ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اخبار خدمات الکترونیکی و ارائه شده از طریق اینترنت



صفحه ها : 1 [2]

wichidika
23-04-2012, 11:35
پايان پرداخت نقدي تا پنج سال آينده با تراشه جديد تلفن همراه






[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
يك شركت كسب‌وكار بين‌المللي اخيرا از يك سيستم پرداخت وجه رونمايي كرده كه هر تلفن همراه را به يك كارت اعتباري تبديل خواهد كرد.
به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدافعان اين فناوري بر اين باورند كه اين سيستم مي‌تواند پاياني بر پرداخت‌هاي نقدي كوچك در پنج تا 10 سال آينده باشد.
اين سيستم كه مي‌توان از آن براي خريدهاي تا 15 پوند استفاده كرد، شامل اتصال يك كارت هوشمند كوچك يا «PayTag» به اندازه يك كارت اعتباري كوچك در پشت يك گوشي است.
براي پرداخت وجه، بايد گوشي تلفن را دركنار صندوق پول نگه داشت. اين كارت كه حاوي يك ريزتراشه بوده از طريق يك آنتن با پايانه صندوق ارتباط برقرار كرده تا حساب كارت اعتباري مشتري را تائيد و مجوز پرداخت وجه را بدون نياز به وارد كردن رمز صادر كند.
اين سيستم توسط شركت كسب‌وكار «باركلي‌كارد» اجرا شده كه آن را صد در صد ايمن در برابر تقلب خوانده است.
به گفته اين شركت ممكن است بانكهاي ديگر نيز از اين سيستم استفاده كنند.
پيش از اين تنها چند گوشي تلفن فناوري پيشرفته براي كاربرد اين سيستم را دارا بود؛ اما كارت جديد قابليت نصب بر روي هر تلفن همراه را دارد.
تا پايان سال جاري اتوبوسهاي لندن نيز از اين شيوه پرداخت استفاده خواهند كرد.
انتهاي پيام

wichidika
26-04-2012, 13:58
رونمايي سیستم تجمیع پرداخت قبوض آب، برق، گاز و تلفن
تمدن خبر داد: لزوم ثبت‌نام در سايت جهت پرداخت وجوه قبوض تجميعي




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیستم تجمیع پرداخت قبوض آب، برق، گاز و تلفن توسط استاندار تهران رونمایی و به بهره‌برداری رسید.
به گزارش سرويس «شهري» ايسنا، مرتضی تمدن در نخستین نشست شورای اداری استان تهران كه در سالن همایش كتابخانه ملی تهران برگزار شد، افزود: مردم همواره از تعدد و تكثر قبوضی كه به درب خانه آنها می‌رود معذب بوده و خواستار این هستند كه یك سامانه وجود داشته باشد كه همه قبوض در قالب یك قبض و تفكیك شده باشد و همه تعرفه‌ها و بهای خدمات از مسیر یك قبض انجام شود.
وی با بیان اینكه امروز تجمیع قبوض عملیاتی خواهد شد، اظهار امیدواری كرد: این مهم باعث خوشحالی و راحتی مردم استان شده و روش پرداخت را آسان كند.
استاندار تهران خاطرنشان كرد: برای پرداخت قبوض كافیست یك بار در سایت ثبت نام كرده و شناسه قبض را وارد كنید و برای مراحل بعدی كلیه قبوض از طریق این سیستم قابل پرداخت خواهد بود.
انتهاي پيام

wichidika
26-04-2012, 14:36
دکتر شهریاری خبر داد: ارائه ۱۴ خدمت قضایی به‌صورت الکترونیک

رئیس مرکز آمار و انفورماتیک قوه‌قضاییه گفت: از ابتدای اردیبهشت‌ماه ارائه 14 خدمت قضایی به‌صورت الکترونیک به شهروندان آغاز خواهد شد.

حمید شهریاری با اشاره به این مطلب که ارائه دادخواست، پیگیری دادخواست، ارائه شکوائیه، ارائه لایحه، ابلاغ، پرداخت هزینه، خلاصه موضوعات پرونده، مشاهده ردیف‌های پرونده، آخرین عنوان پرونده و همچنین محاسبه هزینه دادخواستی تعدادی از این 14خدمت ارائه شده خواهد بود گفت: پس از اعلام درخواست از سوی شهروندان در سایت ارائه این خدمات، باید درخواست‌کنندگان به یکی از چندین دفتر خدمات قضایی مشخص شده مراجعه کنند تا با دادن کد رهگیری، هویت آنها احراز شده و پرونده‌شان به جریان بیفتد.

وی گفت: در فاز اول کار طی 3ماه به مرور 14خدمت قضایی به شهروندان ارائه می‌شود تا ریسک‌های این پروسه مشخص شده و پس از مشخص شدن و رفع مشکلات امیدواریم در هفته قوه‌قضاییه بتوانیم در سراسر تهران این خدمات را در محاکم قضایی ارائه دهیم.

شهریاری با اشاره به این مطلب که برای ثبت و ارائه دادخواست تاریخ یک اردیبهشت، پیگیری دادخواست یک اردیبهشت، ارائه لایحه قضایی یک خرداد، ارائه مدارک و اسناد یک خرداد و ابلاغ یک خرداد زمانی است که برای شهروندان در نظر گرفته شده است، گفت: در این زمان‌ها سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای شهروندان در دسترس قرار خواهد گرفت.

شهریاری با اشاره به این مطلب که در سامانه ارائه خدمات الکترونیک قضایی به شهروندان چندین مرحله در نظر گرفته شده است، گفت: در بخش ابتدایی شهروندان باید از قسمت ثبت‌نام استفاده کرده تا پس از ثبت‌نام امکان ارائه خدمت قضایی به آنها مهیا شود.

معاون فناوری و اطلاعات قوه‌قضاییه گفت: در این سامانه و در هنگام ثبت‌نام از کاربر خواسته می‌شود تا نحوه تعامل با محکمه و دستگاه قضایی را مشخص کند که درصورت مشخص شدن می‌توان از طریق پست الکترونیک و یا تلفن برخی از اطلاعات مورد نیاز به صاحبان پرونده داده شود.

وی افزود: پس از ثبت‌نام در سامانه افراد نیازمند داشتن یک امضای دیجیتال خواهند بود تا از طریق آن احراز هویت و اصالت آنها مشخص شود تا مطمئن باشیم به چه کسی قرار است درباره پرونده اطلاعات داده شود. شهریاری خاطرنشان کرد: خوشبختانه به تازگی با کانون وکلا نیز هماهنگی‌هایی انجام داده‌ایم تا امکان احراز هویت وکلا براساس پرونده وکالت آنها فراهم شود تا مانند گذشته نیازمند نامه‌نگاری میان کانون و محاکم قضایی نباشیم.

وی گفت: پس از ثبت‌نام و احراز هویت شهروندان وارد بخش ارائه درخواست‌های خود می‌شوند که در مرحله اول تنها امکان ثبت درخواست در محدوده مجتمع قضایی عدالت وجود خواهد داشت.وی درباره موضوع داشتن امضای الکترونیک برای احراز هویت در پروسه دریافت خدمات قضایی گفت: به‌دنبال آن هستیم تا نیاز به استفاده از سخت‌افزار نباشیم و صرفا امضای دیجیتال را در قالب یکسری اعداد و کلمات منحصر به یک فرد طراحی کنیم.

رئیس مرکز آمار و انفورماتیک قوه‌قضاییه درباره سطح امنیت این سامانه گفت: زمانی که شما قفلی به دری نصب می‌کنید یعنی اینکه این قفل کلید و شاه‌کلید دارد پس همان قفل هم نمی‌تواند امنیتی که مدنظر شماست را به شما بدهد اما ما براساس تلاشی که در 18 ماه گذشته با بهره‌گیری از دانش اساتید دانشگاه‌ها به‌دست آورده‌ایم می‌توانیم بگوییم که یک لایه‌ای از امنیت به‌طور مناسب در این سامانه وجود دارد.

راه‌اندازی سامانه مشاوره قضایی

رئیس مرکز آمار و انفورماتیک قوه‌قضاییه همچنین گفت: شهروندان تهرانی با شماره «۱۲۹» و شهروندان در دیگر شهرها با تماس با شماره «۰۹۶۹۹» می‌توانند از خدمات رایگان سامانه مشاوره قضایی استفاده کنند.وی ادامه داد: قضات حاضر در این مرکز به شهروندانی که تماس می‌گیرند خدمات قضایی رایگان ارائه می‌کنند و شهروندان می‌توانند حتی درباره معرفی محاکم از آنها سؤال کنند.براساس گفته شهریاری در حال حاضر خدمات این مشاوره رایگان است اما اگر استقبال شهروندان گسترده و نیاز به جذب قضات بیشتر باشد، احتمالاً تعرفه‌ای درنظر خواهیم گرفت.

wichidika
27-04-2012, 15:45
توسط بانک مرکزی:
ایران سند جدیدی از انتقال الکترونیکی پول در شبکه سوئیفت منتشر کرد
خبرگزاری فارس: بانک مرکزی سند جدیدی از نقل و انتقال الکترونیکی پول در شبکه سوئیفت که توسط «کمیته نظارت بانکی بال» منتشر شده بود را ترجمه کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری فارس، بانک‌ها و موسسات مالی باید در روابط کارگزاری خود – به‌ویژه در نقل و انتقالات الکترونیکی برون مرزی- با سایر موسسات هویت کامل فرستنده و ذینفع وجه و نیز ماهیت کسب و کار و هدف آنها از این نقل و انتقال را مشخص نمایند.
به گزارش بانک مرکزی، اطلاعات مورد اشاره در فرآیند نقل و انتقال الکترونیکی برون مرزی وجوه، باید به صورت استاندارد در فرمت‌های سوئیفت درج شده و در تمامی مراحل نقل و انتقال، همراه پیام باشند.
این گزارش می‌افزاید: شناسایی کافی هویت فرستنده و ذینفع وجوه در پرداخت‌های الکترونیکی در زمره مقولاتی جای می‌گیرد که در مبادلات برون‌مرزی از اهمیت فراوانی برخوردار بوده و در استانداردهای‌ بین‌المللی‌ ناظر بر مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم نیز بر آن تاکید زیادی شده است.
نظر به اهمیت این موضوع، «کمیته نظارت بانکی بال» به عنوان یکی از مراجع پیشرو در زمینه گسترش مفاهیم نظارت‌ بانکی، در ماه می سال 2009 میلادی اقدام به انتشار سند مهمی در این زمینه با عنوان «شناسایی کافی و شفافیت در پیام‌های پرداخت پوششی در نقل و انتقالات برون مرزی وجوه» نمود که مشتمل بر ارایه تعاریف هریک از مفاهیم مربوط بوده و به شناخت عمیق تری از این پدیده‌ها می‌انجامد. شناختی که همراه با معرفی مجموعه‌ تدابیری است که در مدیریت موثر روابط کارگزاری با سایر بانک‌ها و نظارت کارآمد بر این روابط (از سوی مراجع نظارت بانکی)، به کار می‌آیند.
اهمیت سند مذکور موجب شد تا ترجمه آن در دستور کار اداره مبارزه با پولشویی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد تا در کنار سایر اسنادی که تاکنون در این زمینه و توسط این بانک ترجمه و منتشر شده است؛ مرجع مناسبی را برای همکاران نظام بانکی و کارشناسان، محققان و دیگر اشخاص علاقه‌مند به مباحث بانکی، نظارتی و مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم فراهم آورد .
علاقه‌مندان می‌توانند برای مطالعه ترجمه برخی از اسناد منتشره در این زمینه، به پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی ج. ا. ا. به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، بخش مبارزه با پولشویی، زیرمجموعه ترجمه اسنادی در زمینه مبارزه با پولشویی مراجعه نمایند.

wichidika
27-04-2012, 15:54
موبنا- یک کارشناس فناوری اطلاعات اعلام کرد: تا بتوانیم با وحدت رویه و انسجام واحد در جهت پیشبرد اهداف فناوری اطلاعات به منظور ارتقاء‌ جامعه در تمامی سطوح گام برداریم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


دکتر غلامعلی منتظر دانشیار مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: مدیران ما در حوزه IT اطلاعات خوبی ندارند بنابراین وقتی در یک محیط علمی مثل دانشگاه مرکز علمی اعلام می کند که پهنای باند موجود محدود است،‌مدیران به اعضای هیئت علمی و دانشجویان اعتراض می کنند که چرا از پهنای باند برای مشاهده ویدئو از اینترنت استفاده می کنند.
وی ادامه داد:به نظر می رسد مدیران ما احساس خوبی به فناوری اطلاعات ندارند و زمانی که یک مدیر اطلاعات خوبی در حوزه IT نداشته باشد خود ایجاد کننده یک مانع در راه پیشرفت این حوزه می شود.
وی گفت: این طرز تفکر ناشی از عدم آگاهی مدیران این حوزه است چرا که در حال حاضر اطلاعات بصورت تصویری تهیه می شود و به جای آن که یک مسئول احساس کند چه اتفاقی در دنیا در این حوزه رخ داده و چه پیشرفت هایی حاصل شده خود به نوعی مانع در استفاده از ابزارهای این فناوری ایجاد می کند.
منتظر: باید به سمتی حرکت کنیم که IT به عنوان یک فناوری ضمیمه ای و انضمامی در زندگی بدانیم و مدیران با آموزش و فرهنگسازی لازم آگاه شوند که نیاز مخاطبان چیست و پاسخگوی آنها باشند.
117

wichidika
27-04-2012, 16:09
شرکتهای ارائه دهنده خدمات به شبکه پرداخت الکترونیک متصل می شوند

شرکتهای ارائه دهنده خدمات پرداخت (PSP) از 15 اردیبهشت بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی به سوئیچ شبکه پرداخت الکترونیک کارت شاپرک متصل خواهند شد.به گزارش خبرنگار مهر، شبکه پرداخت الکترونیک کارت شاپرک (سهامی خاص) برای ساماندهی نظام پرداخت در کشور به ویژه پایانه‌های فروش الکترونیکی در نظام بانکی، نظارت دقیق و همه‌جانبه بر عملیات پرداخت الکترونیک و حصول اطمینان از رعایت استانداردها و ضوابط، ساده‌سازی و تسهیل فرآیندهای پرداخت الکترونیک، افزایش سطح امنیت نظام پرداخت‌های کشور، کاربری بهینه سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و هدایت به سمت استفاده بهینه از منابع و ارتقاء کیفیت خدمات پرداخت الکترونیک، ایجاد ساز و کار یکسان برای فعالیت شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پرداخت و تقویت مشارکت واقعی بخش خصوصی در توسعه و راهبری شبکه پرداخت کشور دی ماه سال گذشته با مشارکت بانکهای کشور تاسیس شده است.
یکی از اقدامات اولیه این شبکه راه اندازی و عملیاتی کردن محصول سوئیچ شبکه پرداخت الکترونیک کارت شاپرک براساس برنامه و دستورالعمل اجرایی بانک مرکزی است که از 15 اردیبهشت ماه جاری اتصال تمامی PSP ها را به این محیط عملیاتی ممکن می کند.
عمل انتقال از وضعیت فعلی به وضعیت جدید بر طبق سناریوهای طراحی شده تکمیل خواهد شد و نظارت برای بهبود دائمی عملکرد شبکه، استقرار سازوکار مناسب داده ‌کاوی، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی برای توسعه و تحقق بخشیدن استفاده از کارت و افزایش ضریب امنیت شبکه از جمله ویژگیهای این طرح خواهد بود.
کنترل و نظارت در شبکه پرداخت کشور، ایجاد ساز و کار یکسان برای فعالیت شرکت‌ها، استاندارد سازی خدمات قابل عرضه، هدایت به سمت استفاده بهینه از منابع، گسترش بازار ابزارهای کارتی، افزایش سطح امنیت شبکه، مدیریت ریسک و افزایش رضایت مصرف کننده از جمله اهداف اجرای این طرح است.

wichidika
28-04-2012, 11:30
در گفتگو با مهر مطرح شد؛فناوری اطلاعات و ارتباطات نقشه راه ندارد/ جای خالی اشتغالزایی در فناوری اطلاعاتعضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور ما نقشه راه ندارد، گفت: اینکه بخشی از امور روزمره سنتی را به صورت خدمات الکترونیکی در اختیار مردم قرار دهیم جزء اهداف بسیار سطح پایین فناوری اطلاعات و ارتباطات است.علی اکبر جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اوضاع امروز فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور اظهار داشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ظاهرهم مسئول مخابرات و هم مسئول بخش فناوری اطلاعات است اما طی سالهای گذشته شاهد هستیم که متاسفانه هیچ اقدام بنیادی که براساس یک نقشه راه برای حال و آینده این صنعت باشد نداشته است؛ شاید به همین دلیل هم باشد که حتی مسئولان دولتی کشور وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را به عنوان مخابرات می شناسند.
وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای آنکه بتواند جایگاه مناسب خود را داشته باشد باید تاثیر خود را در افزایش تولید ناخالص داخلی افزایش دهد که متاسفانه هیچ آثاری از این تاثیر دیده نمی شود، یکی ازعوامل موثر در افزایش تولید ناخالص داخلی در این حوزه را افزایش پهنای باند دسترسی شهروندان به اطلاعات ملی و جهانی عنوان کرد که از بزرگترین چالش ها محسوب می شود.

دکتر جلالی با تاکید براینکه نبود یک سیاست در این حوزه خسارت های جبران ناپذیری به کشور وارد می کند تصریح کرد: باید تمام تلاشمان صرف ایجاد فضای اشتغال و تحول شود اما شاهد بوده ایم که مسئولان با طرح کردن مسائل فرعی مانند "اینترنت ملی" و یا "اینترنت پاک" هر روز از زیرمسئولیت های واقعی که توسعه کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات پرسرعت است، شانه خالی کردند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: انتظار می رفت که سیاستگزاری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تغییر اساسی پیدا کرده و عناصر فنی، توانمند و دانا به این حوزه، مسئولیت کار را برعهده گیرند تا مشکلاتی که درسالهای گذشته در این حوزه داشته ایم ادامه پیدا نکند.

این نظریه پرداز فناوری اطلاعات و ارتباطات با تاکید براینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید کمی عمیق تر اندیشیده و درجهت توانمند سازی مردم در حوزه های اقتصادی عمل کند، ادامه داد: این وزارتخانه بهتر است که محورهای توسعه فضای فناوری اطلاعات و ارتباطات را بر محور برنامه های کسب و کار قرارداده و گام های محکمی در طرح هایی که بتواند در اشتغالزایی و کسب درآمد ملی نقش داشته باشد بردارد.

wichidika
28-04-2012, 12:39
محامدپور با مهر مطرح کرد؛لزوم وضع قوانین برای تولید در فناوری‌ ‌اطلاعات/ انتقاد از آمارهای اغراق‌آمیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت علمی و فناوری ریاست‌ جمهوری خواستار وضع قوانین و مقرراتی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شد که بتواند حمایت کننده تولیدکنندگان عرصه ICT باشد.کمال محامدپور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به رکود اقتصادی شرکتهای تولیدی در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به دلیل نقش پررنگ و حیاتی صنعت ICT در اقتصاد، موظف است تا بسترهای مناسب اقتصادی را در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فراهم سازد.
وی اظهار داشت: زمینه سازی برای ایجاد فضای پررونق کسب وکار در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از ملزومات و اهداف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که با وجود دراختیار داشتن برخی سازمان های تابعه خود، مانند سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، قدم های لازم را برای تسهیل قوانین و مقررات برداشته تا به این طریق حمایت های خود را از فضای کسب و کار به اثبات برساند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت نهم با اشاره به رکود اقتصادی بسیاری از شرکت های فعال حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تاکید کرد: بیشتر شرکتهایی که سالهای رکود اقتصادی را در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تجربه می کنند در بخش تولیدی فعالیتی نداشته اند.
وی خواستار وضع قوانین و مقرراتی که بتواند حمایت کننده تولیدکنندگان این بخش باشد از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شد و تصریح کرد: این وزارتخانه همچنین می تواند با ارسال لوایح به مجلس شورای اسلامی از طریق دولت، نقش حمایتی خود را از بنگاههای اقتصادی ایفا کند.
دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت علمی و فناوری ریاست‌ جمهوری با بیان اینکه در یکسال گذشته هیچگونه فعالیت قابل تاملی در این راستا از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شاهد نبوده ایم، خاطرنشان کرد: سهم فناوری اطلاعات و ارتباطات در تولید ناخالص ملی به بحث تولید تجهیزات و هم به ارائه خدمات بستگی دارد که آمارهای ارائه شده در این زمینه از سوی مسئولان به نظر اغراق آمیز می آید چرا که در بخش تولیدات و تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری شاهد هیچ رونق قابل تاملی نبوده ایم.
محامدپور با اظهار ناامیدی از وضعیت کسب و کار در فضای ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در واقع آینده را فعالیتهای امروز و گذشته ما می سازد که دراین میان برغم مشکلات اقتصادی انتظار این بود که زیرساختهای لازم برای تحولات در عرصه کسب و کار در فضای ارتباطات و فناوری اطلاعات فراهم شود که متاسفانه این مهم به وقوع نپیوست.

wichidika
29-04-2012, 10:11
17 و 18 اردیبهشت ماه
همایش ملی تجارت و اقتصاد الکترونیکی برگزار می‌شود
خبرگزاری فارس: پس از برگزاری سلسله همایش‌های 7 گانه تجارت و اقتصاد الکترونیکی در سال گذشته، همایش نهایی برای جمع بندی 7 همایش برگزار شده اردیبهشت‌ماه امسال برگزار خواهد شد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دبیرخانه همایش تجارت و اقتصاد الکترونیکی، همایش ملی تجارت و اقتصاد الکترونیکی در 7 محور سیاست‌ها و چشم‌اندازهای کشور، فنی و ارتباطی، حقوقی و قانونی، امنیت و اعتماد، آموزش و مهارت‌های انسانی، اقتصادی و تجاری، کاربرد و نوآوری طی روزهای 17 و 18 اردیبهشت ماه سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با حضور مقامات بلندپایه کشور برگزار می‌شود.
7 محور یادشده به عنوان زیرساخت‌های لازم برای توسعه تجارت و اقتصاد الکترونیکی در قالب 7 همایش تخصصی طی نیمه دوم سال گذشته با محوریت دستگاه‌های ذیربط برگزار شد.
در همایش ملی 17 و 18 اردیبهشت ماه که وضعیت موجود و مطلوب بسترهای فناوری اطلاعات و ارتباطات توسط دست‌اندرکاران و فعالین از بخش دولتی و خصوصی ارائه می‌شود، مقرر است این نقشه راه مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
این همایش‌ها با مسئولیت کارگروه مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت (فاوا) و همکاری وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت، ارتباطات و فناوری اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، دادگستری، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران و سایر دستگاه‌ها، سازمان‌ها، نهادها و شرکت‌های مرتبط با امر تجارت و فناوری اطلاعات کشور برگزار می‌شود.
انتهای پیام/ح

wichidika
02-05-2012, 09:49
سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی راه‌اندازی شد
خبرگزاری فارس: سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی برای ارائه برخی از خدمات مرتبط با پرونده های قضایی راه‌اندازی شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار قضایی فارس، موضوع الکترونیکی شدن دریافت ارائه خدمات قضایی موضوعی است که به گفته حمید شهریاری رئیس مرکز آمار و انفورماتیک از 2 سال قبل در قوه قضاییه کلید خورده است.
براساس پیگیری ها و تلاش‌های شهریاری سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی در مرکز آمار و انفورماتیک قوه قضاییه راه اندازی شد.
با استفاده از این سامانه، شهروندان می‌توانند خدمات زیر را در ارتباط با پرونده خود، از طریق پیام کوتاه دریافت کنند:
• دریافت خلاصه پرونده
• دریافت رمز پرونده
• دریافت شعبه رسیدگی کننده و آدرس
• مشاهده فهرست پرونده‌ها
• ارسال پیشنهاد و یا انتقاد
شهروندان جهت دریافت راهنمای استفاده از این سامانه، می توانند عدد صفر را به شماره 30009699 پیامک کنند.
همچنین شهروندان می‌توانند برای دریافت هر بخش به شرح زیر، عدد مربوط را به شماره 30009699 پیامک نمایند.
• راهنمای دریافت خلاصه پرونده، عدد یک،
• راهنمای دریافت رمز پرونده، عدد دو،
• راهنمای دریافت شعبه رسیدگی کننده و آدرس، عدد سه
• راهنمای ارسال پیشنهاد و یا انتقاد، عدد نه
نحوه دریافت خدمات فوق الذکر به شرح زیر است:
1- برای دریافت خلاصه پرونده باید کد زیر را به شماره 30009699 پیامک کرد:
رمز شخصی# شماره فرعی پرونده # شماره پرونده # 1
مثال: چنانچه می خواهید از آخرین وضعیت پرونده شماره 9009982619700000 شماره فرعی 2 که رمز شخصی آن 2030 است مطلع شوید کد 2030#2#9009982619700000 # 1 را به شماره 30009699 ارسال می‌کنید.
2- برای دریافت رمز شخصی پرونده باید کد زیر را به شماره 30009699 پیامک کرد:
شماره پرونده # 2
توجه: این خدمت تنها به افرادی ارایه می‌شود که شماره تلفن همراه آن‌ها در سیستم مدیریت پرونده قضایی ثبت شده باشد.
3- برای دریافت شعبه رسیدگی کننده و آدرس باید کد زیر را به شماره 30009699 پیامک کرد:
رمز شخصی# شماره فرعی پرونده # شماره پرونده # 1
4- برای ارایه پیشنهاد و انتقاد نیز می توان متن مربوط را با الگوی زیر به شماره 30009699 پیامک کرد:
متن پیشنهاد یا انتقاد #9
انتهای پیام/

wichidika
02-05-2012, 10:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همایش راهبردی مدیریت کارآفرینی در فناوری اطلاعات ایران برگزار می شود موبنا - نخستین همایش راهبردی مدیریت کارآفرینی در فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران(EMIC Tech 2012) شهریور ماه سال جاری برگزار می‌شود.


به گزارش موبنا، این همایش چهار محور اصلی را دنبال خواهد کرد که شامل کارآفرینی در فناوری اطلاعات، کارآفرینی در فناوری ارتباطات، کارآفرینی در حوزه امنیت اطلاعات و کارآفرینی در حوزه بانکداری الکترونیک می باشد.
همایش راهبردی مدیریت کارآفرینی در فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران (EMIC Tech 2012) با هدف بررسی راهکارهای تولید محصول و خدمات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و ارائه راه حل هایی برای ارتقا روحیه کارآفرینی و ارزش آفرینی در این حوزه در تهران برگزار می شود.
بنابر اعلام دبیرخانه همایش، همزمان با برگزاری این رویداد بزرگ در کشور، مراسم اهدای تندیس پرتو زرین کارآفرینی به فعالان منتخب این حوزه در بخش‌های مختلف، نیز برگزار و با اهدای این تندیس از فعالیت شرکت‌ها، محققان و پژوهشگرانی که توسط هیئت داوری حائز دریافت آن هستند تقدیر خواهد شد.
همچنین علاوه بر این رویداد نخستین نمایشگاه کارآفرینان ICT ایران نیز با هدف ایجاد بستری برای ارتباط بی‌واسطه کلیه افراد و شرکت‌های کارآفرین با مشتریان و سرمایه‌گزاران برگزار می‌شود.
117

wichidika
02-05-2012, 14:36
مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه:
تمامی اتوبوس های تهران به دستگاه های کارت خوان مجهز شده‌اند
خبرگزاری فارس: مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه گفت: تمامی اتوبوس‌های شهر تهران به دستگاه‌های کارت خوان بلیت الکترونیک مجهز شده‌اند و فروش بلیت الکترونیک و شارژ آن در 1146 گیشه مطبوعاتی صورت می گیرد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری فارس، پیمان سنندجی گفت : همه اتوبوس های بخش خصوصی و بلیتی به دستگاه های کارت خوان بلیت الکترونیک مجهز شده اند و به طور کل بلیت کاغذی در پایتخت حذف شده است.
وی ادامه داد: متاسفانه ما شاهد 30 درصد فرار بلیت هستیم و برخی از مسافران هنگام استفاده از اتوبوس بلیت ارائه نمی دهند که براین اساس تمهیدات خاصی در نظر گرفته شده تا از این کار نادرست جلوگیری شود.
سنندجی تصریح کرد: حدود یک سوم از هزینه های شرکت واحد اتوبوسرانی باید از طریق فروش بلیت تامین شود که فرار از پرداختن بلیت می تواند مشکلاتی را برای خدمات رسانی مناسب اتوبوسرانی ایجاد کند.
وی ادامه داد: برای رفع این مشکل پیش بینی هایی صورت گرفته که مجهز شدن ایستگاه ها به دستگاه های کارت خوان بلیت الکترونیک مانند خط 1 سامانه اتوبوس های تندرو و حضور ناظران ویژه یکی از این راه کارها است.
سنندجی تصریح کرد: همچنین از شهروندان تقاضا داریم که در صورت مشاهده خراب بودن یا خاموش بودن دستگاه های کارت خوان بلیت الکترونیک موضوع را به سامانه 1888 اطلاع دهند تا رسیدگی های لازم در این زمینه صورت گیرد.
انتهای پیام/

wichidika
03-05-2012, 14:13
خردادماه صورت می‌گیرد
ایران میزبان نخستین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجارت و کسب‌وکار الکترونیکی
خبرگزاری فارس: نخستین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیکی به میزبانی ایران وبا حضورکارشناسان ارشد جهانی، وزراو مقامات ارشد کشور و نیز سفراهای کشورهای همسایه و اعضای اکو از اول تا پنجم خردادماه امسال برگزار می‌شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، رخداد منطقه‌ای تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیکی به میزبانی ایران و برای اولین بار درخاورمیانه باهمکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان منطقه آزاد کیش در جزیره کیش برگزار خواهد شد.
این در شرایطی است که ایران امسال ریاست دوره‌ای دبیرخانه دائمی شورای آسیا و اقیانوسیه برای تسهیل تجاری و کسب و کار الکترونیکی(AFACT)را عهده‌دار شده است.
این رخداد که در نوع خود مهمترین رویداد مرتبط با تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیکی در منطقه غرب آسیا و خاور میانه و حوزه پیمان اقتصادی اکو است؛ فراهم سازی الزامات زیرساختی و سیاستگذاری به منظور آغاز برنامه‌های استقرار تجارت بدون کاغذ و تسهیل تجارت بین کشورهای عضو اکو را درحالی دنبال می‌کند که ایران درمنطقه دراین زمینه دارای ظرفیت‌های قابل توجهی می‌باشد.
اثبات توانمندی و ظرفیت ملی در ارایه خدمات و استقرار زیرساختهای تسهیل الکترونیکی تجارت خارجی نه تنها در سطح ملی بلکه در سطح اکو و سایر کشورهای منطقه‌ای از جمله اهداف برگزاری این رخداد منطقه‌ای است.
دراین رخداد،نشست کمیته راهبری آسیا- اقیانوسیه تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیکی موسوم به AFACT باحضورکارشناسان و نماینده‌های کشورهای پیشرو و پیمانهای اقتصادی دارای تجربه و همچنین نهادهای بین المللی مرتبط با این حوزه برگزار می شود که با برگزاری جلسات تخصصی وکاربردی زمینه انتقال تجربیات فنی و تخصصی درحوزه تسهیل تجارت الکترونیک وبدون کاغذرا به دست‌اندرکاران اجرایی و علمی کشور، فراهم خواهد کرد.
از جمله دیگر برنامه‌های این رخداد منطقه‌ای، برگزاری کارگاه و همایش تخصصی تسهیل تجارت بین کشورهای عضو اکو است که به ترویج تسهیل تجارت به عنوان یک استراتژی جامع برای توسعه ملی و منطقه‌ای کمک خواهد کرد. در واقع این نشست ضمن استحکام همکاری و هماهنگی‌های تجاری، به ظرفیت‌سازی در تسهیل تجارت خارجی بین کشورهای عضو اکو کمک خواهد کرد.
برگزاری نمایشگاه تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیکی نیز از دیگر برنامه‌های این رخداد منطقه‌ای است که تلاش دارد با نمایش ظرفیت‌های ملی جمهوری اسلامی ایران، در راستای تسهیل تجاری و انتقال تجربیات موفق ایران در عرصه کسب و کار الکترونیکی گام بردارد.
انتهای پیام/ص

wichidika
04-05-2012, 10:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یك كارشناس فناوری اطلاعات:
فرهنگ سازی موجب افزایش سهم ایران از اقتصاد اینترنتی می شود


تهران- 'آرش فاضلی' كارشناس فناوری اطلاعات گفت: فرهنگ سازی، افزایش امنیت فضای سایبر و تشویق هر چه بیشتر افراد برای استفاده از خدمات فضای اینترنت، عوامل افزایش سهم ایران از اقتصاد اینترنتی است.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فاضلی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: به دلیل برخی از تخلفات صورت گرفته در فضای اینترنت بسیاری از افراد دید خوبی نسبت به این فضا ندارند و ترجیح می‌دهند كارهای روزمره خود را به طور حضوری انجام دهند.
این كارشناس فناوری اطلاعات با اشاره به ایجاد نماد اعتماد الكترونیك توسط وزارت بازرگانی اظهار داشت: فروشگاه های معتبر اینترنتی شناخته شده و افراد با اعتماد بیشتری اقدام به اینگونه خرید می كنند.
وی با تاكید بر لزوم ایجاد زیرساخت های امنیتی فضای مجازی اظهار داشت: این امر موجب افزایش امنیت در تراكنش ها و كاهش هزینه و زمان می شود.
فاضلی خاطرنشان كرد: در حال حاضر در ایران عرصه تجارت الكترونیك بر روی دستگاه های الكترونیكی است و بیشتر محصولاتی كه در فضای مجازی خرید و فروش می شود محور است و این در حالی است كه نیاز به تنوع بیشتر در این فضا داریم تا مردم نیازهای روزمره خود را از اینترنت تهیه كنند.
فاضلی خاطرنشان كرد: با وجود اقبال عمومی در سال های گذشته برای انجام فعالیت های فروش در فضای مجازی هنوز یك سیستم منسجم فروش در فضای سایبر در كشور وجود ندارد.
وی افزود: در سال های گذشته نگاه خوبی به فناوری اطلاعات و همچنین نرم افزارها و برنامه های كاربردی تحت وب وجود داشت، اما در حال حاضر نگاه وزارت ارتباطات بیشتر به مقوله های ارتباطی ماهواره ها و تجهیزات ارتباطی و سخت افزاری بوده است كه لزوم توجه هرچه بیشتر به حوزه فناوری اطلاعات در كشور احساس می شود.
علمی**9190**1368**

wichidika
05-05-2012, 10:31
ششمین کنفرانس بانکداری الکترونیکی برگزار می شودششمین کنفرانس ملی بانکداری الکترونیکی تیر ماه سال جاری در تهران برگزار می شود.به گزارش خبرنگار مهر، کنفرانس بانکداری الکترونیکی به عنوان تنها رویدادها و گردهمایی های علمی و تجاری در حوزه بانکداری الکترونیک ایران تیرماه امسال به مدت دو روز در تهران برگزار می شود.
این رویداد علمی و کاربردی به مباحث کاربردی و تخصصی در دو محور موضوعات مدیریتی و فنی حوزه بانکداری الکترونیکی می پردازد.
در این کنفرانس چهره های شاخص و بزرگان بانکداری الکترونیکی حضور خواهند داشت و به ارائه دیدگاهها و سخنرانی درباره جدیدترین مباحث و موضوعات بانکداری الکترونیکی می پردازند.
جدیدترین مفاهیم بانکداری الکترونیکی در حوزه هایی مانند ابرمحاسباتی، سایبر بانکینگ، Bank 2.0 و امنیت در بانکداری الکترونیکی در این کنفرانس مورد اشاره قرار خواهد گرفت.
در همایش امسال تندیس eBanking به بانک های برتر کشور در حوزه های کارت، امنیت و اینترنت بانک اهدا خواهد شد.
نشانی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای مراجعه علاقمندان در دسترس است.

wichidika
06-05-2012, 12:41
85 درصد هزینه مبادله کالا پس از تولید قابل صرفه جویی است/ضرورت خروج از سیستم سنتی مبادلات کالا
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: 85 درصد هزینه مبادله کالا بعد از تولید، قابل صرفه جویی است که تنها راه آن خروج از سیستم سنتی مبادلات و گام گذاشتن در تجارت الکترونیک است.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: 85 درصد هزینه مبادله کالا بعد از تولید، قابل صرفه جویی است که تنها راه آن خروج از سیستم سنتی مبادلات و گام گذاشتن در تجارت الکترونیک است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از «شاتا»، «محمد صادق مفتح» در مراسم افتتاحیه ششمین همایش ملی تجارت و اقتصاد الکترونیکی با بیان اینکه در صورتی که کشوری در 10 سال آینده نتواند به حداقلی از پیشرفت در زمینه تجارت الکترونیک دست یابد با مشکل مواجه خواهد شد افزود: آمار تجارت الکترونیکی جهان در سال 2003 بالغ بر 9/3 هزار میلیارد دلار بوده که این رقم در سال 2009 به4/25 هزار میلیارد دلار رسیده است و این در حالی است که این رقم برای سال 2011 ، ‌32 هزار میلیارد دلار پیش بینی شده است.
به گفته وی این پیشرفت ها حاکی از توجه ویژه کشورها به موضوع اهمیت جایگاه تجارت الکترونیکی است.
مفتح با بیان مطلب که پیشرفت الکترونیکی در آسیا طی سالهای اخیر از شیب بیشتری نسبت به آمریکا و اروپا برخوردار بوده است تصریح کرد : سهم کشورهای شرق آسیا از تجارت الکترونیکی در سال 2002 که بالغ بر 200 میلیارد دلار بوده به 1/2 هزار میلیارد دلار در سال 2009 ارتقا یافته است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه اظهار کرد: با الگوبرداری که از سایر کشورها در زمینه اخذ شاخص های ملی برای رشد تجارت الکترونیک گرفته شده است در شرق آسیا و اقیانوسیه 95% از این رشد مربوط به B-B بوده است که این حاکی از نقش این بخش در توسعه اقتصاد و تجارت الکترونیک است.
مفتح همچنین گفت : قبل از هرچیز مبادلات باید بین بنگاهها برقرار شود که امیدواریم این مبادلات در سال 91 در کشور آغاز شود چرا که در رشد تجارت الکترونیکی کشور موثر خواهد بود.
مفتح در بخش دیگری از سخنان خود بسترسازی و زیرساختهای توسعه تجارت الکترونیک را حائز اهمیت خواند و افزود: برگزاری همایشهایی از این دست می تواند راهکارهای اجرایی و سیاستهای لازم را برای رفع موانع و مشکلات و نواقص موجود شناسایی و به صورت کاربردی اجرایی کند.
قائم مقام اجرایی وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در همایشهای پیشین تلاشهای زیادی برای رسیدن به این نقطه صورت گرفت که نتیجه آن تعامل بیشتر سازمانها و ارگانهای ذیربط در زمینه توسعه تجارت الکترونیک در بخش تجارت و اقتصاد بود.
وی گفت امروز در این رابطه سه تفاهم نامه میان سازمانها و ارگانهای ذیربط به امضا خواهد رسید که امیدواریم سرآغاز خوبی برای ارتقا این جایگاه به شمار آید.
وی همچنین گفت: امروز سندی نیز به عنوان نقشه راه توسعه اقتصاد و تجارت الکترونیک کشور ارائه می شود که به پیش نویس آن تدوین شده و پیش بینی می کنیم طی سال آینده به تصویب مراجع ذیصلاح برسد.

wichidika
06-05-2012, 14:09
نقشه راه توسعه تجارت الکترونیکی ترسیم می شود


تلنا:براساس تفاهم نامه ای که به امضاء رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران و معاون وزیر صنعت معدن و تجارت رسید، نقشه راه توسعه تجارت الکترونیکی ترسیم می شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



تلنا:براساس تفاهم نامه ای که به امضاء رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران و معاون وزیر صنعت معدن و تجارت رسید، نقشه راه توسعه تجارت الکترونیکی ترسیم می شود.
به گزارش خبرنگار تلنا، در حاشیه ششمین همایش بزرگ ملی تجارت و اقتصاد الکترونیکی، به منظور ایجاد و توسعه مرکز عملیات امنیت (SOS) شبکه ارتباطی بخش صنعت (شباب) تفاهم نامه همکاری مشترک میان علی حکیم جوادی و مهندس معاونان وزرای ارتباطات فناوری اطلاعات و صنعت معدن و تجارت به امضاء رسید.

wichidika
08-05-2012, 22:54
بازار بورس امسال شاهد راه اندازی مركز میانی امضای الكترونیك



تهران- رییس سازمان بورس و اوراق بهادار راه اندازی مركز میانی امضای الكترونیكی در بازار سرمایه را یكی از مهم ترین برنامه های سال 91 این سازمان در حوزه فناوری اطلاعات اعلام كرد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، 'علی صالح آبادی' در ششمین همایش ملی تجارت و اقتصاد الكترونیكی ،افزود : دفتر ثبت نام گواهی الكترونیكی (RA) سال 89 در بازار سرمایه راه اندازی شد كه امسال مركز میانی امضای الكترونیك در این بازار ایجاد می شود.
وی راه اندازی درگاه جامع اطلاع رسانی بازار سرمایه، هوشمندسازی سامانه ها و معاملات الگوریتمیك را از دیگر برنامه های حوزه فناوری اطلاعات سازمان بورس در سال 91 اعلام كرد.
صالح آبادی در خصوص راه اندازی معاملات الگوریتمیك در بازار سرمایه گفت : سهامدارانی كه فرصت كافی برای تصمیم گیری روزانه سهام خود را در بازار ندارند، می توانند با بهره گیری از معاملات الگوریتمیك، سقف و كف قیمتی برای سهام خود انتخاب كنند تا سهامشان به صورت الكترونیكی به فروش برسد.
**تعداد معامله گران آنلاین به 100 هزار نفر رسید
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تعداد معامله گران بر خط (آنلاین) در پایان سال 90 به بیش از 100 هزار نفر رسید.
صالح آبادی نسبت تعداد دفعات معاملات بر خط بر كل معاملات بورس در سال گذشته را 50 درصد اعلام كرد و افزود : برنامه ریزی های لازم برای افزایش تعداد معامله گران آنلاین در بازار سرمایه انجام شده است تا این رقم امسال افزایش یابد.
وی تعداد اطلاعیه های سامانه مكانیزه ناشران در سال 87 را 822 اطلاعیه اعلام كرد و گفت : با توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات در بازار سرمایه، این تعداد در سال گذشته به 11 هزار و 623 اطلاعیه رسید.
سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینكه در پایان سال گذشته 75 كارگزار خدمات معاملات بر خط (آنلاین) را در بازار سرمایه ارائه می دادند، افزود: تمامی كارگزاران امسال مجوز معاملات بر خط را از این سازمان دریافت خواهند كرد.
صالح آبادی همچنین تعداد كاربران تالار مجازی بورس و بورس همراه را به ترتیب 9 و 65 هزار نفر اعلام كرد.
**تغییر رویكرد سنتی به مدرن
رییس سازمان بورس با بیان اینكه رویكردهای سنتی در بازار سرمایه به مدرن تغییر یافته است، گفت: درهمین رابطه، كسب و كار مبتنی بر معاملات به كسب و كار مبتنی بر اطلاعات تغییر یافته، معاملات الكترونیكی جایگزین فضاهای فیزیكی شده و پرداخت های نقدی به پرداخت های الكترونیكی تغییر یافته است.
وی با بیان اینكه سه دسته سامانه (اطلاع رسانی، معاملات و نظارتی) در بازار سرمایه وجود دارد، گفت : بیش از دو سال است، دریافت اطلاعات از شركت ها حذف شده است به طوریكه آنها اطلاعات خود را به صورت الكترونیكی به بازار منتشر می كنند.
رییس سازمان بورس از برگزاری ششمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانك و بیمه در محل دائم نمایشگاه های بین المللی تهران خبر داد و افزود : دراین نمایشگاه آخرین دستاوردهای بازار سرمایه برای علاقه مندان تشریح خواهد شد.
ششمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانك و بیمه، در روزهای 19 تا 22 اردیبهشت ماه جاری، توسط سازمان بورس و اوراق بهادار و با مشاركت سایر دست‌اندركاران بازار سرمایه، بازار پول و بیمه كشور، در محل دائم نمایشگاه‌های بین‌المللی تهـران برگزار می‌شود.
اقتصام** 9141**

wichidika
13-05-2012, 11:17
توسط معاونان وزيران ارتباطات و صنعت،
تفاهم‌نامه توسعه شبكه شباب معدن و تجارت امضا شد






به منظور استمرار تحكيم مباني دولت الكترونيك و گسترش تجارت الكترونيك، تفاهم‌نامه همكاري در توسعه شبكه بزرگ ارتباطي بخش صنعت، معدن و تجارت (شباب) توسط محمد كرم‌پور، معاون وزير و رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و محمدصادق مفتح، قائم مقام اجرايي وزير و معاون توسعه فناوري اطلاعات و تجارت الكترونيكي وزارت صنعت، معدن و تجارت به امضاء رسيد.
به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي شبكه شباب با استفاده از تمامي زيرساخت‌هاي ارتباطي مجاز، امكان اتصال مستقيم كليه ذي‌نفعان بخش صنعت، معدن و تجارت شامل اتحاديه‌ها، اصناف و تشكلهاي صنفي و توليدي را با استفاده از پروتكل‌هاي مجاز مخابراتي و ارتباطي در سطح تمامي استانها و شهرستانها به مراكز داده وزارت صنعت، معدن و تجارت در سراسر كشور فراهم مي كند و امكان بهره برداري از خدمات و برنامه‌هاي كاربردي مربوط را در اختيار آنها قرار مي دهد.
براساس اين گزارش در اين تفاهم‌نامه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي بنا به درخواست معاونت توسعه فناوري اطلاعات و تجارت الكترونيكي وزارت صنعت، معدن و تجارت، در مواردي كه اپراتورهاي موجود توانايي تامين نيازمنديهاي شبكه شباب را نداشته باشند، مجوز استفاده از طيف فركانسي را با رعايت مقررات و ضوابط فني صادر مي‌كند.
مدت اين تفاهم نامه تا پايان برنامه پنجساله پنجم توسعه كشور پيش بيني شده است.
انتهاي پيام

wichidika
14-05-2012, 17:26
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان زندان‌ها در گفت‌وگو با فارس:
اجرای آزمایشی مراقبت الکترونیکی زندانیان از خرداد آغاز می‌شود
خبرگزاری فارس: معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان زندان‌ها گفت: اجرای آزمایشی مراقبت الکترونیکی برخی از زندانیان مانند زندانیان جرایم غیرعمد، مالی و سبک از خردادماه آغاز می‌شود.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدعلی زنجیره‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی فارس درباره زمان اجرایی شدن طرح مراقبت الکترونیکی برخی از زندانیان به وسیله پابند الکترونیک اظهار داشت: در این زمینه با شرکت‌های ایرانی مذاکره کردیم و خوشبختانه توان تولید این پابندهای الکترونیکی در کشور وجود دارد.
وی ادامه داد: زیرساخت‌ها و بسترسازی لازم از نظر سیستم‌های مخابراتی اجرای این طرح فراهم و مسائل امنیتی آن هم در نظر گرفته شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان زندان‌ها گفت: تا پایان خردادماه امسال، اجرای آزمایشی این طرح در یکی از استان‌ها آغاز می‌شود.
زنجیره‌ای ادامه داد:‌ زندانیان جرایم غیرعمد، جرایم مالی و جرایم سبک، افرادی هستند که می‌توانند از این پابند استفاده کرده و دوران محکومیت خود را خارج از زندان طی کنند.
وی افزود: هدف از اجرای این طرح، استفاده از روش‌های جایگزین مجازات حبس است و بدین ترتیب مجرمانی که مرتکب جرایم غیرعمد، سبک یا مالی شده‌اند می‌توانند ضررهای ناشی از ارتکاب خود خود به جامعه را جبران کنند.
انتهای پیام/

wichidika
14-05-2012, 18:24
علیان خبر داد:اصلاح‌دستورالعمل تغییر نام/ رفع اختلاف آماری با الکترونیکی شدن دفاتر ازدواجمدیرکل امور حقوقی سازمان ثبت احوال از اصلاح و ابلاغ دستورالعمل تغییر نام خبر داد و گفت: با اصلاح دستورالعمل مربوط به تغییر نام، از این پس روند تغییر نام راحتتر از گذشته و فقط در ثبت احوال انجام می‌شود و نیازی به مراجعه به دادگاه و دادسرا نیست.به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا علیان در نشست خبری که صبح دوشنبه در سازمان ثبت احوال برگزار شد افزود: اولین همایش ملی حقوق ثبت احوال باهدف فرهنگ سازی و تعمیق و ترویج ادبیات حقوقی ثبت و همچنین تعامل و هم اندیشی با صاحب نظارت برای بررسی قوانین و مقررات این سازمان و اقدامات لازم جهت یافتن راه حل‌های مفید برای ارایه خدمات بهتر به شهروندان برگزار می‌شود.
وی محورهای این همایش را آثار حقوقی الکترونیکی شدن اسناد هویتی، چالش‌ها و الزامات حقوقی کارت ملی هوشمند، اعتبار اسناد هویتی و جایگاه آن در نظام حقوقی، خدمات ثبت احوال و حریم خصوصی، تابعیت و آثار حقوقی آن، نام و نام خانوادگی و آثار حقوقی آن، نقش اسناد هویتی در پیشگیری از جرایم سازمان یافته، ثبت احوال در حقوق بین‌الملل و حقوق بشر و ... ذکر کرد.
مدیر کل امور حقوقی سازمان ثبت احوال در خصوص آثار حقوقی الکترونیکی شدن اسناد ثبت احوال گفت: اسنادی که در ثبت احوال تنظیم می‌شوند براساس ماده 8 ثبت احوال و همچنین ماده 1278 قانون مدنی جزو اسناد رسمی محسوب می‌شوند و در حال حاضر با توجه به تغییری که از وضعیت سنتی به صنعتی در حال انجام است به همین دلیل در این همایش اعتبار قانونی داده های الکترونیکی بررسی می شود.
تایعیت افراد در گرو داشتن شناسنامه است
به گفته وی ، در حال حاضر شناسنامه‌ها باید در محل تولد شخص صادر شود اما با الکترونیکی شدن اسناد و تبدیل شیوه سنتی به صنعتی صدور شناسنامه در هر شهری برای افراد امکان پذیر است بنابراین تغییرات جدید نیاز به تنظیم قوانین جدیدی دارد که این موضوع در همایش بررسی و به نتیجه می‌رسد.
علیان به ارتباط تابعیت و صدور شناسنامه اشاره کرد و گفت: تابعیت رابطه مستقیم با صدور شناسنامه دارد و به محض اینکه کسی تبعه کشوری می‌شود برای وی شناسنامه همان کشور صادر خواهد شد و در این صورت فرد از حقوقی مانند شهروندان دیگربهره مند می شود و در قانون مدنی ؛ خاک و خون برای تابعیت افراد مد نظر قرار گرفته است که تمامی این موارد در همایش بررسی خواهد شد .
تصویب کلیات طرح اصلاح قانون تعیین تکلیف فرزندان زنان ایرانی با اتباع بیگانه
وی در مورد اصلاح ماده واحده موسوم به قانون تعیین تکلیف فرزندان حاصل ازازدواج زنان ایرانی با اتباع بیگانه نیز اظهار داشت :در قبل از مهرماه سال 85 با استفاده از مفهوم موافق در بند 4 ماده 976 قانون برای فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با اتباع بیگانه شناسنامه صادر می‌شد اما بعد از مهرماه سال 85 در ماده واحده قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی مشکلات و نارسایی‌هایی مشاهده شد به طوری که صدور شناسنامه برای این فرزندان به راحتی انجام نمی‌گرفت به همین دلیل برخی از نمایندگان طرحی را تهیه کردند که مادر نیز مانند پدر بتواند تابعیت اعلام کند.
مدیر کل امور حقوقی سازمان ثبت احوال تاکید کرد: اصلاحیه این قانون در شهریور سال قبل به مجلس ارائه و کلیات آن به تصویب رسیده است که امیدواریم در ماه‌های پایانی فعالیت مجلس ملی این طرح به تصویب نهایی رسیده و در شورای نگهبان نیز تصویب شود.
مدیر کل امور حقوقی سازمان ثبت احوال گفت:‌ سازمان ثبت احوال بر روی طرح نمایندگان مجلس شرایط ایرنی الاصل بودن مادر را گذاشت و در این صورت طفل حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی ایرانی محسوب خواهند شد که با این شرط ، شرایط صدور شناسنامه برای این فرزندان بسیار بهتر از گذشته خواهد بود.
ثبت آمار ازدواج و طلاق مربوط به سازمان ثبت اسناد است
وی در مورد ارایه آمار مربوط به طلاق از سوی سازمان ثبت احوال و همچنین سازمان ثبت اسناد گفت: ثبت ازدواج و طلاق در حیطه قلمرو سازمان ثبت اسناد است و سازمان ثبت احوال آماری را نقل می‌کند که از سوی دفاتر اعلام شده باشد. بر همین اساس می توان گفت که سازمان ثبت احوال وظیفه انتشار آمارهای جمعیتی با احصا از سازمان ثبت اسناد و هماهنگی با مرکز آمار ایران را دارد.
علیان در مورد اختلاف آماری سازمانهای ذیربط نیز اظهار داشت: چنانچه اختلافی در مورد ارایه آمار طلاق وجود دارد به این دلیل است که تا آمار مورد نظر از دفاتر به سازمان ثبت احوال اعلام شود زمانی طول می‌کشد به همین دلیل این باعث اختلاف آماری می‌شود.
به گفته مدیر کل امور حقوقی سازمان ثبت احوال، الکترونیکی شدن فعالیت دفاتر و ارتباط درلحظه با سازمان ثبت احوال می‌تواند جلوی اختلافات آماری را گرفته و باعث به موقع وصول شدن اعلامیه‌ها خواهد شد.
تجهیز الکترونیکی 70 درصد دفاتر ازدواج
به گفته وی، هم اکنون 60 تا 70 درصد دفاتر ازدواج به سیستم کامپیوتری و الکترونیکی شدن تجهیز شده‌اند و درآینده نزدیک ازدواج و طلاق به محض ثبت به دست ما رسیده و آن را منتشر می‌کنیم.
علیان در خصوص مشکلات تغییر نام افراد گفت: با توجه به اینکه در گذشته روند طولانی برای تغییر نام وجود داشت ؛ اصلاحاتی در قانون تغییر نام صورت گرفت بر همین اساس با دستورالعمل جدید که به ادارات ابلاغ شده تغییر نام در چارچوب‌ در نظر گرفته شده در دفاتر ثبت احوال انجام می‌شود.
14700 تقاضای تغییر نام در سال 90
به گفته مدیر کل امور حقوقی سازمان ثبت احوال در سال 90، 14700 دعوی در ارتباط با مقوله تغییر نام صورت گرفته بود که بیش از نیمی از آ‌نها موفق به تغییر نام شدند.
وی افزود: براساس سیاست گذاری کلان کشور دستورالعمل جدید مربوط به تغییر نام با 8 ماه کار کارشناسی تهیه و به دفاتر ابلاغ شده و با اصلاحاتی که در آن صورت گرفته افراد متقاضی تغییر نام راحت‌تر از گذشته می‌توانند نام خود را تغییر دهند که البته این تغییر در ثبت احوال انجام می‌شود و دیگر نیازی به دادگستری و محاکم قضائی نیست.
به گفته علیان همایش ملی حقوق ثبت احوال طی روزهای 26 و 27 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود که در این روز از اسناد هویتی شهید باقری و آیت‌الله عمید زنجانی، دکتر گرجی و مهدی شهیدی رونمایی می شود و همچنین از اسناد چند تن ازحقوقدانانی که در قید حیات هستند نیز رونمایی خواهد شد.

wichidika
14-05-2012, 21:57
مهراد مطرح کرد؛افزایش تولیدات علمی ایران در حوزه تجارت الکترونیکرئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با پیش بینی آنکه تولیدات علمی ایران در سال 2012 رشد قابل توجهی خواهد داشت، از افزایش تولیدات علمی ایران در حوزه تجارت الکترونیک خبر داد.به گزارش خبرگزاری مهر، پرفسور جعفر مهراد در ششمین کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک با بیان اینکه این کنفرانس با زیرساختار علمی و مقالات ارائه شده سهم قابل توجهی در تولیدات علمی ایران در سال 2012 و افزایش آمار در این حوزه دارد، اظهار داشت: این کنفرانس اثربخشی خود را در تولیدات علمی در حوزه تجارت الکترونیک با برگزاری 6 دوره موفق به اثبات رساند.
وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از تولیدات علمی ارائه شده در این کنفرانس در حوزه فناوریهای نوین است و سهم تجارت الکترونیک نیز در این میان قابل توجه است، گفت: تولیدات علمی ایران در سال 2012 رشد قابل توجهی خواهد داشت و کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک ECDC2012 نیز سهم خوبی از این آمار را به خود اختصاص می دهد.
پرفسور مهراد افزود: چاپ شماره ویژه نشریه بین المللی IJISM برای کنفرانس ECDC2012 و انتشار کتابهای جدید دکتر علی صنایعی دبیرکل کنفرانس در باب تجارت الکترونیکی و برند الکترونیک و نیز چاپ چکیده مقالات کنفرانس که هرکدام به نوبه خود سهم موثری در افزایش تولید علم ایران دارد، از آثار علمی ماندگار کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیکی است که به همت دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.
رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تجارت الکترونیکی را از رشته های بسیار مهم دانشگاهی کشور عنوان و تصریح کرد: امروزه به دلیل اهمیتی که اینترنت و فعالیتهای اقتصادی روی این شبکه برای جامعه علمی و به ویژه برای عموم مردم دارد اهمیت رشته تجارت الکترونیکی بگونه ای است که دولت ایران نیز گام های تدریجی ولی محکمی را در راستای نهادینه کردن تجارت الکترونیکی برداشته است.
رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری درباره فراخوان و حضور نمایندگان کشورهای اسلامی در کنفرانس ECDC2012 گفت: اطلاع رسانی وسیعی برای حضور نمایندگان و دانشمندان کشورهای اسلامی در ششمین کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با هماهنگی دانشگاه اصفهان صورت گرفت که ارائه مقالات سطح بالا در محورهای کنفرانس از سوی این کشورها گویای این موضوع است؛ برنامه ریزی برای این کنفرانس بگونه ای صورت گرفت تا علاوه برحضور شبکه بانکی کشور و دانشگاههای بزرگ وابسته به وزارت علوم با همکاری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، میهمانانی از کشورهای اسلامی در آن حضور یابند.
وی از آمادگی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای همکاری علمی و اجرایی و ارتقای سطح آگاهی و تولید علم در حوزه جامعه اطلاعاتی در همکاری با انجمن ایرانی مطالعات جامعه اطلاعاتی خبر داد.

wichidika
15-05-2012, 15:46
رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی :

فروشگاه‌های الکترونیکی ایران صاحب اتحادیه می شوند


تلنا:تشکیل اتحادیه کشوری فروشگاه‌های الکترونیکی در مراحل نهایی اجرایی قرار گرفت و منبعد فروشگاه‌های مجازی ملزم به دریافت مجوز فعالیت می شوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]





تلنا:تشکیل اتحادیه کشوری فروشگاه‌های الکترونیکی در مراحل نهایی اجرایی قرار گرفت و منبعد فروشگاه‌های مجازی ملزم به دریافت مجوز فعالیت می شوند.
به گزارش خبرنگار تلنا،جعفرمحمودی رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایران افزود: چهار پروژه بزرگ تجارت الکترونیکی شامل پنجره واحد تجاری، گواهی الکترونیکی، تدارکات الکترونیکی و ساماندهی فعالیت و نظارت بر فروشگاه‌های اینترنتی فضای تجارت الکترونیکی در کشور ساماندهی می شود.
وی در این باره با اعلام خبری جدید گفت : در حال حاضر منشور پروژه پنجره واحد تجاری تدوین و زیرپروژه‌ها و بسته‌های کاری هر یک از آنها (5 فاز اصلی، 34 پروژه اجرایی و بسته‌های کاری مربوط) شناسایی شده است.
جعفر محمودی در ادامه به پروژه دوم اشاره کرد و گفت : صدور 25000 گواهی دیجیتال، ارایه 100 گواهی SSL به متقاضیان، راه اندازی سامانه اختصاصی جهت صدور گواهی دیجیتال در کل حوزه نفت، آموزش متصدیان صدور گواهی استان‌ها و سازمان‌های متقاضی دفاتر ثبت نام، پشتیبانی از 1630 دفتر ثبت نام و ارایه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای به واحدهای متقاضی بخشی از فعالیت‌های مرکز صدور گواهی‌ الکترونیکی است.
وی در خصوص پروژه سوم (سامانه تدارکات الکترونیکی دولت) گفت : تاکنون فاز اول این پروژه (خریدهای جزیی و متوسط کالا) اجرایی شده و 8 دستگاه دولتی اقدام به خرید از طریق این سامانه می‌کنند. همچنین 110 تامین‌کننده در صنایع مختلف از قبیل پوشاک، دارو، کامپیوتر، مبلمان، مواد غذایی و نوشیدنی و تجهیرات اداری عضو این سامانه هستند. افزون بر این تاکنون 300 کاربر دولتی در نقش‌های مختلف آموزش داده شده‌اند.
رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی همچنین در توضیح پروژه ساماندهی فعالیت و نظارت بر فروشگاه‌های اینترنتی نیز اظهار داشت : با اصلاح و تصویب ماده 87 قانون نظام صنفی، فروشگاه‌های مجازی ملزم به دریافت مجوز فعالیت شده‌اند و تشکیل اتحادیه کشوری فروشگاه‌های الکترونیکی نیز در مراحل نهایی اجرایی قرار دارد.
همچنین نماد اعتماد الکترونیکی برای اعطا به فروشگاه‌های حائز شرایط، طراحی شده است و تاکنون 885 فروشگاه الکترونیکی درخواست نماد اعتماد الکترونیکی کرده‌اند که 35 فروشگاه موفق به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی شده‌اند. 8/51 درصد درخواست‌کنندگان مربوط به استان تهران است. استان اصفهان و خراسان رضوی با 5/8 درصد در رده دوم قرار دارند.

wichidika
16-05-2012, 15:09
مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک در گفت‌وگو با فارس:
ایران هاب منطقه‌ای تجارت الکترونیک می‌شود
خبرگزاری فارس: مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک گفت: بر اساس اهداف چشم‌انداز 20 ساله و بر اساس سیاست‌های کلی نظام، ما سعی داریم که حرف اول را در زمینه فناوری اطلاعات بزنیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمود اعلایی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت: دبیرخانه دائمی شورای آسیا و اقیانوسیه برای تسهیل تجاری و کسب و کار الکترونیکی(AFACT) به ایران منتقل شده که این موضوع فرصتی را فراهم می‌آورد تا بتوان با محوریت ایران در حوزه کسب و کار الکترونیکی در میان کشورهای عضو (AFACT) و کشورهای عضو اکو، همکاریهای بیشتری را رقم زد.
اعلائی تصریح کرد: در شرایط حاضر کشورهایی که کسب و کار الکترونیکی را محور فعالیت های اقتصادی خود قرار داده‌اند؛ از جمله قطب‌های اقتصادی دنیا محسوب می‌شوند و حتی بسیاری از تولیدات شرکت‌های بزرگ در حوزه ماکرو است که این موضوع، ضرورت توجه بیش از پیش به این حوزه را یادآور می‌شود.
مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک راهبر با اشاره به اینکه پیشرفت در حوزه فناوری اطلاعات می‌تواند در کاهش هزینه‌ها و تبادل اطلاعات درست نقش بی‌نظیری ایفا کند، تصریح کرد: این موضوع می‌تواند در توسعه فعالیت‌های مالی و اقتصادی یک کشور مانند توسعه بورس و شبکه‌های بانکی بسیار موثر باشد.
اعلائی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر ایران در حوزه نرم‌افزارها از تکنولوژی بسیار بالایی برخوردار است و فراهم شدن برخی از حوزه‌های موثر در تجارت الکترونیک مانند امضای الکترونیکی و بانکداری الکترونیکی، زمینه مناسبی را در کشور برای اتصال به شبکه‌های جهانی فراهم آورده است که توسعه آن در کشورهای عضو (AFACT) و کشورهای عضو اکو می‌تواند بازار خوبی در این زمینه برای ما و کشورهای عضو فراهم کند.
انتهای پیام/ص

wichidika
21-05-2012, 17:03
معاون وزیر صنعت:
فروشگاه های مجازی غیر مجاز فیلتر می شوند
تهران - معاون توسعه فناوری اطلاعات و تجارت الكترونیكی وزیر صنعت ، معدن و تجارت اعلام كرد: فروشگاه‌های مجازی غیر مجاز فیلتر می‌شوند.




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])






به گزارش ایرنا ، ' محمد صادق مفتح ' روز شنبه در نشستی با خبرنگاران عنوان كرد : در زمینه توسعه تجارت الكترونیك در داخل كشور موفقیت های خوبی حاصل شد به همین دلیل سال 90سال همگانی كردن تجارت الكترونیك نامیده شده بود.
وی در ادامه درباره محورهای 10 گانه اصلاح نظام توزیع گفت :در محورهایی چون كدینگ كالا وخدمات ، ایجاد شناسه صنف الكترونیكی، ایجاد بانك اطلاعات اصناف و بازرگانی، ساماندهی شركت های پخش ، ایجاد فروشگاه های زنجیره ای خرده فورشی ، ایجاد اتحادیه های كشوری ، سامانه املكات و مستغلات ، موفقیت های صدرصدی حاصل شد.
از نظر مفتح ، در حوزه هایی همچون پایگاه اطلاعات تنظیم بازار كالا ، ایجاد مراكز بارانداز كالا چندان موفقیتی حاصل نشده است .
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت در ادامه ایجاد بستر مناسب برای تجارت الكترونیك را از دو بعد بازرگانی داخلی همچون قطعی شدن امضای الكترونیك ، ساماندهی فروشگاه های الكترونیكی مورد توجه قرار داد و گفت : درزمینه تجارت الكترونیك در داخل كشرو موفقیت های بزرگی حاصل شد .
وی با تاكید بر توسعه تجارت الكترونیك دربازارهای بین المللی نیز گفت : این امر نیازمند همكاری تمامی بخش ها اعم از دولتی و خصوصی است .
قائم مقام وزیر صنعت ، در باره رخداد منطقه ای توسعه تجارت الكترونیكی كه قرار است از یكم تا پنجم خرداد ماه در كیش برگزار می شود ، نیز توضیح داد : این همایش به جهت بررسی راههای توسعه تجارت الكترونیكی میان ایران و دیگر كشورها از اهمیت بالایی برخوردار است .
مفتح تصریح كرد: هدف گذاری ایران برای تبدیل شدن به قدرت نخست منطقه دور از دسترس نیست و مستلزم همكاری نهادها و سازمان های مختلف است .
وی در پاسخ به پرسشی در باره تحت پو.شش قرار گرفتن كالاهای غیرفله ای در طرح شبنم (استفاده از باركد دو بعدی كالا ) نیز گفت : از ابتدای خرداد ماه فهرست گروه دوم كالاهایی قرار گرفته در طرح شبنم اعلام می شود .
اقتصام 1601**1319

wichidika
22-05-2012, 11:11
رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیک:
امضاي الکترونیک ایران در دنیا معتبر می‌شود







رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت از آغاز مذاکره با کشورهای مختلف برای پذیرش و اعتبار بخشی به امضاي الکترونیکی ایران خبرداد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، جعفر محمودی با اشاره به اهمیت امضاي الکترونیک در توسعه روابط تجاری ایران و عبور از تحریم‌ها خاطر نشان کرد: امکان پذیرفته شدن امضاي الکترونیک ایران در سایر کشورها بهترین راه حل برای عبور از تحریم‌هاست و به همین دلیل به دنبال اعتبار بخشی به امضاء الکترونیک ایران در دنیا هستیم.
محمودی در حاشیه نخستین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیک در جزیره کیش متذکر شد: با همین هدف در حاشیه این اجلاس با مسئولان کشورهای مختلف برای اعتبار بخشی به امضاء الکترونیک ایران وارد مذاکره خواهیم شد تا با استفاده از این ابزار بتوانیم تحریم ها را بی اثر و زمنیه تسهیل تجاری و توسعه تجارت الکترونیک برای کشور را مهیا کنیم.
انتهاي پيام

wichidika
23-05-2012, 13:03
کل اسناد هویتی کشور در شبکه الکترونیکی قرار مي‌گیرد






[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1)
رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: تا آخر امسال کل اسناد هویتی در کشور در شبکه الکترونیکی قرارمي گیرد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، محمدناظمی اردکانی اظهاركرد: سازمان ثبت‌احوال فصل نوین‌سازی خود را سپری می‌کند و در این زمینه برنامه‌های متنوع در دست اقدام است.
وی یکی از این اقدامات را اجرای طرح آرشیو الکترونیکی اسناد هویتی اعلام و بیان كرد: در این زمینه بیش از 120 میلیون سند جمع‌آوری شده که به تدریج در قالب اجرای طرح آرشیو الکترونیکی به روزرسانی می‌شود.
معاون وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود پیش‌بینی کرد؛ تا آخر امسال کل اسناد هویتی در کشور در شبکه الکترونیکی قرار گیرد و با الکترونیکی شدن اسناد می‌توان گفت؛ سازمان ما یک سازمان الکترونیک است و دیگر نیازی به مراجعه حضوری برای دریافت اسناد اطلاعاتی وجود نخواهد داشت.
وي خاطرنشان كرد: برهمین اساس متقاضیان ارائه خدمات از ثبت احوال می‌توانند از طریق پورتال‌ها در شهرستان‌ها و مرکز استان از خدمات سازمان ثبت‌احوال بهره‌مند شوند.
وی در مورد آخرین اطلاعات جمعیتی کشور نیز گفت: براساس آخرین سرشماری مرکز آمار جمعیت ایران در حال حاضر 75 میلیون نفر است که با افزودن تعداد ولادت و فوت آمار جمعیت کشور به صورت به روز از طریق سایت سازمان ثبت‌احوال انتشار می‌یابد.
انتهاي پيام

wichidika
24-05-2012, 19:01
ضرورت اجرای پنجره واحد /


ایران در مسیر رونق کسب و کار الکترونیکی



روسای مراکز کسب و کار و تجارت الکترونیکی کشورهای تایوان، ژاپن و رئیس کارگروه توریسم AFACT در رابطه با رونق تجارت الکترونیکی با ایران برنامه‌های خود را ارایه کردند.


به گزارش خبرنگار مهر، گسترش روابط اقتصادی میان کشورهای مختلف دنیا، یکی از لوازم بهبود و تحکیم روابط سیاسی میان کشورها محسوب می‌شود؛ به همین دلیل سران کشورها به دنبال توسعه روابط تجاری خود با دنیا هستند اما در شرایطی که همه کشورها به دنبال افزایش روابط تجاری با یکدیگر هستند، نباید این نکته را از یاد برد که همه چیز جهانی شده، اجناس غیرقابل لمس و اطلاعات، ایده‌ها و ارتباطات بیش از پیش موردتوجه قرار گرفته‌اند.در دنیای کنونی، اقدامات با یکدیگر در ارتباط هستند به همین علت نوع جدیدی از تجارت ایجاد شده که بستر اجرای آن بازاری است که از طریق شبکه‌های مجازی با یکدیگر مرتبط می‌‎شوند. اقتصاد جدید دنیا از طریق تکنولوژی‌های دیجیتالی فعال است؛ زیرا دوره اقتصاد صنعتی سپری شده و اکنون اقتصاد به مرحله فراصنعتی بودن وارد شده است.در این اقتصاد جدید، علایق مشتریان از اجناس فیزیکی به سمت بهره‌گیری از خدمات، اطلاعات و هوشمندی دیجیتالی سوق پیدا کرده است. این مسائل منجر به ایجاد مفهوم جدیدی به نام تجارت الکترونیک در دنیای تجاری امروز شده است؛ بنابراین لازم است تا ایران نیز برای ماندگاری در بازارهای هدف و کسب بازارهای صادراتی جدید و حذف نشدن از عرصه تجارت جهانی، بستر الکترونیک شدن تجارت خود را مهیا کند و تا کنون نیز اقداماتی در این زمینه انجام و بخشی از زیرساخت‌های توسعه و تسهیل تجارت الکترونیک در ایران نیز مهیا شده است.برای مشخص شدن جایگاه ایران در تجارت الکترونیک و استفاده از تجربیات و پیشرفت سایر کشورها، در حاشیه مراسم افتتاح نخستین نمایشگاه تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیک نظرات جمعی از متخصصان و کارشناسان ارشد و بین المللی حاضر در نخستین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیک آسیا و اقیانوسیه که به میزبانی وزارت صنعت، معدن وتجارت در کیش درحال برگزاری است را در این زمینه جویا شدیم.ژاپن:جوانان؛ نیازمند آموزش ویژه

کازومی هیرایی، رئیس مرکز تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیک ژاپن در اروپا در حاشیه مراسم افتتاح نخستین نمایشگاه توسعه تجارت و کسب و کار الکترونیک گفت: توسعه تجارت الکترونیک در ایران نیازمند آموزش های ویژه برای نسل جوان این کشور است.

وی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ماموریت اصلی ما تسهیل تجارت وکسب و کار الکترونیک در دنیا است؛ به همین منظور باید از تمامی کشورها در این زمینه حمایت کنیم.

هیرایی ادامه داد: برای تسهیل تجارت الکترونیک لازم است تا شیوه پنجره واحد در میان کشورها رواج یابد و برای تحقق این امر باید تکنولوژی های اقتصادی و تجاری کشورها به روز و مدرن باشد اما ایران در این بخش نیز با چالش هایی مواجه است.

رئیس مرکز تجارت و کسب و کار الکترنیک ژاپن در اروپا با اشاره به برگزاری نخستین رخداد منطقه ای تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیک در ایران و حضور کشوهای عضو اکو در این اجلاس، ادامه داد: در شرایط فعلی، ایران در بحث تجارت الکترونیک فاصله زیادی با ژاپن و کشورهای اروپایی دارد زیرا ما پس از جنگ جهانی 60 سال در این زمینه آموزش دیده و مطالعات لازم را انجام داده ایم.

به گفته وی، ایران از جمعیت جوان برخوردار است؛ بنابراین با استفاده از این پتانسیل و اعمال آموزش های ویژه برای جوانان می تواند در سالهای آتی در عرصه تجارت و کسب و کار الکترونیک رشد و پیشرفت قابل توجهی داشته باشد زیرا کشوری مانند ژاپن با داشتن جمعیت مسن توانسته با استفاده از ویژگی سخت کوشی و تلاش بی وقفه به این هدف خود برسد.

هیرایی با تاکید بر اهمیت نقش بانک مرکزی در توسعه روابط تجاری میان کشورها تصریح کرد: بانک مرکزی هر کشوری به طور قطع در توسعه روابط اقتصادی آن کشور نقش موثری را ایفاء می کند.

ضرورت اجرای پنجره واحد
همچنین ای وا نوا از مرکز تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیک تایوان نیز با تاکید بر ضرورت استفاده از شیوه پنجره واحد در روابط تجاری میان کشورها گفت: تسهیل تجارت الکترونیک در کشور ما به دلیل شفافیت در اظهار نامه های گمرکی، کیفیت بالای محصولات صادراتی و انطباق کالاهای صادراتی با ویژگی های مندرج در اظهارنامه ها صورت گرفته است.

وی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اجرای طرح پنجره واحد منجر به تسهیل تجارت الکترونیک در میان کشورها می شود اما باید به خاطر داشته باشیم که توسعه روابط تجاری در گام نخست مبتنی بر شناخت نیازها و پتاسیل های طرفین دارد.

ای وا نوا با بیان این مطلب که تایوان خواستار توسعه روابط تجاری با ایران است، متذکر شد: شرکت های خصوصی تایوانی به دنبال تحقق این خواسته هستند به همین منظور به دنبال راهکارهایی برای گسترش روابط تجاری میان ایران و تایوان می گردند.

گسترش روابط بانکی ایران
آ کی یو سوزوکی رئیس کارگروه توریسم AFACT با اشاره به پایین بودن سهم ایران از درآمدهای صنعت توریسم دنیا اظهار داشت: ایران از جذابیت ها و پتانسیل های زیادی برای توسعه صنعت توریسم برخوردار است اما تا کنون نتوانسته از این مزیت خود بهره کافی را ببرد.

وی گفت: ایران دارای مناطق توریستی زیادی است اما عدم آشنایی ایرانیان با زبان بین المللی دنیا و همچنین فعال نبودن کارت های اعتباری بین المللی موجب شده تا ایران برای توریست ها چندان جذابیتی نداشته باشد.

به گفته سوزوکی، توسعه روابط بانکی ایران با کشورهای مختلف دنیا از جمله کشورهای عضو اکو می تواند بخشی از این مشکلات را مرتفع کند.

wichidika
24-05-2012, 19:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افزایش تولیدات علمی‌ ایران در حوزه تجارت الکترونیک
تلنا:آماری که برای تولیدات علمی ایران ارائه شده اند بخش قابل توجهی از آن در حوزه فناوری های نوین است که سهم تجارت الکترونیک نیز در این میان قابل توجه است.

افزایش تولیدات علمی‌ایران در حوزه تجارت الکترونیک
تلنا:آماری که برای تولیدات علمی ایران ارائه شده اند بخش قابل توجهی از آن در حوزه فناوری های نوین است که سهم تجارت الکترونیک نیز در این میان قابل توجه است.
به گزارش خبرنگار تلنا،پرفسور مهراد رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با اشاره به این‌که تولیدات علمی ایران در سال 2012 رشد قابل توجهی خواهد داشت، گفت: آماری که برای تولیدات علمی ایران ارائه شده اند بخش قابل توجهی از آن در حوزه فناوری های نوین است که سهم تجارت الکترونیک نیز در این میان قابل توجه است.
وی با اشاره به اهمیت مبحث تجارت الکترونیکی در حوزه دانشگاهی و علمی‌گفت : تجارت الکترونیکی از رشته‌های بسیار با اهمیت دانشگاهی کشور است.
پرفسور جعفر مهراد تصریح کرد : رشته تجارت الکترونیکی امروز به دلیل اهمیتی که اینترنت و فعالیت‌های اقتصادی روی این شبکه برای جامعه علمی‌و به ویژه برای عموم مردم دارد اهمیت آن به گونه ای است که دولت ایران گام‌های تدریجی ولی محکمی‌را در راستای نهادینه کردن تجارت الکترونیکی برداشته است.

wichidika
24-05-2012, 19:24
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد
رشد 7.5 برابری بودجه توسعه تجارت الکترونیک در سال 91

خبرگزاری فارس: قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از افزایش 7.5 برابری بودجه توسعه تجارت الکترونیک در سال 91، تهیه سند توسعه ملی تجارت الکترونیک و رتبه 58 ایران در زمینه تجارت الکترونیک بین 170 کشور خبر داد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس از کیش، محمدصادق مفتح در حاشیه برگزاری اولین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجاری و کسب و کار الکترونیکی، اظهار داشت: در سلسله همایش‌های هفت‌گانه بررسی موانع زیرساختی توسعه تجارت الکترونیکی، حلقه همکاری خوبی بین وزارت ارتباطات، گمرک، نظام بانکی و تمام نهادهای مرتبط با اقتصاد الکترونیکی شکل گرفت.قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: برگزاری این همایش و جمع‌بندی نظرات و شرایط موجود منجر به تهیه سند توسعه ملی تجارت الکترونیک با همکاری 13 سازمان و بخش خصوصی شد.وی توضیح داد: در این سند وضع موجود، وضع مطلوب، راه رسیدن به وضع مطلوب و نقشه راه پیش‌بینی شده است.معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در تهیه این سند تلاش شده این سند را یک وزارتخانه به تنهایی تهیه نکند، بلکه با همکاری بین سازمان‌ها و بخش خصوصی تهیه شود.مفتح گفت: در آینده نزدیک از این سند رونمایی می‌شد و پس از طی مراحل قانونی شدن، امیدواریم در سال 92 سند را به صورت اجرایی در دستورکار سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها قرار دهیم. * فاصله تجارت سنتی و جدید، مانع بزرگ تجارت الکترونیکقائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخشی از سخنان خود یادآور شد: بیشترین کمبودی که تجارت الکترونیک در ایران از آن رنج می‌برد، فاصله بین مصرف‌کنندگان سنتی و جدید است.وی گفت: فعالان اقتصادی باید با محسنات کار تجارت الکترونیک آشنا شوند و این آشنایی بسیاری از موانع پیش‌روی تجارت الکترونیک را به خودی خود برطرف می‌کند. * جایگاه 58 ایران در تجارت الکترونیک بین 170 کشورمفتح همچنین با اشاره به جایگاه ایران از نظر تجارت الکترونیک در بین کشورهای دنیا، اظهار داشت: ایران در بین 170 کشور، رتبه 58 را در زمینه تجارت الکترونیک دارا است.وی گفت: این جایگاه فعلاً بد نیست، اما راضی‌کننده هم نیست و اگر موانع را برطرف کنیم بهتر خواهد شد.قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: در برنامه داریم که با محوریت جمهوری اسلامی ایران در منطقه اکو، قطب تجارت الکترونیکی شویم.وی با اشاره به بودجه پیش‌بینی‌شده در سال 91 برای تجارت الکترونیک گفت:‌ در بودجه‌ خوبی که در زمینه توسعه تجارت الکترونیک در سال 91 پیش‌بینی شده با رشد 7.5 برابری روبه‌رو بوده‌ایم که این بودجه صرف توسعه امضای الکترونیک و زیرساخت‌های توسعه تبادل اسناد الکترونیک (تار) و دیگر پروژه‌ها خواهد شد.وی ادامه داد: اما معتقدم توسعه تجارت الکترونیک بیش از آنکه به بودجه دولتی وابسته باشد، نیازمند همکاری نهادهای اقتصادی کشور است.انتهای پیام/ح

wichidika
24-05-2012, 19:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویدا سینا:بزرگ‌ترین مانع صادرات در ایران تورم بالا به‌همراه شرایط نرخ ارز است
ویدا سینا، مدیر عامل مرکز تحقیقات و صنایع انفورماتیک در گفت و گو با خبرنگار تلنا با اشاره به این‌که، بزرگ‌ترین مانع صادرات در ایران تورم بالا به‌همراه شرایط نرخ ارز است گفت:شرایط ارزی کشور درحال‌حاضر به نحوی نیست که سیاست‌گذاری تولید‌کننده‌ها را تحت تاثیر قرار دهد.


ویدا سینا، مدیر عامل مرکز تحقیقات و صنایع انفورماتیک در گفت و گو با خبرنگار تلنا با اشاره به این‌ که، بزرگ‌ترین مانع صادرات در ایران تورم بالا به‌همراه شرایط نرخ ارز است گفت: شرایط ارزی کشور درحال‌حاضر به نحوی نیست که سیاست‌گذاری تولید‌کننده‌ها را تحت تاثیر قرار دهد.
وی با اشاره به این‌که امسال سال تولید ملی؛ حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامیده شده اما این شعار محقق نمی‌شود مگر آن‌که پایداری ارزی داشته باشیم گفت: درصورت پایداری سیاست‌های دولت و ارز، جاافتادن طرح شبنم ، حذف موانع قانونی در مسیر صادرات صنعتICT و اجرای صحیح و به‌موقع قوانین مربوط به حق مالکیت می‌توان امیدوار بود امسال با افزایش تولید در صنعت فاوا روبه رو شویم.
سینا تاکید کرد: در طول سال‌های اخیر همواره تولیدات داخلی به نسبت محصولات خارجی با افزایش قیمت بیشتری مواجه شده و قدرت رقابت خود را از دست داده‌اند. مسلم است که دولت‌ برای حل مشکل فوق تلاش می‌کند که البته تاکنون موفقیت‌آمیز نبوده است.

wichidika
24-05-2012, 19:29
مفتح در پاسخ به مهر تشریح کرد؛


جزئیات بودجه سال 91 تجارت الکترونیک/ رونمایی از سند ملی تجارت الکترونیک



قائم وزیر صنعت، معدن و تجارت با بین اینکه سند ملی توسعه تجارت الکترونیکی با همکاری تمام دستگاه های دولتی ذیربط در حال تدوین است، گفت: پیش بینی می‌شود این سند از سال 92 بتواند در دستور کار بخش‌های مختلف قرار گیرد.


به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق مفتح در حاشیه اولین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیکی در جمع خبرنگاران گفت: سند توسعه ملی تجارت الکترونیکی حاصل همکاری 13 سازمان دولتی و خصوصی هم اکنون در حال تدوین است که بر این اساس پیش بینی می‌شود این سند از سال 92 بتواند در دستور کار بخش‌های مختلف برای اجرا قرار گیرد.قائم وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بیشترین کمبودی که در حوزه توسعه تجارت الکترونیک مشاهده می‌شود مرتبط با مصرف کنندگان سنتی ابزارهای تجارت الکترونیک است که بر این اساس حرکات خوبی در این زمینه طراحی شده و روز به روز شاهد اقبال خوبی از سوی بخش خصوصی برای به کارگیری ابزارهای نوین تجارت الکترونیکی هستیم.وی تصریح کرد:‌ بخشی از این سند به بررسی موانع زیرساختی توسعه تجارت الکترونیکی می‌پردازد که در 7 شاخه طبقه بندی شده و در آن وضع مطلوب و وضع موجود به روشنی طراحی شده و امیدواریم بتوانیم تمام این ضعف‌ها را با ارایه راه حل‌های کارشناسی برطرف کنیم.مفتح ادامه داد:‌ این سند که با همکاری تمامی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مرتبط دولتی و بخش خصوصی تدوین شده در آینده‌ای نزدیک رونمایی خواهد شد و امیدواریم بتوانیم در سال 92این سند را برای اجرا در دستور کار قرار دهیم.وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر در نظر گرفتن بودجه برای توسعه تجارت الکترونیکی در بودجه سال 91 گفت:‌ بودجه خوبی در زمینه توسعه تجارت الکترونیکی در سال 91 در نظر گرفته شده که نسبت به دوره قبل رشد 7.5 برابری را نشان می‌دهد که این بودجه صرف توسعه امضای الکترونیکی و زیرساخت تبادل اسناد الکترونیکی خواهد شد.مفتح ادامه داد: بیش از آنکه توسعه تجارت الکترونیکی نیازمند بودجه دولتی باشد اشتیاق از سمت بخش خصوصی برای این توسعه وجود دارد.قائم وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین در ادامه رتبه ایران را در زمینه توسعه تجارت الکترونیکی میان 170 کشور دنیا 58 عنوان کرد.

wichidika
24-05-2012, 19:30
وزیر صنعت، معدن و تجارت:
47.5 درصد کاربران اینترنت در خاورمیانه ایرانی هستند

خبرگزاری فارس: وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سهم 47.5 درصد کاربران اینترنت ایران در منطقه خاورمیانه گفت: بر اساس گزارش‌های بین‌المللی در دسامبر سال 2011 حدود 36.5 میلیون کاربر اینترنت در ایران وجود داشته است.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس از کیش، مهدی غضنفری در پیامی خطاب به اولین رخداد منطقه تسهیل تجاری و کسب و کار الکترونیک اظهار داشت: تیم همایش با هدف استقرار تجارت بدون کاغذ و پنجره واحد برگزار شده و اطمینان دارم این مجمع بر توسعه تجارت و رشد اقتصادی کشورهای منطقه تأثیر قابل‌توجهی خواهد داشت.وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بحران اقتصاد جهانی که طی سال‌های گذشته اقتصاد جهان را درگیر کرده، نشان داد که کشورهای در حال توسعه باید در روابط اقتصاد بین‌المللی خود اتکا به کشورهای توسعه‌یافته را کاهش دهند.وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: اکنون همه ما در آسیا و به خصوص در منطقه اکو به خوبی به اهمیت و ضرورت توسعه همکاری‌های اقتصادی و ارتقاء سطح تجارت بین خود واقف هستیم و تسهیل تجارت یکی از مهمترین اقدامات در راستای توسعه تجارت است.غضنفری افزود: این رویداد که با هدف افزایش آگاهی ذینفعان کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی نسبت به منافع تجارت بدون کاغذ و پنجره واحد برگزار شده می‌تواند سنگ بنای آغاز همکاری‌ها در زمینه تجارت بدون کاغذ بین کشورها در منطقه اکو باشد.وی ادامه داد: این امر با کاهش هزینه‌های تجارت و کاهش زمان انجام فعالیت‌های تجاری، به توسعه تجارت بین کشورهای عضو کمک خواهد کرد.وی ادامه داد: طراحی پنجره واحد الکترونیکی و اجرای آن به صورت پایلوت در بندر شهید رجایی، یکی از اقدامات ایران در راستای تسهیل تجارت بدون کاغذ در داخل کشور است.وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: حجم تجارت کشورهای عضو اکو با دنیا حدود 650 میلیارد دلار بوده که 40 میلیارد دلار آن تجارت بین این کشورها است و ایران نیز با سهم 25 درصدی، 10 میلیارد دلار این تجارت را برعهده دارد.غضنفری گفت: ایران پیش‌نویس موافقت‌نامه تسهیل تجارت الکترونیکی اکو را تهیه کرده که امیدواریم به زودی نهایی و اجرا شود.وی یادآور شد: از سوی دیگر گمرک ایران با پذیرش امضای الکترونیکی در اسناد و فرم‌های تجاری و ارسال آن به صورت الکترونیکی به گمرکات اجرایی و ستادی کشور، فناوری زیرساخت امضای دیجیتالی را دارد.غضنفری افزود: در ایران بخش خصوصی نیز طرح تولید اسناد معتبر تجاری و تبادل بین کشورها را به صورت آزمایشی اجرا کرده است که در صورت توافق حقوقی و تجاری بین کشورهای عضو اکو می‌توان از این تجربه استفاده کرد.وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با اشاره به وضعیت ایران در تعداد کاربران اینترنت گفت:‌ براساس گزارش‌های بین‌المللی در دسامبر سال 2000 تعداد کاربران اینترنت ایران 250 هزار نفر و در دسامبر سال 2011، 36 میلیون و 500 هزار نفر بوده است که این تعداد از افزایش 145 برابری تعداد کاربران اینترنت از سال 2000 تا 2011 حکایت دارد.وی ادامه داد: همچنین ایران از نظر تعداد کاربران اینترنت سهم 47.5 درصدی را در منطقه خاورمیانه دارا است که این امر نشان از آمادگی بالای کشور برای توسعه زیرساخت‌ها و همگانی کردن تجارت و کسب و کار الکترونیکی در ایران است.انتهای پیام/ح

wichidika
25-05-2012, 20:23
سمینار آشنایی با دفتر ثبت نام گواهی الکترونیکی برگزار می شود



سمینار آشنایی با دفتر ثبت نام گواهی الکترونیکی – RA – از سوی سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار می شود.


به گزارش خبرنگار مهر، سمیناری برای آشنایی سازمان ها و وزارتخانه های ذیربط با دفاتر ثبت نام گواهی الکترونیکی روز 24 خردادماه جاری در سالن قندی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می شود.
سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان متولی و نماینده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ارائه سرویس های الکترونیکی و با هدف توسعه و گسترش امنیت تبادل اطلاعات در فضای سایبر ، اقدامات لازم برای ایجاد مرکز میانی ضدور گواهی الکترونیکی (CA) را آغاز کرده و پروژه ایجاد این مرکز را در دستور کار خود دارد.

این سازمان برای رفع نیاز کاربران و با توجه به طولانی شدن روند ایجاد CA، دفتر ثبت نام گواهی الکترونیکی (RA) را در محل این سازمان افتتاح و آماده صدور گواهی الکترونیکی است.

ذینفعان این دفتر که می توانند از خدمات آن بهره مند شوند تمامی شرکتها و سازمانهای زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خواهند بود.

wichidika
25-05-2012, 20:28
رئیس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد
ایجاد کاتالوگ الکترونیک مشترک برای استفاده کشورهای اکو مبتنی بر ایران‌کد
خبرگزاری فارس: رئیس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت از تصویب ایجاد کاتالوگ الکترونیکی برای تبادل بین کشورهای عضو اکو مبتنی بر ایران کد و تصویب طراحی پرتالی برای قرار دادن قوانین تجاری این کشورها خبر داد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، جعفر محمودی در یک نشست خبری در خصوص نتایج بدست آمده از برگزاری رخداد 5 روزه تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیکی گفت: در این اجلاس پیشنهاد شد که اعضای اکو، گواهی مبدا الکترونیکی یکدیگر را به رسمیت بشناسند، این درحالی است که پذیرش چنین موضوعی می‌تواند به رونق هرچه بیشتر تجارت میان کشورهای عضو کمک کند.رئیس مرکز تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: در حال حاضر از میان کشورهای عضو اکو، تنها ایران و ترکیه صادرکننده گواهی امضا هستند و سایر اعضا از این مزیت، بی‌بهره هستند، بر همین اساس پیشنهاد شد که گواهی امضا برای تمامی کشورهای عضو معتبر شود.وی تصریح کرد: این امر سبب می‌شود که تجارت ایران در کشورهای عضو اکو مستقل شود و در فضای مجازی البته، باید تلاش شود که گواهی امضا میان کشورهای عضو اکو به رسمیت شناخته شود، چراکه با به رسمیت شناختن گواهی امضای هر کشور در میان سایر کشورهای عضو، شرایطی برای کوتاهتر کردن دیوارهای تبادل تجاری فراهم می‌شود.محمودی گفت: ایجاد کاتالوگ الکترونیکی برای تبادل بین کشورهای عضو اکو در این اجلاس به تصویب رسیده است و این مبتنی بر ایران کد پیش‌خواهد رفت، ضمن اینکه پرتالی طراحی خواهد شد که در آن تمامی کشورهای عضو، قوانین و مقررات مربوط به تجارت خود را به روز در آن قرار دهند تا در دسترس سایر اعضا باشد.انتهای پیام/ح

wichidika
25-05-2012, 20:32
کاهش زمان ترخیص کالا از 28 به 5 روز با گواهی مبدأ الکترونیک

خبرگزاری فارس: مدیر پروژه ملی الکترونیکی کردن گواهی مبدا از اجرای این طرح در آینده‌ای نزدیک خبرداد و گفت: با صدور این گواهی، زمان ترخیص از 28 روز به 5 روز تقلیل می‌یابد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، حسین دامغانی در حاشیه برگزاری رخداد منطقه‌ای تسهیل تجاری و کسب و کار الکترونیکی در کیش، در جمع خبرنگاران گفت: در این رخداد تمامی کشورهایی که در حال پیاده‌سازی پنجره واحد تجاری به صورت الکترونیکی برای تبادل اسناد تجاری برون مرزی و درون‌مرزی هستند حضور دارند که این خود، فرصتی برای ایران است.مدیر پروژه ملی الکترونیکی‌ کردن گواهی مبدا افزود: هر کشور دارنده پنجره واحد تجاری به صورت الکترونیکی یک اپراتور ملی برای انتقال اسناد تجاری و تسهیل تجارت بین کشورها دارند که عملیات b2b و b2g را انجام می‌دهد.وی تصریح کرد: کشورهای آسیایی هر یک تک پنجره واحد الکترونیکی برای صدور گواهی مبدا هستند که با کمک بخش خصوصی آن را هدایت می‌کنند، بر همین اساس فناوا از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای اجرای پروژه اسناد الکترونیکی گواهی مبدا معرفی شده است.به گفته دامغانی، پیش‌‎بینی می‌‎شود که با صدور گواهی مبدا الکترونیکی زمان ترخیص از 28 روز به 5 روز کاهش می‌یابد.انتهای پیام/ح

wichidika
25-05-2012, 20:33
رونمائی از 5 سامانه الکترونیک در حاشیه نخستین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجاری
خبرگزاری فارس: با بهره‌برداری از سامانه صدور و تبادل الکترونیکی صادراتی، شرکت های حمل و نقل بین‌المللی، اطلاعات بارنامه ها را به صورت آنلاین به گمرکات اجرایی، اتاق های بازرگانی و شرکای تجاری خارجی می‌رسانند.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در حاشیه نخستین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجاری و کسب و کار الکترونیکی در کیش، نخستین نمایشگاه تجارت و کسب و کار الکترونیک ایران با معرفی طرح ‌های قابل توجه در مسیر رسیدن ایران به بهترین جایگاه در عرصه تجارت و کسب وکار الکترونیک آغاز به کار کرد.طرح‌هایی همچون سامانه صدور و تبادل الکترونیک گواهی مبداء در این نمایشگاه رونمایی شد که امکان صدور آنلاین گواهی مبداء را با امضای الکترونیک به صادرکنندگان می‌دهد و صادرکنندگان با این سامانه دیگر نیازی به مراجعه به شرکت حمل و نقل و یا گمرک به منظور دریافت بارنامه یا پروانه ندارند.با استفاده از این سامانه که یکی از زیرساخت‌های توسعه و تسهیل تجارت الکترونیک در ایران محسوب می‌شود، اطلاعات متناقض با اطلاعات بارنامه و پروانه به صورت هوشمند کشف شده و زمان صدور گواهی مبداء را که شامل زمان دریافت پروانه از گمرک، بارنامه از شرکت حمل و گواهی مبداء تا تحویل به گیرنده است، از سه روز به یک ساعت کاهش می دهد.طرح "کادا" از دیگر طرح‌های ارایه شده در این نمایشگاه است که بسترساز تجارت الکترونیک در ایران است. براساس برنامه ‌یزی‌های انجام شده قرار است به زودی پای این طرح به کشورهای عضو اکو باز شود و زمینه تعامل بیشتر کشورهای عضو این منطقه برای همکاری های بیشتر در عرصه تجارت الکترونیک را مهیا کند."ستاد" نیز از دیگر طرح هایی بود که در این نمایشگاه عرضه شد.سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) بستر انجام معاملات دستگاه های اجرایی در فضای وب را مهیا می کند و تمامی مراحل خرید و مزایده دستگاههای دولتی به صورتی اینترنتی انجام می شود.طرح ضمانت‌نامه الکترونیک تگفا نیز به عنوان یکی دیگر از طرح های رونمایی شده در نخستین نمایشگاه تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیک است که منجر به افزایش ظرفیت ترانزیت کشور شده و در راستای اجرای قانون حمل و نقل و عبور کالاهای خارجی از قلمرو ایران بسیار موثر است.این سامانه یک ابزار مالی پیشرفته برای ضمانت نامه های تضامنی بانکی شرکت های حمل و نقل بین المللی محسوب می‌شود؛ ضمن اینکه این سامانه با همکاری اتاق بازرگانی و انجمن شرکت های حمل ونقل بین المللی برای اولین بار در کشور راه اندازی شده است.از دیگر طرح های رونمایی شده در این نمایشگاه جانبی، سامانه هوشمند ورود و خروج کالا از گمرک است؛ این طرح به گمرک کمک می کند تا از مدیریت سنتی فاصله گرفته و ورود و خروج کالا از مبادی رسمی را با سیستم الکترونیک کنترل کند.انتهای پیام/ح

wichidika
25-05-2012, 20:34
دبیر نخستین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجارت الکترونیک خبر داد
سهم 30 درصدی تجارت در تولید ناخالص داخلی

خبرگزاری فارس: دبیر اولین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیکی گفت: سهم تجارت در تولید ناخالص جهانی حدود 30 درصد است که پیش بینی می‌شود تا سال 2020 به 50 درصد افزایش یابد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، محمود زرگر در نخستین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجاری و کسب و کار الکترونیکی گفت: یکی از حلقه‌های الکترونیکی کردن فرآیندهای تجاری، حوزه اشتراک دولت الکترونیکی و تجارت الکترونیک است که بخشی از این حوزه شامل خدمات دولت به منظور روان سازی، کاهش هزینه، سرعت عمل و شفاف سازی فرآیندهای تجاری خصوصاً صادرات و واردات در زنجیره تامین در سطح ملی و بین‌المللی است که به آن تسهیل تجاری گفته می‌شود.وی با بیان اینکه تسهیل تجاری معمولاً ساده سازی و هماهنگی در روال‌های تجارت بین‌المللی است، تصریح کرد: در یک نگاه محدود تسهیل تجاری کاهش یا روان سازی لجستیک در جابجایی کالا از طریق بنادر یا تشریفات گمرکی در یک بندر است. این در حالی است که در سال‌های اخیر نگاه وسیع‌تری به تعریف تسهیل تجاری وارد شده و محیطی که تعاملات تجاری در آن رخ می‌دهد را هم شامل می‌شود.زرگر خاطرنشان کرد: تسهیل تجارت که یک بعد مهم برای رقابت پذیری تجارت کشورها است موجب بهبود موثر هزینه و زمان در جابجایی کالاها و خدمات می‌شود.وی ادامه داد: از نگاه سازمان تجارت جهانی تسهیل تجاری به بهبود روال‌ها و کنتر‌ل‌های مرتبط به جابجایی کالا بین کشورها برای کاهش هزینه‌ها و حجم تشریفات و از سوی دیگر افزایش بهره‌وری و اطمینان از رعایت اهداف مندرج در قوانین و مقررات مفید و موثر اشاره می‌کند.دبیر اجرایی اولین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجارت و کسب و کار الکترونیکی ادامه داد: هم اکنون سهم تجارت در تولید ناخالص جهانی حدود 30 درصد است که پیش بینی می‌شود این نسبت تا سال 2020 به 50 درصد افزایش یابد.وی خاطرنشان کرد: تسهیل روابط تجاری از سوی تمام سازمان‌های مهم بین‌المللی به عنوان یک موضوع حیاتی برای توسعه اقتصاد شمرده شده است و روال‌‌های تجاری گلوگاهی است که نیاز به تسهیل تجاری را بیش از پیش تقویت می کند.وی در پایان از برگزاری جلسه اصلی سالانه AFACT در آبان ماه و در تهران خبر داد.انتهای پیام/ح

wichidika
25-05-2012, 20:34
رئیس مرکز شماره گذاری کالا و خدمات ایران خبر داد
استفاده از منطق ایران کد برای کالاهای اکو

خبرگزاری فارس: رئیس مرکز شماره گذاری کالا و خدمات ایران گفت: پیشنهاد استفاده از منطق و تجربه ایران کد، برای پورتال کالاهای اکو ارائه و مورد استقبال واقع شده است.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس از کیش، احمد غلام زاده در حاشیه برگزاری اولین رخداد منطقه‌ای تسهیل تجاری و کسب و کار الکترونیکی، در خصوص سامانه خریدهای الکترونیکی نفت گفت: راه اندازی این سامانه با ایجاد تمرکز در خریدها و سفارش ها، باعث کاهش هزینه های لجستیکی می شود.وی اظهار داشت: 60 درصد بودجه نفت، صرف خرید قطعات و تجهیزات می شود.وی گفت: سامانه خریدهای الکترونیکی نفت، هم اکنون 400 هزار کالای نفتی را در بر می گیرد.غلام زاده گفت: پیش بینی می کنیم راه اندازی این سامانه برای تمام کالاها، به حدود 3 تا 4 سال زمان نیاز داشته باشد.رئیس مرکز شماره گذاری کالا و خدمات ایران در بخش دیگری از سخنان گفت: هم اکنون بحثی با موضوع استفاده از منطق این کد برای پورتال کالاهای اکو، تهیه شده است.وی ادامه داد: در این پیشنهاد که از سوی ایران به اکو ارائه شده و در آن جا مورد استقبال قرار گرفته است، پیشنهاد شده که منطق ایران کد برای کالاهای اکو نیز استفاده شود و این تجربه ایران در اکو نیز به کار گرفته شود.انتهای پیام/ح

wichidika
30-05-2012, 12:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزش 170 میلیارد دلاری پرداخت موبایلی





موبنا- تحلیلگران پیش بینی کرده اند که ارزش پرداخت موبایلی تا اواخر سال جاری میلادی به 171.5 میلیارد دلار برسد.


به گزارش اخبار خارجی موبنا، تحقیقات نشان داده که ارزش پرداخت های موبایلی از سال گذشته با 105.9 میلیارد دلار با افزایش 61.9 درصدی همراه بوده و انتظار می رود تا اواخر سال جاری به 171.5 میلیارد دلار برسد.
بر اساس گزارش گارتنر، 212.2 میلیون نفر در طول سال جاری از سرویس پرداخت موبایلی استفاده می کنند این در حالی است که سال گذشته این رقم 160.5 میلیون نفر گزارش شده بود.
بر اساس این گزارش، پیش بینی می شود ارزش تبادلات پرداخت موبایل تا سال 2016 به 617 میلیارد دلار برسد و 448 میلیون نفر از این سرویس استفاده کنند.
بر اساس گزارش گارتنر انتظار می رود فناوری NFC تا سال 2015 به استانداردی برای گوشی های تلفن همراه تبدیل شود و کاربران از این سرویس برای پرداخت صورتحساب های خود استفاده کنند.
135/117

wichidika
06-06-2012, 17:04
عسکری به مهر اعلام کرد:



آغاز ورود امضای دیجیتال به سیستم مالیاتی کشور


رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از نهایی شدن عملیات مربوط به ورود امضای دیجیتال به نظام مالیاتی کشور خبرداد و گفت: عملیات ارائه و تکمیل اظهارنامه‌های مالیاتی مودیان از طریق الکترونیکی از روز یکشنبه هفته آینده 21 خردادماه آغاز می‌شود.


علی عسکری در گفتگو با مهر از نهایی شدن عملیات مربوط به ورود امضای دیجیتال به نظام مالیاتی کشور خبرداد و گفت: بر این مبنا امسال کلیه عملیات مربوط به ارائه و تکمیل اظهارنامه های مالیاتی توسط مودیان مالیاتی از طریق الکترونیکی امکانپذیر خواهد بود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: این امر که به منظور ایجاد حداکثر سهولت و سرعت در انجام خدمات مالیاتی مودیان از مدتها پیش توسط سازمان امور مالیاتی کشور برنامه ریزی شده است، از روز یک شنبه هفته آینده 21 خردادماه عملا اجرای آن آغاز می شود.
وی تصریح کرد: هر چند مودیان مالیاتی کماکان امکان ارائه دستی و حضوری اظهارنامه های مالیاتی خود را خواهند داشت اما با توجه به اینکه ارائه الکترونیکی اظهارنامه به صورت شبانه روزی و بدون محدودیت ساعات اداری برای مودیان مالیاتی میسر خواهد بود، سازمان مالیاتی کشور از کلیه مودیان مالیاتی به ویژه اشخاص حقوقی دعوت می کند که اظهارنامه های خود را از طریق این امکان ویژه ارسال نمایند.

wichidika
19-08-2012, 09:46
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد

تسهیل مبادلات الکترونیک و افزایش نظارت با راه‌اندازی سامانه "شاپرک"
خبرگزاری فارس: رئیس کل بانک مرکزی گفت: چشم‌انداز سامانه "شاپرک"، جایگزینی تبادل الکترونیکی به جای تبادل فیزیکی پول همراه با نظارت مستمر هوشمند نظام پرداخت کشور است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



Tweet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])




به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» روابط عمومی بانک مرکزی مصاحبه‌ای با محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی انجام داده که متن کامل آن را در ادامه می‌خوانید:

*روز چهاردهم مرداد ماه سال 1391 « طرح شاپرک» افتتاح شد. اصولاً « شاپرک» به چه معناست؟ دلایل، ضرور‌تها و در کل فلسفه وجودی پیدایش این طرح چیست؟
کلمه « شاپرک» در واقع خلاصه "شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی"است. نظام بانکداری کشور در سال‌های گذشته با روندی رو به رشد از منظر اتکاء به فناوری‌های اطلاعات روبرو بوده است که استفاده گسترده از پایانه‌های فروش در دورترین نقاط کشور از آن جمله‌ است.
در حال حاضر، مدیریت و بهره‌برداری از پایانه‌های فروش‌ عمدتاً توسط شرکت‌های PSP انجام می‌شود که به صورت سنتی از یک سو با بانک‌ها طرف قرارداد بوده و از سوی دیگر، با پذیرندگان پایانه‌های فروش (POS) مرتبط هستند. لیکن به دلیل نبود سازمان مدیریتی و نظارتی مناسب در گذشته، این شرکت‌ها از رشد متقارن و همگونی برخوردار نبوده و عدم توزیع مناسب دستگاه‌های پایانه‌های فروش در سطح کشور، مشکلات عدیده‌ای را برای شبکه بانکی بوجود آورده است.
به همین خاطر، برای رفع مشکلات و اجرای وظایف حاکمیتی و نظارتی بانک مرکزی مصوبه‌ای در این خصوص توسط شورای پول و اعتبار تصویب و به منظور ساماندهی پایانه‌های فروش الکترونیکی و نظارت دقیق و همه جانبه بر عملیات بانکی انجام شده از طریق پایانه‌های پیش گفت، طرح شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی (شاپرک) پس از یکسال تلاش اجرا شد.

*از مشکلات عدیده‌ای‌ سخن به میان آمد. امکان دارد در این خصوص توضیح بیشتری بدهید؟
ببینید، شما هم‌اکنون که به فروشگاه‌های شهرهای بزرگ مراجعه می‌کنید، با چند پایانه روبرو هستید که همگی یک کار را انجام می‌دهند در حالی که در فروشگاه‌های سایر شهرها و مناطق دیگر، هیچ پایانه‌ای وجود ندارد. این یعنی ناکارآیی در استفاده از سرمایه گذاری‌ها که به دلیل رقابت ناسالم بانکی برای پایانه‌گذاری روی داده است.
نکته بعدی آن است که توجه صرف به نصب پایانه‌ها، هم منابع بانک‌ها را درگیر خرید تجهیزات نموده و هم طرح‌های کارت اعتباری را که خدمات موثری به مردم و فروشندگان می‌دهد، ناتوان‌ ساخته است.‌ علاوه بر این، نمی‌توان‌ بر شبکه‌ای که 29 بانک و 17 شرکت جداگانه در آن فعالیت می‌کنند، به صورت متمرکز استاندارد سازی و نظارت کرد. شاپرک برای حل این معضلات شکل گرفته است.

*با این اوصاف، شاپرک چه دستاوردهایی برای نظام پولی کشور در بر خواهد داشت. آیا از پس این مشکلات برخواهد آمد؟
همان‌طور که گفتم، با راه اندازی شاپرک انتظار داریم همه فعالیت‌های شرکت‌های ارائه خدمات بانکداری الکترونیک تحت یک استاندارد واحد انجام گیرد. انجام این مهم ما را قادر خواهد ساخت نظارتی دقیق و همه جانبه بر عملیات بانکی که از طریق پایانه‌ها انجام می‌شود، داشته باشیم .
ضمناً تطبیق عملیات پایانه‌ها با ضوابط مبارزه با پولشویی، پرهیز از اقدامات بازار شکنانه و پوشش مناسب پایانه‌ها در سراسر کشور از دغدغه‌ها و نگرانی‌های اصلی ماست که به امید خدا با تلاش شبانه‌روزی و همدلی همکارانم در بانک مرکزی و شرکت‌های دست اندرکار و راه‌اندازی و بهره‌برداری از شاپرک، این مشکلات به حداقل رسیده و به چشم‌انداز و اهدافی که به دنبال آن هستیم، نایل شویم .

*این چشم‌انداز و اهدافی که اشاره کردید به طور خلاصه ،چه مواردی را شامل می‌شود؟
به طور خلاصه، چشم‌انداز شاپرک جایگزینی تبادل الکترونیکی به جای تبادل فیزیکی پول همراه با نظارت مستمر هوشمند نظام پرداخت کشور است.

*با ایجاد سامانه‌هایی چون شاپرک، آینده نظام پرداخت کشور را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
نظام پرداخت کشور دوران گذار خود را برای تبدیل به یک نظام پرداخت بالغ طی می‌کند. تلاش فراوانی صورت گرفته است تا به سطح قابل قبولی از امنیت و پایداری در این عرصه برسیم امّا تا رسیدن به یک سطح امنیت مطابق با استانداردهای بین المللی راهی طولانی در پیش داریم. در حقیقت اتصال کلیه شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پرداخت به سوئیچ شاپرک و به کارگیری ابزارهای متنوع در آن، آغاز راهی است برای آن که ادعا کنیم اینک به نقطه‌ای رسیده‌ایم که بسترهای اصلی برای یکپارچگی و امنیت شبکه پرداخت الکترونیکی را مهیا کرده‌ایم .
این را هم اضافه کنم که ارتقاء و بهبود نظام پرداخت کشور محقق نخواهد شد مگر با همکاری، همدلی و حمایت کلیه بازیگران این عرصه، شامل دولت ، بانک مرکزی، بانک‌ها، شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پرداخت، نهادها ، سازمان‌ها و اصناف.
*مأموریت شاپرک را به اختصار توضیح دهید؟
به اجمال مأموریت شاپرک اعمال وظایف حاکمیتی و نظارتی بانک مرکزی در زمینه استانداردسازی ، توزیع مناسب و نظارت بر مبادلات الکترونیکی کشور در مراکز فروش کالا و خدمات است.

همکاران خوبم در بانک مرکزی طی سالیان گذشته و به‌خصوص یکی دو سال اخیر،تلاش بی‌وقفه و شبانه‌روزی برای ارتقاء کیفیت خدمت‌دهی به جامعه داشته و جلب رضایت مردم عزیز این مرز و بوم را سرلوحه کار خویش قرار داده‌اند. افتتاح و بهره‌برداری از سامانه‌هایی همچون سپام ، شاپرک و... مؤید این گفتار است. ضمن خسته نباشید به ایشان، از این عزیزان می‌خواهم همچنان با صلابت به کار خود ادامه دهند چون تا رسیدن به مقصد، راه طولانی پیش روی داریم.
انتهای پیام/ح

hossein 1994
10-08-2013, 09:24
تغییر شماره پیامک بررسی تخلفات رانندگی و نمره منفیمعاون فرهنگ و ترافیک راهور ناجا از تغییر شماره پیامک تخلفات رانندگی و نمره منفی به صورت موقتی خبر داد.


سرهنگ خسروی اظهار داشت: هموطنان پیش از این می توانستند با ارسال پیامک به شماره 300005151 از آخرین وضعیت خلافی خودرو و نمره منفی گواهینامه مطلع شوند.

وی افزود :این شماره پیامکی به دلیل تغییر در زیرساخت قطع شده است که با دستور رئیس پلیس راهور ناجا شماره 110005151 جایگزین این شماره شده است. از این پس هموطنان با این شماره می توانند از وضعیت خلافی یا نمره منفی گواهینامه خود مطلع شوند.

منبع:ایستنا

wichidika
24-01-2018, 10:21
کارت‎خوان حذف می‌شودرئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی گفت: در بانکداری جدید دیجیتال دستگاه های کارتخوان حذف می شود.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، علی دیواندری با بیان اینکه شبکه دیجیتال جایگزین بانکداری الکترونیک می شود افزود: در این سیستم تراکنش برای پرداخت ها نیاز نیست و شکل شعب از مرکز تراکنش مالی به مرکز مشاوره و گفتگو برای کارهای پیچیده تبدیل می شود.
وی گفت: در بانکداری دیجیتال کل عملیات بانکداری در نظام یکپارچه انجام و برداشت پول از حساب در این نوع بانکداری تبدیل به یک پروتکل بین مشتری و بانک می شود.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی اساس بانکداری دیجیتال را سیستم یکپارچه و گسترده آن بیان و اضافه کرد: هزینه های بانک ها در این سیستم بین 20 تا 40 درصد کاهش می یابد.
دیواندری گفت: وظایف نیروی انسانی نیز در شبکه بانکداری دیجیتال به سمت مشاوره تغییر می کند و عملیات دریافت و پرداخت حذف می شود.
وی افزود: در شبکه بانکداری دیجیتال کنترل و شفافیت بسیار بیشتر و کلاهبرداری کمتر خواهد شد.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی گفت: گروه های نخبه نوآور در شبکه بانکداری دیجیتال برای توسعه فناوری جذب بانک ها می شوند.
انتهای پیام/

wichidika
26-01-2018, 19:08
از ۱۵ بهمن امسالمبدأ تا مقصد تراکنش‌های بانکی رمزنگاری می‌شود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بانک مرکزی انجام تمام تراکنش‌های مالی به جز پرداخت قبوض عمومی در تمام مسیرهایی که به جای فیزیک کارت از اطلاعات آن استفاده می‌شود، را منوط به رمزنگاری مبدأ تا مقصد تراکنش کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، بانک مرکزی با ابلاغ بخشنامه‌ای در راستای ارتقای سطح امنیت مبادلات کارتی مردم و پیشگیری از سوء استفاده احتمالی از اطلاعات حساس کارت در مبادلات الکترونیکی بدون حضور کارت، انجام تمام تراکنش‌های مالی را به جز پرداخت قبوض عمومی، در تمام مسیرهایی که به جای فیزیک کارت از اطلاعات آن استفاده می‌شود، را منوط به رمزنگاری مبدأ تا مقصد تراکنش کرد.
مطابق با بخشنامه‌ای که بنا به گفته مدیران بانک مرکزی از نیمه بهمن سال جاری اجرا خواهد شد، اطلاعات حساس کارت بانکی مردم نظیر رمز دوم آن‌ها نباید از مسیرهایی که فاقد رمزنگاری مناسب بوده و امکان ذخیره سازی یا مشاهده آن توسط عواملی غیر از بانک یا ارائه دهنده خدمات پرداخت وجود دارد، مبادله شوند.
بانک مرکزی تصریح کرده که «این بخشنامه اولین گام برای ارتقای سطح امنیتی بسترهای موجود مبادلات پولی مردم بوده و بر این اساس حرکت به سمت استفاده از سایت‌ها و برنامه‌های کاربردی بانک‌ها و ارائه دهندگان خدمات پرداخت، برای انجام مبادلات کارتی بدون حضور فیزیک کارت به عنوان راه حل ایمن توصیه می‌شود.»
همچنین طی بخشنامه یاد شده و به منظور ارتقای سطح خدمات برنامه‌های کاربردی پرداخت همراه، امکان استعلام مانده حساب متصل به کارت برای تمام کارت‌های بانک‌ها در مرکز شتاب فراهم می‌شود.
انتهای پیام/ب

wichidika
01-02-2018, 16:25
چه کسانی می‌خواهند ماجرای لو رفتن اطلاعات ۳ میلیون کارت بانکی بار دیگر تکرار شود؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروردین‌ماه سال ۹۱ بود که بمب خبری نظام بانکی ایران در دل یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال وقت ترکید: «اطلاعات ۳ میلیون کارت بانکی لو رفت!» هر چند این اتفاق نتیجه خیانت یک فرد در یک شرکت بود، اما تمام مقامات و مسئولین کشوری انگشت اتهام را به سمت بانک مرکزی نشانه رفتند که چرا بانک مرکزی نظارت کافی برای پیشگیری از چنین مواردی را نداشته است.
همین اتفاق باعث تغییرات زیادی در سازوکارهای نظارتی بانک مرکزی شد و هر روز بیش‌ازپیش به سخت‌گیری‌های نظارتی خود افزود تا امنیت حساب‌های مردم را به حداکثر مقدار ممکن برساند. در همین راستا، بانک مرکزی اخیراً طی بخشنامه‌ای سعی کرد جلوی یکی از بسترها با پتانسیل بالا برای تکرار ماجرای افشای اطلاعات میلیونی کارت‌های بانکی را بگیرد که متأسفانه برخی سعی دارند جلوی این حرکت سنجیده ولی دیرهنگام بانک مرکزی را بگیرند.
داستان از چه قرار است؟
بانک مرکزی ایران دوم بهمن ماه ۹۶، در بخشنامه‌ای اعلام کرد: «اطلاعات حساس کارت مردم، نظیر رمز دوم آن‌ها، نباید از مسیرهایی که فاقد رمزنگاری مناسب بوده و امکان ذخیره‌سازییا مشاهده آن توسط عواملی غیر از بانک یا ارائه‌دهنده خدمات پرداخت وجود دارد، مبادله شوند.» هر چند در بخشنامه بانک مرکزی حرفی از تکنولوژی USSD یا همان ستاره-عدد-مربع‌ها نیامده است، ولی اصلی‌ترین بستری که در دایره مخاطب این بخشنامه قرار می‌گیرد، بستر USSD است.
به زبان ساده‌تر بخواهیم بگوییم، در تراکنش‌های پرداختی بر بستر USSD در شیوه مرسوم فعلی در کشور، اطلاعات حساس کارت بانکی مردم بدون اینکه متناسب با استانداردهای لازم، رمزنگاری شود تبادل می‌شود که می‌توان از این اطلاعات به سادگی سوءاستفاده کرد و می‌توان گفت استفاده از تکنولوژی USSD به شیوه فعلی در صنعت بانکداری و پرداخت کشور، ناامن بوده و مانند آتش زیر خاکستر است؛ هرچند تا امروز مشکل امنیتی حادی روی آن نیفتاده است، ولی چه کسی می‌تواند تضمین کند که ماجرای مشابه افشای اطلاعات ۳ میلیون کارت بانکی سال ۹۱، این بار با گستردگی و فراگیری بیشتر تکرار نشود؟ در سال ۹۱، فقط ۹۰ میلیون کارت بانکی در دست مردم بود و اکنون بیش از ۲۰۰ میلیون کارت بانکی در دست مردم است و آن هم با اقبال و استفاده روزمره چندین برابری و اگر بانک مرکزی به‌عنوان یک نهاد ناظر راه‌های تکرار این فاجعه را نبندد، بعدی نیست شاهد یک فاجعه بزرگ ملی در کشور باشیم و مسلماً دوباره همه انگشت‌های اتهام به سمت بانک مرکزی نشانه خواهد رفت همانطور که در ماجرای مؤسسات غیر مجاز با وجود اینکه بانک مرکزی بارها هشدار داده بود، سرانجام در نقطه اتهام قرار گرفت.
چه کسانی می‌خواهند اطلاعات حساب‌های مردم را در خطر بیندازند؟
در ماجرای مؤسسات غیرمجاز نیز عده‌ای تا آخرین لحظه سعی در گمراه کردن مردم و سپرده‌گذاران داشتند؛ در ماجرای USSD هم ظاهراً روند مشابهی در حال طی شدن است و برخی سعی دارند بخشنامه بانک مرکزی را تحت‌الشعاع قرار دهند. باید بپرسیم آیا این افراد که مردم را به استفاده از این بستر تشویق می‌کنند، از امنیت آن هم باخبر هستند؟ اگر باخبر باشند مطمئناًچنین دفاعی نمی‌کنند و اگر هم بی‌خبر هستند که باید آن‌ها را آگاه کرد که ناخواسته از یک خلا امنیتی دفاع نکنند. سؤال بعدی از این افراد این است که آیا تضمین می‌کنند که فاجعه افشای اطلاعات کارت‌های بانکی سال ۹۱ تکرار نشود و اگر تکرار شود چه کسی مسئول این فاجعه خواهد بود؟
بانک مرکزی باید ۳ سال پیش این بخشنامه را ابلاغ می‌کرد
برخی این سؤال را مطرح می‌کنند که اگر این بستر ناامن است پس چرا تاکنون بانک مرکزی اقدامی نکرده است؟ این نقدی است که صد درصد به بانک مرکزی وارد است که چرا با تاخیربه فکر این موضوع افتاده است و این توقع می‌رفت این بخشنامه را حداقل ۳ سال پیش ابلاغ می‌کرد. توجیه بانک مرکزی این است که با توجه به محیا نبودن بسترهای مناسب جایگزین، تاکنون ابلاغ این بخشنامه را به تعویق انداخته بود ولی اکنون با توجه به توسعه بستر اینترنت همراه و گسترش تلفن‌های همراه هوشمند، اپلیکیشن‌های پرداخت همراه جایگزینی بسیار بهتر و امن‌تر برای انجام این تراکنش‌ها هستند. اکنون که بر همه واضح است که USSD بستر ناامنی است، آیا باید همچنان به ادامه این مسیر پرخطر پافشاری کنیم؟
آیا باید بستر را برای تکرار ماجرای سال ۹۱ آماده کنیم؟
برخی نیز این موضوع را مطرح می‌کنند که هنوز در روستاهای دورافتاده کشور به دلیل عدم دسترسی به اینترنت بستر جایگزین مناسبی برای تکنولوژی USSD ندارند؛ در این خصوص باید گفت که طبق آمارهای موجود، تلگرام ۴۰ میلیون کاربر ایرانی دارد و این به‌خوبی می‌تواند نشان دهد که تقریباً حتی در دورافتاده‌ترین روستاها نیز هم به اینترنت دسترسی دارند و هم به تلفن‌های همراه هوشمند و اتفاقاً اگر روستاییانی به اینترنت دسترسی ندارند این کم‌کاری اپراتورهای تلفن همراه است و نمی‌توانند این کم‌کاری خود را با به خطر انداختن امنیت سیستم بانکی بپوشانند. نکته مهم‌تر این است که حتی اگر برخی از روستاها به اینترنت دسترسی نداشته باشند، آیا باید تمام سیستم بانکی را در معرض چنین ریسک بزرگی قرار داد؟
متأسفانه در چند روز گذشته، فشارهای گوناگونی به این حرکت مثبت بانک مرکزی وارد شده است و تلاش‌هایی در راستای برگرداندن این بخشنامه صورت گرفته است که از بانک مرکزی به‌عنوان یک نهاد ناظر و حافظ منافع مردم در نظام بانکی کشور این انتظار می‌رود که در برابر این فشارها در برابر یک حرکت درست، مقاومت کند تا در آینده نزدیک یک بار دیگر ماجرای افشای اطلاعات ۳ میلیون کارت بانکی تکرار نشود.
امید بانکی- کارشناس بانکداری الکترونیک
انتهای پیام

wichidika
01-02-2018, 17:54
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات مطرح کردغفلت از فناوری‌ جدید ارزهای رمزنگاری‌شده/ بیت‌کوین چند میلیارد دلار از ثروت کشور را برد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]معاون وزارت ارتباطات گفت: غفلت ما از تکنولوژی جدید ارزهای رمزنگاری‌شده می‌تواند چیزی شبیه بیت‌کوین ایجاد کند و طی چند ماه، چند میلیار دلار از ثروت یک کشور را ببرد، بدون اینکه نظام پولی‌اش روی آن کنترل داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، اجلاس مدیران تحول دیجیتال کشور در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.
نصرالله جهانگرد معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این اجلاس گفت: غفلت ما از تکنولوژی جدید ارزهای رمزنگاری‌شده می‌تواند چیزی شبیه بیت‌کوین ایجاد کند و طی چند ماه، چند میلیارد دلار از ثروت یک کشور را ببرد، بدون اینکه نظام پولی‌اش روی آن کنترل داشته باشد.
وی ادامه داد:‌ در ایران نزدیک به 50 میلیون گوشی هوشمند در دست مردم است و به زودی سرویس دولت الکترونیکی از طریق یک اپلیکیشن روی گوشی‌های تلفن همراه قابل ارائه می شود که پلتفرم آن آماده شده است. امیدوارم هرچه زودتر با یک برنامه تحول در نظام برنامه‌ریزی کشور، نظام صنعت و نظام خدماتی کشور روبرو باشیم.
ناصر حکیمی معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی نیز در این اجلاس درباره نقش فناوری‌های دیجیتالی در تحول صنعت مالی، گفت: طی 20 سال اخیر تحولات بزرگی در مسیر خدمت رخ داده است. به طور متوسط هر ایرانی هر دو روز یک بار از کارت بانکی‌اش استفاده می‌کند. ایران در سطح منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا به لحاظ تعداد و مبلغ تراکنش های خرد، رتبه اول را دارد. اگر چه با وجود تحریم‌ و دشواری‌های ورود تکنولوژی، در سمت دسترسی و ابزاری که فناوری اطلاعات باید فراهم می کرد پیشرفت‌های خوبی داشتیم، اما در حوزه سرویس به لحاظ ماهوی شاهد تغییر خاصی نبوده‌ایم.

وی ادامه داد: فشار اجتماعی، تغییرات فناوری و مشکلات فعلی ما را ناگزیر می‌کند که دیدگاه قبلی خود را از اینکه فناوری یک تسهیل‌گر است، تغییر دهیم به اینکه فناوری، خود نقش اصلی تغییر را ایفا می‌کند. اگر نخواهیم در سیستم پولی خودمان با تغییر مواجه شویم، موج فین‌تک نظیر موریانه این تنه را خواهد خورد و مبارزه کردن با آن بسیار سخت خواهد بود.
وی ادامه داد: لشگر موریانه ها دارند می‌آیند، فیل‌های ما آیا آمادگی دارند با آنها کار کنند یا میدان را واگذار می‌کنند. نگرانی ما به عنوان رگولاتور این است که اگر این واگذاری به درستی اتفاق نیفتد نتیجه‌اش هرج و مرج خواهد بود. به بانک‌ها توصیه می‌کنیم زمینه فعالیت و همکاری خود با استارتاپ‌ها را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند.

در این اجلاس همچنین علیرضا جلالی فراهانی یک کارشناس بانکی، گفت: در حوزه رصد فناوری‌های تحول‌آفرین بر صنعت بانکداری، لازم بود گزارش‌های تحلیلی شناختی در حوزه‌هایی نظیر اینترنت اشیا، کلان‌داده‌ها، بانکداری اجتماعی و ... تعریف شود. در بعضی حوزه‌ها نظیر اینترنت اشیا به محصول رسیده‌ایم و در برخی حوزه‌ها مفاهیم را تعریف کرده‌ایم. اگر پیاده‌سازی بانکداری دیجیتال را مصداقی از برنامه تحولی بدانیم، بحث فرهنگ‌سازی یکی از ضرورت‌ها است.
در دومین دور از جایزه تحول دیجیتال در 3 محور «زندگی دیجیتالی»، «نوآوری دیجیتالی» و «رهبری دیجیتالی» شرکت‌های برتر معرفی شدند.
انتهای پیام/آ

roqankonjed
02-02-2018, 19:13
ممنون جالب بود

Song1.ir
09-02-2018, 10:58
جالب بود مرس

wichidika
25-02-2018, 22:15
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات :25 درصد اقتصاد دنیا تا سال 2020 دیجیتال می‌شود/ درگیری کسب و کارهای نوپا با چالش‌های حقوقی متعدد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]معاون وزیر ارتباطات با اشاره به هدف‌گذاری امارات و قطر برای دستیابی به رتبه اول اقتصاد دیجیتال در منطقه و جهان،‌ گفت: در همین زمان کسب و کارهای نوپا در ایران با چالش‌های حقوقی متعدد مواجهند و در صورت بی‌توجهی در رقابت بازنده می‌شویم.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، رسول سرائیان معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش جنبه‌های حقوقی فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت: تا سال 2020 حدود 25 درصد اقتصاد دنیا اقتصاد دانش‌بنیان خواهد بود و حجم این بازار از 70 تریلیون دلار به 100 تریلیون دلار می‌رسد.
وی با اشاره به جهت‌گیری کشورها به سمت اقتصاد دیجیتال افزود: امارات تا سال 2020 رتبه اول اقتصاد دیجیتال در منطقه و قطر تا سال 2040 رتبه اول اقتصاد دیجیتال در دنیا را هدف‌گذاری کرده است که نشان از اهمیت و رقابت در این حوزه دارد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه کسب و کارهای نوپا در ایران با چالش‌های حقوقی متعدد مواجهند،‌گفت:‌اگر نتوانیم این موانع را به موقع از سر راه برداریم به راحتی عرصه رقابت را به کشورهای همسایه و دیگران می‌بازیم.
انتهای پیام/آ

wichidika
19-05-2018, 13:59
مدیرعامل سازمان تاکسی رانی شهرتهران خبر داداجرای سراسری پرداخت کرایه تاکسی با موبایل در نیمه نخست امسال
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی رانی شهرتهران از اجرای سراسری پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی از طریق تلفن همراه در نیمه نخست امسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، علیرضا قنادان با اشاره به اینکه در حال حاضر طرح پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی با اپلیکیشن تلفن همراه "فون‌پی" در خطوط پایانه ونک در حال اجرا است، گفت: باتوجه به اینکه این مدل پرداخت نو و مبتکرانه است، باید ملاحظات اجرایی برای آن مدنظر قرار گیرد تا تصویر نسبتاً خوبی ارائه شود. بر این اساس طرح به‌صورت مداوم پایش می‌شود.وی با بیان اینکه چهارچوب استاندارد سیستم و آئین‌نامه این طرح در حال نهایی شدن است، خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها مقرر شد، آئین‌نامه‌ها به زودی آماده شود تا مصوبات لازم را اخذ کند.مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی رانی شهر تهران با اشاره به زیرساخت‌های لازم برای اجرای طرح پرداخت الکترونیک کرایه تاکسی، عنوان کرد: در انتظار ایجاد زیرساخت ها از طریق سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران هستیم تا این طرح حداکثر تا پایان خردادماه امسال نهایی و اجرا شود.قنادان با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا پلتفرم بازی را راه اندازی کنیم، تصریح کرد: این کار به این خاطر است تا به‌جای اینکه ما به سراغ سیستم‌های جدید برویم، این سیستم‌ها به‌صورت خودکار با ما همکاری کرده و با یکدیگر ارتباط زیرساختی داشته باشند. بنابراین به شرکت‌هایی که بتوانند براساس پروتکل فعالیت کرده و امکان فنی داشته باشند، مجوز داده می‌شود.انتهای پیام/

wichidika
30-07-2018, 16:11
به همت محققان ایرانی؛ تلفن همراه به دستگاه کارت‌خوان تبدیل می‌شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بخش-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-64/289075-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84%DB%8C.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بخش-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-64/289075-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF) یک شرکت دانش بنیان در کشور موفق به طراحی نرم افزاری شده است که تلفن همراه را به دستگاه کارت خوان سیار تبدیل می کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، یکی از مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بسیاری از فعالان تجاری عدم امکان هرگونه دریافت و پرداخت مالی به صورت سیار حین معامله است.
بر خلاف تمام برنامه های مالی موجود در بازار اعم از بانکی یا غیربانکی که تنها توانایی ارسال مبلغ به صورت کارت به کارت را دارند، یک شرکت دانش بنیان نرم افزاری را اختراع کرده است که امکان دریافت مبالغ را نیز دارد.
یکی از مهمترین موارد سیستم جدید دریافت و پرداخت، عدم محدودیت در مبلغ می باشد، به عبارت دیگر گرچه برنامه های پرداخت سقف سه میلیون تومان از هر کارت در 24 ساعت را دارند، در دریافت بدون محدودیت می توان در تراکنش های 50 میلیون تومانی به تعداد بی نهایت وجوه را از یک کارت دریافت کرد.
افشین واعظ غیاثی مدیر عامل شرکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA) دانش بنیان یاد شده در حاشیه برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ گفت: این تنها برنامه دریافت وجوه در کشور است که تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87) شما را به یک دستگاه کارتخوان سیار تبدیل می کند.
وی با تاکید بر اینکه تمامی قوانین دستگاه پوز بر این اپلیکیشن حاکم است، یکی از قابلیت های این سامانه را امکان اتصال دارنده آن به هر شماره شبای بانکی ذکر کرد.
غیاثی افزود: به عبارت دیگر، این اپلیکیشن هر مبلغی را که به آن وارد شود، مستقیماً به حساب شبای دارنده اپلیکیشن نزد هر بانک واریز می کند و کارمزد آن حدودا نصف کارمزد کارت به کارت است.
وی با اشاره به تفاوت این اپلیکیشن با دستگاه پوز گفت: در واقع هیچ‌ قطعه سخت افزار و کیبوردی در کار نیست و تماما اپلیکیشن و نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است.
غیاثی ادامه داد: با استفاده از این اپلیکیشن کاریر به جای این‌ که در یک جایگاه مخصوص کارت بانکی خود را بکشد، شماره کارت و رمز دوم خود را وارد می کند و خرید و فروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B4) به سهولت انجام می گیرد.
وی همچنین یکی دیگر از قابلیت های مهم این اپلیکیشن را نصب آسان و همچنین ثبت نام‌ مشتری و خریدار عنوان کرد و افزود: این در حالی است که در دستگاه های کارتخوان فعلی اطلاعات ذخیره نمی شود.
غیاثی گفت: با وجود این دستگاه، دیگر نیازی به حمل دستگاه پوز نیست ضمن اینکه بسیاری از مراجعات بانکی برای دریافت کارت خوان از بین خواهد رفت و همچنین نیاز به واردات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دستگاه پوز نیست.
به گفته این فعال دانش بنیان، این اپلیکیشن که برای نخستین بار در ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اختراع و سال گذشته نیز کار ثبت اختراع آن انجام شد، در هر جا از دنیا با اتصال به اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل استفاده است.
وی با بیان این که سقف تراکنش مشابه دستگاه کارت خوان یا همان پوز مبلغ 50 میلیون تومان است افزود: مجوز این اپلیکیشن که قابل استفاده android و ios است، از طریق بانک سامان از بانک مرکزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C) گرفته شده است.

italodance
01-08-2018, 09:28
به همت محققان ایرانی؛ تلفن همراه به دستگاه کارت‌خوان تبدیل می‌شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بخش-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-64/289075-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84%DB%8C.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بخش-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-64/289075-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF) یک شرکت دانش بنیان در کشور موفق به طراحی نرم افزاری شده است که تلفن همراه را به دستگاه کارت خوان سیار تبدیل می کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، یکی از مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بسیاری از فعالان تجاری عدم امکان هرگونه دریافت و پرداخت مالی به صورت سیار حین معامله است.
بر خلاف تمام برنامه های مالی موجود در بازار اعم از بانکی یا غیربانکی که تنها توانایی ارسال مبلغ به صورت کارت به کارت را دارند، یک شرکت دانش بنیان نرم افزاری را اختراع کرده است که امکان دریافت مبالغ را نیز دارد.
یکی از مهمترین موارد سیستم جدید دریافت و پرداخت، عدم محدودیت در مبلغ می باشد، به عبارت دیگر گرچه برنامه های پرداخت سقف سه میلیون تومان از هر کارت در 24 ساعت را دارند، در دریافت بدون محدودیت می توان در تراکنش های 50 میلیون تومانی به تعداد بی نهایت وجوه را از یک کارت دریافت کرد.
افشین واعظ غیاثی مدیر عامل شرکت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA) دانش بنیان یاد شده در حاشیه برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ گفت: این تنها برنامه دریافت وجوه در کشور است که تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87) شما را به یک دستگاه کارتخوان سیار تبدیل می کند.
وی با تاکید بر اینکه تمامی قوانین دستگاه پوز بر این اپلیکیشن حاکم است، یکی از قابلیت های این سامانه را امکان اتصال دارنده آن به هر شماره شبای بانکی ذکر کرد.
غیاثی افزود: به عبارت دیگر، این اپلیکیشن هر مبلغی را که به آن وارد شود، مستقیماً به حساب شبای دارنده اپلیکیشن نزد هر بانک واریز می کند و کارمزد آن حدودا نصف کارمزد کارت به کارت است.
وی با اشاره به تفاوت این اپلیکیشن با دستگاه پوز گفت: در واقع هیچ‌ قطعه سخت افزار و کیبوردی در کار نیست و تماما اپلیکیشن و نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است.
غیاثی ادامه داد: با استفاده از این اپلیکیشن کاریر به جای این‌ که در یک جایگاه مخصوص کارت بانکی خود را بکشد، شماره کارت و رمز دوم خود را وارد می کند و خرید و فروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B4) به سهولت انجام می گیرد.
وی همچنین یکی دیگر از قابلیت های مهم این اپلیکیشن را نصب آسان و همچنین ثبت نام‌ مشتری و خریدار عنوان کرد و افزود: این در حالی است که در دستگاه های کارتخوان فعلی اطلاعات ذخیره نمی شود.
غیاثی گفت: با وجود این دستگاه، دیگر نیازی به حمل دستگاه پوز نیست ضمن اینکه بسیاری از مراجعات بانکی برای دریافت کارت خوان از بین خواهد رفت و همچنین نیاز به واردات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دستگاه پوز نیست.
به گفته این فعال دانش بنیان، این اپلیکیشن که برای نخستین بار در ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اختراع و سال گذشته نیز کار ثبت اختراع آن انجام شد، در هر جا از دنیا با اتصال به اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل استفاده است.
وی با بیان این که سقف تراکنش مشابه دستگاه کارت خوان یا همان پوز مبلغ 50 میلیون تومان است افزود: مجوز این اپلیکیشن که قابل استفاده android و ios است، از طریق بانک سامان از بانک مرکزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C) گرفته شده است.

بسته بابا عمری کپی کردند هیچی استعداد و شعور ندارند و کم هوش ترین مردم دنیا ایرانیان هست اسمش شده دانش بنیان نمیدونم استارت اپ کپی می کنند باید این افراد فورا نابود کرد. :n34::n21:

wichidika
03-08-2018, 16:23
کاغذ بازی‌ از بانک‌ها حذف می‌شود آمادگی برای استفاده از کارت ملی هوشمند در بانک‌ها/ کپی کارت ملی حذف می‌شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بخش-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-5/290104-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%87%D8%A7-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MjS-LGkMiFO3TcGtnH4VthAFN-1vsu_B9LUIdHURJrxgDYjej/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%D9%85%D9%84%DB%8C.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بخش-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-5/290104-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%87%D8%A7-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF) مدیرکل فناوری اطلاعات وزارت کشور گفت: به زودی امکاناتی فراهم خواهد شد تا برخی از بانک‌های کشور از طریق کارت ملی هوشمند و با حذف کاغذ بازی‌ها بتوانند تمامی خدمات بانکی را ارائه دهند.

به گزارش اقتصاد آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، امیر شجاعان درباره حذف کاغد بازی از دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها به منظور اجرای سیستم‌ها به صورت الکترونیکی گفت: وزارت کشور حذف کپی کارت ملی و کاغذ بازی‌ها را برای الکترونیکی سازی فرآیندها، کاهش رانت، افزایش سرعت و کاهش هزینه به صورت جدی پیگیری می‌کند و به زودی امکاناتی فراهم خواهد شد تا برخی از بانک‌های کشور از طریق کارت ملی هوشمند بتوانند برای ارائه تمامی خدمات بانکی بررسی احراز هویت افراد را از طریق قابلیت‌های موجود بیومتریک کارت ملی هوشمند انجام دهند که می‌تواند تخلفات بانکی را کاهش دهد و چرخه ضروری سازی استفاده از کارت ملی هوشمند را سرعت بخشد.
مدیر کل فناوری اطلاعات وزارت کشور با اشاره به تعداد کارت‌های ملی هوشمندی که با وجود الزامی شدن کارت‌های جدید و پایان مهلت استفاده از کارت‌های قدیمی در کشور صادر خواهد شد، اظهار داشت: تمامی افراد بالای ۱۵ سال باید کارت ملی هوشمند به عنوان یک ابزار هویتی داشته باشند و بر همین اساس در مجموع حدود ۶۰ میلیون کارت ملی هوشمند باید صادر شود.
وی ادامه داد: آخرین مهلت برای دریافت کارت ملی هوشمتد تا پایان سال ۹۷ است چرا که از ابتدای سال ۹۸ خدمات دستگاه‌ها صرفا با کارت ملی هوشمند و الکترونیکی قابل دسترس خواهد بود. تا به امروز ۴۵ میلیون نفر برای کارت ملی هوشمند ثبت نام کرده‌اند.

wichidika
26-08-2018, 10:01
انتقادوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از دست‌های پشت پردهفرآیندهای مافیاپرور و امضاهای طلایی فسادزا نمی‌گذارند دولت الکترونیکی پیش رود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دولت الکترونیکی راهکاری برای جلوگیری از فساد است اما نمی‌گذارند که دولت الکترونیکی آن گونه که باید پیش رود.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از دست‌هایی که نمی‌گذارند دولت الکترونیکی پیش رود انتقاد کرده و گفته: دولت الکترونیکی پایان فرآیندهای مافیاپرور و امضاهای طلایی فسادزا است.
وی در توییتی نوشت: دولت الکترونیکی هم معنا با مکانیزاسیون امورات داخلی سازمان ها یا ایجاد یک وب‌سایت اطلاع رسانی یا احداث مرکز داده و خرید تجهیزات گران قیمت سخت افزاری برای دستگاه ها (که خود فسادی دیگر به حساب می‌آید) نیست. اتصال فرآیندهای بین دستگاهی و امکان نظارت دستگاهها بر یکدیگر مطلوب نظر است.
وی همچنین با هشتگ #گزارش_به_مردم اعلام آمادگی کرده که «اگر سیمای ملی وقت کافی دهد، به تشریح این فرآیندهای مافیاپرور و امضاهای طلایی فسادزا پرداخته و برای مردم توضیح دهم، چگونه دولت الکترونیکی راهکاری برای جلوگیری از فساد است و چرا دولت الکترونیکی آن گونه که باید پیش نمی‌رود.»
انتهای پیام/آ

wichidika
16-09-2018, 14:58
در گفتگو با ایبِنا عنوان شد: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تجمیع کارت‌های بانکی در کارت ملی متوقف شد/ ضرورت مهاجرت به EMV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کارشناس بانکداری الکترونیک گفت: با وجود تاکید بانک مرکزی در سال ۹۵ همچنان کارت‌های بانکی مگنت در حال توسعه هستند و این ضرورت وجود دارد تا زیرساخت کارت‌های بانکی ایران از مگنت به EMV تغییر پیدا کند.
ولی الله فاطمی اردکانی در گفتگو با خبرنگار ایبِنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درباره فعالیت بخش خصوصی و شرکت‌ها در زمینه بررسی حوزه بلاک چین و ارزهای رمزنگار گفت: بانک مرکزی به عنوان رگولاتور پولی و بانکی کشور در خصوص بحث ارزهای رمزنگار تاکید داشت تا شرکت‌های فعال و توانمند بخش خصوصی به صورت محدود در این زمینه فعالیت و تمرین داشته باشند تا نتایح مناسبی از بررسی‌ها و پژوهش‌های بستر بلاک چین و رمز ارزها در کشور تولید شود.وی ادامه داد: یکی از مهم ترین موضوعاتی که در حوزه ارزهای رمزنگاری شده وجود دارد به بحث نگرانی‌های قانونی از جمله اتهامات پولشویی در تمام دنیا از جمله ایران وجود دارد ولی اجرای پروژه برای تمرین فناوری و مسائل قانونی به صورت محدود مورد تایید بانک مرکزی بوده و هم اکنون نیز پروژه‌های خاصی در این زمینه فعال است و هم افزایی نیز به وجود آمده تا تجربه‌های به دست آمده در این حوزه به اشتراک گذاری شود.رمز ارز ملی ابزاری برای پرداخت استفاطمی اردکانی با اشاره به رمز ارز ملی و ارزهای رمزنگاری که در کشور در حال تولید و توسعه به صورت آزمایشی است، اظهار داشت: ارز رمزنگار ملی یک Payment Token به عنوان ابزار پرداخت محسوب می‌شود و چندان و می‌تواند در زمینه تسهیل پرداخت‌های ملی و منطقه‌ای به کشور کمک کند که در حال حاضر در کشور چند مجموعه طرح‌های توسعه آزمایشی آن را در دستور کار دارند.ضرورت مهاجرت از زیرساخت کارت‌های بانکی مگنت به EMVوی با اشاره به کارت‌های مگنت افزود: تمامی دنیا از جمله شرکت‌هایی مثل ویزا و مستر کارت به سمت کارت‌های EMV رفته‌اند و ایران در مسیر کارت‌های بانکی مگنت به عنوان فناوری قدیمی و از دسترس خارج شده همچنان در حال ارائه خدمت است که باید این زیرساخت برای افزایش ضریب امنیت و تبادل آسان با جهان سریعتر تغییر و به سمت فناوری جهانی EMV یا کارت‌های هوشمند دارای چیپ تغییر کند؛ یکی از مهم ترین مسائلی که در سال‌های اخیر و با پیدایش کارت ملی هوشمند مطرح شد به بحث تجمیع کارت‌های بانکی در کارت ملی ارتباط دارد که این مسئله ایده خوبی نبود و این مسئله از دستور کار خارج شده بود، چرا که اطلاعات کارت ملی اطلاعات هویتی مهم و با تغییرات پایین محسوب می‌شود و اطلاعات بانکی اطلاعات لحظه‌ای تغییر پذیر به شمار می‌رود.کارشناس بانکداری الکترونیک تاکید کرد: با وجود اعلام و تاکید بانک مرکزی در سال ۱۳۹۵ مبنی بر تغییر زیرساخت و جهت گیری به سوی کارت‌های EMV اما متاسفانه تا به امروز هیچ فعالیت اجرایی انجام نشد که باعث شده تا امروزه کشور با زیرساختی بسیار بزرگ از کارت‌های بانکی مگنت روبرو باشد که ضروری است تا هر چه سریعتر زیرساخت کارت‌های بانکی به سمت EMV مهاجرت کند.

wichidika
29-09-2018, 15:17
انتقاد جهرمی از دست‌های پشت پرده؛ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%A7%D9%BE%D8%B1%D9%88%D 8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9)فرآیندهای مافیاپروری مانع اصلی توسعه دولت الکترونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%A7%D9%BE%D8%B1%D9%88%D 8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9)

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دولت الکترونیکی راهکاری برای جلوگیری از فساد است، اما نمی‌گذارند که دولت الکترونیکی آنگونه که باید پیش برود.
به گزارش ایبِنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از دست‌هایی که نمی‌گذارند دولت الکترونیکی پیش رود انتقاد کرده و گفت: دولت الکترونیکی پایان فرآیندهای مافیاپرور و امضاهای طلایی فسادزا است.
وی در توییتی نوشت: دولت الکترونیکی هم معنا با مکانیزاسیون امورات داخلی سازمان ها یا ایجاد یک وب‌سایت اطلاع رسانی یا احداث مرکز داده و خرید تجهیزات گران قیمت سخت افزاری برای دستگاه ها (که خود فسادی دیگر به حساب می‌آید) نیست. اتصال فرآیندهای بین دستگاهی و امکان نظارت دستگاه ها بر یکدیگر مطلوب نظر است.
وی همچنین با هشتگ #گزارش_به_مردم اعلام آمادگی کرده که «اگر سیمای ملی وقت کافی دهد، به تشریح این فرآیندهای مافیاپرور و امضاهای طلایی فسادزا پرداخته و برای مردم توضیح دهم، چگونه دولت الکترونیکی راهکاری برای جلوگیری از فساد است و چرا دولت الکترونیکی آنگونه که باید پیش نمی‌رود. »

wichidika
29-09-2018, 15:18
آذری جهرمی عنوان کرد: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9)مقاومت برخی دستگاه‌ها برای اتصال به سامانه‌های الکترونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9)

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ­برخی دستگاه‌ها برای اتصال سامانه‌های اطلاعاتی خود به سامانه‌های جامع الکترونیکی مقاومت می‌کنند.­
به گزارش ایبِنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، محمد جواد آذری جهرمی در مراسم رونمایی از سامانه های جامع تجارت افزود: ­­تاکنون سامانه های خوبی از جمله تخصیص سوخت ­­به میزان پیمایش داشتیم که از قاچاق سوخت در حدود 6.5 میلیارد لیتر جلوگیری کرد.
وی اضافه کرد:­ همچنین سامانه ثبت تلفن همراه توانست از حجم زیادی از قاچاق جلوگیری کند­. آذری جهرمی گفت:­ طبق برآوردها میزان قاچاق در کشور ۱۲ هزار میلیارد تومان کاسته شده است.
آذری جهرمی با بیان­ اینکه برخی دستگاه‌ها از جمله نیروی انتظامی از اتصال به­­ سامانه‌های اطلاعاتی خود به سامانه‌های جامع خودداری می‌کنند افزود:­­ این فرایند برای جلوگیری از فساد باید اصلاح شود و یکبار برای همیشه باید روال های فسادزا­­ را اصلاح کنیم­.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات­ گفت:​ ما در این زمینه آماده همکاری هستیم و پافشاری می‌کنیم تا همه دستگاه‌ها در خصوص تبادل اطلاعات همکاری کنند.

wichidika
05-11-2018, 20:50
راه‌اندازی ۳هزار فروشگاه بدون صندوق تا سال ۲۰۲۱حمله آمازون به جهان آفلایندنیای اقتصاد : دورنمای آینده آمازون در نزدیک به ۲۵ سالگی این شرکت بسیار پیچیده‌تر از فروش محصول روی اینترنت است. هفته گذشته این شرکت یکی دیگر از فروشگاه‌های Amazon Go (فروشگاه بدون صندوق) خود را در سانفرانسیسکو افتتاح کرد. آمازون تا آخر سال ۲۰۱۸(دی ماه امسال) هم یک فروشگاه دیگر از این نوع را در شیکاگو و یکی دیگر را در سال ۲۰۱۹ در نیویورک افتتاح می‌کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,,/25+%281%29.jpg
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,,/25+%281%29.jpg)
سال گذشته آمازون فروشگاه‌های زنجیره‌ای Whole Foods را خرید که با فروش خواربار ارگانیک مشهور شده بود. حالا فروشگاه‌های Go تصویری از آینده تجارت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هیبریدی آمازون و حضور در فضای خرده‌فروشی آفلاین و آفلاین همزمان ارائه می‌دهد. آینده‌ای که آمازون مایل است از فضای تجارت الکترونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9) به سمت خرید دنیای واقعی از رستوران گرفته تا خواربار‌فروشی گسترش دهد. فهم اینکه چرا این شرکت به چنین بخش‌هایی علاقه دارد و شناخت رقبای آن کلید فهم این است که چگونه آینده خرید ما شروع به تغییر کرده است. جف بزوس بنیانگذار آمازون همواره این شرکت را یک فروشگاه (Everything Store) فروشنده همه‌چیز ترسیم کرده است. اما برای رسیدن به چنین هدفی اول خود آمازون باید به یک شرکت همه‌کاره تبدیل شود و این شامل رقابت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با فروشگاه‌های زنجیره‌ای چون وال‌مارت، تارگت، CVS، ۷-Eleven و حتیصنعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رستوران‌داری هم می‌شود. اگر شما نگاهی به کسب‌وکار آمازون تا اوایل ماه سپتامبر بیندازید، به‌نظر می‌رسید همه‌چیز برای جهانگشایی آمازون فراهم بود. این شرکت به‌عنوان دومین شرکت یک تریلیون دلاری آمریکا - بعد از اپل - معرفی شده بود. در ماه آگوست این شرکت حتی در رویداد الکسا خود از مجموعه‌ای از محصولات خانگی رونمایی کرده بود که خط‌مشی جدیدی برای آن محسوب می‌شد.استراتژی جدیدبه‌نظر می‌رسید آمازون بدون خطا به سمت اهداف خود در آینده پیش می‌رود اما در ماه اکتبر این وضعیت کمی به‌هم ریخت. آمارهای مالی فصل چهارم که منتشر شد نشان داد رشد آمازون در سرویس‌های پرایم و کلاد AWS در مناطق کلیدی مثل آمریکای‌شمالی کند شده است. همین باعث شد که از ماه سپتامبر تاکنون آمازون چیزی حدود ۲۰ درصد از ارزش بازارش را از دست بدهد و این برای شخص جف بزوس به‌معنای کم شدن ۲۰ میلیارد دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از ثروتش بود. تغییر مسیر به خرده‌فروشی آفلاین حالا مهم‌تر از هر چیز دیگری برای این شرکت است و حالا واضح‌تر شده که به تاخیر انداختن این موضوع چقدر ممکن است به ضرر شرکتی تمام شود که تقریبا بیش از نیمی از بازار تجارت الکترونیکی، بازار رو به رشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سریع کلاد و تبلیغات آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86) را در اختیار دارد و یکی از بازیگران قدرتمند صنعت تکنولوژی به‌حساب می‌آید. اما بر اساس جدیدترین آمارها تجارت الکترونیکی تنها ۱۰ درصد از بازار ۵ تریلیون دلاری خرده‌فروشی آمریکا را دربرمی‌گیرد. برای بخش‌هایی مثل خواربارفروشی که یک بازار ۸۰۰میلیارد دلاری است نیز تنها ۲ درصد آن سهم آنلاین است.راه‌حل آمازون برای فروش بیشتر محصولات به کاربران و قانع کردن سهامداران به حفظ سهامشان برای آینده شرکت، پیدا کردن راه‌های جدیدی برای فروش است. این به معنای حرکت به سمت بازار آفلاین و جهان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) واقعی است. جایی که مردم پولشان را روی غذا، نوشیدنی، خواربار و لوازم خانگی صرف می‌کنند. آمازون در حال‌حاضر مسیرهایی برای تغییر رفتار مشتری از آفلاین به آنلاین دارد. سرویس Prime Now این شرکت خدماتی مثل تحویل کالا در روز خرید ارائه می‌دهد. سرویس Amazon Fresh و Amazon Restaurants تلاش می‌کنند سهمی از بازار خواربار و سفارش غذا کسب کنند. استراتژی آمازون قانع کردن مردم به خرید دستمال توالت تا کره بادام‌زمینی به‌صورت آنلاین است. سرویسی مثل Dash Buttons به مشتریان کمک می‌کند با فشاردادن یک دکمه محصولاتی مثل مایع یا پودر لباسشویی دریافت کنند بدون آنکه تماس تلفنی بگیرند.رقیب سرسختاما مشکل آمازون این نیست که نگران این باشد یک شرکت دیگر ممکن است بازار آنلاین را از دستش خارج کند، رفتار مشتریان نشان می‌دهد که برخی از محصولات و خریدهایشان را - حداقل فعلا - به‌صورت آنلاین راحت‌تر تهیه می‌کنند. به خواربارفروشی، ساندویچ فروشی و نوشیدنی نگاه کنید که به راحتی مشتری خرید می‌کند یا فروشگاه‌های CVS، ۷-Eleven یا حتی کافه‌های محلی. آمازون به‌طور مجازی در این بازارها وجود ندارد. بزرگ‌ترین رقیب آمازون در این عرصه وال‌مارت است که بیش از نیمی از ۵۰۰ میلیارد دلار درآمد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سالانه‌اش از فروش در بخش خواربارفروشی است. بالاتر از این وال‌مارت در حدود ۹۰ درصد از خاک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آمریکا، حداقل یک فروشگاه در هر ۱۰ مایل دارد. بر اساس آمارهای شرکت NPD در سال ۲۰۱۶ بالغ بر ۹۵ درصد از آمریکا‌یی‌ها از وال‌مارت خرید کردند، در حالی که ۴۶ درصد مردم این کشور در آن سال چیزی از آمازون خریدند.در حال‌حاضر بزرگ‌ترین ترس آمازون این است که وال‌مارت خودش را به آمازون تبدیل کند قبل از آنکه آمازون خودش را به وال‌مارت تبدیل کند! وال‌مارت با خرید jet.com در سال ۲۰۱۶ و مشارکت با شرکت‌های تکنولوژی مختلف طی ۱۲ ماه گذشته اشتیاق زیادی به تبدیل‌شدن به یک خرده‌فروش هیبریدی از خود نشان داده است. به‌نظر می‌رسد مشتریان ترجیح می‌دهند محصولاتی که به‌راحتی به آن دسترسی دارند یا در لحظه به آن نیاز دارند را به‌صورت فیزیکی خریداری کنند و دوست ندارند برای این محصولات ۴۸ ساعت منتظر بمانند. احتمالا تا زمانی که آمازون سرویس Prime Now یا تحویل با پهپاد را به سراسر آمریکا توسعه دهد (که به نظر نمی‌رسد به این زودی‌ها عملی شود) این رفتار ادامه پیدا خواهد کرد.مجموعه همه این بحث‌ها نشان می‌دهد چرا آینده آمازون چیزی بیش از تجارت الکترونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9) است. آمازون به فروشگاه‌های فیزیکی در تعداد بالا نیاز دارد. Whole Foods و خرید آن کمک بزرگی به این موضوع است اما Whole Foods از محبوب‌ترین خواربارفروشی آمریکا فاصله زیادی دارد و به وال‌مارت نزدیک هم نشده است. بلومبرگ در ماه سپتامبر اعلام کرده بود که آمازون تا سال ۲۰۲۱ بالغ بر ۳ هزار Go stores (فروشگاه‌های بدون صندوق) در سراسر آمریکا راه‌اندازی می‌کند. با این کار آمازون به یک بازیگر اصلی در حوزه رستوران و خواربار فروشی تبدیل می‌شود. هر Go store برای یک بازار خاص طراحی شده و مجموعه‌ای از آیتم‌های مختلف در آن ارائه می‌شود. با این مدل فروش ساندویچ، سالاد و خواربار با تعداد کم به یک تجارت پولساز تبدیل می‌شود. آمازون اما در حال‌حاضر شش فروشگاه Go راه‌اندازی کرده است. این شرکت راه طولانی در پیش دارد تا جاه‌طلبی خرده‌فروشی آفلاین آن به‌طور کامل و به شکل گسترده توسط مردم درک شود. البته هنوز هم پرسش‌هایی درباره آینده Whole Foods یا کتابفروشی‌های این شرکت در این مسیر هم وجود دارد. در جناح مقابل وال‌مارت بیکار ننشسته است. شرکت Sam’s Club وابسته به وال‌مارت اعلام کرده که نخستین فروشگاه‌ بدون صندوق مشابه Go Stores را در تگزاس راه‌اندازی می‌کند.به‌نظر می‌رسد آینده آمازون بسته به پیدا کردن راه‌های خلاقانه برای ارائه راحت‌تر محصولات به مشتریان است، ولو این راحتی به قیمت یک فروشگاه کوچک در گوشه خیابان یا به شکل یک خواربارفروشی محلی و داروخانه باشد. آن چیزی که از آمازون امپراتوری ساخت همین راحتی (خرید) بود. حالا ماموریت آمازون این است که این راحتی را در ساختاری دیگر ارائه کند و محصولاتی که نه برای دو روز بعد بلکه برای همین لحظه به راحتی خریداری شوند.

ehsan.mortazavi
10-12-2018, 14:48
اجرای فناوری بلاک چین توسط بانک پاسارگاد در قزوین و مشهد!

بانکداری دیجیتال در صدر برنامه ها و اهداف صنعت بانکداری کشور قرار گرفته است و رقابتی قابل توجه در این زمینه میان فعالان این عرصه در جریان است. بانک ها تلاش می کنند تازه ترین محصولات و اقدامات خود در جهت تسهیل انجام عملیات های بانکی از سوی شهروندان را معرفی و رونمایی کنند و خود را پیشتاز این عرصه بنامند. بانک پاسارگاد نیز از جمله بانک هایی است که گام های مهمی در این زمینه برداشته است، مدیرعامل این بانک معتقد است که حجم تراکنش هایی که از سوی مشتریان این بانک بر بستر بانکداری مجازی و الکترونیک انجام می شود در دنیا کم نظیر است.
مجید قاسمی، مدیرعامل بانک پاسارگاد درباره اقدامات این بانک در راستای حرکت به سمت اجرای بانکداری دیجیتال، گفت:
امروز ۹۶ و نیم درصد از تراکنش های بانک پاسارگاد در بانکداری مرکزی و بانکداری مجازی و الکترونیک انجام می شود.


وی افزود:
انجام ۹۶ درصد از تراکنش های بانک پاسارگاد در بانکداری مجازی و بانکداری الکترونیک به این معنا است که ما دیگر ۳۰۰ شعبه نداریم، ۶ هزار شعبه داریم.


قاسمی تاکید کرد:
در هر ساعت از ۲۴ ساعت شبانه روز مشتریان ما به راحتی می توانند عملیات های مختلف بانکی خود را انجام دهند، اگر می توانستیم کلید سیستم را در اختیار شما قرار دهم، خواهید دید که به طور مثال در ساعت ۲ نصف شب چه حجمی از تراکنش در حال انجام است.


وی تاکید کرد:
به دلیل اقداماتی که در زمینه رسیدن به بانکداری دیجیتال از سوی بانک پاسارگاد تاکنون انجام شده است، شاهد آن هستید که خلوت ترین شعبه های بانکی کشور شعبه های بانک پاسارگاد هستند و این ۹۶ و نیم درصد تراکنش در بانکداری مجازی الکترونیک در سطح دنیا کم نظیر است.


چهره ماندگار صنعت بانکداری در نخستین جشنواره چهره های ماندگار چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران درباره اجرای فناوری بلاک چین در این بانک نیز گفت:
شهر هوشمند برنامه آتی بانک پاسارگاد است که به دنبال اجرایی کردن آن هستیم و در فناوری بلاک چین محتوای آن را تشکیل می دهیم.


وی با بیان اینکه بانک پاسارگاد در مبحث فناوری بلاک چین پیشتاز است، تاکید کرد:
اکنون فناوری بلاک چین در بانکداری را در مشهد و قزوین اجرا کرده ایم و در این شهرها افراد دیگر برای انجام عملیات بانکی نیازمند کارت بانکی نیستند و تنها با تلفن هوشمند قادر به دریافت اغلب خدمات بانکی مدنظر خود هستند.


مدیرعامل بانک پاسارگاد در پایان تاکید کرد که نیروی انسانی در صدر برنامه های این بانک برای حرکت در مسیر بانکداری دیجیتال است.

منبع: میهن بلاکچین

wichidika
11-12-2018, 22:36
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اقتصاد هوشمند نباید رانتی شکل بگیرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد : اقتصاد هوشمند نباید رانتی شکل بگیرد.
به گزارش خبرنگار ایبِنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، محمد جواد آذری جهرمی، در دومین همایش تهران هوشمند با اشاره مدیریت هوشمند در پایتخت کشور گفت: پارامترهایی از هوشمند سازی تهران هم اکنون در سطح شهر مشاهده می‌شود اما در کنار آن باید ارزیابی مورد توجه قرار بگیرد و ببینیم امروز باید کجا می‌بودیم ولی کجا هستیم.
وزیر ارتباطات ادامه داد: در حال حاضر به سوی مدیریت هوشمند شهری در حال حرکت هستیم اما تا هوشمندی فاصله بسیار زیادی باقی‌مانده است؛ در راهکارهای رفع چالش‌های شهری کمتر از فناوری اطلاعات استفاده می‌شود که آن این مسئله اصلاح شود و مورد توجه قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: فناوری اطلاعات بخشی از راهکار رفع چالش‌های شهری است؛ دولت الکترونیک راه‌حل فناوری اطلاعات برای کاهش مراجعات حضوری مردم به دستگاه‌های دولتی است که حجم تردد و اتلاف وقت را کاهش می‌دهد و آن باید مورد توجه قرار بگیرد.
آذری جهرمی تصریح کرد: شهر هوشمند یک اقتصاد است که شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپی زیادی در حوزه تولید سنسور، نرم افزار و تحلیل داده فعالیت دارند که برای فعالیت نیاز به بازار دارند که برای همین منظور باید به شهر هوشمند توجه ویژه داشت.
وی افزود: باید در زمان تعیین مقررات بر بومی بودن تجهیزات تاکید شود؛ شهرداری تهران به عنوان سیاستمدار و مقررات گذار به مسئله شهر هوشمند در راستای تحقق اقتصاد و تحول دیجیتالی توجه کند.
آذری جهرمی با اشاره به اقتصاد هوشمند اظهار داشت: اقتصاد هوشمند نباید رانتی شکل بگیرد و صرفا در اختیار چند شرکت خاص قرار بگیرد؛ از سویی دیگر ایجاد شهر هوشمند نیاز به زیرساخت‌های مورد نیاز و اتصال سامانه‌ها به زیرساخت دولت الکترونیکی دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره دولت الکترونیک و اهمیت این زیرساخت الکترونیکی گفت: دولت الکترونیک امروزه دیگر شعار نیست و امسال می‌توانیم بگوییم که مصادیقی را در حوزه دولت الکترونیک داریم و اتصال شهرداری به دولت الکترونیک خدمات جدیدی را در اختیار شهروندان قرار می‌دهد.
وی ادامه داد: باید برنامه‌هایی برای افزایش سطح آگاهی شهروندان برگزار کرد و شکل‌گیری شهروند دیجیتال از اهمیت بالایی برخوردار است؛ سامانه شفافیت حرکت خوبی است اما اگر شهروند درخواست پیگیری داشت چه باید بکند این مسیله بسیار مهمی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به کیوسک‌های هوشمند شهرداری گفت: این تجهیزات عملکردهای متنوع و خوبی دارند اما مردم کیوسک را با عابر بانک اشتباه می‌گیرند و باید با افزایش سطح دانش شهروندان آگاهی‌های لازم انجام شود.
وی در پایان با بیان این که خدمات هوشمند زندگی را متحول می‌کند گفت: خدمات هوشمند را مردم احساس می‌کنند و امیدوارم شهر تهران با فناوری اطلاعات جایی بهتر برای شهروندان باشد.

wichidika
12-12-2018, 15:56
وزیر ارتباطات با اشاره به حذف قبوض کاغذی اعلام کرد۱۴۴۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان صرفه جویی به نفع مردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وزیر فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به دولت الکترونیکی از صرفه‌جویی ۱۴۴۰ میلیارد تومانی در صورت حذف قبوض کاغذی آب، برق، گاز و تلفن خبر داد و گفت: با این صرفه جویی می‌توان کارهای بزرگی به نفع مردم انجام داد و ذهن مردم را بایدنسبت به هدر رفت این منابع حساس کرد.
به گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی امروز در حاشیه سمینار تحول دیجیتال درباره وضعیت بازار گوشی تلفن‌همراه اظهار کرد:‌ وزارت ارتباطات نه وظیفه تنظیم بازار تلفن همراه را برعهده دارد و نه وظیفه واردات گوشی و تخصیص ارز. اما به واسطه بحث مقابله با قاچاق تلفن همراه، مسولیت کارگروهی را برعهده داشتیم که باید پیگیری و اطلاع‌رسانی‌ می‌کردیم؛ این بدان معنی نیست که بگوییم مسایلی که هست را پیگیری نمی‌کنیم.
وی در ادامه با بیان این‌که این موضوع نیازمند همکاری بین دستگاه‌های مختلف است، افزود:‌ امروز جلسه‌ای با موضوع ترخیص گوشی‌های همراه برگزار شد. در حال حاضر ۱۲۰ هزار گوشی به‌صورت مستقیم، توقیف و ۶۰۰ هزار عدد گوشی هم در گمرک توقیف شده است. اما همین شرکت‌هایی که پرونده‌شان در قوه قضاییه است، این گوشی‌ها را وارد کردند؛ یعنی آن‌ها هم به نوعی غیرمستقیم در توقیف هستند و نمی‌توانند گوشی وارد کنند.
به گفته او، بنا شده تا کارگروهی متشکل از نماینده دادستان کل کشور، وزارت صمت و اطلاعات و با مدیریت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشکیل شده و مباحث مربوط به واردات گوشی و زمان عرضه آن‌ها به بازار پیگیری شود.
وزیر ارتباطات در پاسخ به این‌که عرضه گوشی‌های توقیفی چه تاثیر بر بازار خواهد داشت گفت:‌ این حجم از گوشی برای نیاز یک ماه بازار کافی است. اما مساله چرخه واردات باید حل شود. در حال‌حاضر تعداد واردکنندگان محدود است، به همین دلیل بنا شده وزارت صمت برای کسانی که آمادگی واردات دارند، فراخوان دهد و برای گروه‌های جدید مجوز واردات صادر کند.
آذری‌جهرمی موضوع دیگر مربوط به مشکلات بازار گوشی را بحث ارز آن‌ها دانست و گفت:‌ بانک مرکزی باید به واردکنندگان ارز تخصصی دهد. به‌همین منظور قرار است روز یکشنبه این هفته با وزیر صمت و رییس بانک مرکزی جلسه داشته باشیم که چگونه این موضوع را تسهیل کنیم. درمجموع بناست تا پایان این هفته، جمع‌بندی این سه بخش استخراج شود.
وی با بیان این‌که وضع بازار گوشی الان مناسب نیست افزود:‌ هرچند نمی‌توان پنهان کرد که شاید برخی از سنگ‌اندازی‌هایی که در حوزه گوشی تلفن‌همراه می‌شود، به موضوع انتشار لیست ارزی واردکنندگان گوشی بازمی‌گردد و شاید برخی علاقه نداشته باشند که این لیست شکل بگیرد.

حفظ قبوض خدماتی با دولت الکترونیکوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره خدمات ارائه‌شده با استفاده از دولت الکترونیکی توضیح داد: با استفاده از دولت الکترونیکی چند پروژه مهم در این مدت راهبری و رضایت عمومی جلب شد که نتایج آن را دیدیم. پروژه مقابله با قاچاق تلفن همراه و موضوع کارت سوخت که ارائه خدمات را به مردم راحت کرد و هزینه‌ها را کاهش داد، تجربه نشان داد که می‌توانیم این کار را پیش ببریم.
جهرمی در ادامه با بیان اینکه یکی از خدماتی که می‌توان در آن صرفه‌جویی کرد، بحث قبوض است، گفت: مخابرات ایران ۳۰ میلیون مشترک تلفن ثابت دارد که دوره‌ای برایشان قبض صادر می‌کند و هزینه تمام‌شده هر قبض دو هزار تومان است که سالانه ۳۶۰ میلیارد تومان میشود. مجموعه مخابرات ایران امروز مطالبات انباشته دارد، امروز جلسه‌ای با مخابرات ایران داشتیم و قرار شد ظرف ۴۵ روز آینده مخابرات به سمتی برود که با استفاده از ظرفیت پلتفرم دولت الکترونیکی قبوض خدماتی را حذف کند.

وی با بیان اینکه برخی مشترکان ممکن است درخواست داشته باشند قبض بگیرند که برای آنان همچنان قبض صادر می‌شود، افزود: در کنار قبوض تلفن ثابت قبوض خدماتی بیشتری داریم از جمله ۳۵ میلیون کنتور برق، حدودا همین تعداد کنتور آب و ۲۰ کنتور گاز و برآوردها نشان می‌دهد ۱۴۴۰ میلیارد تومان برای قبوض خدماتی هزینه میکنیم. در حالی که امروز ظرفیت کامل دولت الکترونیکی فراهم است که تمام این قبوض را به صورت الکترونیکی صادر کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: می‌توان این قبوض را به گوشی همراه شهروندان ارسال کنیم که در کارپوشه ایرانیان نسخه دیجیتالی آن قرار بگیرد، یا به صورت پیامکی یا اپلیکیشن‌های دولت همراه یا اپلیکیشن که خدمات پرداخت را انجام میدهند و به مشترک اطلاع بدهیم قبضشان آمده است. این فرایند اطلاع‌رسانی آنلاین به مشترک و به‌روز بودن این مدل اطلاع‌رسانی در برگشت درامد آنها هم هزینه دارد.
آذری جهرمی خاطرنشان کرد: شرایط فعلی بودجه‌ای ایجاب می کند که با استفاده از ظرفیت دولت الکترونیکی به سمت صرفه‌جویی در هزینه‌ها برویم و این هزینه‌ها را از دوش مردم و یا هزینه بودجه برداریم. از ابتدای سال عدد اعتبار تخصیص یافته به وزارت ارتباطات ۶۰۰ میلیارد تومان بوده در حالی که ۱۴۴۰ میلیارد تومان هزینه قبوض خدماتی و یا ۳۳۰ میلیارد تومان هزینه صدورت کارت سوخت است و این هزینه‌ها می‌تواند صرفه‌جویی شود و به عنوان منابع به آن‌ها نگاه کرد.
وی با بیان اینکه در شرایطی که به لحاظ بودجه‌ای با محدودیت مواجه هستیم، این هزینه‌ها کارامد خواهد بود افزود:‌ از دستگاه‌هایی که باید به دولت الکترونیکی متصل می‌شدند و نشدند مطالبه می‌کنیم و آماده خدمت‌رسانی به دستگاه‌هایی که باید به آن‌ها خدمت کنیم هستیم. ثمرات این خدمات برای مردم و بهبود تعاملات حاکمیت با مردم خواهد بود و در مجموع به لحاظ اقتصادی به نفع کشور است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در سمینار هفته دیجیتال، اظهار کرد که تغییرات نرخ ارز باعث شده مخابرات که هزینه‌های ارزی و درآمدهایش ریالی است، با مشکل مواجه شود.
او در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: از فروردین تا آذرماه امسال، رشد تبادلات مرکز ملی تبادل اطلاعات، ۱۰ برابر شده اما تنها ۱۰ درصد ظرفیت این مرکز کار می‌کند.

اگر وارد حوزه IoT نشویم بازار را از دست می‌دهیم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صنعت IOT (اینترنت اشیا) را یکی از زیرساخت‌های اساسی توسعه صنعتی کشور در حوزه ICT دانست و گفت: اگر اکنون وارد این حوزه نشویم، بازار را به دست دیگران می‌دهیم و نمی‌توانیم این بازار را داشته باشیم.
وی با اشاره به نقشه اقتصاد و تحول دیجیتال، افزود: چند تفاهم‌نامه در دستور کار قرار گرفت که با شهرداری تهران در زمان آقای نجفی تفاهمی انجام شد اما با تحولاتی که در شهرداری تهران ایجاد شد نتوانستیم به جمع بندی در این حوزه برسیم هرچند با دیدگاهی که آقای حناچی به عنوان شهردار جدید در این حوزه دارند بتوانیم زیست بوم در حوزه خدمات شهری را فعال کنیم. در حوزه سلامت نیز با وزارت بهداشت تفاهم نامه ای به امضا رسیده است و مذاکرات در این زمینه با آنها ادامه دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تفاهم‌نامه دیگری که با وزارت نیرو در زمینه هوشمندسازی منعقد شده، اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه ارتباطات و پژوهشگاه نیرو در این زمینه سندی را تهیه کردند و این سند در زمینه استفاده از ظرفیت‌هایIOT برای تحول دیجیتال در آب و برق نهایی شده و قرار است یکی از استان‌ها به عنوان پایلوت برای اجرای این تفاهم‌نامه انتخاب شود. با این طرح صنعت کنتورسازی و سنسورهای هوشمند رشد قابل توجهی دارد.
جهرمی تفاهم‌نامه با وزارت کشاورزی در حوزه هوشمندسازی آبیاری را یکی دیگر از اقدامات وزارت ارتباطات عنوان کرد و افزود: بر اساس صحبت‌های وزیر کشاورزی با پیاده‌سازی آبیاری هوشمند تا ۳۵ درصد در منابع آبی صرفه‌جویی می‌شود و این موضوع برای کشور ما که در شرایط بحران آبی بوده بسیار مهم است.
وی درباره محدودیت‌های فرکانسی پیش روی اپراتورها گفت: فرکانسی که باید در دسترس باشد، آزاد نیست و اگر بخواهیم در باند ۹۰۰ نیز سرمایه‌گذاری کنیم به ازای هر مشترک ماهانه یک دلار باید هزینه شود و نه تنها باIOT صرفه‌جویی نخواهیم داشت، بلکه ضرر هم می‌کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره گولاتوری مشارکتی گفت: از زمان حضور آقای همتی در بانک مرکزی موضوع پرداخت‌های الکترونیکی و فین‌تک‌ها پیگیری شده و قرار است در جلسات مشترکی این موضوع دنبال شود.
جهرمی به رشد ۱۰ برابری تراکنش‌های مرکز ملی تبادل اطلاعات اشاره و بیان کرد: اما با این حال هنوز به یک دهم رشدی که باید اتفاق می‌افتاد نرسیدیم و اگر این سیستم‌ها درست نشود نمی‌توان برای شفافیت پایش انجام شود.
انتهای پیام

wichidika
30-01-2019, 10:07
مجوز خدمات برداشت مستقیم صادر شدنسل جدید پرداخت اینترنتیدنیای اقتصاد : در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت از «فعال‌سازی امکان برداشت مستقیم» به‌عنوان ابزار جدید در نظام بانکی رونمایی شد. این ابزار، گام دوم خدمات سامانه پایا محسوب می‌شود و در ۱۸ بانک کشور امکان بهره‌گیری از این ابزار مهیا شده است. برداشت مستقیم، شیوه‌ای از انتقال وجه است که در آن مشتری، به بانک این اجازه را می‌دهد تا مبالغ مشخصی را در زمان‌های تعیین‌شده از حساب‌های اشخاص دیگر در بانک‌های مختلف برداشت و به حساب مشتری واریز کند. از این رو می‌توان این مکانیزم را جایگزین اینترنتی چک معرفی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,,/p12.jpg
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,,/p12.jpg)
مسوولان ارشد بانک مرکزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C) از «فعال‌سازی امکان برداشت مستقیم»، «تدوین سیاست‌های رمزارزها»، «مهاجرت از کارت‌های بانکی مغناطیسی به کارت‌های هوشمند» و «ایجاد پلت‌فرم برای بلاک‌چین‌ها» به‌عنوان چهار رویداد مهم در بانکداری الکترونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9) و نظام‌های پرداخت رونمایی کردند. یکی از مهمترین ابزارها، امکان برداشت مستقیم است که گام دوم خدمات سامانه پایا محسوب می‌شود. به گفته مسوولان اقتصادی امکان برداشت مستقیم در ۱۸ بانک کشور فراهم شده تا این بانک‌ها با کارمزد پایین سرویس مالی دریافت وجوه را در اختیار داشته باشند. برداشت مستقیم، شیوه‌ای از انتقال وجه است که در آن مشتری، به بانک این اجازه را می‌دهد که مبالغ مشخصی را در زمان‌های تعیین‌شده از حساب‌های اشخاص دیگر در بانک‌های مختلف برداشت و به حساب وی واریز کند. این امر با توافق قبلی طرفین (مشتریان بدهکار و بستانکار) صورت می‌پذیرد. این ابزار می‌تواند جایگزین الکترونیکی ابزار پرداختی مانند چک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشد که در صورت فعال‌سازی پرداخت قبوض، حق عضویت و اقساط به‌صورت خودکار صورت می‌گیرد، حال آن که این پرداخت در گذشته به‌صورت واریز مستقیم صورت می‌گرفت. در برداشت مستقیم، بانک‌ها به‌عنوان یک واسطه عمل کرده و در موعدهای مقرر برداشت از حساب اشخاص و واریز را در بین بانک‌ها به شکل خودکار انجام می‌دهند.محورهای همایش هشتمهشتمین همایش بانکداری الکترونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9) و نظام‌های پرداخت، میهمان مقامات ارشد بانکی و اقتصادی بود. در این همایش، محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اطلاعات، اکبر کمیجانی قائم‌مقام بانک مرکزی، علی دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی، ناصر حکیمی معاون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فناوری‌های نوین بانک مرکزی و ابوطالب نجفی مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک حضور داشتند و عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C) نیز در قالب یک پیام ویدئویی، در خصوص محورهای این همایش صحبت کرد. «فناوری زنجیره بلوک و دفاتر توزیع‌شده»، «رمز ارزها»، «سامانه‌های پرداخت جایگزین»، «فناوری‌های مالی، پرداخت و بانکداری باز»، «تقلب، پولشویی، کلاهبرداری و روش‌های مقابله با آن» و «تحول دیجیتال» ۶ محور اصلی همایش هشتم بود.انقلاب بلاک‌چینعلی دیواندری، دبیر هشتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، با بیان اینکه همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت توانسته محمل مناسبی برای تعامل و تبادل‌نظر بین بازیگران، سیاست‌گذاران و ذی‌نفعان متعدد صنعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بانکداری الکترونیک فراهم آورد، تاکید کرد: برگزاری هرچه باکیفیت‌تر این همایش را بیش از پیش حس می‌کند. بر این مبنا برای به انجام رساندن چنین رسالت بزرگی، کمیته علمی همایش که متشکل از جمع کثیری از صاحب‌نظران و متخصصان کشور در حوزه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت است پس از بررسی تحولات بین‌المللی و شرایط نظام بانکی کشور، تبیین «انقلاب بلاک‌چین» را به‌عنوان موضوع اصلی مباحث هشتمین همایش سالانه «بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت» انتخاب کرده است.او با بیان این موضوع که از بلاک‌چین به‌عنوان یک انقلاب در نظام مالی یاد می‌شود، گفت: ضروری است که با یک بینش عمیق از ضعف‌ها و کاستی‌های بسترهای موجود و در نتیجه درک اقتضائات ایجاد تحول و در سطح بزرگ‌تر لزوم تحولی هدفمند برای رسیدن به یک نظام مطلوب، در این مسیر گام برداریم تا از کج‌روی‌ها، احساسات غیرمنطقی و توانایی‌های مبالغه شده که موجب انحراف از مسیر صحیح و اتلاف منابع می‌شود، پرهیز کنیم. حرکت در این مسیر از آن جهت اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد که بی‌شک با توجه به سرعت تحولات چهارمین انقلاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صنعتی در دنیا و به طور خاص گسترش و نفود فناوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بلاک‌چین طی سال‌های اخیر، رهبری جهانی در آینده متعلق به کشورهایی است که بتوانند از ظرفیت‌ها و فرصت‌های پیش آمده به واسطه این انقلاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نهایت بهره را ببرند.او در بخش دیگری از صحبت‌های خود در قالب پنل فرصت‌ها و چالش‌های کسب‌و‌کارهای نوپا، در خصوص رویکرد بانک مرکزی در قبال تحولات بلاک‌چین تاکید کرد: بانک مرکزی از دو جهت به این موضوع ورود پیدا کرده است. ابتدا بحث تعیین تکلیف این حوزه است و کسب‌و‌کار بانکی با این انقلاب تحت تاثیر قرار می‌گیرد که موضوع نظارت بر سیاست‌گذاری بانک مرکزی در این مساله ویژه و مهم است. همچنین موضوع دوم از نگاه او، فین‌تک‌ها و استارت‌آپ‌های فعال در این حوزه هستند که نقش تعیین‌کننده‌ای را بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می‌کنند.دیواندری با تاکید بر این موضوع که بانک مرکزی مقررات‌گذار این مساله است، به این نکته اشاره کرد که بانک مرکزی که اثبات کرده نگرانی در این خصوص ندارد، وارد موضوع می‌شود، بحث می‌کند و از تغییرات استقبال می‌کند. همچنین در زمینه فین‌تک حرکت‌های متعددی آغاز شده که مورد حمایت بانک مرکزی قرار گرفته است. علی دیواندری در پاسخ به این سوال که آیا ساختار دولتی، انقلاب بلاک‌چین را جدی می‌گیرد، گفت: همه باید فناوری‌های جدید را بپذیرند و از آن استقبال کنند. از سوی دیگر امنیت و ثبات هم یکی از مسائل مهم این حوزه است و در کنار آن باید با نوآوری‌ها هم به‌صورت کامل و جدی برخورد شود.چهار رویداد در نظام‌های پرداختدر بخش دیگر این همایش رئیس‌کل بانک مرکزی به دلیل سفر و حضور در کشور سوریه، در یک پیام ویدئویی با مخاطبان ارتباط برقرار کرد تا در این همایش بانکداری الکترونیکی، نخستین سخنرانی مجازی خود را انجام دهد. او در این همایش به «برداشت مستقیم»، «ارز رمزها»، «ارتقای استاندارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AF) کارت‌ها» و «فناوری زنجیره بلوک» به‌عنوان رویدادهای مهم در حوزه نظام‌های پرداخت اشاره کرد.عبدالناصر همتی با بیان اینکه سامانه‌های پرداخت و تسویه از ابزار‌های مهم بانکی و پولی کشور است، گفت: این سامانه‌ها می‌توانند در دو بعد به بانک مرکزی کمک کنند، یکی از بعد نظارتی است کما اینکه در طول بحران ارزی که اواسط سال به‌وجود آمد و کشور تحت تحریم‌ها ناعادلانه و غیرانسانی دولت آمریکا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%A9%D8%A7) قرار گرفت، حملات سفته‌بازانه در بازار ارز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شدت گرفت که خوشبختانه بانک مرکزی با کنترلی که بر تراکنش‌های بانکی از طریق سامانه‌های پرداخت داشت این حملات را تخفیف داد و آرامش نسبی بر بازار ارز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حاکم کرد.رئیس‌کل بانک مرکزی با اشاره به وعده خبر خوش در حوزه نظام‌های پرداخت که پیش از این وعده آن را داده بود گفت: یکی از اتفاقاتی که می‌تواند تاثیر مهمی بر توسعه کسب‌و‌کارها داشته باشد، خدمات برداشت مستقیم است و این در اغلب بانک‌های کشور عملیاتی شده، که می‌توان آن را به‌عنوان یک ابزار مهم در توسعه کسب‌و‌کارهای نوپا به کار گرفت.همتی با بیان اینکه دومین موضوع در خصوص ارز رمزهاست تاکید کرد: سیاست‌نامه ارز رمزها در وب‌سایت بانک مرکزی منتشر شده و بانک مرکزی در انتظار اظهارنظر کارشناسان در این خصوص است. رئیس‌کل بانک مرکزی سومین اتفاق مهم در حوزه نظام‌های پرداخت را مهاجرت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کارت‌های بانکی مغناطیسی به کارت‌های بانکی هوشمند عنوان کرد و گفت: این کارت‌ها علاوه برارتقای سطح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AD) امنیت، امکان پرداخت همراه امن را در جامعه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فراهم می‌کنند که تحول مهمی است و به تدریج مسیر برای انتقال از کارت‌های مغناطیسی به کارت‌‌های هوشمند باز می‌شود.همتی در پایان با اشاره به ایجاد پلت‌فرم برای بلاک‌چین‌ها گفت: این پلت فرمی که ایجاد شده در واقع به کاربران کسب‌و‌کارها، بانک‌ها و تمامی کسانی که قصد دارند در این زمینه فعالیت کنند، اجازه می‌دهد محصولات مبتنی بر زنجیره بلوک خود را توسعه دهند.او تاکید کرد: این اقدامات و نتایج در مجموعه فناوری اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA) بانک مرکزی با همراهی، همفکری و کمک شرکت‌های همکار با بانک مرکزی به‌دست آمده و امید است که بستر خوبی برای توسعه بانکداری الکترونیک به‌ویژه کسب‌و‌کارهای نوپا، فین‌تک‌ها و استارت‌آپ‌ها فراهم شود.مجوز ۱۸ بانک برای برداشت مستقیممحمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سخنران دیگر همایش هشتم بود. به گفته او، بانکداری الکترونیک و نظام پرداخت یک حوزه تعاملی میان بانک مرکزی و وزارت ارتباطات است و در همین راستا به پیشنهاد وزارت ارتباطات، آیین‌نامه رفع انحصار از شرکت‌های پرداخت الکترونیک در دولت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به تصویب رسید که می‌تواند باعث رشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فین‌تک‌ها و شرکت‌های حوزه مالی باشد. آذری‌جهرمی با بیان اینکه هزینه تمام‌شده پول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در بانکداری الکترونیک نسبت به بانکداری سنتی پایین‌تر است تاکید کرد: با توجه به قیمت پایین تمام‌شده ارائه خدمات و پول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در بانکداری الکترونیک نسبت به بانکداری سنتی و شعبه‌های گران‌قیمت می‌توان تسهیلاتی را با قیمت کم ارائه کرد. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA+%D9%88+%D9%81%D9%86%D8%A7% D9%88%D8%B1%DB%8C+%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D 8%A7%D8%AA) درباره چالش گسترش بانکداری الکترونیک با اشاره به این موضوع که احراز هویت و شناسایی مشتریان سیستم بانکی از چالش‌های گسترش بانکداری الکترونیک و دیجیتال است، عنوان کرد: سامانه شاهکار توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA+%D9%88+%D9%81%D9%86% D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C+%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D 8%B9%D8%A7%D8%AA) به منظور احراز هویت آماده شده و در اختیار بانک مرکزی قرار گرفته است. این سامانه با در اختیار داشتن اطلاعات اپراتور‌های تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87) و ثبت احوال پایگاه داده مناسبی از احراز هویت را در اختیار بانک مرکزی قرار می‌دهد.او در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اقدامات بانک مرکزی در حوزه راه‌اندازی سامانه‌های جدید گفت: یکی از این سرویس‌ها، راه‌اندازی سرویس برداشت مستقیم است که می‌تواند ظرفیت بسیار مناسبی برای شرکت‌های فناوری اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA) و کسب‌و‌کار‌های نوپا فراهم کند. به گفته او، بر اساس آخرین آمار از معاونت فناوری‌های نوین بانک مرکزی اظهار کرد: ۱۸ بانک سرویس برداشت مستقیم را ارائه می‌دهند که این سرویس این قابلیت را برای کسب‌و‌کار‌ها فراهم می‌کند تا به‌صورت اشتراکی و با کارمزد پایین سرویس مالی دریافت وجوه را در اختیار داشته باشند. آذری‌جهرمی با اشاره به آینده کسب‌و‌کار‌های نوین تاکید کرد: اطمینان دارم تحولی بزرگ پیش رو است. همچنین براساس آمار‌های بانک مرکزی اقتصاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فین‌تک در یک سال اخیر رشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بسیار زیادی نسبت به سال گذشته داشته و فین‌تک‌ها امروزه یکی از پایه‌های اصلی اقتصاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیجیتال به‌شمار می‌رود. وی افزود: در ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فین‌تک‌ها در حوزه پرداخت رشد قابل توجهی داشته‌اند، اما در سایر حوزه‌ها رشد قابل توجهی حاصل نشده که نیاز است این مشکلات حل شود.آذری‌جهرمی با بیان اینکه باید خدمات بانکداری الکترونیک تسهیل شود، گفت: حرکت و سیاست‌گذاری به سوی تسهیل خدمات بانکداری الکترونیک و رشد خدمات مالی است، در این زمینه دولت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تسهیلگر به شمار می‌رود و اقدامات اصلی در این حوزه را بخش خصوصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجام می‌دهد. وزیر ارتباطات بر لزوم تشکیل کمیته در دولت و بخش‌های دولتی برای بررسی شکایت‌های فین‌تک تاکید کرد و گفت: در هر موضوعی دستاورد‌های منفی و مثبت وجود دارد و نظام بانکداری باید رشد پیدا کند تا بتواند جلوی فعالیت کسب‌و‌کار‌های ناسالم را بگیرد و از آن طرف کسب‌و‌کار سالم را رونق ببخشد. وی ادامه داد: موانعی ایجاد می‌شود که بتوان جلوی فعالیت‌های ناسالم را گرفت، اما متاسفانه اقدامات در این راستا برعکس جواب می‌دهد و شاهد آن هستیم که کسب‌و‌کار‌های ناسالم بیشتر رونق می‌گیرد. آذری‌جهرمی تصریح کرد: باید برای مقابله با کسب‌و‌کار‌های ناسالم راه‌حلی از درون پیدا کنیم. وزیر ارتباطات در ادامه به بحث بلاک‌چین اشاره کرد و گفت: مجموعه‌های دانشگاهی زیادی در این صنعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکل گرفته که در حال تحقیق و بررسی هستند، چراکه نظام بانکی با یک چالش مواجه است. در صورتی که بلاک‌چین جایگزین شود اعتماد سنتی به اعتماد عمومی تبدیل خواهد شد و تعیین می‌کند که فرآیند یا تراکنش درست بوده است یا خیر.این مقام مسوول در بخش پایانی صحبت‌های خود تاکید کرد: بانک مرکزی سیاست‌های اولیه خود را در این راستا منتشر و موضع‌گیری نیز کرده است. فعلا سیاست‌های اولیه مشخص شده است. همچنین در جلسه آینده کمیسیون اقتصادی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C) دولت جمع‌بندی‌های نهایی در راستای استفاده از بلاک‌چین در نظام بانکداری به نتیجه خواهد رسید، چراکه بلاک‌چین در حال رشد است.اعتماد به بلاک‌چینقائم مقام بانک مرکزی در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک با برشمردن روندهای فناورانه توضیح داد: بلاک‌چین ماهیت ارتباطات نهادی و شیوه دفترداری را در هسته نظام‌های پولی و مالی هدف گرفته و فین‌تک‌ها نیز مسیرها، ابزارها و محصولات نهایی و ارتباط با مشتریان را متاثر می‌سازند. وی با اشاره به تحولات بین‌الملل در حوزه نظارت بانکی تصریح کرد: در چند سال گذشته در جهان، نظارت بانکی تحولات عمیقی را از سر گذرانده که به سختگیرانه‌تر شدن مقررات و لزوم توجه به جزییات منجر شده است. در کشور ما نیز نوسانات شدید در بازارهای دارایی، به‌خصوص ارز و طلا در ماه‌های اخیر و ورود تقاضاهای سفته‌بازانه ناشی از پول‌های با منشأ نامعلوم در کنار قوانین تصویب شده و در حال تصویب مبارزه با پولشویی و فساد، نیاز به نظارت، رصد و پایش دقیق مبادلات پولی را اجتناب‌ناپذیر کرده است. به گونه‌ای که در نهایت ردیابی وجوه از ابتدا تا انتها برای نهادهای ذی‌ربط مشخص و شفاف باشد.او با این مقدمه تاکید کرد: تدوین مقررات جدید در حوزه تراکنش‌های بانکی و چک‌های تضمینی که در ماه‌های اخیر صورت گرفت به‌عنوان بخشی از راه‌حل، در کاهش التهابات ارزی و توقف نسبی فعالیت‌های سفته‌بازی موفق بوده است. از این رو تسری این قواعد به سایر ابزارهای پرداخت و تراکنش‌های پولی اجتناب‌ناپذیر خواهد بود. قائم‌مقام بانک مرکزی فناوری را به‌عنوان راه‌حل این مسائل معرفی کرد و گفت: اگر پدیده‌ای غیر قابل نظارت و بالقوه خطرناک برای مقاصد پولشویی نظیر بیت‌کوین به‌وجود می‌آید، بلاک‌چین به‌عنوان یک زیرساخت اعتماد، می‌تواند مشکل شفافیت در معاملات و تبانی را حل کند. از این رو فناوری بخشی از راه‌حل است.او با اشاره با این که مشکل بزرگ پدیده‌ای است که توماس هومر دیکسون در ابتدای این قرن تحت عنوان «شکاف قوه ابتکار» به آن اشاره کرد، توضیح داد: برای حل پیچیدگی‌های فناوری، تکیه صرف بر توانایی ذهنی و عملی ناظر کافی نیست. برای رفع مشکلاتی که ممکن است فناوری جدید به وجود آورد باید از خود فناوری یاری جست.به گفته کمیجانی، کاربرد فناوری برای نظارت، مستلزم تعامل و همگامی توامان کسب‌و‌کار مقام ناظر است که در این خصوص باید دو جنبه در نظر گرفته شود: اولا مقام ناظر باید خطوط و چارچوب‌های کاربست فناوری و ارائه خدمت یا محصول جدید را به روشنی و با شفافیت مشخص کند. ثانیا مقام ناظر باید به‌عنوان عضوی از نظامی فناوری محور، خود در ایجاد زیرساخت‌ها و سامانه‌های محوری پیشگام باشد.قائم مقام بانک مرکزی درباره نحوه تدوین چارچوب‌ها و توسعه سامانه‌های مختلفی که توسط بانک مرکزی رونمایی شده‌اند، توضیح داد و گفت: انتشار پیش‌نویس سیاست‌نامه بانک مرکزی در خصوص رمز ارزها، برقراری نظام هویت‌سنجی افراد در پرداخت‌های غیر حضوری با استفاده از اتصال کارت‌ها به شماره تلفن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86) همراه و کد ملی، تدوین و انتشار استاندارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AF) جدید پرداخت‌های کارتی مبتنی بر EMV، معرفی بستر توسعه محصول با استفاده از فناوری زنجیره بلوک و راه‌اندازی سامانه سپند به‌عنوان زیرساخت برداشت مستقیم مواردی هستند که پس از زحمات چند ساله در این فاصله به بهره‌برداری رسیده و از آنها در این همایش رونمایی می‌شود.رایگان ‌کردن تراکنش‌ها، اشتباه بوددر بخش دیگری از سخنرانی‌های روز گذشته معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی با بیان اینکه در مقررات‌گذاری با فعالان اقتصادی معامله می‌کنید، گفت: اگر مقررات بدی بگذارید که محدودکننده کسب‌و‌کار باشد کسی وارد نمی‌شود، اگر در اجرای آن‌ زور هم نداشته باشید، هیچ‌‌کس آن را اجرا نمی‌کند. ناصر حکیمی با بیان اینکه در مقررات‌گذاری تعامل بین رگولاتور و مصرف‌کننده ایجاد می‌شود، اظهار کرد: در نهایت با جمع‌بندی این دو به نتیجه می‌رسیم، در کشور ما قوانین زیادی وجود داردکه هیچ‌وقت اجرا نمی‌شوند و علت این است که زور اجرای آن وجود ندارد. حکیمی افزود: مقررات‌گذاری خوب این است که شما با ذی‌نفعان وارد مذاکره شوید، چنان که مسائل نظارتی از جمله پولشویی و جایگزین نشدن ارز دیگری به جای ریال در حوزه رمزارزها برای بانک مرکزی مهم است، اما راجع به موارد دیگر می‌توان صحبت کرد. معاون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فناوری‌های نوین بانک مرکزی با بیان اینکه در همه جای دنیا سرعت فعالیت‌های اقتصادی بیشتر از قانون‌گذار است، درباره قانون‌گذاری در زمینه رمزارزها اضافه کرد: ما باید خطوط خود را مشخص کرده و در قلعه خود بایستیم و می‌گوییم که در این قلعه خطوط قرمزی داریم و باید رعایت شود. حکیمی با بیان اینکه از بین بردن کارمزدها و رایگان‌کردن تراکنش‌ها برای مصرف‌کننده نهایی اشتباهی بود که دوباره بازگشت به اخذ کارمزد بسیار سخت است، اظهار کرد: یکی از مشکلات این است که اصناف کارمزد نمی‌دهند و هر زمانی هم می‌خواهیم برای آنها کارمزد بگذاریم، قبول نمی‌کنند و به نوعی در مقابل آن مقاومت می‌کنند.حواشی همایش هشتمهشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، در سالن همایش‌های برج میلاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برگزار شد. این همایش برخی حواشی و رخدادهای جانبی نیز به همراه داشت.

روز گذشته، هوای پاک تهران، چشم انداز مناسبی را در تپه‌های کوی نصر ایجاد کرده بود و این موضوع باعث شده بود میهمانان و مدعوین قبل از ورود به سالن همایش، مشغول عکس گرفتن باشند.
به‌نظر می‌رسید همایش هشتم با استقبال قابل‌توجهی روبه‌رو شده؛ زیرا پارکینگ‌های برج میلاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پرشده بود و عموما خودروها در حاشیه خیابان‌های برج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میلاد نیز پارک شده بود.
رئیس‌کل بانک مرکزی که جهانگیری، معاون رئیس‌جمهوری را در سفر به سوریه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همراهی می‌کرد در این همایش غایب بود و در قالب یک پیام ویدئویی، سخنرانی خود را ایراد کرد.
پنل‌های تخصصی این همایش، از حالت گفت‌و‌گوی تک‌نفره و سخنرانی کوتاه خارج شده بود و سعی می‌شد که فضای پرحرارت‌تری را برای مخاطبان ایجاد کند.
در حاشیه این همایش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88+%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C+%D8%A7% D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA) درخصوص فیلترینگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینستاگرام گفت: اقدام یکجانبه و فیلتر کردن، مشکلات را حل نمی‌کند، بلکه باعث ایجاد چالش‌های دیگر می‌شود. به گفته او، فیلتر شدن یا نشدن اینستاگرام هم ماجرای امروز و دیروز نیست و از سال ۱۳۹۲ درباره آن بحث می‌شود.
آذری جهرمی درخصوص رفع فیلتر تلگرام تاکید کرد: در این خصوص آخرین صحبت، اظهارنظر دادستانی بود که عللفیلترینگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هنوز برطرف نشده که بخواهد رفع فیلتر شود و هنوز موضوعی به وزارت ارتباطات ابلاغ نشده است.

wichidika
01-02-2019, 21:31
تراکنش های بانکی با کارت هوشمند امن‌تر می شود/ امکان پرداخت آفلاینمعاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی­ با بیان این که کارت های هوشمند، امنیت تراکنش های بانکی را ارتقا می دهد گفت: پرداخت با کارت هوشمند از ۹۸ قابل استفاده است و اگر کارت های بانکی هوشمند شود پرداخت آفلاین نیز میسر است.




به گزارش خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، ناصر حکیمی دربرنامه تیتر امشب با بیان اینکه لازم نیست که تمام کارت های مغناطیسی به هوشمند تبدیل شود گفت: پرداخت با موبایل همراه و کارت بانکی هوشمند با امنیت بیشتری خواهد بود.وی با بیان اینکه سیستم پرداخت با کارت هوشمند از 98 قابل استفاده است، افزود: اگر کارت های بانکی هوشمند شود پرداخت آفلاین نیز میسر است و در صورت لزوم در انتظار ارسال قرار می گیرند.او گفت: صاحب کارت هوشمند می تواند مدیریت خطر (ریسک) کند. تراکنش ها ریز را میتوان در مجموع با یک رمز بانکی به بانک ارسال کرد و کاهش مبلغ از حساب اصلی کم می شود.او افزود: هنوز امکان استفاده از گوش های همراه بعنوان کیف پول امکان پذیر نیست. برخی از گوشی های تلفن همراه از سوی سازنده تلفن استفاده از تلفن همراه بجای کارت هوشمند اجازه داده نشده است.حکیمی با اشاره به چگونگی برداشت مستقیم از حساب بانک گفت: برخی از پرداخت های بانکی دوره ای روزانه یا ماهیانه و یا در یک موعد مقرری است.می توان از طریق ثبت درخواست در داخل بانک به بانک مورد نظر اجازه داد بعد از یک اطلاع رسانی کوتاه از طریق بانک و تائید شما قبوض دوره ای مانند قبض موبایل پرداخت شود.معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی با اعلام اینکه در 18 بانک کشور سیستم برداشت مستقیم عملیاتی شده است، گفت: در شرکت هایی مانند استارت آپ ها بسیار کاربرد دارد.­معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی به دیگر مزایای بانکداری الکترونیک اشاره کرد و گفت: در سیستم بانکی توسعه یافته الکترونیکی امکان دبه کردن و جابجایی تراکنش های بانکی غیرممکن است بنابر این می توان به سیستم تکنولوژی بلاک چین (Blockchain) اعتماد کرد.ناصر حکیمی افزود: بلاک چین(بلوک زنجیره) یک نوع سیستم ثبت اطلاعات دیجیتالی است و با ثبت دفتر سنتی بسیار متفاوت است.او گفت: اطلاعات ذخیره شده روی این نوع سیستم، میان همه اعضای شبکه به اشتراک گذاشته می‌شوند و با استفاده از رمزنگاری امکان حذف و دستکاری اطلاعات ثبت شده تقریبا غیرممکن است.حکیمی افزود: بیت کوین اولین کاربرد از فناوری بلاک چین است. اگر بلاک چین یک سیستم عامل باشد، بیت کوین نرم افزاری روی این سیستم عامل است.او با بیان اینکه بلاک چین یک ابزار است، گفت: هویت طرف معامله با بیت کوین مشخص و قابل اعتماد نیست.دبیر همایش بانکداری الکترونیک دیگر مهمان برنامه درباره کارت های هوشمند گفت: کارت هایی که امروز کاربرد دارد و استفاده می شود کارت های مغناطیسی است که استانداردهای امنیتی لازم را ندارد بنابراین برای پرداخت های خرد و پرداخت های روی موبایل نیاز به تراشه هوشمند دارد.بانک مرکزی سعی دارد کارت ها به سمت هوشمند سازی پیش برود و این کار در یک فرایند تدریجی و مدت دار انجام خواهد شد این بدین معنا نیست که اگر بخشی از کارت ها هوشمند شد باید کارت های مغناطیسی از دور خارج شود.علی دیواندری درباره فواید الکترونیکی کردن کارت ها گفت: کارت های هوشمند استانداردهای امنیتی بالاتری دارد و در موبایل (mobil payment ) ضروری است که با استانداردها خود را تطبیق دهیم.دبیر همایش بانکداری الکترونیک درباره جایگاه ایران در بانکداری الکترونیک دنیا گفت: در سیستم های پرداخت ایران یکی از کشورهای خوب دنیا است و خیلی از سامانه های ملی پرداخت مثل سانتا، پایا داریم که نمونه آن در بسیاری از کشورهای دنیا کم دیده شده است. در حال حاضر استاندارد سازی و ارتقای روندهای نوظهور مد نظر است تا از استاندارد های روز دنیا جا نمانیم.او گفت: در سطح ارائه خدمات بویژه در خدمات پرداخت خرد پیشرفت کرده ایم و خیلی از خدمات پرداخت در کشور ما به صورت آنلاین و کارت به کارت انجام می شود که در خیلی از کشورها هنوز این امکان وجود ندارد.­علی دیواندری گفت: از نظر سیستم های پرداخت ایران یکی از کشورهای پیشرفته دنیاست اما نباید به این حد اکتفا کنیم.او گفت: برای اینکه تراکنش ها باید امن تر شود کارت های بانکی هوشمند سازی می شود بنابراین موضوع اصلی ارتقای خدمات است تا زیرساخت ها.دبیر همایش بانکداری الکترونیک گفت: موضوع برداشت مستقیم امکانی است که در دنیا وجود داشته و ما نیز می توانستیم خیلی زودتر این کار را انجام دهیم که کمی با تاخیر انجام شده است.دیواندری افزود: اقتصاد ما به بانکداری الکترونیک احتیاج دارد بنابراین باید سازوکارها فراهم شود. الکترونیکی شدن به استارتاپ ها و تولید نیز کمک خواهد کرد.یکی از مزیت های الکترونیکی شدن و هوشمند شدن کارت ها جایگزین ضمانت ها در قالب چک است که اثر بیشتر در حوزه تجارت و اقتصاد ملی است.­دبیر همایش بانکداری الکترونیک افزود: کارت های اعتباری به فرد امکان پرداخت می دهد که نیمه دوم ماه که اکثر افراد حقوق بگیر مشکل پرداخت دارند، مشکلی تا پایان ماه نداشته باشند و درواقع یک نوع تضمین از طریق سیستم برای فرد ایجاد می شود.دیواندری در پایان گفت: بلاک چین (Blockchain) سبب تحول در کسب و کارها، تجارت و نظام بانکی می شود و تحت عنوان انقلاب و تحول بزرگ نامیده می شود.او افزود: در واقع نهاد اعتماد که قبلا به وسیله بانک، بیمه انجام می شد و تحت عوامل انسانی شکل می گرفت در این سیستم به الگوریتم های ریاضی سپرده می شود

wichidika
26-04-2019, 11:18
قانون مبارزه با پولشویی در کسب‌وکارهای اینترنتی کلید خوردمعاون تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک از آغاز اجرای قانون مبارزه با پولشویی برای کسب و کارهای اینترنتی خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهنام امیری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، با اشاره به تعداد سایت‌های خرید و فروش دارای مجوز اظهار کرد: در حال حاضر حدود 40 هزار سایت اینترنتی، دارای ای‌نماد یا نماد اعتماد هستند و ما هر 3 ماه، شاخص‌های مورد نظرمان را به صورت مستمر ارزیابی می‌کنیم تا از صحت اطلاعات هویتی، مجوزهای فعالیت و اطلاعات آدرس محل فعالیت و شماره تماس این سایت‌ها، اطمینان مجدد حاصل شود تا تغییری رخ نداده باشد.معاون تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت گفت: در سال جاری نیز قرار است یک پایشگر هوشمند فعالیت خودش را آغاز کند و به صورت هوشمند، تمام سایت‌های دارای ای‌نماد را Crawl کند و اطلاعات آن‌ها را احصاء کند.وی گفت: همچنین با بانک مرکزی تعامل کرده‌ایم تا اطلاعات ترنزکشن (نقل و انتقالات مالی) کسب‌وکارهای اینترنتی را به ما اعلام کند تا اگر یکباره این کسب و کارهای اینترنتی ترنزکشن خارج از عرفی داشتند، متوجه شویم که این افزایش غیرطبیعی ترنزکشن آن‌ها چطور رخ داده است؛ یعنی مشخص شود این افزایش نقل و انتقال مالی به دلیل رونق کسب و کارشان است یا اتفاق دیگری رخ داده است.امیری ادامه داد: البته ما به هیچ وجه به دنبال میزان ترنزکشن مالی کسب و کارهای اینترنتی نیستیم بلکه با همکاری بانک مرکزی تنها آلارم‌ها و هشدارهای افزایش یکباره ترنزکشن‌ها را رصد می‌کنیم و این جزو قوانین پولشویی کشور است که متاسفانه تا پیش از این اجرا نمی‌شد ولی ما در پی اجرایی کردن آن در بخش کسب و کارهای اینترنتی برآمدیم.

معاون تسهیل تجاری و توسعه کاربرداهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، خاطرنشان کرد: بر اساس آمار مقامات قضایی و پلیس، بین 0.5 تا 5 درصد جرائم در حوزه کسب و کارهای دارای نماد الکترونیک رخ می‌دهد.وی در پایان از مردم خواست تا با هوشیاری کامل نسبت به هرگونه معامله در فضای مجازی وارد شوند و همان الزاماتی که در معاملات فضای حقیقی رعایت می‌کنند در فضای مجازی نیز مورد توجه قرار دهند و با اطلاع کامل از قوانین و مقررات وارد معاملات و خرید و فروش‌های اینترنتی شوند.انتهای پیام/

wichidika
30-10-2019, 21:32
انتشار عمومی امتیازات رتبه‌بندی کسب و کارهای الکترونیکیمرکز توسعه تجارت الکترونیکی اعلام کرد: تا پایان آذر ماه 98 رتبه‌بندی کسب و کارهای الکترونیکی منتشر می‌شود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]





به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی کشور، این مرکز در گام دوم رتبه‌بندی کسب و کارهای الکترونیکی دارای نماد اعتماد الکترونیکی، در نظر دارد امتیازات محاسبه شده در دو محور سوابق عملکرد (در این گام، شاخص‌های مسئولیت پذیری مالی، پاسخگویی به شکایات، سوابق تخلفات و سابقه فعالیت) و توانمندی (در این فاز صرفا شاخص توانمندی مالی) متعلق به هر کسب و کار را تا تاریخ 30 آبان سال جاری، در پروفایل اینماد وی برای اطلاع مصرف‌کنندگان منتشر کند. در همین راستا، صاحبان کسب و کارها می‌توانند با مراجعه به بخش رتبه‌بندی در کارتابل اینماد خود، از امتیازات دریافتی مطلع شده و در فرصت باقی مانده، نسبت به بهبود آن اقدام کنند. همچنین کسب و کارها می‌توانند جهت دریافت راهنمایی و اطلاعات بیشتر، به بخش رتبه‌بندی در کارتابل اینماد مراجعه نموده و یا نظرات و سوالات خود در این حوزه را از طریق پست الکترونیکی rating@ecommerce.gov.ir مطرح کنند. انتهای پیام/

البسکو
20-01-2020, 17:58
ممنون از مطالب مفیدتان:thumbsup: