مشاهده نسخه کامل
: نصب دو سرویس پک
Nima-Chap
09-08-2009, 23:00
سلام
خوب هستید؟
یه سوال داشتم
آیا میشه 2تا سرویس پک ویستا رو در کنار هم نصب کرد؟
ممنون
saeed.izadi1989
11-08-2009, 02:44
سلام دوست عزیز
مشکلیوجود نداره
اگر مایلید براتون توضیح بیشتر بدم
Nima-Chap
11-08-2009, 07:03
سلام
ممنون میشم توضیح بدید
سوال دیگه ایی هم داشتم اینه که چطوری میتونم سرویس پک 1 رو پاک کنم و سرویس پک 2 رو بجاش نصب کنم؟
Nima-Chap
14-08-2009, 22:39
سلام
دوست عزیز من هنوز منتظر پاسخ شما هستم
H A M E D
15-08-2009, 06:22
شما به جای پاک کردن میتونید ویندوزتون رو آپدیت کنید.
saeed.izadi1989
15-08-2009, 09:35
سلام دوست عزیز بابت تاخیر معذرت می خوام مسافرت بودم و به اینترنت دیترسی نداشتم
برای تصب سرویس پک 2 هیپ نیازی به پاک ردن سرویس پک 2 نیستو اما دلیلش:
اجازه بده با یک مثال برات توضیح بدم
شما زمانی که می خواهی چند تا فایل رو دز ویندوز جابجا کنید اگر تعدادی از فایل های موردنظر در مسیر جدید وجود دشته باشند دو حالت اتفاق می افته
یکی اینکه با اجازه شما فایل های میورد نظر که قبلا وجود دارند کپی نمیشه و بقیه فایل ها کپی میشه و یا اینکه فایل ها overwrite میشه
حالا این قضیه هم همینطوره
زمانی که شما می خواهید سرویس پک 2 رو نضب کنید یک سری subApplication ها باید روی ویندوز نصب بشه حالا شما زمانی که ما خواهید پک 2 رو نصب کنید این subApplication ها باشد نصب بشه و پک 2 یک بک آپ از پک 1 روداره یعنی زمانی که پک 2 رو نصب می کنید اگر پک یک روی سیستم نصب نشده باشه ن بک آپ کار خود رو انجام داده و subApplication های مربوط به پک یک رو نیز نصب می کنه و گر قبلا پک 1 روی سیستم نصب شده باشه فقط بایل های مربوط به پک 2 روی سیستم نصب میشه
دقیقا مثل عمل کپی کردن
ولی یک توصیه ای که معمولا به کاربر ها می کنیم اینه که پک هارو به وسیله آپدیت ویندوز نصب کنند زیرا در این صورت تمام نتظیمات نوسط به طور اتوماتیک به وسیله خود ویندوز manage میشه
بازم اگه توضیحات بیشتر خواستید من در خدمتم
digital_lovers
15-08-2009, 11:43
با سلام
شما باید داخل قسمت های مختلف این فروم بگردی تا لینک مورد نظر برای آپدیتت رو پیدا کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.