PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در اكسس - متخصصين برنامه نويسي با اكسس كمك كنند.

smd7m
25-02-2006, 02:07
سوالي در مورد برنامه نويسي با اكسس داشتم اگر مشكلي نيست لطف كنيد من رو راهتمايي كنيد.
من شروع به برنامه نويسي با اكسس كردم ولي در طراحي با چند مشكل برخوردم ... روال كارم رو در ادامه شرح مي دهم ...
كارم رو با طراحي يك فرم كارتكس شروع كردم كه شامل ديتابيس هاي زير هست.

ديتابيس 1: (تعريف جنس)
كد جنس :
نام جنس :

ديتابيس 2: (كارتكس)
نوع جنس :
رديف :
شماره سند :
تاريخ:
نام واحد :
وارده :
صادره:
جمع كل :
و اما مشكلاتم ::
1- مي خوام وقتي در جلوي نوع جنس كدي وارد كردم نام جنس خودكار در جلوي آن ظاهر شود. (من روش ارتباط بين دو ديتابيس رو ياد ندارم اگر لطف كنيد و برام توضيح بدين كه چطوري مي تونم اين ارتياط رو برقرار كنم ممنون مي شم . در اينجا من دو ديتابيس دارم يكي مربوط به (تعريف اجناس : كه شامل دو فيلد 1- كد جنس و 2- نام جنس) و دومي ديتاي بالا هست كه ركوردها را مشاهده مي كنيد. در اينجا مي خوام وقتي رابطه برقرار شد در فرمي كه مشاهده مي كنيد در جلوي نوع جنس با وارد كردن كد نام جنس نمايش داده بشه.)
2- اين كارتكس ها بصورت فيلتره نمايش داده شود يعني اينكه چون ما ممكن است تعداد ركوردهايي كه مربوط به اجناس مختلف است زياد باشه در ابتدا ركوردها خالي نمايش داده شوند سپس با وارد كردن نوع جنس ... نام جنس ظاهر و در فيلد جمع كل مقدار مورد نظر نمايش داده بشه كه موجودي انبار هست.... سپس شروع به وارد كردن بقيه فيلدهاي بانك بكنيم.
به عنوان مثال:
نوع جنس : 1000 خودكار
رديف : 10
شماره سند : 00154
تاريخ: 25/11/84
نام واحد : آموزش
وارده (به عدد): 60
صادره: 0
جمع كل (به عدد) : 1500

با تشكر

ramifigo
25-02-2006, 18:43
متاسفانه من دقيقا متوجه سوال شما نشدم بنابراين چند تا سوال مطرح مي كنم تا شما جواب بديد و اگه تونستم كمك كنم :
1- آيا منظور از ديتابيس 1 ، table 1 و منظور از ديتابيس 2 ، table 2 هست كه در يك فايل mdb (ديتابيس) هستند يا دو table در دوفايل mdb مجزا؟
2- اين جمله <نوع جنس : 1000 خودكار> يعني چي؟
3- آيا فيلد <جمع كل> نشان دهنده همه ورودي ها از يك نوع كالا هست يا نه .

موفق باشي