PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : DVD را نمی خواند

alahwazi
08-08-2009, 21:44
با سلام به همه کاربران محترم، مشکلی که برای من حادث شده اینست : مدتی است متوجه شده ام که دی وی دی رایتر من DVD هایی که روی آنها نوشته شده است DVD-R را نمی خواند و فقط R+ را می خواند. وهنگام باز کردن درایو در MY COMPUTER آن را خالی نشان می دهد. برای فیلم ها نیز همین گونه نشان می دهد اما آنها را بوسیله برنامه POWER DVD به کندی پخش می کند. فریم ویر را آپدیت کردم اما همچنان مشکل باقیست. مدل دی وی دی رایتر من : NEC AD-7170A با تشکر.

shiraz13
08-08-2009, 22:15
سلام دوست عزیز هر که را بهر کاریست
شما از دی وی دی رایتر به عنوان Rom استفاده کردی برای خواندن دی وی دی ها در صورتی که رایتر برای رایت کردن روی دی وی دی خام هست شما بهتره یه دی وی دی Rom با کیفیت در حد 30 هزارتومان تهیه کنی یا Dvd Player بگیرید
برای خرید Dvd Rom و Dvd Player حتما قبل از خرید مشورت لازم رو انجام بدید و مارک خوب و با کیفیت خرید کنید

vegas
08-08-2009, 22:48
با سلام به همه کاربران محترم، مشکلی که برای من حادث شده اینست : مدتی است متوجه شده ام که دی وی دی رایتر من DVD هایی که روی آنها نوشته شده است DVD-R را نمی خواند و فقط R+ را می خواند. وهنگام باز کردن درایو در MY COMPUTER آن را خالی نشان می دهد. برای فیلم ها نیز همین گونه نشان می دهد اما آنها را بوسیله برنامه POWER DVD به کندی پخش می کند. فریم ویر را آپدیت کردم اما همچنان مشکل باقیست. مدل دی وی دی رایتر من : NEC AD-7170A با تشکر.
این مشکل برای خیلی از رایتر ها بعد از مدتی پیش میاد که نمیتونه dvd-r رو بخونه یا رایت کنه که مشکل از ضعیف شدن لنز رایتر هست !

Kianoosh
08-08-2009, 22:56
اگه گارانتی داشته باشه و قابل تعویض میشه درستش کرد ...
یه رایتر خوب هم همون حدود 30 تومن هست
لطفا جای درست تاپیک بزنید!:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alahwazi
24-08-2009, 18:54
با تشکر از اساتید محترم