PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درست کردن سایه

بی باک بی بال
09-08-2009, 17:40
می خواهم برای یه عکس سایه درست کنم ه کار باید بکنم مثل این
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saeed kmss-D
09-08-2009, 19:59
سلام...

خب،
کار تقریبا راحتیه!

من همراه با یه مثال، برات توضیح میدم. ( چون عکس لازم دم دستم نبود، از همین عکس تو، ولی بدون سایه، استفاده میکنم و براش یه سایه دیگه میزارم.)

این عکس که قراره ، سایه اون پسره بشه:

اول، به سراغ عکسی که قراره سایه بشه برید و شکل رو انتخاب کنید.
شکل انتخابی رو با رنگ سیاه پر کنید. ( میتونی از کلید های Alt+Delete استفاده کنی. یا گزینه fill در منوی Edit )

در حالی که شکل هنوز در حالت انتخابه، از منوی Edit گزینه Copy رو انتخاب کنید. ( Ctrl+C )
سپس به عکس اصلی برید و از منوی Edit گزینه Paste رو انتخای کنید. ( Ctrl+V )

اینجا شما میتونید با زدن کلید های Ctrl+T و تغییر زاویه ابعاد ( با نگه داشتن کلید Ctrl و درگ کردن گوشه ها ) شکل رو روی زمین بندازید.
اما اینکار دقت زیادی میخواد و همچنین وقت زیادی میگره، و نتیجه جالب و طبیعی ای در آخر کار نمیده.
اما میتونید از یکی از قابلیت های فتوشاپ استفاده کنید!

برای اینکار لایه سایه رو مخفی کنید ( چشم کنارش رو بردارید ) و سپس یه لایه جدید بسازید ( Shift+Ctrl+N ) و از منوی Filter گزینه Vanishing Point رو انتخاب کنید.
پنجره جدیدی باز میشه که شما در ابتدا یه ابزار در اختیار دارید که میتونید خطوطی رو روی تصویر ایجاد کنید.
شما باید دقت کنید، و یک چهار ضلعی به صورت پرسپکتیوی ایجاد کنید. کار سختی نیست، کافیه از لاین های کنار جاده کمک بگیرید و یه چهار ضلعی متناسب با اون ایجاد کنید.

سپس کلید های Ctrl+V رو برای پیست کردن اون عکس سایه بزنید. و قبل از هر چیز با زدن کلید ها ی Ctrl+T و نگه داشتن کلید Shift شکل رو کوچیک کنید و بعد با کلیک روی عکس و درگ کردن، اونو به داخل چهار ضلعی بندازید و جاشو تعیین کنید ( اگه بازم بزرگ بود، کوچیکش کنید و در نهایت کمی از طول درازش کنید )

و ok کنید.

کمی جا به جاش کنید و قسمت های اضافه ش ( اون قسمت هایی که اومده روی پای پسره ) رو پاک کنید.

حالا opacity لایه رو روی حدود 60-70 تنظیم کنید.
از منوی Filter و زیر منوی Blur گزینه Gaussion Blur رو انتخاب کنید و عدد 0.4 تا 0.8 رو وارد کنید.

کلید Ctrl رو نگه دارید و روی عکس لایه سایه کلیک کنید تا به حالت انتخاب در بیاد. سپس در حالی حالت انتخای فعاله، به لایه اصلی ( پسرک ) برید و کلید های Ctrl+L رو بزنید و اهرم مربوط به تاریکی ( سمت چپی ) رو کمی به سمت راست منتقل کنید.

کار تمومه، میتونید سیوش کنید:

سوالی بود بپرسید.

موفق باشید♥♥♥

pedramh
09-08-2009, 21:22
خیلی قشنگ شده دستت درد نکنه.

huti_421
09-08-2009, 23:32
سعید به جای ونشینگ پوینت ، نمیشه از Free Transform استفاده کرد و با نگه داشتن Ctrl با بازی با اهرم های کناری پرسپکتیو ایجاد کرد ؟

من فرقی احساس نکردم

Saeed kmss-D
10-08-2009, 11:31
سعید به جای ونشینگ پوینت ، نمیشه از Free Transform استفاده کرد و با نگه داشتن Ctrl با بازی با اهرم های کناری پرسپکتیو ایجاد کرد ؟

من فرقی احساس نکردم
سلام...

خب متنو خوب بخون برادر من!
پس این چیه من بالا نوشتم:

اینجا شما میتونید با زدن کلید های Ctrl+T و تغییر زاویه ابعاد ( با نگه داشتن کلید Ctrl و درگ کردن گوشه ها ) شکل رو روی زمین بندازید.
اما اینکار دقت زیادی میخواد و همچنین وقت زیادی میگره، و نتیجه جالب و طبیعی ای در آخر کار نمیده.
اما میتونید از یکی از قابلیت های فتوشاپ استفاده کنید!

موفق باشی♥♥♥

بی باک بی بال
10-08-2009, 15:02
خیلی ممنونم واقعا کارت درست