PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفع مشكل index is out of date

smhzkk61
10-08-2009, 20:59
سلام
به مشكلي برخوردم لطفا دوستان راهنماييم كنيد....
جهت مرتب سازي از جدول پارادكس نسخه ايندكس ايجاد كردم
فرمان مرتب سازي اجرا ميشود اما به محض اينكه داده آپ ديت مي شود پيغام
index is out of date ظاهر ميشود و كاملا از كار مي افتد
اين پيغام چرا ايجاد ميشه و براي رفع اون چيكار بايد كرد.
مرسي ....

مرد مباح
11-08-2009, 00:39
مطمئن نیستم ولی تا جایی که یادم میاد اگه برنامت رو از روی خود EXE اجرا کنی این Error رو بهت نشون نمیده. در واقع این یک پیغام اخطاری برای اصلاح Index هستش که گاهی پیش میاد.

romixery
11-08-2009, 08:51
سلام
اولاً شخصاً پيشنهاد مي كنم خيلي دنبال Paradox نري. بانك خوبيه ولي خيلي محبوب و كاربردي نيست. تكنولوژيش هم از بانكهاي معروف ديگه پايينتره. اين ارروري هم كه ميگي از همين تكنولوژي ساخت نشأت ميگيره. اگه براي برنامه هاي ساده ميخواي، از Access استفاده كن. اگه حرفه اي تر مي خواي، از msSQLServer يا Mysql استفاده كن.
و اما ارروري كه مي گين. من هم اوايل كه با پارادوكس كار مي كردم از اين اررورا زياد مي گرفتم. اين اررور براي اينه كه شما بعد از اينكه بانكت رو ساختي، و ذخيره كردي، ايندكسهات رو تغيير دادي يا اينكه تازه ايندكس گزاري كردي. مثلاً اسمش رو تغيير دادي يا ... . براي رفع اين مشكل اگه از برنامه Desktop Database استفاده مي كني، بانكت رو SaveAS كن و به اون كانكت شو. احتمال خيلي زياد مشكلتون حل ميشه.
موفق باشين.

smhzkk61
11-08-2009, 15:02
سلام
اولاً شخصاً پيشنهاد مي كنم خيلي دنبال Paradox نري. بانك خوبيه ولي خيلي محبوب و كاربردي نيست. تكنولوژيش هم از بانكهاي معروف ديگه پايينتره. اين ارروري هم كه ميگي از همين تكنولوژي ساخت نشأت ميگيره. اگه براي برنامه هاي ساده ميخواي، از Access استفاده كن. اگه حرفه اي تر مي خواي، از msSQLServer يا Mysql استفاده كن.
و اما ارروري كه مي گين. من هم اوايل كه با پارادوكس كار مي كردم از اين اررورا زياد مي گرفتم. اين اررور براي اينه كه شما بعد از اينكه بانكت رو ساختي، و ذخيره كردي، ايندكسهات رو تغيير دادي يا اينكه تازه ايندكس گزاري كردي. مثلاً اسمش رو تغيير دادي يا ... . براي رفع اين مشكل اگه از برنامه Desktop Database استفاده مي كني، بانكت رو SaveAS كن و به اون كانكت شو. احتمال خيلي زياد مشكلتون حل ميشه.
موفق باشين.

ممنونم از شما دوست عزيز
به چه صورت كانكت شم....
نميشه كه هر بار با هر تغيير بانك از طريق Desktop Database جدول رو Save كنم ....
آيا روشي وجود داره؟ كه در حين برنامه يه فايل ايندكس با فيليد هاي خاص ايجاد كرد و بعد حذف كرد تا به اين صورت فايل ايندكس با هر گونه تغييراتي سازگاري داشته باشه...

romixery
12-08-2009, 08:34
به چه صورت كانكت شم....
خاصيت Database Name از كامپوننت Table رو تنظيم كنيد روي ديتابيسي كه تازه ذخيره كردين.

نميشه كه هر بار با هر تغيير بانك از طريق Desktop Database جدول رو Save كنم ....
فعلاً كه شده. من يادمه كه تنها راهي كه داشت همين بود. راه ديگه اي پيدا كردين بگين ما هم ياد بگيريم.

آيا روشي وجود داره؟ كه در حين برنامه يه فايل ايندكس با فيليد هاي خاص ايجاد كرد و بعد حذف كرد تا به اين صورت فايل ايندكس با هر گونه تغييراتي سازگاري داشته باشه...
بعد از پيكر بندي بانك اطلاعاتيت، ديگه اون رو تغيير نده. حداقل ايندكس ها رو تغيير نده. البته بگم مي توني جدول جديد رو بسازي و حتي براي اون ايندكس تعريف كني و مشكلي هم نخواهي داشت. ولي ايندكسهاي تعريف شده رو تغيير نده.
گفتم، من كه خيلي وقته ديگه سراغ پارادكس نرفتم. توصيه من اينه كه شما هم نرو.
موفق باشين.