مشاهده نسخه کامل
: مشكل عجيب!!
مطلق السلطنه
08-08-2009, 21:15
سلام!
گاهي وقت ها پيش مياد بعضي پست هاي من توي انجمن لازمه كه تاييد بشن!! حالا اين كه چرا و ... بماند!!
امروز يه پست توي يه تاپيك فرستادم بعد گفت كه بايد توسط مديريت تاييد بشه! چون پست مهم بود و ممكن بود تا مديرا اونو تاييد كن تاپيك چند صفحه جلو بره و اونوقت دوستان نتونند پست رو ببيندد من دوباره همون پست رو تكرار كردم!
اينبار نياز به تاييد نداشت ولي چيزي يادم رفت لازم شد كه پست رو ويرايش كنم! پست رو ويرايش كردم يه مشكل عجيب و جالب پيش اومد!!!
رنگ پست آبي كمرنگ شد و يه آيكون عجيب كه تا حالا نديديم كنار دكمه ويرايش به وجود اومد!! تصوير:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد كه صفحه رفرش كردم پست پاك شده بود و پيغامي هم كه بگه پست پاك شده نيومده بود!!
حالا ممنون ميشم دوستان بگن مشكل چي بوده و اين آيكونه پايين گوشه سمت چپ چيه؟!!
ممنون!
سلام!
گاهي وقت ها پيش مياد بعضي پست هاي من توي انجمن لازمه كه تاييد بشن!! حالا اين كه چرا و ... بماند!!
امروز يه پست توي يه تاپيك فرستادم بعد گفت كه بايد توسط مديريت تاييد بشه! چون پست مهم بود و ممكن بود تا مديرا اونو تاييد كن تاپيك چند صفحه جلو بره و اونوقت دوستان نتونند پست رو ببيندد من دوباره همون پست رو تكرار كردم!
اينبار نياز به تاييد نداشت ولي چيزي يادم رفت لازم شد كه پست رو كنم! پست رو ويرايش كردم يه مشكل عجيب و جالب پيش اومد!!!
رنگ پست آبي كمرنگ شد و يه آيكون عجيب كه تا حالا نديديم كنار دكمه ويرايش به وجود اومد!! تصوير:
بعد كه صفحه رفرش كردم پست پاك شده بود و پيغامي هم كه بگه پست پاك شده نيومده بود!!
حالا ممنون ميشم دوستان بگن مشكل چي بوده و اين آيكونه پايين گوشه سمت چپ چيه؟!!
ممنون!
البته اینوباید تو بخش ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید می گفتی.
تو کدوم بخش و تاپیک این مشکل پیش امده؟
مطلق السلطنه
09-08-2009, 13:38
البته اینوباید تو بخش ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید می گفتی.
تو کدوم بخش و تاپیک این مشکل پیش امده؟
والا من انتقاد پيشنهادي توي پستم نمي بينم!! تاپيك مشكلات انجمن هم توي اين انجمنه (هر چند كه بسته شده!)!
اين آدرس تاپيكي كه اين مشكل پيش اومد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آیکن یعنی پست شما نیاز به تایید شدن داره
پس نیازی نیست دوبار ارسال کنید...
مطلق السلطنه
09-08-2009, 14:08
این آیکن یعنی پست شما نیاز به تایید شدن داره
پس نیازی نیست دوبار ارسال کنید... من چندين بار برام پيش اومده كه پستم نياز به تاييد داشته باشه ولي اينو ديگه نديده بودم!! جديده؟ در ضمن چه موقع اين آيكونو مياره چه موقع پيغام ميده كه پست نياز به تاييد داره؟ مورد بعد اين كه وقتي پست رو ويرايش كردم اين آيكونو نشون داد قبلش نبود!
Soldier Pose
11-08-2009, 20:31
حاجی سلام.
این بخاطر همون هک و پلاگینی هست که آقا سینا برای سیستم تایید پست نصب کرده هست.
یکی از مواردش اینه که کسایی زیر 100 پستدارند به بعضی کلماتش گیر میده عمدتن کلمات انگلیسی.
موفق باشی
آرش :40:
مطلق السلطنه
11-08-2009, 20:42
حاجی سلام.
این بخاطر همون هک و پلاگینی هست که آقا سینا برای سیستم تایید پست نصب کرده هست.
یکی از مواردش اینه که کسایی زیر 100 پستدارند به بعضی کلماتش گیر میده عمدتن کلمات انگلیسی.
موفق باشی
آرش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول كه حاجي كيه؟!! من مطلق السلطنه هستم!!!
بعد اين كه من كاري به خود تاييد پست ندارم!! ميگم اين آيكنه چيه يهو مياد؟؟!!
امروزم دوباره پيش اومد!! اگه پستي بدي كه تاييد نياز داشته باشه و بعدش دوباره پست ديگه اي بدي كه اون ديگه به تاييد نياز نداشته باشه و اونو ويرايش كني اين حالت پيش مياد!!! و پست حذف ميشه و تا تاييد شدن پيداش نميشه!!!
مطلق السلطنه
14-08-2009, 18:03
معلوم نشد اين چرا اينطور ميشه؟!!
سلام
اون اول كه پست دادين توش كلمه اي نبود كه به تاييد نياز باشه وبعد از ويرايش كه كلمه يا حرفي رو اضافه كردين سيستم
تشخيص داده كه نياز به تاييد داره ، اون آيكن هم كلا توي انجمن هاي vb نشانه پست تاييد نشده هست ؛ حالا اگه قبلا نديدين
الان ديدين ديگه
s-a-l-i-m
14-08-2009, 19:50
بخاطر اینکه تازه واردی...........انشالله 3 رقمی بشی درست میشه.
مطلق السلطنه
14-08-2009, 20:19
بخاطر اینکه تازه واردی...........انشالله 3 رقمی بشی درست میشه.
ايشالا!!!
ولي من نميدونم پستي كه تاييد لازم نداره چرا وقتي ويرايش ميشه نياز به تاييد پيدا مي كنه!!
MaaRyaaMi
14-08-2009, 20:21
من متوجه نشدم
خب پست شما نیاز به تائید داره
حالا شما مشکلت چیه با ایکون؟
پستت مگه بعدش تائید نمیشه؟
مطلق السلطنه
14-08-2009, 20:25
من متوجه نشدم
خب پست شما نیاز به تائید داره
حالا شما مشکلت چیه با ایکون؟
پستت مگه بعدش تائید نمیشه؟
مشكلي ندارم!!
ميخوام بدونم اين چيه!! همين!!
arashbi2
14-08-2009, 21:38
عزیز مشکل خاصی نیست فقط تا وقتی 100 تا پست کمتر داشته باشی تو بعضی انجمن ها این مشکل پیش میاد
موفق باشی
مطلق السلطنه
14-08-2009, 22:33
عزیز مشکل خاصی نیست فقط تا وقتی 100 تا پست کمتر داشته باشی تو بعضی انجمن ها این مشکل پیش میاد
موفق باشی
ميگم!! دوباره هم تكرار مي كنم!! مشكلي با اين مسئله ندارم!!
مي خوام بدونم اين آيكونه چيه و چرا وقتي پستي كه تاييد نياز نداره با ويرايش به حالت تاييد نشده در مياد!! همين!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.