ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فلشم سوخته؟

akpa
10-08-2009, 13:30
سلام دوستان من چند هفته پيش يه فلش 120 گيگ خريدم كه به خوبي كار ميكرد اما چند روز پيش وقتي اون رو با ويندوز ايكس پي فرمت كردم ديگه باز نشد و فقط روي ويستا باز ميشه وتنها هم روي ويستا فرمت ميشه وقتي داخل ويندوز اكس پي روي ايكون اون كليك ميكنم پيام زير روميده
please insert disk!!!
مشكله ديگه اينه كه تو دفعه اول ( تو ويستا) هرچه قدر اطلاعات بريزي مشكل نداره ولي وقتي فلش رو دوباره ميزني اگه دفعه قبل بيشتر از 30 گيگ اطلاعات ريخته باشه اررور ميده
the disk is locked plaese chek and unlock disk
با توجه به اينكه گارانتي نداره بايد قيد اين فلش رو بزنم؟
:19:

mehdi1368
10-08-2009, 18:06
سلام دوستان من چند هفته پيش يه فلش 120 گيگ خريدم كه به خوبي كار ميكرد اما چند روز پيش وقتي اون رو با ويندوز ايكس پي فرمت كردم ديگه باز نشد و فقط روي ويستا باز ميشه وتنها هم روي ويستا فرمت ميشه وقتي داخل ويندوز اكس پي روي ايكون اون كليك ميكنم پيام زير روميده
please insert disk!!!
مشكله ديگه اينه كه تو دفعه اول ( تو ويستا) هرچه قدر اطلاعات بريزي مشكل نداره ولي وقتي فلش رو دوباره ميزني اگه دفعه قبل بيشتر از 30 گيگ اطلاعات ريخته باشه اررور ميده

سلام
دوست عزیز فلش نسوخته!!!
این مشکل از یه نوع ویروس جدیده که هنوز انتی براش نیامده!!!
موفق باشید.

B.i.r.i.y.a
16-08-2009, 23:40
please insert disk!!!

با سلام
دوست عزیز وقتی همه ی مارک های معروف بازار از جمله kingston,ocz,Xpatriot,trancend خودشونو کشتن تازه موفق به تولید انبوه فلش دیسک 64GB شدن ، به نظرت این با عقل جور در میاد که فلش دیسک 120 گیگابایتی وجود داشته باشه ؟!

sourena
16-08-2009, 23:52
120 گيگ

شما مطمعنی 120 گیگ هست!
B.i.r.i.y.a راست میگه! من تا حالا فلشی به این حجم ندیدم!

khark11
17-08-2009, 07:41
شما مطمعنی 120 گیگ هست!
B.i.r.i.y.a راست میگه! من تا حالا فلشی به این حجم ندیدم!

بله همچين فلشي وجود داره و تو گناوه استان بوشهر به قيمت 15000 تومان ناقابل فروش ميره:31:
اينا از يه سيستم فشرده سازي اطلاعات استفاده ميكنن! از مزاياي استفاده از اين فلش مموري ها به ذكر چند نكته بسنده ميكنم :
مدت زمان بسيار كم براي كپي اطلاعات بر روي آن ها ( مثلا واسه كپي يك گيگ اطلاعات دست كم يه ربع زمان لازم داري!!) - پايداري اطلاعات كپي شده روي اين نوع فلش مموري ها ( توصيه ميشود بعد از كپي اطلاعات رو اين فلش ها نسخه اصلي بر روي سي دي رايت شده و در جاي امني نگهداري شود!!) - عدم نياز به هارد ديسك جهت استفاده در كامپيوتر! ! !:31:

ضمنا اين فلش ها از مارك سوني با ليبل وايو هستند!!( تو سايت سوني اخرين توليديش 16 گيگه!)

خريد اين مارك از فلش مموري به توجه به مزاياي برشمرده فوق و بسياري برنشمرده ديگر به شدت توصيه ميشه!

دوست عزيزم اين فلش ها با نرم افزار HP USB Tools راحت فرمت ميشن و نسوخته، ضمنا هميشه بايد با همون نزم افزاره فرمتش كني و سعي كن ديگه از تو ويندوز به صورت عادي فرمتش نكني و توصيه ميشه به محض مشاهده همچين فلشي در فروشگاه ها حداقل به شعاع 15 متري گريخته و با حفظ فاصله از آن محل بگريزيد( قيمتش كمه ممكنه وسوسه بشيد و اين خودش اغاز ماجراست!! پس فردا يه پست ديگه كه فلشم چرا 120 گيگ نشون ميده ولي 10 گيگ جا ميده و . . .)

sourena
17-08-2009, 10:18
بله همچين فلشي وجود داره و تو گناوه استان بوشهر به قيمت 15000 تومان ناقابل فروش ميره
از دست این گناوه!
فکر کنم تو همون گناوه تولیدش میکنن!!! چون اصلا تهران نیست!

khark11
17-08-2009, 11:45
از دست این گناوه!
فکر کنم تو همون گناوه تولیدش میکنن!!! چون اصلا تهران نیست!

از دوبي مي اومد، و الانم ديگه تقريبا نسلش منقرض شده، چون همه فهميدن كلك بوده، من كه يه چيزي ياد گرفتم اونم اينكه يه چيزي مثه اين رو با اين قيمت خريدن اشتباه محضه! يعني بهتر بگم خر....

B.i.r.i.y.a
24-08-2009, 00:26
تازه يه چيز جالبتر براتون بگم :
من چند روز پيش تهران بودم...
رفتم تو يكي از اين پاساژاي موبايلي-كامپيوتري كه اسمش الان يادم نيست فلش ديسك 800GB ديدم ! :18:
خودمم وقتي ديدم جام كردم ! :18:
ببين چطور سر مردم كلاه ميذارن نامردا...
آخه دروغ هم حدي داره بابا...

akpa
28-08-2009, 17:49
با تشکر از همگی! بله من این فلش رو از بانه خریدم 25 هزار تومن فکر کنم سرم کلاه رفته !!!:19::37::18::24::47:

bierhoff
07-02-2011, 20:39
با تشکر از همگی! بله من این فلش رو از بانه خریدم 25 هزار تومن فکر کنم سرم کلاه رفته !!!:19::37::18::24::47:

توي اين وبلاگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید يه سي دي از تمام نرم افزار هاي مرتبط با تعميرات فلش مموري براي فروش هست.من خودم خريدم قيمتش عاليه 5500 .کارش هم عاليه.ازش هم متشکرم.پيشنهاد ميدم توهم از دستش ندي