ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فوری

s.nastaran
10-08-2009, 10:15
یه لپ تاپ fujitsu siemens برا یکی از دوستامه این لپ تاپ خیلی هنگ میکنه اکثر کارای نرم افزاری که میتونه این مشکلو برطرف کنه انجام دادم بهتر شده ولی هنوز گاهی اوقات قاطی میکنه پیشنهاد توپ کی داره؟

saman3230
10-08-2009, 11:39
یه لپ تاپ fujitsu siemens برا یکی از دوستامه این لپ تاپ خیلی هنگ میکنه اکثر کارای نرم افزاری که میتونه این مشکلو برطرف کنه انجام دادم بهتر شده ولی هنوز گاهی اوقات قاطی میکنه پیشنهاد توپ کی داره؟

به نظر من :

1. قبل از هر چیز از تهویه مناسب لپ تاپتون اطمینان حاصل کنید

2. ریکاورش کنید

3. به کمک نرم افزار مثل Sandra یکبار قطعات (مخصوصاً رم) را چک کنید

4. با نرم افزار آنتی ویروس مثل AVG 8.5 که حتما آخرین آپدیت باید باشه کل سیستم رو چک کنید

5. با نرم افزار TUNE UP که حتما System Mechanic 9 توصیه میشه که سیستم رو TUNE UP کنید

اگر این مشکل شما همچنان باقی بود 100% مشکل از هارد دیسک یا مادربرد این Laptop

s.nastaran
10-08-2009, 12:02
به نظر من :

1. قبل از هر چیز از تهویه مناسب لپ تاپتون اطمینان حاصل کنید

2. ریکاورش کنید

3. به کمک نرم افزار مثل Sandra یکبار قطعات (مخصوصاً رم) را چک کنید

4. با نرم افزار آنتی ویروس مثل AVG 8.5 که حتما آخرین آپدیت باید باشه کل سیستم رو چک کنید

5. با نرم افزار TUNE UP که حتما System Mechanic 9 توصیه میشه که سیستم رو TUNE UP کنید

اگر این مشکل شما همچنان باقی بود 100% مشکل از هارد دیسک یا مادربرد این Laptop

با مکافی سیستمو اسکن کردم چیز خاصی پیدا نکرد TUNE Up هم روش نصب کردم سیستمو چک کرد چند تا مورد داشت که حل شد تهویش هم مشکلی نداره. باز از کمکت ممنون.

Pami
10-08-2009, 15:05
اولين كار اين كه سعي كنيد ريكاوري كنيد اگر نداره دستي ويندوز رو با آخرين درايور هاي چيپست و ... نصب كنيد ترجيحا XP
دومين كار اينكه هارد رو چك كنيد و حتي الامكان Defrag كنيد
اگر اخيرا هنگ كردنش زياد شده ميتونه ايرادهايي از اين قبيل هم باشه :
1-مشكل از فن هست ، معمولا فن كه درست كار نكنه حرارت زياد باعث هنگ كردن سيستم ميشه
2-مشكل ميتونه از رم باشه ، رم ممكنه چند بيت سوخته داشته باشه كه سيستم عامل نتونه از اون فضا استفاده كنه و در نتيجه سيستم Halt ميشه و هنگ ميكنه
3-مشكل از برنامه هاي مخرب و ويروس ها باشه

يه پيشنهاد ديگه هم دارم ، شما يكي از توزيع هاي لينوكس مثل Slax كه از روي فلش بوت ميشه رو روي اين لپ تاپ تست كنيد ببينيد اگر باز هم همينطوري بود سعي كنيد ايراد سخت افزاري پيدا كنيد

mo.mo
10-08-2009, 16:11
یه پیشنهاد هم من بدم.
با کسپر اسکای یه بار به طور کامل scan کنید. با این چیزایی که گفتین حتما یه چند تا ویروس پیدا میکنه.

H@mid-Vista
10-08-2009, 17:52
اغلی مواقع این مشكلات فقط راهش یك نسخه ویندوز نو و تمیز هست.
چاره ای نیست باید از نو ویندوز نصب كنی.

hossputer7
10-08-2009, 18:31
البته اگه ویرسی وجود داره از بین بره بعد وینودوز عوض بشه در کل به یک ویروس یاب آپدیت نیاز دارید بعد ببنید رفع نشد ؟(: