ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ضبط صدای TV در کارت TV Expert 2000

extreme2006gh
09-08-2009, 09:41
بچه ها من این کارت tv رو دارم وقتی از تلویزیون یه قسمت رو میخوام Record کنم صدا رو اصلا نمیگیره

مشکل از کجاست ؟

LiveTime
09-08-2009, 09:47
کارت تی وی یه خروجی صدا داره باید از خروجی صدای کارت تی وی به ورودی کارت صدا سیستمتون توسطی سیمی که احتمالاً همراه بسته کارت تی وی هست ارتباط برقرار کنید اینطور مشکلی داشتم که با این راه حل شد.

fouad-pes
09-08-2009, 11:45
سلام
منم همچین مشکلی دارم. صدا موقع تماشا کردن ،پخش میشه ولی بعد از ضبط شدن ، می بینم که صدا ضبط نشده
این کاری که گفتین رو انجام دادم. ولی...
لطفا راهنمایی بفرمایید

LiveTime
09-08-2009, 17:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس بالا رو ببینید
باید اون دوتا پورت مشخص شده با هم ارتباط داشته باشن.
من اینطوری مشکلم حل شد.
تا این اندازه تونستم کمکتون کنم IF به نتیجه ای نرسیدین شرمنده

btheme
22-08-2009, 23:04
دوست عزیز اگه کارت صداتون آن بورد هست همون طوری که LiveTimeعکس گذاشته درسته ولی اگه مخصوص برای خودتون رو دارید باید در قسمت رکوردین تنظیمات لاین این رو بکنین حتی این کار رو می تونین تو آنبورد هم انجام بدین خواستین میتونم عکسش رو بذارم براتون،راستی بگو با چه نرم افزاری داری رکورد میکنی تا بیشتر کمکت کنم

extreme2006gh
23-08-2009, 17:53
اگه عکسش رو بذاری ممنون میشم

btheme
24-08-2009, 02:02
ببین دوست عزیز من یک چند تا عکس گذاشتم ولی بازم نمیدونم مشکل تو رو حل می کنه یا نه من هم مشکل تو رو داشتم تا اینکه مجبور شدم برم یک دونه کارت صدا بخرم خوب تو این عکس هم مشخص هست رو آیکون صدا که همیشه روی تسکبار در قسمت سمت راست هست روی اون کلیک تا همچین چیزی نمایان بشه البته یادم رفت دابل کلیک کن بعد به قسمت رکوردین برو و کلیک کن اگر مثل من غیر فعال بود بدون که لاین این مشکل پیدا کرده ولی فعال بود بدونکه کارتت بد نصب شده ، خیلی خوب تو عکس اول این کارت صدای خود مادر بورد هست که روی قسمت رکوردین کلیک میکنی و بعد اوکی میکنی تا مثل عکس دوم صفحه بعدی باز بشه .

که برای من این قسمت غیر فعال هست چون آسیب دیده ولی اگه برای شما فعال بود بدونید که بد نصب شده
وخلاصه این برای اون یکی کارت صدایی هست که خودم خریدم و در فسمت لاین این کلیک میکنم و این بار همه قسمت ها مخصوصا قسمت لاین ولوم فعال هست و اگر در پی سی شما این قسمت موت یا مقدار اون صفر هست میتونید از این قسمت کم یا زیاد کنید خیلی خوب دیگه تموم شد امید وارم که برای شما هیچ مشکلی نداشته باشه