ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد صنعتی بیرجند و دانشکده قوچان و سمنان و کرمان

ali _552
09-08-2009, 15:06
سلام بچه ها
کسی میدونه صنعتی بیرجند با خود بیرجند چه فرقی داره ؟
این دانشکده ی فنی قوچان چی ؟ خوبه ؟ مهندسی های برق . مکانیک . عمران رو این تا چند میگیره ؟
بعد میخام بین مهندسی های ( برق . مکانیک . عمران ) صنعتی بیرجند . دانشکده فنی قوچان . سمنان و کرمان کدوما رو بالاتر بزنم .
من خودم مشهد هستم .

بعد سایتی هست که رتبه بندی دانشگاه ها رو داشته باشه ؟

beh,p
09-08-2009, 18:45
ببین دانشکده فنی قوچان همه جوره برات بهتره. چون اولا رشته های تاپ زیاد داره. ثانیا تو فاصله 120 کیلومتری شهر خودته. یعنی هر هفته میتونی بری خونتون .ولی بیرجند و سمنان و کرمان هر هفته که چه عرض کنم هرترم هم شاید نتونی بری خونتون. تازه قوچان قول بهت میدم تا دو سال دیگه دانشگاه صنعتی میشه. ولی بدی اون اینه که تازه 2 ساله که راه افتاده و معروفیت کرمان و.. رو نداره . به هر حال اگه برات نوع دانشگاه مهمه قوچان رو انتخاب نکن چون دانشکده اش مثل کودکستان میمونه (نقل قول از یکی از بچه ها).ولی جای با پتانسیلی هست .بیبین توی کل خراسانها فقط قوچان و بیرجند و فردوسی مکانیک دارند و نه جای دیگه . دیگه خودت میدونی

Hamid-kakero
17-11-2009, 12:24
در مورد رشته های دانشکده بهت بگم که بچه های مکانیک دانشگاه که من خودمم توشم از لحاظ سطح علمی سطح خیلی خوبی داره.و به قول استاد شیمیمون که نفر اول دکترای شیمی در زمان خودش بوده بچه های این دانشکده(بیشتر خطابش با مکانیکاش بود)از لحاظ توجه به درس حتی از خیلی از بچه های فردوسیم بهترند.این دقیقا حرف استاد شیمیمون بود.میشه گفت به طور میانگین بهترین رتبه های آزمون سراسری در رشته ی مکانیک دانشکده اومدند.چون من خودم تو کارنامه نهاییم تو مکانیک دانشکده رتبه خوبی نیاورده بودم اما تو برق و عمرانش با رتبم(9000منطقه1)رو هوا قبول بودم.مثل خیلی دانشگاههای دیگه که مکانیکش از لحاظ رتبه های قبولی وضعیت بهتری نسبت به سایر رشته ها داره.ولی گرفتن 40 نفر شبانه در هر یک از رشته های ب وم وع به نظرمن اصلا کار درستی نبوده.گرچه بعضی از شبانه ها واقعا کارشون از روزانه ها هم بهتره.ولی امکانات دانشکده نسبت به سایر دانشگهها چندان تعریفی نداره.