ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک!! رایتر اصلا رایت نمیکنه!!!

liderplaza
09-08-2009, 08:37
من دیکه دارم دیوونه میشم!

یه رایتر IDE سونی 820A دارم، از دیروز به سرش زد دیگه رایت نکنه!! Ashampoo در جا error میداد و nero بعد از کلی سرعت DVD رو تو رایتر بالا پایین کردن و زور زدن به این نتیجه میرسید که DVD رو خام بندازه بیرون.!!!

رفتم بستمش رو یه سیستم دیکه مشکل کماکان به جای خودش بود!! بیخیال شذم، یه مدل dvd دیگه استفاده کردم، فایده نداشت، رایتر دومو بستم!
ال جی SATA GH22NS40 اینم همون مشکلو داره!!! رایت نمیکنه و نرم افزارها جفتشون error میدن!!! حتی با خود ویندوز هم نمیشه رایت کرد، فقط سرعت DVD و کم و زیاد میکنه و همین....!

کلا یه ویندوز دیکه نصب کردم، Ashampoo آخرین ورژن، همچنان مشکل همانست که بود...

مسخره اینجاست که read میکنن هر دو ولی write مشکل دارن، چیکار کنم؟ :( :( :(

DrXoX
09-08-2009, 08:53
وارد Device Manager بشید و روی IDE ATA/ATAPI controllers کلیک کنید سپس روی گزینه Secondary IDE Channel دوبار کلیک کنید و در پنجره باز شده در تب Advanced settings تغییر زیر را اعمال کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

liderplaza
09-08-2009, 13:18
مرسی از جواب

این چیزی که شما میگین رو من تو سیستمم ندارم، ویندوز من ویستاست.
یه هارد ساتا دارم، رایتر sony که IDE هستش و رایتر LG که اونم ساتا هستش. هیچکدومم رایت نمیکنن. در device manager که گفتین من قسمتهای زیرو دارم این عکسو ببینین.

اونجاهایی هم که Advanced Setting داره فقط میشه DMA رو برای Device نظیرش فعال و غیرفعال کرد. میشه راهنمایی کنین چه کنم؟

DrXoX
09-08-2009, 13:27
مرسی از جواب

این چیزی که شما میگین رو من تو سیستمم ندارم، ویندوز من ویستاست.
یه هارد ساتا دارم، رایتر sony که IDE هستش و رایتر LG که اونم ساتا هستش. هیچکدومم رایت نمیکنن. در device manager که گفتین من قسمتهای زیرو دارم این عکسو ببینین.

اونجاهایی هم که Advanced Setting داره فقط میشه DMA رو برای Device نظیرش فعال و غیرفعال کرد. میشه راهنمایی کنین چه کنم؟

کابل رو اگه امکانش هست عوض کن + در دی وی دی IDE ==> از مستر به اسلیو جای اتصال کابلو تغییر بده

تنظیمات بایوس رو Default کن.

با Alcohol 120% هم امتحان کن

liderplaza
09-08-2009, 17:51
ببین درایو IDE رو جدا کردم درست شد!!!
حالا چیکار کنم هر دو رو با هم داشته باشم؟ یعنی IDE و ساتا با هم باشن؟