مشاهده نسخه کامل
: رايت سي دي ويندوز بر روي دي وي دي
Hamed_forum
09-08-2009, 23:19
ميخوام يه سي دي ويندوز رو روي يك دي وي دي رايت كنم در كنارش چندتا نرم افزار ديگر هم ميخواهم بر روي اين دي وي دي داشته باشم چطوري رايت كنم؟با نرو كافيه سي دي ويندوز رو روي هارد كپي كنم و نرم افزارهاي ديگه رو هم با ويندوز انتخاب كنم مي شود
Hamed_forum
10-08-2009, 07:13
البته الان وينودز فايلش iso بازش كردم كپي كنم تو يه درايو بعد اون نرم افزار ها رو هم ميخواهم كپي كنم تو شاخه ويندوز يكجا رايت كنم؟ بوتيبل وينودز كار ميكنه؟
mehdi_7070
10-08-2009, 09:28
امیدوارم جواب بده!
اول از CD ویندوز یک ایمیج با فرمت ISO تهیه کنید. بعد ایمیج را با نرمافزارهایی مثل Nero یا UltraISO باز کنید و بقیهی فایلها را به ایمیج اضافه کنید. در پایان هم ایمیج را بر روی DVD رایت کنید.
kourosh_sos
10-08-2009, 13:11
امیدوارم جواب بده!
اول از CD ویندوز یک ایمیج با فرمت ISO تهیه کنید. بعد ایمیج را با نرمافزارهایی مثل Nero یا UltraISO باز کنید و بقیهی فایلها را به ایمیج اضافه کنید. در پایان هم ایمیج را بر روی DVD رایت کنید.
مهدي جان من يك با يه بازي پلي استيشن رو كه با برنامه Viva PlayStation باز ميشد و راحت اجرا ميشد توسط كلون سي دي يك ايميج با فرمت iso گرفتم كاري كه ميخواستم بكنم اين بود كه برنامه Viva PlayStation رو تو سي دي اون بازي داشته باشم به همين خاطر فايل ايميجي كه از بازي گرفته بودم رو با برنامه ultraiso باز كردم و پوشه برنامه رو به فايل ايميج اضافه كردم و مجددا اون فايل ايميج رو در جاي ديگه save كردم و بعد با خوده برنامه كلون اون ايميج جديد رو رايت كردم ولي وقتي خواستم بازي رو اجرا كنم ديدم كه اجرا نميشه حالا بنظرت اشتباه من كجا بوده ؟
درضمن ميخواستم اگر براتون مقدوره يه برنامه رو واسم كرك كنيد چون هرچي دنبال كركش و سريالش گشتم چيزي پيدا نكردم اسم برنامه هم VisiCrop ورژن 1.3.0.34 هستش ممنون
mehdi_7070
10-08-2009, 14:20
مهدي جان من يك با يه بازي پلي استيشن رو كه با برنامه Viva PlayStation باز ميشد و راحت اجرا ميشد توسط كلون سي دي يك ايميج با فرمت iso گرفتم كاري كه ميخواستم بكنم اين بود كه برنامه Viva PlayStation رو تو سي دي اون بازي داشته باشم به همين خاطر فايل ايميجي كه از بازي گرفته بودم رو با برنامه ultraiso باز كردم و پوشه برنامه رو به فايل ايميج اضافه كردم و مجددا اون فايل ايميج رو در جاي ديگه save كردم و بعد با خوده برنامه كلون اون ايميج جديد رو رايت كردم ولي وقتي خواستم بازي رو اجرا كنم ديدم كه اجرا نميشه حالا بنظرت اشتباه من كجا بوده ؟
درضمن ميخواستم اگر براتون مقدوره يه برنامه رو واسم كرك كنيد چون هرچي دنبال كركش و سريالش گشتم چيزي پيدا نكردم اسم برنامه هم VisiCrop ورژن 1.3.0.34 هستش ممنون
متاسفانه من اطلاعات کاملی از فرمت بازیهای پلی استیشن ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به انجمن بازي هاي كامپيوتري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم یه نگاهی بکن، شاید جواب را زودتر پیدا کردی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد درخواست کرک هم به انجمن کرکینگ و درخواست کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید. قوانین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را اول بخونید!
موفق باشید :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.