نظرم سلیقه ایی هست که کی از gt5 خوشش میاد و کی از forza !
من خودم به شخصه با forza بیشتر حاضرم وقت بگزرونم تا Gt5 , بیشتر هم برای توینینگ و tune stup فوق العاده فورزاست که من رو جذب میکنه ....
foxyjanam
27-12-2010, 04:38
اوه...ه....ه...!!!
چقدر تابلوی گرافیکش اینجااا!!!:18:
در سطح بازیهای موبایل دیده میشه این صحنه..!آدمهای کنار پیست هم که انگار بیبورد تبلیغاتی چاپ شدن!آسمون چرا مصنوعیه!
آسموناش كلا خوبه
آدماش هم 70 % بده ، ولي مال رالياش خيلي داغونه
ولي گرافيكش خوبه ، جاده و ماشينش مخصوصا
من یه 5/6 ساعتی پیش یکی از دوستان بودم
بازی کردیم
برای بقیه نظرات دوستان تا حدودی موافقم که خوب کار شده قسمت های مختلف ...
اما واقعا گرافیک که اینهمه تعریف میکنید !! بعضی جاها خیلی زننده میشه ! و در حد این هایپ هایی که سازنده میداد نیست ! شاید پیست های برفی قشنگ باشه , اما نه به اون قشنگی که بخوایم نمره مثلا 9 رو به گرافیک بدیم ...
داخل کابینه ماشین هم مثل فرزا به نظره من بدترین عیب بازی هست ! کم لطفی و گرافیک پایین داخل کابینه ی ماشین ....
تیونینگ ماشین ها هم زیاد قوی نیست ! یه مقایسه میکنم :
تیونینگ اصلا به تیونینگ فورزا نمیرسه ....
فورزا قوله بزرگی هست توی تیونینگ
گرچه گرافیکش کمی از Gt5 پایینتره , یا شاید بعضی قسمت ها از gt5 عقبتر باشه
اما مهمترین مسئله که همین تیونینگ هست نمیتونه به پای فورزا برسه ! واقعا تیونینگ فورزا لذت بخشه , همینطور tune stup که واقعا کنار تیونینگ فوق العدش کر رو چند برابر راحت تر و واقع گرایانه تر کرده ....
برتری هایی gt5 به Forza داره
همینطور Forza به gt5
هر 2 بازی لذت بازی کردن دارن
اما به نظرم سلیقه ایی هست که کی از gt5 خوشش میاد و کی از forza !
من خودم به شخصه با forza بیشتر حاضرم وقت بگزرونم تا Gt5 , بیشتر هم برای توینینگ و tune stup فوق العاده فورزاست که من رو جذب میکنه ....
حالا این تیونینگ یعنی چه؟:دی
درسته محمد جان واقعا مشکلات زیادی هر روز داره دیده میشه...
منم از فورزا بیشتر لذت بردم ...خیلی کم ریسینگ بازی میکنم...
ولی اون موقع فورزا و این نید فو اسپید جدید زیاد حال کردم. اگه بازی زودتر منتشر میشد خیلی خوب میشد..
mohammad_twe
27-12-2010, 15:16
حالا این تیونینگ یعنی چه؟
عوض کردن : موتور , چرخ , , کابینه ماشین ,سوپاپ های داخل , دینام ,شمع های تقویتی و ...... که برای هر مسابقه طوری تنظیم بشن که ماشین وسط راه ( :دی ) کم نیاره , جزء تیونینگ ماشین به حساب میاد !
همینطور میشه با تقویت بیشتر ماشین رو به کلاس های بالاتر برد.
tune stup هم همچین چیزایی رو داره اما مثلا باد لاستیک هارو تنظیم میکنی برای مسیر هایی طولانی که از گرما آج ها از بین نره , تنظیم سیلندر و ..... که من خودم هنوز نتونستم با تمامشون کار کنم !!!
tune stup هم باید دقیق تنظیم بشه , مثل قسمت توینینگ که ماشین وسط راه کم نیاره !
این 2 قسمت تو فورزا واقعا عالی کار شدن ! و همین میتونی یه برتری به gt5 داشته باشه ! اما بازم میگم سلیقه ایی هست این 2 بازی !
من دوست ندارم بین این 2 تا ریسینگ بزرگ تعصبی صحبت کنم و فقط برداشت های خودم رو از این 2 بازی گفتم ....
foxyjanam
06-01-2011, 03:07
اينم براي اينكه نظرت عوض نشه :20:
Amir M.ohAma.D
07-01-2011, 15:33
نمیدونم forza چه برتری نسبت به این داره؟منکه اصلا ازforza خوشم نیمد خدایی اصلا حال نمیداد
تنها کاری که باهاش میکردم BMW قدیمیارو بر میداشتم میزدم به اینورو اونور
GT5 رو دیشب گرفتم شاید بازم میگم شااااید forza4 به این برسه
انصافا یدونه باشه
حالا دو تا سوال
1-قبلا شنیده بودم تو بازی پیکانم داره:31:پیدا نکردم.حالا داره؟
2-میشه خودمون تو قسمته اهنگاش اهنگ اضافه کنیم؟
mohammad_twe
07-01-2011, 20:19
forza از نظر گرافیک شاید پایینتر از این باشه اما از نظر توینینگ یا کلا چیزهای تخصصی بازی ایی که باید شبیه ساز باشه از gt5 بالاتره ! البته این gt5 بازم میگم که برای خودش غوله بزرگیه اما تو تیونینگ که اصلی ترین نکته تو این 2 بازی هست forza خیلی تخصصی تر هست !
اینم که شما سرتر میدونی من مطمئنم بیشتر به خاطره همین گرافیک هست .... اگه به همه نکات نگاه میکردین شاید اینطوری نمیگفتین
در اخر من نمیخوام gt5 رو خراب کنم ! فقط نکته اصلی رو خواستم بگم ...
Amir M.ohAma.D
07-01-2011, 21:10
من مسابقه میدادم زانتیا و مزدا323 هم بودن همینطور پژو406 ولی تو اونجاکه میریم ماشین میخریم اینا نیست
چطوریه؟بعدا میاد؟
foxyjanam
08-01-2011, 13:43
GT5 رو دیشب گرفتم شاید بازم میگم شااااید forza4 به این برسه
انصافا یدونه باشه
حالا دو تا سوال
1-قبلا شنیده بودم تو بازی پیکانم داره:31:پیدا نکردم.حالا داره؟
2-میشه خودمون تو قسمته اهنگاش اهنگ اضافه کنیم؟
پيكان نداره ، اون ليستي كه IGN داده بود قبلنا 8000 تا ماشين بود كه اين بازي 1037 تا بيشتر نداره ، پيكان تو اون ليست بود ، سمندم بود .
اهنگ هم متاسفانه نميشه
من مسابقه میدادم زانتیا و مزدا323 هم بودن همینطور پژو406 ولی تو اونجاکه میریم ماشین میخریم اینا نیست
چطوریه؟بعدا میاد؟
كلا پژو زياد ميبيني تو اين بازي ، نميدونم تو Arcade بازي كردي يا A-Spec ، تو A-Spec همينجور كه پيش ميري يه سري ماشين ميشه خريد كه احتمال 99% الان نه Level كافي داري نه پول ، جلوتر كه بري يه سري ماشين جديد مياد كه خيلي تعدادشون كمه ، يه سري ماشينم بعد از انجام بعضي كارا بت جايزه ميده ، مثلا License كه ميگيري يا فلان Level رو كه رد ميكني ، تو اونا ممكنه كه جايزه بت بده ، Used car رو هم هميشه حواست باشه ، شايد اونجا هم بياد يهو
يه نصيحت : اگه قصد داري بازي رو ببري جلو ، خيلي با فكر بازي كن :46:
Amir M.ohAma.D
08-01-2011, 17:40
دیشب تا صبح نشستم بازی کردم
هرچی بیشتر بازی میکنی بیشتر ادم معتادش میشه و بیشتر متوجه الکی بودنو کشکی بودنه امتیازا میشه
انصافا بازی رو دست نداره مخصوصا تو شب که دیگه معرکس
کنترله ماشینا یکم سخته ولی یکم بازی کنی دستت میاد
بعضی جاها درختا افتضاح کار شده ولی تو حرکت زیاد به چشم نمیاد
من اصلا از این سبک بازیا خوشم نمیومد ولی عاشقه این شدم
foxyjanam
08-01-2011, 18:10
دیشب تا صبح نشستم بازی کردم
از اين شبا خيلي زياد در پيش داري :20: ، منم به اتفاق داداشم تا 2 هفته ديگه GT 5 رو باز شروع ميكنم به بازي كردن ، ايشالا كه تموم شه راحت شم از دستش
انصافا بازی رو دست نداره مخصوصا تو شب که دیگه معرکسمن عاشق پيست برفيم ، وقتي كه پشت سر يه ماشين ديگه حركت مي كنم .
کنترله ماشینا یکم سخته ولی یکم بازی کنی دستت میادكنترل ماشين به نظر من برجسته ترين ويژگي اين بازيه ، هر ماشين يه رفتار خاص خودشو داره ، خيلي شبيه سازيش محشره
من اصلا از این سبک بازیا خوشم نمیومد ولی عاشقه این شدممن عاشق اين سبكم ، عاشق PS3 هم هستم >>>>> من خيلي عاشق GT 5 ام :31:
MohammadT15
29-04-2011, 12:54
بچه ها من این بازی رو نمیتونم انجام بدم .کاستل فریمور 3.55 هم دارم اما وقتی از تو مولتی منیجر بازی رو دانلود میکنم و میخوام شروع کنم درباره استارت بازی ارر میده میره تو بازی صفحه سیاه میاد دوباره بر میگرده تو صفحه اول پلی 3.مشکل چیه؟
MohammadT15
29-04-2011, 15:03
این ارر رو میده:
an error occurred during the start operation
(80010009)
من نیم ساعت دنبال ایبوت فیکس کاستل فریمور 3.55 میگشتم تازه فهمیدم که اصلا این بازی برای خود فریمور 3.55 هست و نیازی به فیکس ایبوت نداره!!!!!1پس چرا این ارر رو میده؟دستگاه منم کاستل فریمور 3.55 هست
دوست عزیز میتونی جوابتو در قسمت مربوط به مباحث کنسول PS3 پیدا کنی....
اندک افرادی کنسولشون رو -- کردن مثل خود من برای همین زیاد نمیدونم داستان چیه و هیچ وقت هم سراغش نمیرم..
شما اونجا سولاتو مطرح کن حتما هستند دوستانی که پاسخگو باشن
masoud93
29-04-2011, 16:35
این ارر رو میده:
an error occurred during the start operation
(80010009)
من نیم ساعت دنبال ایبوت فیکس کاستل فریمور 3.55 میگشتم تازه فهمیدم که اصلا این بازی برای خود فریمور 3.55 هست و نیازی به فیکس ایبوت نداره!!!!!1پس چرا این ارر رو میده؟دستگاه منم کاستل فریمور 3.55 هست
برا منم یه دفعه یه مشکلی داشت و ارور میداد (یادم نیست ارورش چی بود) ولی زمانی که رفتم تو قسمت game data utility و فایل هایی که مربوط به گران توریسمو 5 میشد رو پاک کردم ، بازی به راحتی اجرا شد ...
چرا تاپیک خوابیده؟
فرق GT5 و GT5U چیه؟
هیچ راهی برای زیاد کردن پول نیست؟
راه که باید مسابقات رو بری دیگه...من برای خرید یه ماشین مورد علاقم چند بار مسابقات رو میرفتم تا یه گرون پول بده بهم..
خب آخه مثلا اون قسمت از A-spec بخش biggner که ماشینهای کلاسیک اروپایی داشته باشی مثلا 300SL حتی توی دست دوم ها برای خرید نیست...و قیمت نو هم بالاست و نمیصرفه
Immunology
03-09-2011, 11:45
سلام
دوستان این بازی واسه کدون کنسول ها عرضه شده؟؟
واسه پی سی هم هست؟؟؟
سلام
دوستان این بازی واسه کدون کنسول ها عرضه شده؟؟
واسه پی سی هم هست؟؟؟
برای کنسول PS3 هستش
تایپیکو از زیره فسیله دایناسور در آوردم:31:
بچه راهی نیست آپدیت 1.13 یا 1.12 رو با کامپیوتر دانلود کنم نصب کنم؟
با کنسول همش ارور میده موقع دانلود
ashk1377
26-09-2011, 18:58
یعنی اصلا pc نداره؟؟!!
Big-Boss
26-09-2011, 19:18
یعنی اصلا pc نداره؟؟!!
شماره های گذشته روی PSx و PS2 رو با امولاتور ممکنه بتونی روی pc اجرا کنی.
grand theft auto
04-11-2011, 10:05
شماره های گذشته روی PSx و PS2 رو با امولاتور ممکنه بتونی روی pc اجرا کنی.
جایی هست که در این مورد آموزش داده باشه؟ یعنی نیازی به کنسول نیست؟
Killzone2
11-11-2011, 11:25
شاهکار بزرگ سونی GT6... ببر ها میتازند!
:40::40::40:
Polyphony Digital اعلام کرد شاهکار Gran Turismo 6 را در دست ساخت دارد که یک شاهکار دیگر در عنوان های سونی است. در یک مصاحبه با Yamauchi که با سایت IGN انجام داد که گفت فعلا تیم ما بر روی شماره 6 این شاهکار بزرگ در حال کار است و در مراحل توسعه به سر میبرد که تکراری فراتر از GT5 هست.
در GT5 یک سری DLC و آپدیت برای بازی منتشر شد که ماشین ها و مکان مسابقه جدید رو در بازی ایجاد میکرد و حال در شماره جدید این مکان ها به همراه یک سری دیگر در GT6 وجود دارند.
منیع :
سلام دوستان . چند تا سوال داشتم
1- یدونه آپدیت برای بازی هستش که حدود 800 مگه !!! کسی آپدیت کرده ؟ این آپدیت چیا اضافه میکنه ؟ نمیشه با PC دانلود کرد بعد از طریق کنسول آپدیت کرد بازی رو ؟؟؟ ( مثل آپدیت خود دستگاه که از سایت میگیریم و با فلش مموری آپدیت میکنیم )
2 - این گواهینامه هاشو بیشترشو نمیشه طلا و نقره گرفت !!! چیکار باید کرد برای این قسمت ؟ من سرویس شدم اما واقعا بعضیاشو نمیشه از برنز بالاتر گرفت !!!
3 - پووووووول !!!! چجوری پول در بیاریم ؟؟؟ بازم سرویس میشیم که هی بشینیم یک پیست رو n بار بازی کنیم تا پول جمع کنیم که !!!
4 - Save Game این بازی رو نمیشه دانلود کرد و کپی کرد ؟ مثلا سیو گیم یک آدم زحمت کشی که کلی زحمت کشیده و جاده ها و ماشینارو باز کرده چجوری باید استفاده کنیم ؟!؟! من اصلا وقت نمیکنم اونجوری زیاد بشینم پای این بازی که خودم آنلاک کنم ! در هفته شاید واقعا ماکزیمم دو سه ساعت برسم بازی کنم.
5 - بعضی مسابقه ها ماشیناش اصلا نیست ! مثلا یدونه Pickup truck داره که باید وانت پیک آپ داشته باشی ! من که جایی پیداش نکردم !!
6 - کلا دوستان اگه نکته کنکوری یا غیر کنکوری از این بازی میدونن ممنون میشم اینجا مطرح کنن که دیگران هم بتونن استفاده کنن.
با تشکر از همه دوستان
سلام دوستان . چند تا سوال داشتم
1- یدونه آپدیت برای بازی هستش که حدود 800 مگه !!! کسی آپدیت کرده ؟ این آپدیت چیا اضافه میکنه ؟ نمیشه با PC دانلود کرد بعد از طریق کنسول آپدیت کرد بازی رو ؟؟؟ ( مثل آپدیت خود دستگاه که از سایت میگیریم و با فلش مموری آپدیت میکنیم )
2 - این گواهینامه هاشو بیشترشو نمیشه طلا و نقره گرفت !!! چیکار باید کرد برای این قسمت ؟ من سرویس شدم اما واقعا بعضیاشو نمیشه از برنز بالاتر گرفت !!!
3 - پووووووول !!!! چجوری پول در بیاریم ؟؟؟ بازم سرویس میشیم که هی بشینیم یک پیست رو n بار بازی کنیم تا پول جمع کنیم که !!!
4 - Save Game این بازی رو نمیشه دانلود کرد و کپی کرد ؟ مثلا سیو گیم یک آدم زحمت کشی که کلی زحمت کشیده و جاده ها و ماشینارو باز کرده چجوری باید استفاده کنیم ؟!؟! من اصلا وقت نمیکنم اونجوری زیاد بشینم پای این بازی که خودم آنلاک کنم ! در هفته شاید واقعا ماکزیمم دو سه ساعت برسم بازی کنم.
5 - بعضی مسابقه ها ماشیناش اصلا نیست ! مثلا یدونه Pickup truck داره که باید وانت پیک آپ داشته باشی ! من که جایی پیداش نکردم !!
6 - کلا دوستان اگه نکته کنکوری یا غیر کنکوری از این بازی میدونن ممنون میشم اینجا مطرح کنن که دیگران هم بتونن استفاده کنن.
با تشکر از همه دوستان
سلام
1- اون آپدیت رو حتما باید با خود کنسول دانلود کنید.من 7-8 بار سعی کردم ولی متاسفانه وسطش قطع شد.یه اینترنت غول میخواد
2- تمرین کن دوست عزیز میشه .تو این بازی باید صبور باشی و تمرین کنی(باید یاد بگیری)
3- تنها راهش تکرار مسابقات هست
4- سیو بازیهای دیگه روی کنسول شما کار نمیکنه.هر نسخه از بازی کد سیو های خودشو داره.نمیشه
5-توی قسمت ماشینهای دست دوم بگردی هست.البته باید قبلش ریسهای قبل تراک رو مقام بیاری تا تراک واسط باز بشه
6-نکته خاصی نداره.بازی کن تا یاد بگیری حرفه ای بشی.سعی کن روی قسمت تنظیمات ماشین و تیون خیلی دقت کنی.مثلا اگه ترکشن رو روی 1 بزاری خیلی فرق میکنه تا 2
بخوام توضیح بدم تک تک تا انقلاب مهدی طول میکشه.:31:
بشین پاش.ضرر نمیکنی.شک نکن:46:
البته یه مدت که وضع مالیت هم بهتر بشه دیگه مشکلی نداری و میتونی با ماشین های بهتر رتبه های خوبی بگیری..
ممنون از راهنمایی دوستان
راستش من همیشه با G25 بازی میکردم. یدونه playseat هم ساخته بودم خیلی حال میداد. اما دیگه از وقتی عیالوار شدم خونه جدیدمون خیلی کوچیکه جا ندارم اون تشکیلاتو بیارم اینجا. با فرون کلا یه دنیای دیگه ای داره. برای همین یکم که با جویستیک بازی میکنم حوصلم سر میره چون اصلا مثل فرمون حال نمیده . با فرمون کنترل کامل گاز و ترمز و فرمون دست خودمه اما با جویستیک آدم محدودیت داره و اون انعطاف پذیری فرمون و تسلط و قدرت کنترل و مانور فرمون رو نداره.
Jang Bogo
17-11-2011, 22:31
نسخه PC هم داره؟
ممنون از راهنمایی دوستان
راستش من همیشه با G25 بازی میکردم. یدونه playseat هم ساخته بودم خیلی حال میداد. اما دیگه از وقتی عیالوار شدم خونه جدیدمون خیلی کوچیکه جا ندارم اون تشکیلاتو بیارم اینجا. با فرون کلا یه دنیای دیگه ای داره. برای همین یکم که با جویستیک بازی میکنم حوصلم سر میره چون اصلا مثل فرمون حال نمیده . با فرمون کنترل کامل گاز و ترمز و فرمون دست خودمه اما با جویستیک آدم محدودیت داره و اون انعطاف پذیری فرمون و تسلط و قدرت کنترل و مانور فرمون رو نداره.
100% موافقم. با فرمون خیلی بهتر میشه ماشین رو کنترل کرد تو این بازی.بعضی مسابقاتش بدونه فرمون واقعا غیر ممکنه
نسخه PC هم داره؟
نه دوست عزیز این بازی انحصار ps3 هست
100% موافقم. با فرمون خیلی بهتر میشه ماشین رو کنترل کرد تو این بازی.بعضی مسابقاتش بدونه فرمون واقعا غیر ممکنه
نه دوست عزیز این بازی انحصار ps3 هست
دوستان نمیدونید من از کجا یدونه Pickup Truck بگیرم ؟؟؟؟؟ اما خداییش پول در آوردن تو این بازی خیلی سخته !
دوستان نمیدونید من از کجا یدونه Pickup Truck بگیرم ؟؟؟؟؟ اما خداییش پول در آوردن تو این بازی خیلی سخته !
ببین داداش تو قسمت ماشینهای دست دوم باید پیداش کنی.نبود باید مسابقه بدی تا لیست ماشینهای دست دوم
تغییر کنه.اینقدر این کارو بکن تا واسط یه تراک بزاره واسه خرید.راهش همینه
ببین داداش تو قسمت ماشینهای دست دوم باید پیداش کنی.نبود باید مسابقه بدی تا لیست ماشینهای دست دوم
تغییر کنه.اینقدر این کارو بکن تا واسط یه تراک بزاره واسه خرید.راهش همینه
دوستان روشی نیست که بشه این آپدیت 2.04 رو روی PC دانلود کرد ؟؟؟؟ 608 مگ با این سرعت درپیت اینترنت بخوام با خود PS3 دانلود کنم 1 هفته طول میکشه !!! تازه اگه شانس منه یا برق میره یا اینترنت قطع میشه !! دیروز که وسط دانلودش برق رفت دستگاهمم نزدیک بود مرخص بشه !!!
HADI roni
05-05-2012, 12:47
سلام.
دوستان بنده این بازی رو با حجم نزدیم به 19 گیگ نصب کردم.
چندتا سوال دارم.الان تازه بازی رو شروع کردم،وقتی میخوام برم ماشین بخرم لیست ماشینهای صفر خیلی کمه.مثلا بی ام دبلیو 5 تا ماشین بیشتر نیست یا بنز 6 تا بیشتر نیست.علتش چیه؟
ضمن اینکه بالای صفحه 2 تا لیست مسایقه هستش.اولی A و دومی B
ولی توی گواهینامه همه ی لول هارو میبینم.
بازیم فول ورژنه؟
سلام.
دوستان بنده این بازی رو با حجم نزدیم به 19 گیگ نصب کردم.
چندتا سوال دارم.الان تازه بازی رو شروع کردم،وقتی میخوام برم ماشین بخرم لیست ماشینهای صفر خیلی کمه.مثلا بی ام دبلیو 5 تا ماشین بیشتر نیست یا بنز 6 تا بیشتر نیست.علتش چیه؟
ضمن اینکه بالای صفحه 2 تا لیست مسایقه هستش.اولی A و دومی B
ولی توی گواهینامه همه ی لول هارو میبینم.
بازیم فول ورژنه؟
بالاخره یکی هم تو این تاپیک پست داد
صلوات..........:31:
بله لیست ماشینهای صفر همینهاست که حدودا 200تایی میشه
شما باید از ماشینهای کار کرده بخری که ارزونتر هست تا یواش یواش پولدار شی
خوده بازی هم بعد از طلای هر کلاس بهت ماشین میده
لیست A خودت راننده هستی لیست B یه جورایی کمک راننده ای
بله فول ورژن هست چون کلا ناقص نداره که.ورژن 1 هست بازیه شما
تا ورژن 2.05 اومده که DLC هست و با اینترنت آپدیت میشه و ماشین و مسابقات جدید اضافه میشه
HADI roni
05-05-2012, 19:09
بالاخره یکی هم تو این تاپیک پست داد
صلوات..........:31:
بله لیست ماشینهای صفر همینهاست که حدودا 200تایی میشه
شما باید از ماشینهای کار کرده بخری که ارزونتر هست تا یواش یواش پولدار شی
خوده بازی هم بعد از طلای هر کلاس بهت ماشین میده
لیست A خودت راننده هستی لیست B یه جورایی کمک راننده ای
بله فول ورژن هست چون کلا ناقص نداره که.ورژن 1 هست بازیه شما
تا ورژن 2.05 اومده که DLC هست و با اینترنت آپدیت میشه و ماشین و مسابقات جدید اضافه میشه
ممنون.پس هزار تا ماشین چی شد؟
مسابقات حرفه ای و اینا چی پس؟
ممنون.پس هزار تا ماشین چی شد؟
مسابقات حرفه ای و اینا چی پس؟
هزارتا ماشین منظور کلی بوده
اگه ماشینای دست 2 رو (استاندارد) و صفر (پریمیوم) رو باهم جمع کنی هزار و خرده ای میشه
مسابقات حرفه ای جلو تره.از لول 13- 14 به بعد تازه میبینی بازی باهات شوخی نداره
اونجاست که باید از مخت استفاده کنی تا بری بالاتر
اون روزی که بازی عرضه شد من گرفتم الان لولم 36 هست
از 13 به بعد دیگه سخته لول بردن بالا.هنوز هم 93% بازی بیشتر رد نشده
ببینم این بازی مثل نید فور اسپید مسابقه توی خیابون و درگیری و اینها هم داره ؟ یا نه
ارزش داره برم بخرمش ؟
HADI roni
06-05-2012, 14:49
ببینم این بازی مثل نید فور اسپید مسابقه توی خیابون و درگیری و اینها هم داره ؟ یا نه
ارزش داره برم بخرمش ؟
نه اونجوری نیستش.ولی به نظر من خیلی سر تر از نید فور اسپیده.در اصل باید بگم یه سیمولاتوره واقعی از دنیای مسابقه و پیست هستش.
شما تمام جزئیات یه ماشین رو به طور کامل میتونی آپگرید کنی.
یه رانندگی واقعی رو تجربه میکنی.در کنار یه گرافیک فوق العاده.
اصلا من به خاطر این بازی ps3 خریدم.
ارزش داره برم بخرمش ؟
میلاد تو 3 داری جی تی نداری؟؟!! مینی کوپر داری جی تی نداری:31:
دیوانه:31:
برو بگیر اگه خوشت نیومد من خسارتشو تقبل میکنم:31:
تنها بازیی که بازی نیست و مدرسه رانندگیه همینه
تمام جزئیات بازی خیلی جدی کار شده و اصلا مثل یه بازی لذت و فان نداره
بیشتر سعی میکنه بهت یاد بده که چطور بهترین ماشین رو واسه مسابقات
طراحی کنی و با کمترین پول بهترین بازدهی رو از ماشینت بگیری
و خیلی به مهارت رانندگیت بستگی داره.باید راننده باشی و حرفه ای
در کل من شدیدا پیشنهاد میکنم:10:
ارزش داره برم بخرمش ؟
میلاد اصلا ناامیدم کردی...:31:
این سوالت نشون میده حتی سری های قبل رو هم بازی نکردی..
GT یه ریسینگ واقع گرایانه هستش درگیری نوچ نیست توش
بگیرش وقتی مهارت گرافی تو دورهای 4 ساعته به بالا حالتو جویا میشم...:31:
نه اونجوری نیستش.ولی به نظر من خیلی سر تر از نید فور اسپیده.در اصل باید بگم یه سیمولاتوره واقعی از دنیای مسابقه و پیست هستش.
شما تمام جزئیات یه ماشین رو به طور کامل میتونی آپگرید کنی.
یه رانندگی واقعی رو تجربه میکنی.در کنار یه گرافیک فوق العاده.
اصلا من به خاطر این بازی ps3 خریدم.
میلاد تو 3 داری جی تی نداری؟؟!! مینی کوپر داری جی تی نداری:31:
دیوانه:31:
برو بگیر اگه خوشت نیومد من خسارتشو تقبل میکنم:31:
تنها بازیی که بازی نیست و مدرسه رانندگیه همینه
تمام جزئیات بازی خیلی جدی کار شده و اصلا مثل یه بازی لذت و فان نداره
بیشتر سعی میکنه بهت یاد بده که چطور بهترین ماشین رو واسه مسابقات
طراحی کنی و با کمترین پول بهترین بازدهی رو از ماشینت بگیری
و خیلی به مهارت رانندگیت بستگی داره.باید راننده باشی و حرفه ای
در کل من شدیدا پیشنهاد میکنم:10:
میلاد اصلا ناامیدم کردی...:31:
این سوالت نشون میده حتی سری های قبل رو هم بازی نکردی..
GT یه ریسینگ واقع گرایانه هستش درگیری نوچ نیست توش
بگیرش وقتی مهارت گرافی تو دورهای 4 ساعته به بالا حالتو جویا میشم...:31:
بابا زدید شهیدم کردید :31: یعنی انقدر از مرحله پرتم ؟ :13:
خوب میرم میخرمش ببینم چی چی میگوید .
درود.
این رو میشه با PC هم بازی کرد؟
جزو بازی های آزاده تو بازاره یا پنهانی؟
CRIS Joon CR7
12-06-2012, 12:48
درود.
این رو میشه با PC هم بازی کرد؟
این تاپیک سالی یه نفر توش پست میده:13:
به قول علی:
صلوات...............:31:
نه نمیشه انحصاری PS3 هستش.
چی؟ :31:
سبکش شبیه سازیه کاری به پنهانی و آشکارا بودنش هم نداریم (مگه فیلم پ... هستش؟)
ممنون، پس به کار من نمیاد من فقط PC دارم.
والاو یه برا رفته بودم بازی بگیرم یارو قایمکی و تو مشما سیاه داد دستم، گفتم داداش مگه جنسه! گفت از جنسم بدتره!
shabpareh
13-08-2012, 20:25
سلام دوستان یک سوال دارم در قسمت دو نفره چطوری می شه توی یک مسابقه بجز دو نفر با ماشینهای دیگه هم مسابقه داد یعنی مثلاً هشت تا ماشین باشه که دو تاشون (من و x ) با دسته و شش نفر بقیه کامپیوتر ؟ خواهشاً دقیقاً بگید باید چکار کنم ؟ البته در ps3
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.