PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چندین سوال راجب CPU دو هسته ای

saeid 22
11-08-2009, 00:12
سلام
1- میخواستم بدونم فرق Intel Core 2 Duo CPU با Intel Core 2 Quad در چه چیزیی هست آیا هر دو آنها مفهومش دوهسته ای هست یا نه؟کدام یکی مدل جدید تر هستش؟
2-در خرید CPU به چه چیزیی باید توجه کرد برای مثال سی پی یو ایی که دو هسته ای باشه با فرکانس 3.0 GHZ قویتر هست باهاش میشه برنامه و بازیهای سنگین آنجام داد یا نه سی پی یو ایی که 12 مگ کش باشه با فرکانس 2.33GHZ قویتره؟
3-اصلا هرچی فرکانس CPU بالاتر باشه به درد چه کاریی میخوره وظیفه اش چی هستش؟
4-مثلا فرکانس سی پی یو دوهسته ای نوشته 3 گیگاهرتز یعنی هر دو تا هسته CPU سر جمع با هم 3 گیگاهرتز هستش یا نه؟
خیلی خیلی ممنون

saeid 22
11-08-2009, 00:22
ببخشید یک سوال دیگه اگه من یک ntel Core 2 Quad Q9550 - 2.83GHz - 45 nm[
بخرم با مشخصات 12MB L2 Cache LGA 775 95W - FSB 1333MHz - Quad-Core به پای CPU چهار هسته ایی میرسه از نظر کارایی و کار با نرم افزارها و بازیهای سنگین مثلا Intel Core i7 - 2.66GHz - 920[با مشخصات
8MB L3 / 1MB L2 Cache - LGA 1366 - 130W - 45 nm - Nehalem - Quad-Core

Kianoosh
11-08-2009, 01:28
سلام

یه توضیح کلی:

1- میخواستم بدونم فرق Intel Core 2 DuoCPU با Intel Core 2 Quad در چه چیزیی هست آیا هر دو آنها مفهومش دوهسته ای هست یا نه؟کدام یکی مدل جدید تر هستش؟

اولی دو هسته ای و دومی دو تا دو هسته ای هست تفاوت که زیاد دارن تو معماری و فرکانس کاری و حافظه ها و ...

C2Q بهینه تر هست

2-در خرید CPU به چه چیزیی باید توجه کرد برای مثال سی پی یو ایی که دو هسته ای باشه با فرکانس 3.0 GHZ قویتر هست باهاش میشه برنامه و بازیهای سنگین آنجام داد یا نه سی پی یو ایی که 12 مگ کش باشه با فرکانس 2.33GHZ قویتره؟

خب بستگی به نرم افزار و بازی داره که مولتی کور مولتی تریت هست یا نه و ....

-اصلا هرچی فرکانس CPU بالاتر باشه به درد چه کاریی میخوره وظیفه اش چی هستش؟

خب وقتی فرکانس کاری بالا باشه سرعت پردازش به همو ن نسبت بالا میره ولی تعداد هسته ها با این فرکانس حافظه و ...دیگه هم دخیل هستند و مثلا از یه فرکانس بیشتر دیگه تاثیر چندانی تو کارایی نداره بازم بستگی به اپلیکیشن مورد نظر داره...

4-مثلا فرکانس سی پی یو دوهسته ای نوشته 3 گیگاهرتز یعنی هر دو تا هسته CPU سر جمع با هم3 گیگاهرتز هستش یا نه؟
خیلی خیلی ممنون

یعنی دو هسته که هر کدوم با فرکانس 3 گیگا هرتر کار می کنن

ببخشید یک سوال دیگه اگه من یک ntel Core 2 Quad Q9550 - 2.83GHz - 45 nm[
بخرم با مشخصات 12MB L2 Cache LGA 775 95W - FSB 1333MHz - Quad-Core به پای CPU چهار هسته ایی میرسه از نظر کارایی و کار با نرم افزارها و بازیهای سنگین مثلا Intel Core i7 - 2.66GHz - 920[با مشخصات
8MB L3 / 1MB L2 Cache - LGA 1366 - 130W - 45 nm - Nehalem - Quad-Core

قطعا i7 920...

saeid 22
11-08-2009, 15:26
دیگه نخواستم تاپبک جدید باز کنم همینجا سوالم را میپرسم
میخواستم بدونم کارت گرافیک هایی هستند که رم آنها نوشته DDR3 وGDDR3 دیگه نمیدونم مفهوم G یعنی چی من بخوام کارت گرافیک جدید بخرم که رمش DDR3 یا GDDR3 باشه باید من که در حال حاظر رم کامپیوتر DDR2 دارم باید رم را به خاطر کارت گرافیک جدید به DDR3 ارتقاع بدم یا نه نیازی نیستش؟
2-مادربرد من Main Giga 945PL~S3 ورژن 3 هستش من چه کارت گرافیک و رم و سی پی یو ای متونم نصب کنم که برام مشکلی ایجاد نکنه پاور هم 500 وات هستش؟
3-منCPU سه هسته ایی متونم نصب کنم یا نه؟تشکر

BZ7
11-08-2009, 16:04
میخواستم بدونم کارت گرافیک هایی هستند که رم آنها نوشته DDR3 وGDDR3 دیگه نمیدونم مفهوم G یعنی چی من بخوام کارت گرافیک جدید بخرم که رمش DDR3 یا GDDR3 باشه باید من که در حال حاظر رم کامپیوتر DDR2 دارم باید رم را به خاطر کارت گرافیک جدید به DDR3 ارتقاع بدم یا نه نیازی نیستش؟
2-مادربرد من Main Giga 945PL~S3 ورژن 3 هستش من چه کارت گرافیک و رم و سی پی یو ای متونم نصب کنم که برام مشکلی ایجاد نکنه پاور هم 500 وات هستش؟

عزیز نوع حافظه کارت گرافیک به رم ربطی نداره یعنی نیازی نیست رم رو عوض کنی حتی اگه کارت گرافیک DDR5 بگیری (مثلا) بعد باید ببینی مادر بردت پردازنده تا چند نانومتری پشتیبانی میکنه اگه 45 نانومتر باشه و قابلیت استفاده از چهار هسته ای ها رو داشته باشه میتونی تمام پردازنده های سری 775 رو استفاده کنی

sepinood1
11-08-2009, 16:23
نخیر نباید رم سیستمتون رو تغییر بدید !

روی کارت گرافیک رم DDR3 نمی ذارن اگه هم می نویسن DDR3 منظورشون همون GDDR3 هستش بعدش این رم توسط پردازنده گرافیکی سیستم مورد استفاده قرار می گیره ( توسط GPU ) و هیچ ربطی به نوع رمی که روی سیستم هست نداره .

حرف G هم نشون دهنده اینه که رم مخصوص کارتهای گرافیک هستش یا رمهای گرافیکی که با رمهای DDR معمولی فرق می کنن ...! مثل همون GDDR3 یا GDDR5 که روی کارتهای گرافیکی نصب میشن !!!

مادر برد شما اصلا DRR3 رو پشتیبانی نمی کنه ! شما می تونی پردازنده های اینتل با سوکت 775 روی مادربردت نصب کنی تا به حال ندیدم اینتل پردازنده سه هسته ای داشته باشه .

میشه اسم پاورت رو بگی بعدش نگفتی میخوای چقدر هزینه کنی ...!

Kianoosh
11-08-2009, 18:41

ربطی ند اره به رم سیستم و مموری گرافیک
همون ddr2 بگیر...

پاورت ریل هست!؟

سه هسته ای هم خیر!!

روی کارت گرافیک رم DDR3 نمی ذارن اگه هم می نویسن DDR3 منظورشون همون GDDR3 هستش

خب یکم جای بحث هست...