ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال از اساتید!: کامپیوتر را در هر 24 ساعت چه قدر خاموش کنم استراحت کنه، مناسبه؟! ?~؟

DaRiOuShJh
10-08-2009, 19:42
سلاملیک
باز من اومدم با این سوالای عجق مجقم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم برادران من الان به جهت ازدیاد سرعت و قدرت!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو 24 ساعت نهایتا 15 تا 45 دقیقه کامپیوتر و روتر رو خاموش میکنم؟

بسه؟
خویه؟
زیاده؟
کمه؟
همه ی گزینه ها؟
هیچ کدوم؟

اگه خاموش نکنم احتمال جوونمرگ شدن هم هست یا نه؟
چون میخوام یه مدتی دوبراه آزمایشی دانلود آفلاینم رو راه بندازم:46:

EHSANRF
10-08-2009, 20:49
من ميزارم هر 3 روز 8 ساعت استراحت كنه ! اينطور بهتره

pedramh
10-08-2009, 20:55
من الان 2 هفتست کامپیوترم رو 15 دقیقه خاموش کردم! چون شب و روز دارم دانلود میکنم ترافیک حجمیم تموم شه!
تا الان که نسوخته!!!
قضیه این دانلود آفلاین چیه؟

amin khan
10-08-2009, 21:03
ِDVB دیگه...

sourena
10-08-2009, 21:08

--- دیگه...

ببین تاپیک کجا رفته.....

منم کامپیوترم 1 ماهه که 1 دقیقه هم خاموش نشده!
گاهی ریست میکنم!هنوز که چیزیش نشده!ولی احساس میکنم فنش به صدا افتاده که اونم باید تمیز بشه!

DaRiOuShJh
10-08-2009, 21:10
من ميزارم هر 3 روز 8 ساعت استراحت كنه ! اينطور بهتره

همممم
برادر بابا 8 ساعت یه عمره!×! پیر میشیم 800 مگ دانلود رو هم از دست میدهیم همی!×!:13:

من الان 2 هفتست کامپیوترم رو 15 دقیقه خاموش کردم! چون شب و روز دارم دانلود میکنم ترافیک حجمیم تموم شه!
تا الان که نسوخته!!!

اون دانلود آفلاین جیزه برادر
بحثش رو اینجا نکنیم بهتره

ِDVB دیگه...

به به! به به!

max_3d
10-08-2009, 21:19
تا الان که نسوخته!!!
شما اگه دانلود آفلاینو راه بندازی مثل من دیگه 100% سیستمتو دیگه تا موقعه که زنده هستی خاموش نمیکنی:31:

Neoonline
10-08-2009, 21:29
کلا مسئله مهمی نیست بابا کلی پول میدی سیستم می بندی باید قدی که خرجش کردی واست جون بکنه دیگه D:، خود منم تو روز شیرین 18 19 ساعت سیستمم روشنه الان سه سال و نیمه همین وضعه هنوز حالش خوبه!

DaRiOuShJh
10-08-2009, 21:43
شما اگه دانلود آفلاینو راه بندازی مثل من دیگه 100% سیستمتو دیگه تا موقعه که زنده هستی خاموش نمیکنی:31:
بابا روزا که خبری نیست!
همون 12 شب تا 9-10 هست دیگه

کلا مسئله مهمی نیست بابا کلی پول میدی سیستم می بندی باید قدی که خرجش کردی واست جون بکنه دیگه D:، خود منم تو روز شیرین 18 19 ساعت سیستمم روشنه الان سه سال و نیمه همین وضعه هنوز حالش خوبه!

برادر من میگم در حال حاضر 23 ساعت و اندی داره کار میکنه یه دم
اونم به قول بر و بچ heavy!:46:

حالا پاور رو هم تازه عوض کردم 2-3 ماه نمیشه

Ship Storm
10-08-2009, 21:47
داریوش جان مشکل خاصی پیش نمیاد
الان دوستای من تو شرکت سیستم ها رو روشن میزارن یک هفته مدام حساب کن اگه قرار بود چیزیش بشه میشد ولی خوب چیزیش نمیشه
کلا اگه فن و تجهیزات خنک کننده خوب کار کنه و نواسانات برق کم باشه مشکل خاصی پیش نمیاد

Ultimator
10-08-2009, 21:59
سیستم اتاقمون تو دانشگاه شیش ماه یه بار ریست میشه اونم ویندوز عوض میکنیم ! ( سرور نیست ! )

پاوری که تولید میشه برای مصرف مداوم ساخته میشه هم نسخه های دسکتاپ هم سرور ( خود مدیر فنی گرین بهم گفت و تو لابراتوار تستش نشونم داد ! )

Stream
10-08-2009, 22:04
اصولا اگه از نظر گرمایی سیستم کنترل شده باشه و پاور سیستم هم پاور با کیفیتی باشه مشکل خاصی برای استفاده 24/7 از سیستم نیست.

Hitman-Group
10-08-2009, 22:08
سلام دوستان
چیزیش نمیشه
من هر شب با این سرعت اشغال دارم دانلود میکنم
یعنی شب و روز روشنه
هیچیش نمیشه
اگر میخواست چیزیش بشه این کافی نت ها کامپیوتر ها را هرز گاهی خاموش میکردند
یا بانک ها ...

sepehrock
10-08-2009, 22:16
مهم اینه که کامپیوتر هم گرم و سرد نشه همین

DaRiOuShJh
10-08-2009, 22:57
داریوش جان مشکل خاصی پیش نمیاد
الان دوستای من تو شرکت سیستم ها رو روشن میزارن یک هفته مدام حساب کن اگه قرار بود چیزیش بشه میشد ولی خوب چیزیش نمیشه
کلا اگه فن و تجهیزات خنک کننده خوب کار کنه و نواسانات برق کم باشه مشکل خاصی پیش نمیاد

به به به
میبینم که جمع همکارا و مدیران عزیز جمعه:10::40::11:

خوب دارم امیدوار میشم پس

سیستم اتاقمون تو دانشگاه شیش ماه یه بار ریست میشه اونم ویندوز عوض میکنیم ! ( سرور نیست ! )

پاوری که تولید میشه برای مصرف مداوم ساخته میشه هم نسخه های دسکتاپ هم سرور ( خود مدیر فنی گرین بهم گفت و تو لابراتوار تستش نشونم داد ! )

اصولا اگه از نظر گرمایی سیستم کنترل شده باشه و پاور سیستم هم پاور با کیفیتی باشه مشکل خاصی برای استفاده 24/7 از سیستم نیست.

ممنون اساتید!
پاورم گرین 430 وات هست حالا کیفیتش به نظرتون خوبه یا نه؟
والا کیس رو به نظرم از نظره گرامیش خوبه
فقط این مودمه بعضی اوقات بد داغ میکنه روش میشه نمیرو درست کرد
مشکلی نداره؟

سلام دوستان
چیزیش نمیشه
من هر شب با این سرعت اشغال دارم دانلود میکنم
یعنی شب و روز روشنه
هیچیش نمیشه
اگر میخواست چیزیش بشه این کافی نت ها کامپیوتر ها را هرز گاهی خاموش میکردند
یا بانک ها ...
:46:مرسی

مهم اینه که کامپیوتر هم گرم و سرد نشه همین
برادر مگه قابلمس؟:27::46:
ممنون

SADEGH 7
10-08-2009, 23:12
ممنون اساتید!
پاورم گرین 430 وات هست حالا کیفیتش به نظرتون خوبه یا نه؟
والا کیس رو به نظرم از نظره گرامیش خوبه
فقط این مودمه بعضی اوقات بد داغ میکنه روش میشه نمیرو درست کرد
مشکلی نداره؟
ممنون
پاور من هم گرین 430 (Real) هستش. از وقتی دانلود آفلاینم رو راه انداختم خیلی کم پیش میاد خاموشش کنم. انقدر کمه که نمی دونم چند وقت یه بار خاموش می شه. الآن حدود 5 ماهه که این وضعیت رو داره. وقت هایی هم که دانلود آفلاین نداشتم شب ها با ADSL دانلود می کردم. در کل واسه من که تاحالا مشکلی پیش نیومده، انشاا... واسه شما هم پیش نیاد.
موفق باشی:11:

Ship Storm
11-08-2009, 05:16
به به به
میبینم که جمع همکارا و مدیران عزیز جمعه:10::40::11:

خوب دارم امیدوار میشم پس

یه داریوش کم داشتیم که اونم خودشو انداخت وسط :31:

مشکلی پیش نمیاد داریوش جان خیالت تخت
تو که پول پایه سیستم نمیدی میری از زیر زمین های شوش سیستم جمع میکنی به قول خودت 40 چوق :31: خوب نگران چی هستی با خیال راحت ادامه بده :31: هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه همه چی درست باشه

bermoda_khatar69
11-08-2009, 16:48
با سلام

ببین اگر سیستم تهویه سیستم خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه کامپیوتر رو یه جای خنکی نزدیک کولر بزاری بد نیست چون کمک حال فن cpu میشه ولی در کل اگر اینا هم نباشه هیچ مشکلی برا سیستم پیش نمیاد