مشاهده نسخه کامل
: نمای داخلی نظر سنجی
mohsen3d
10-08-2009, 00:05
سلام به همه دوستان امروز نمیدونم چی شد زدم تو کار نمای داخلی دیدم از نمای خارجی که چیزی نشدیم خوب اینم کار modeling by max 2008 nad render by v-ray
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وضوح بالا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
i-like-ddd
10-08-2009, 00:18
سلام دوست من خسته نباشی کارت خیلی قشنگ شده از فضای اتاقت خوشم اومد فقط اون دوتا کمد جاشون اونجا نبود یجوری بی ربطه البته از نظر دکوراسیون دارم میگم وگرنه کارت خوبه متریال پارچه مبلتم قشنگ شد. موفق باشی
سلام
رندرت و نور پردازیت عالی شده
اما بازم روی مدلینگ طبیعی کار نکردی
چرا مدلینگتو قوی نمیکنی ؟
توی رندرو نور واقعا مشکلی نمیبینم
آفرین
Borhan72
10-08-2009, 09:41
خيلی عالی شده...
مادلينگ ضعف داره...
ميگم چيز قحطی بود كيف سامسونت گذاشتی رو ميزت؟؟؟
ایولا
خیلی عالیه
خیلی خوب رندر و نور پردازی کردی
من باید حتما این سیستمه داغونو عوض کنم برم تو کاره V-ray ....
ایول داداشی
خیلی باحال شده
فقط همونجور که دوستان گفتن مدلا زیاد خوب نیست + فک کنم کیفیت رندر پایینه که سایه رو سقف یه خرده بد شده
موفق باشی
خیلی خوب شده دوست من مخصوصا نورات:10:
mohsen3d
10-08-2009, 16:19
مرسی از همه دوستان که نظر دادن نمیدونم چرا هر کاری میکنم مدلینگم خوب نمیشه اگه کسی میدونه یا میتونه کمک کنه :31: بگه :46: خوب یه تغیراتی دادم تو کار :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم با وضوح بالا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Like Honey
10-08-2009, 16:33
سلام دوست عزیز.کار قشنگی شده اما اگه رنگ اون بالشتک های صورتی رو عوض کنی خیلی بهتر میشه.با مبلت نمیخونه.
و این نمای پذیرایی هستش یا اتاق خواب؟
اگه پذیراییه اون کمد ها اونجا چیکار میکنه؟
N O V A L I S
10-08-2009, 16:33
"دیدم از نمای خارجی که چیزی نشدیم"... از این شکسته بندی ها بیایم نکنیم دیگه! واسه روحیه ی کسائی که کارشون از شما عقب تره خوب نیست.. بعدم وقتی یه کاری قشنگه چرا بگیم بده.. لااقل تو دلمون بگیم!
کارت خیلی خوب شده.. اوه اون راحتیش رو نیگا! چه بچه گونه و کارتونی و نااااز می زنه! (عکس اول)
بالشتشو!
فقط نذار دید دوربین ات اگزجره شه.. نیگا.. اون پایه ی چوب لباسی دایره است ولی دوربین بیضیش کرده..
گل و گیاه رو با چی ساختی؟ اونا آبجکت آماداه هستند؟
خسته نباشی..
mohsen3d
10-08-2009, 16:51
خوب بابا چرا میزنی اولآ اون کمدها رو از روی کمدای خونه خودمون ساختم که تو پذیرایی بود دومآ مگه همه چیز باید ست باشه شما درست میگین مدلینگ بالشت خوب نشده دید دوربینم خوب نیست در ستش میکنم اون گل وگیاهم نمیشه گفت مدل آمادست ماله پلاگین easy nat هست :46:
آها.
پسر خیلی خوشگل کار کردی ولی با مدلای خوب میتونستی زیباترشم بکنی.
دستت دردنکنه
N O V A L I S
10-08-2009, 20:06
من که از مدلینگ بالشت ایراد نگرفتم.. فقط گفتم: بالشتشو!
موفق باشی...
SSS_HHH_OOO
10-08-2009, 21:34
خوب تو رندر اولی از مبل خوشم نمیومد ک تو دومی درستش کردی
رندر خیلی قشنگ شده
آفرین
reza-mx-3d
20-08-2009, 20:27
خسته نباشی. خیلی عالی شده. فقط به نظر من ارتفاع اتاق خیلی زیاده. با کمدو مبلو گل و گیاه نمی خونه. البته یه نظر شخصیه.
در ضمن متریال دیوار و کفپوش و فرش هم خیلی عالی شده.
کارت درسته.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.