مشاهده نسخه کامل
: 3 تا فلش تا حالا سوزوندم!! :(
sinaminooi
09-08-2009, 09:45
هرچی فلش میزنم به سیستمم خرابشون میکنه!!! یعنی مینویسه که there is no disk in drive H منم فکر کردم نکنه رو سیستم من اینطوره ولی رو سیستمهای دیگه هم که میزنم همین پیغام رو میده، در صورتی که تا قبل اتصال سالم بودن. حالا به نظر شما مشکلش چیه؟
به نظرتون همه اینا ممکنه بخاطر مشکل پاور باشه؟
پاور سیستم من 530 وات هستش، از حدود یه ماه پیش دور فنش خیلی کم شد، حدود یک سوم، منم اینجا سوال کردم گفتن مشکلی نداره،
ولی حالا به نظرتون مشکل برق رسانی فلشها رو به این روز میندازدشون؟ممکنه اگر USB برق کمتر از حالت استاندارد داشته باشه به فلش آسیبی برسونه؟
اگر نه دلیل این مشکلو کسی میدونه؟
سپاس
به usb جلو می زنی یا عقب:31: اگه به جلو می زنی احتمالا فروشنده سیم های usb را اشتباه وصل کرده.
اگه فقط با جلو اين مشكل رو داري كه دوستمون گفت اگه هم جلو و هم پشت كيس اين مشكل رو داره، يه جور اتصالي تو كامپيوترت هست يا اينكه پاورت مشكل داره و برق رو بيشتر از مقدار مورد نياز مي فرسته!
sinaminooi
12-08-2009, 21:54
مرسی، به جلو، قبلا خوب بود تازه اینطور شده یهویی :( خودم وصل کردمو مدتهاست کار میداد مشکلی نبود...خب حالا چیکارش کنم سیستمو؟
به usb جلو می زنی یا عقب:31: اگه به جلو می زنی احتمالا فروشنده سیم های usb را اشتباه وصل کرده.
اگه فقط با جلو اين مشكل رو داري كه دوستمون گفت اگه هم جلو و هم پشت كيس اين مشكل رو داره، يه جور اتصالي تو كامپيوترت هست يا اينكه پاورت مشكل داره و برق رو بيشتر از مقدار مورد نياز مي فرسته!
sinaminooi
12-08-2009, 21:57
مرسی، به جلو، مدتها کار میداد، اتصالات درسته، یهویی اینطوری شده، حالا میگین سیستمو چیکار کنم؟
فلشها رو گارانتی عوض میکنه؟
مرسی، به جلو، مدتها کار میداد، اتصالات درسته، یهویی اینطوری شده، حالا میگین سیستمو چیکار کنم؟
فلشها رو گارانتی عوض میکنه؟
بايد يه تعميركار ماهر سيستمتو ديد برنه، اين شوخي نداره كه بشه با آزمايش خطا درستش كرد، هر بار آزمايش يعني يك فلش سوخته ديگه:31:
احتمالا اتصالي وجود داره تو سيستمتون، يا اينكه پاور شما اختيار كنترل دقيق برق از دستش در رفته!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.