مشاهده نسخه کامل
: آموزش : ساخت میز بیلیارد (سطح مبتدی)
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود PDF حجم 187 Kb
New Update
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :11:
younes71
27-09-2009, 22:41
لینک خراب_کلا این سایت این طور فکر کنم{[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]}با مدیریت میخوام صحبت کنم
younes71
27-09-2009, 22:46
سلام به مدیریت سایت_هرچی من بخوام دانلود کنم{مخصوصا لینک های آموزش ماشین}ازاین سایت لینکش خرابه_همون طور که پيغام ارسالی رو بررسی می کنیدهمون طور هم مطالب آموزشی رو از هر مورد بررسی ..............
alihoooo
15-11-2009, 19:02
سلام . اين لينك خرابه . لطفا حتما لينك سالمش رو به من ايميل كنيد .. killer_shadow666@yahoo.com
سلام من چطور آموزش ساخت ميز بيليارد رو دانلور كنم ....مرسي
مهندس جوان برق
28-11-2009, 10:56
G LADIATOR
28-11-2009, 16:22
لینک خراب_کلا این سایت این طور فکر کنم{[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]}با مدیریت میخوام صحبت کنم
سلام به مدیریت سایت_هرچی من بخوام دانلود کنم{مخصوصا لینک های آموزش ماشین}ازاین سایت لینکش خرابه_همون طور که پيغام ارسالی رو بررسی می کنیدهمون طور هم مطالب آموزشی رو از هر مورد بررسی ..............
سلام . اين لينك خرابه . لطفا حتما لينك سالمش رو به من ايميل كنيد .. killer_shadow666@yahoo.com
ميگم آي پي اينا يكي نيست ؟
اگه هست كه مديرا رستارتش كنن....
erfanasna
22-02-2010, 19:20
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود PDF
حجم 187 Kb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :11:
منم نتونستم دانلود کنم لطفا کمک کنید با تشکر
morypory
05-03-2010, 01:30
لینکش سالمه و فایل هم دانلود میشه البته این آموزش ساخت میز بیلیارد در 3dmax است نه ساخت واقعی میز
این هم لینک دانلود فایل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] biliard.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] biliard.rar)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.