مشاهده نسخه کامل
: تغيير زبان محيط ويندوز از سوئدي به انگليسي؟
اين دفعه لپ تاپي گيرم اومده كه زبان محيط ويندوزش سوئديه. ويندوزش هم ويستاست. آيا ميشه زبان رو به انگليسي تغيير داد؟؟ من الان هيچي از منوها و پيغامهاش نميفهمم. تو سايت مايكروسافت نوشته بود در صورتيكه ويندوز ويستا اولتيميت نسخه چند زبانه داشته باشين ميتونين زبان محيط رو عوض كنين. ولي اين ويندوزش اولتيميت تك زبانه س. راهي وجود داره كه بشه محيط ويندوز رو انگليسي كرد؟؟
H@mid-Vista
10-08-2009, 18:12
ویندوز چی خست؟
اكس پی و یا ویستا
اینجا رو ببین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینجا
ویندوز ویستا. از لینکها ممنون. واقعا کارم رو راه انداخت. دستت طلای ناب.
ahlepaki
13-09-2009, 10:43
سلام. منم اين مشكل رو دارم اما ويندوزم اكس پي است. ميتونيد كمكم كنيد؟
saman3230
13-09-2009, 12:21
سلام. منم اين مشكل رو دارم اما ويندوزم اكس پي است. ميتونيد كمكم كنيد؟
سلام. منم اين مشكل رو دارمولی نفهمیدم که این آدرس هایی که دادید چی بودندمیشه بیشتر توضیح بدیدزبان لپ تاب من هلندی است و میخوام انگلیسیش کنمممنون میشم راهنماییم کنید
bardia1980
02-11-2009, 14:53
سلام من هم این مشکل رو دارم در ویندوز اکس پی ولی این لینک که شما گذاشتید زبان محیط رو عوض نمیکنه به عنوان مثال باید بگم که ویندوز من که عربی وقتی روشن میشه به جای welcom نوشته مرحبا و منوی استارت به جای سمت چپ سمت راسته و ... این روش شما فقط زبان نوشتاری رو تغییر میده برای رفع این مشکل آیا راهی جز عوض کردن ویندوز هست ؟
mehran_4x
03-11-2009, 08:38
براي ويندوز Language Interface Pack
براي office 2007
mehran_4x
03-11-2009, 08:41
Windows Vista Multilingual User Interface Pack
سلام دوستان من ویندوز 7 دارم زبانش آلمانی هست و تک زبانه میشه کمک کنید بگید چه طور انگلیسی کنم
H@mid-Vista
23-03-2010, 20:52
سلام دوستان من ویندوز 7 دارم زبانش آلمانی هست و تک زبانه میشه کمک کنید بگید چه طور انگلیسی کنم
دوست عزیز ویندوز اپدیت رو بزن داخل گزینه ها optional زبان انگلیسی را انتخاب كن
abbas439
17-10-2011, 19:28
[QUOTE=bardia1980;4367644]سلام من هم این مشکل رو دارم در ویندوز اکس پی ولی این لینک که شما گذاشتید زبان محیط رو عوض نمیکنه به عنوان مثال باید بگم که ویندوز من که عربی وقتی روشن میشه به جای welcom نوشته مرحبا و منوی استارت به جای سمت چپ سمت راسته و ... این روش شما فقط زبان نوشتاری رو تغییر میده برای رفع این مشکل آیا راهی جز عوض کردن ویندوز هست
majidbarghbani
14-10-2013, 17:27
سلامو برای تبدیل زبان انگلیسی اکس پی به فرانسوی چکار باید کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.