ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستگاه تولید

sma3ali
09-08-2009, 22:30
با سلام
اول بگم که نفهمیدم اینو کجا مطرح کنم برای همین دیواری از اینجا کوتاهتر پیدا نکردم لطفا هر چی میدونید و نمیدونید رو بگید چون شدیدا به اطلاعات احتیاج دارم
آقا دستگاه های تولید بازی های کامپیوتری چی هستند و چگونه کار می کنند و قیمتشان چقدر است شرکتهای بزرگ تولید کننده چجوری تولید می کنند و دستگاهاشون برای تولید بازی چیست و از کجا میشه تهیه کرد و قیمتشان چقدر است و هر چیزی که به من کمک کنه باز هم میگم هر چی میدونید رو دریغ نکنید
از همتون پیشاپیش شدیدا متشکرم

Kianoosh
10-08-2009, 04:33
منظورت موتور ساخت بازی ها هست!؟

به هر حال همون طوری که خودت گفتی اینجا جاش نیست!

sma3ali
10-08-2009, 09:25
منظورت موتور ساخت بازی ها هست!؟

به هر حال همون طوری که خودت گفتی اینجا جاش نیست!
موتور ساخت بازی و دستگاههای تولید بالاخص در ایران چی هست و اگر جاش اینجا نیست بگو باید کجا برم تا برم همونجا

Kianoosh
11-08-2009, 03:45
موتور ساخت بازی و دستگاههای تولید بالاخص در ایران چی هست و اگر جاش اینجا نیست بگو باید کجا برم تا برم همونجا

دستگاه تولید بازی که هیچی!!

منظور شما همون موتور ساخت بازی هست که اولا عمومی نیست و شرکتهای بزرگ بعد از اینکه موتور جدید خودشون کامل میشه نسخه های قبلی رو با قیمتهای بالا به فروش می رسونن و بعد اینکه بسیار کار تخصصی هست و یه تیم حرفه ای می خواد کاربردی ترش برای نیمه حرفه ای ها یه سری مپ ادیتور هست یا اف اس بی کریتر که با مدلهای پیش فرض میشه یه بازی ساخت مثلا ولی همه اینها نرم افزار هستند!!

تو ایران هم صنعت بازی سازی به لطف قوانین کپی رایت و حمایت مالی و .... چندان قوی نیست و رشته های تخصصی در دانشگاه تازه چند سال هست که اضافه شدن به صورت زیر مجموعه و بازی های مثل شمشیر نادر و ... توسط یه تیم کاملا ایرانی!ساخته شده امیدوارم تا حدی جواب سوالتو گرفته باشی بیشتر تو بخش عمومی یا تاپیک بازی های کامپیوتری مطرح کن