ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه اتفاق عجیب

miladigs
10-08-2009, 22:22
:41:
سلام

چرا هنگام استفاده از کمبو باکس وقتی حالت autocomplete و autodropdown فالس هست در رویداد onchange کد زیر رو می نویسم نشانگر ماوس از روی فرم حذف می شه.

combobox1.droppeddown:=true;

من می خوام با این کار هنگامی که کاربر چیزی رو تایپ کرد اگه کمبو باکس دراپ دان نبود دراپ دان بشه.این کار با این کد انجام میشه اما ماوس حذف میشه فکر میکنم فرم فوکوسش رو از دست میده.
در ضمن می خوام این کار در این رویداد انجام بشه.
لطفا کمک کنید.

Hadi_0261
11-08-2009, 12:26
:41:
سلام

چرا هنگام استفاده از کمبو باکس وقتی حالت autocomplete و autodropdown فالس هست در رویداد onchange کد زیر رو می نویسم نشانگر ماوس از روی فرم حذف می شه.

combobox1.droppeddown:=true;

من می خوام با این کار هنگامی که کاربر چیزی رو تایپ کرد اگه کمبو باکس دراپ دان نبود دراپ دان بشه.این کار با این کد انجام میشه اما ماوس حذف میشه فکر میکنم فرم فوکوسش رو از دست میده.
در ضمن می خوام این کار در این رویداد انجام بشه.
لطفا کمک کنید.
بعد از دستور خودت این دستور رو هم بنویس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ( البته اگر اسم فرمت رو تغییر دادی به جای Form1 اسم فرمت رو بنویس) .

CPUSatan
11-08-2009, 16:06
اولا فکر نکنکم پاسخی که دوستمون Miladigs داده درست باشه
دوما این یکی از کارهای ویندوزه که همیشه موقع تایپ کرسر Hide می شه، تو بقیه محیط ها هم می تونی ببینی این قضیه رو . و فکر میکنم اگر درست یادم باشه تو این قسمت Control Panel>Mouse>Pointer Options گزینه Hide pointer while typing رو غیر فعال کنی از این حالت در میاد

miladigs
11-08-2009, 23:18
اولا فکر نکنکم پاسخی که دوستمون Miladigs داده درست باشه
دوما این یکی از کارهای ویندوزه که همیشه موقع تایپ کرسر Hide می شه، تو بقیه محیط ها هم می تونی ببینی این قضیه رو . و فکر میکنم اگر درست یادم باشه تو این قسمت Control Panel>Mouse>Pointer Options گزینه Hide pointer while typing رو غیر فعال کنی از این حالت در میاد

مرسی از جواب.اما شما متوجه منظور من نشدید.اگه دقیقا کاری که گفتم انجام بدید متوجه میشید.این که شما میگید درسته اما در حالتی که من میگم وقتی در کمبو تایپ میکنید ماوس حذف میشه(ماوس میره زیره فرم) و وقتی که می خواهید با ماوس کار کنید ماوس روی فرم ظاهر نمیشه تا اینکه دوباره روی فرم کلیک کنید که در این صورت کمبو بسته می شه. اگه لطف کنید و این کار رو عملا انجام بدید متوجه میشید.

در مورد هادی جان هم این کار رو قبلا کردم اما نمیشه.

ممنون.

CPUSatan
12-08-2009, 12:29
حق با شماست، منظور بحث رو درست نفهمیده بودم. مرسی

F A R H A D
12-08-2009, 19:30
سلام. دلیل کاری که شما انجام میدید رو متوجه نشدم اما برای حل مشکل میتونید کدی رو که گذاشتید در رویداد OnEnter بنویسید

miladigs
13-08-2009, 10:52
سلام.

این کد باید توی onchange باشه تا بشه از بانک سرچ کرد یا توی onkeyup.من فکر میکنم این یه باگ باشه.از هرکس تا حالا پرسیدم بلد نیست.فقط میگه عجیبه.تو رو خدا کمک کنید.

بد جور گیرم.

F A R H A D
13-08-2009, 14:35
پس شما کلا مسیر رو اشتباه میری
شما بهتره تمام اطلاعات فیلد مورد نظر رو به عنوان item به combo اضافه کنید، بعد autocomplete و autodropdown رو true کنید تا به هدفتون برسید

F A R H A D
13-08-2009, 14:40
ضمن اینکه اگر هم نخواهید به عنوان item های کمبو اضافه کنید، بهتره در onchange فقط کد جستجو رو بنویسید.
combobox1.droppeddown:=true رو حذف کنید و autodropdown رو true کنید

miladigs
14-08-2009, 23:52
با تشکر.

اگر شما نگاهی به کمبو باکس بابیلون 7 بندازید متوجه میشید من چی میخوام.من دیتا رو از بانک با هر حرف که کاربر وارد میکنه مگیرم و به عنوان item وارد میکنم.اما میخوام این کار در حالی که کمبو باز هست این اتفاقات بیفته.دقیقا مثل بابیلون 7

F A R H A D
15-08-2009, 15:56
خب باز هم فرقی نداره. autocomplete و autodropdown رو true کنید و در OnChange فقط itemها رو اضافه کنید

miladigs
16-08-2009, 07:43
فرهاد جان خواهشا این چیزی روکه میگی خودت یه بار تست کن.اون حالتی که می خوام نمیشه.تو این حالت که میگی AUTOcomplete همه چیز رو به هم میریزه.ممنون.

miladigs
16-08-2009, 08:09
فرهاد جان خواهشا این چیزی روکه میگی خودت یه بار تست کن.اون حالتی که می خوام نمیشه.تو این حالت که میگی AUTOcomplete همه چیز رو به هم میریزه.ممنون.

F A R H A D
16-08-2009, 16:38
بله حق با شماست. دلیلش اینه که autocomplete باعث میشه که جستجو فقط با یک مقدار از پیش تعیین شده انجام بگیره، چون در onchange هست و با تایپ اولین حرف، کلمه کامل میشه
و ضمنا دلیل دیگه این هست که با هر بار تایپ یک حرف، itemهای کمبو تغییر میکنه و مکان نما به ابتدای محل تایپ برمیگرده. من روش های مختلف رو امتحان کردم و متاسفانه چیزی که شما خواستید انجام نشد. تنها راه نسبتا عملی این بود که یک کمبو دیگه رو در پشت کمبو اول قرار دادم و آیتم ها رو به اون اضافه کردمف که البته این روش هم مشکل داره و اجازه ی انتخاب item رو نمیده

miladigs
17-08-2009, 08:11
به نظر شما چیکار میشه کرد؟به هر حال باید یه راه حلی داشته باشه.من می خوام یه کمبو مثل بابیلون 7 داشته باشم.

یعنی توی دلفی اگه کسی بخواد یه کمبو داشته باشه و AUTODROPDOWN و AUTOCOMPLTET فالس باشه و بخواد با کد کمبو رو پایین بیاره نمیشه؟به نظر شما این یه باگ نیست؟

من نه فقط توی این انجمن بلکه توی 10 تا انجمن دیگه هم اینو مطرح کردم اما خبری از راه حل نیست.

F A R H A D
17-08-2009, 16:53
به هر حال باید یه راه حلی داشته باشه.من می خوام یه کمبو مثل بابیلون 7 داشته باشم.
متاسفانه بابیلون 7 رو ندارم که بدونم دقیقا چی میخواهید.

یعنی توی دلفی اگه کسی بخواد یه کمبو داشته باشه و AUTODROPDOWN و AUTOCOMPLTET فالس باشه و بخواد با کد کمبو رو پایین بیاره نمیشه؟
به سادگی انجام پذیره! فقط باید دنبال ابزار مناسب تری بگردید

به نظر شما این یه باگ نیست؟
باگ نیست. به نظر من شما باید ابزار دیگه ای رو از کامپوننتهای مختلف امتحان کنید

miladigs
18-08-2009, 08:09
اگه به سادگی امکان پذیره چطوری میشه این کارو کرد؟لطفا کامل راهنمایی کنید.

F A R H A D
18-08-2009, 20:58
عرض کردم که:

فقط باید دنبال ابزار مناسب تری بگردید
من از ابزار مناسب برای هدف شما اطلاعی ندارم. اما باید کامپوننتهای مختلف رو امتحان کنید

miladigs
21-08-2009, 23:03
تا حالا هر چی کامپوننت بوده تست کردم.جواب نمیده.مشکل از دلفییه!!!

F A R H A D
22-08-2009, 19:07
مشکل از دلفییه!!!
الله اعلم....