PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاس کردن دیتا به فرم و یاگرفتن دیتا از یک فرم دیگر؟

srh124
09-08-2009, 10:40
سلام.
من یه سوال داشتم. یه فرم دارم (علاوه بر فرم اصلی) که یه سری property براش گذاشتم و قبل از show اونا رو تنظیم می کنم (یعنی یه سری دیتا به فرم میدم). بعد از بسته شدن فرم هم با چند تا property دیگه یه مقادیری رو از فرم می خونم.
حالا می خواستم بدونم با توجه به این خاصیت garbage collection مشکلی وجود نداره؟ چون در ابتدا که فرم new نشده، تنظیم peropertyهای اون اشکالی نداره. یا در انتها که فرم بسته میشه استفاده از propertyهای اون مشکلی نداره؟
ممنون از کمکتون

(فکر کردم ازجهت برنامه نویسی بهتره دیتا رو بدم به خود فرم واون خودش کنترل هایی مثل combobox و غیره رو پر کنه!!!)

hhojjatt
10-08-2009, 10:52
نه مشکلی نداره میتونی از این هم استفاده کنی که برای فرم یک سازنده تعریف کنی و در ان دیتا را به فرم بدی و برای خروج از رویداد closing فرم استفاده کنی و دیتا را بگیری

srh124
10-08-2009, 14:01
نه مشکلی نداره میتونی از این هم استفاده کنی که برای فرم یک سازنده تعریف کنی و در ان دیتا را به فرم بدی و برای خروج از رویداد closing فرم استفاده کنی و دیتا را بگیری

ممنون از جوابت
منظورت اینه که یه روال new() میشه تعریف کرد کنار load یا بقیه روال ها؟ این روال کی call میشه؟ چون من فرم رو توی کد اصلی new نمی کنم. فقط اونو show می کنم

در مورد رویداد closing، چه جوری فرم اصلی متوجه میشه که این فرم بسته شده که بره یکی از propertyهاش رو بخونه؟

چیزی که تو ذهنمه یه چیزی شبیه به اینه:

Form2.property1="Sth"
form2.show
some=form2.property2

srh124
11-08-2009, 16:00
آقا کسی نمیتونه یه کمکی به ما بکنه؟!!
ثواب داره.
من یه راه حل هایی بلدم ولی غیر منطقیه. دنبال یه راه حل تمیزتر می گردم که بعداً موقع توسعه برنامه دچار مشکل نشم.